Igračke za kupanje

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
Novo

HK Mini igračke za decu za kupanje, 12m+

1.640,00 RSD

Opis proizvoda:
HK Mini igračka za kupanje koja se igra po principu košarke. Sadrži postolje u obliku brodića koje se kači na zid kupatila. Na postolju je koš u koji se ubacuju loptice. U setu se dobijaju dve loptice sa veselim likovima, kao i plastična hvataljka za loptice u obliku kašike. Igračke za kupanje ne samo da mogu da podstiču razvoj određenih funkcija kod dece, već i da pomognu u poboljšanju odnosa između roditelja i dece.

Infantino igračke za kupanje

790,00 RSD

Opis proizvoda:

Svaka čaša ima svoj efekat za prskanje vode i različite teksturne površine. Pogodne su za razvoj bebinih veština.

Infunbebe igračka za bebe Moj prvi brod, 6m+

480,00 RSD

Opis proizvoda:

Infunbebe igračka moj prvi brod predviđena je za vodu, u obliku plastičnog brodića sa kojom devojčice i dečaci mogu da uživaju u kupanju i u kadi i u bazenu.

Infantino plastične šolje za igru

590,00 RSD

Opis proizvoda:

Infantino plastične šolje različitih veličina i boja zaokupiraće pažnju Vaših mališana. Ubacivanje čaša jedne u drugu po veličini omogućava razvijanje logičkih sposobnosti Vašeg deteta.

Reer knjiga

759,00 RSD

Opis proizvoda:

Reer knjiga za kupanje je edukativna i zabavna knjiga koja će kupanje Vašem mališanu učiniti zanimljivijim. Mekane stranice napravljene su od izdržljivog vinila i vodootporne su. Slike u boji privlače bebinu pažnju i razvijaju joj čula. Preporučuje se za uzrast od rođenja do tri godine. Napomena: Nemojte iskuvavati knjigu. Knjiga se lako održava uz pomoć neutralnog deterdženta i mlake vode. Otklonite sve dodatke proizvoda pre nego što ga date detetu. Knjiga je zdravstveno ispitana i netoksična.

Infantino set gumenih drugara, loptica i kockica

3.290,00 RSD

Infantino je bebi oprema američkog porekla u čijem se proizvodnom programu nalaze - edukativne igračke, bebi oprema, vrteške za krevetac, noćne lampe i ostale stvari za bebe i decu.

Elfi kofice za kupanje Sea World, Šarene

480,00 RSD

Opis proizvoda:

Deca obožavaju da se igraju sa vodom, da je upoznaju i ispituju, posebno dok se kupaju. U toj igri odlično društvo im mogu praviti Elfi šarene kofice ilustrovane motivima morske zvezde, raka i hobotnice.

Alex figurica, surfovanje u vodi

799,00 RSD
  • Uzrast : 2g+ (proizvod nije namenjen deci mlađoj od 2 godine)
  • Materijal : kvalitetna plastika
  • Igračka Majmunče + 2 surf daske

Igračke za kupanje

Igračke za kupanje ovu svakodnevnu aktivnost čine lakšom i zanimljivijom. Od gumenih patkica i drugih životinjica, do kreativnih slikovnica za vodu, potražite u 4Kids-u.