Edukativne igračke za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-15%

Top Bright drvena igračka Activity kocka 5u1, U Bašti

Regularna cena: 4.190,00 RSD
Akcija: 3.561,50 RSD

Opis proizvoda:

Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 – U bašti sadrži pet različitih povoda za igru i učenje u isto vreme. Stvorene za zabavu i učenje, sve stranice Activity kocke deci pružaju mnoštvo motornih i misaonih aktivnosti. Elementi i stranice su bogato oslikane ilustracijama životinja i pojmova koje srećemo u bašti. Tu su žaba, gusenica, pčelica, puž, insekti, cveće, itd.

-15%

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 6 traka

Regularna cena: 2.690,00 RSD
Akcija: 2.286,50 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%

Top Bright drvena igračka Slagalica Dinosaurusi

Regularna cena: 990,00 RSD
Akcija: 841,50 RSD
-15%

Top Bright drvena društvena igra Složi voće

Regularna cena: 2.060,00 RSD
Akcija: 1.751,00 RSD
-15%

Top Bright drvena igračka Nahrani Detlića

Regularna cena: 1.690,00 RSD
Akcija: 1.436,50 RSD
-15%

Top Bright drvena igračka Tobogan sa 4 trake i garažom

Regularna cena: 2.420,00 RSD
Akcija: 2.057,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 4 trake i garažom namenjen je prvenstveno za zabavu mališana koji vole četvorotočkaše. Konstrukcija tobogana sadrži:

  • 4 drvena mini autića za igru;
  • prostor za odlaganje - garažiranje autića;
  • dve piste za start/parking autića;
  • deo „benzijska pumpa“.

Ovaj Auto Tobogan je napravljen kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata koji zajedno čine super praktičnu igračku sledećih osobina:

  • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata;
  • sigurna, BPA free, postojana plastika;
  • praktičan, sklopiv, pogodan za odlaganje;
  • za samostalno i grupno igranje.

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 4 trake i garažom je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

-15%

Top Bright drvena igračka Ksilofon-Slonče

Regularna cena: 2.860,00 RSD
Akcija: 2.431,00 RSD

Opis proizvoda:

Ksilofon SLONČE je igračka za razvijanje muzičke kulture kod dece, ali služi i za zabavu i stvaranje dobrog raspoloženja. Simpatičan izgled ksilofona u obliku slonića i vedre boje (+ učenje boja) metalnih pločica doprinose većoj pažnji i zainteresovanosti dece za igru i učenje nota.

-15%

Top Bright drvena igračka Blokovi Grad, 84 delova

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.816,50 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Kocke blokovi GRAD čine osamdeset četiri dela kvalitetno obrađenih drvenih elemenata od kojih dete slaže svoj grad. Od oslikanih elemenata dete može da složi zgradu policije, prodavnice, vatrogasne službe, vozilo školskog autobusa, kao i brojne druge objekte i stvari koje zamisli.
Sve što želi da gradi, dete može da postavi na čvrstu, oslikanu podlogu od 12 delova, koju treba prvo da sastavi. 

-15%

Top Bright drvena igračka Blokovi Farma, 80 delova

Regularna cena: 3.090,00 RSD
Akcija: 2.626,50 RSD

Opis proizvoda:

Kada svakom drvenom elementu ToP BRIGHT Kocke blokovi FARMA dodamo i plastični deo – dobijamo neobične i lake za sklapanje kocke koje deca obožavaju. Jednostavno umetanje drvenih u plastične okvire i njihovo međusobno sklapanje – deci daje slobodu da kombinuju, probaju, menjaju i stvaraju oblike po nameni, ali i svojoj želji. Gore, dole, levo, desno – mogu da ih spajaju kako žele, što je decu najviše zabavlja.
Od priloženih delova dete može da sklopi pet životinja (kokošku, konja, kravu, prase i ovcu), farmera, vetrenjaču, itd.

-15%

Top Bright drvena Zvučna igračka-Škola

Regularna cena: 1.340,00 RSD
Akcija: 1.139,00 RSD

Opis proizvoda:

Upoznajte kockice i elemente za slaganje koji čine ToP BRIGHT zvučnu igračku – Škola. Ona se sastoji od školskog autobusa koji svira i škole. Uz pomoć oblika i ilustracija na drvenim elementima, dete ima zadatak da složi „zgradu“ škole. Školski autobus je takođe zadatak za slaganje, a njegovo zvučno oponašanje autobuske sirene čini ga neodoljivim za igranje.

-15%

Top Bright drvena Zvučna igračka-Vatrogasac

Regularna cena: 1.340,00 RSD
Akcija: 1.139,00 RSD

Opis proizvoda:

Pored toga što zabavlja mališane, ToP BRIGHT Zvučna igračka - Vatrogasac deci pruža brojne benefite korisne za rani razvoj. Ona pre svega:
razvija finu motoriku;
razvija misaone procese „gde pripada ovaj deo?“;
unapređuje sposobnost uočavanja i zaključivanja;
razvija maštu i socijalizaciju;
upoznaje dete sa ulogom vatrogasne službe u društvu;
čini dete radosnim i zaigranim.

-15%

Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Mešalica

Regularna cena: 3.180,00 RSD
Akcija: 2.703,00 RSD

Opis proizvoda:

Dve igračke u jednoj - Top Bright Didaktički kamion – Mešalica je odlično didaktičko sredstvo i drveni kamion za standardnu igru, u isto vreme. Mališanima pruža zabavu i igru, a svojim osobinama unapređuje finu motoriku, sposobnost uočavanja, odlučivanja i donošenja zaključaka. Uz pomoć ove igračke dete može vežbati finu motoriku, naučiti osnovne boje (žuta, plava, zelena, crvena), upoznati 3D oblike (krug, kocka, kvadar, zvezda...), naučiti kako izgleda kamion s mešalicom u realnom životu, šta radi, za čega služi.

-15%

Top Bright drvena didaktička igračka Školski autobus

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.391,50 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright igračka školski autobus je multifunkcionalna, didaktička, praktična, dugotrajna i zanimljiva igračka. Stvorena za zabavu i učenje, deci pruža mnoštvo motornih i misaonih aktivnosti.

-15%

Top Bright drvena igračka Tobogan sa 2 trake, Čekić i loptice

Regularna cena: 3.090,00 RSD
Akcija: 2.626,50 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Tobogan sa 2 trake, čekićem i autićima je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake

Regularna cena: 1.990,00 RSD
Akcija: 1.691,50 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%

Top Bright Zvučna drvena igračka - Bolnica

Regularna cena: 1.340,00 RSD
Akcija: 1.139,00 RSD

Opis proizvoda:

Upoznajte kockice i elemente za slaganje koji čine Top Bright Zvučnu igračku – Bolnica. Ona se sastoji od vozila hitne pomoći koje svira i bolnice. Uz pomoć oblika i ilustracija na drvenim elementima, dete ima zadatak da složi „zgradu“ bolnice. Vozilo hitne pomoći je takođe zadatak za slaganje, a zvučno oponašanje sirene ovog vozila čini ga zabavnim za igranje.

-15%

Top Bright Zvučna drvena igračka - Policija

Regularna cena: 1.340,00 RSD
Akcija: 1.139,00 RSD

Opis proizvoda:

Upoznajte kockice i elemente za slaganje koji čine Top Bright zvučnu igračku – Policija.
Ona se sastoji od policijskog autića koji svira i policijske stanice.
Uz pomoć oblika i ilustracija na drvenim elementima, dete ima zadatak da složi „zgradu“ stanice.
Policijski autić je takođe zadatak za slaganje, a njegovo zvučno oponašanje policijske sirene čini ga neodoljivim za igranje.

-15%

Top Bright drvena igračka Ksilofon Žabac

Regularna cena: 1.920,00 RSD
Akcija: 1.632,00 RSD

Opis proizvoda:

Hajde da naučimo note solmizacije sa ToP BRIGHT Ksilofonom Žabac!
Ksilofon Žabac se odlikuje kvalitetnom izradom i čvrstinom, što je od velike koristi za dugotrajnu upotrebu. Postolje ksilofona – Žabac - je lako i praktično za nošenje i postavljanje na površinu.

-15%

Top Bright drvena igračka Slagalica Buldožer

Regularna cena: 940,00 RSD
Akcija: 799,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz slagalicu dete uči boje, oblike, odnose između delova i celine, rešava slikovne zagonetke tipa "Gde se uklapa ovaj deo?" i poboljšava svoje perceptivno-motorne aktivnosti. Upoznavajući nove pojmove na slagalici, dete uči nove reči i bogati svoj rečnik.
Kada dete završi igru sa slagalicom, kroz otvor koji se nalazi na donjem delu plastične igračke - može da spakuje pazle i nastavi igru uz vožnju ovog četvorotočkaša.
Slagalice su stimulans igračke za intelektualni razvoj deteta.

-15%

Top Bright drvena igračka Slagalica Policajac 2u1

Regularna cena: 940,00 RSD
Akcija: 799,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright 2 u 1 slagalica Policajac sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane.
Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, kao i brojeve do 24. Takođe, može da se igra sa igračkom Policajac.

-15%

Top Bright drvena igračka Slagalica Vatrogasac 2u1

Regularna cena: 940,00 RSD
Akcija: 799,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright 2 u 1 slagalica Vatrogasac sadrži 24 drvene pazle sa ilustracijom gašenja požara sa jedne, i brojevnog niza od 1 do 24 s druge strane.
Dete može da slaže sliku ili brojevni niz, učeći pri tome kako izgleda vatrogasno vozilo i čemu služi, kao i brojeve do 24. Takođe, može da se igra sa igračkom Vatrogasac.

-15%

Top Bright drvena igračka za decu Kornjača

Regularna cena: 2.780,00 RSD
Akcija: 2.363,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP Bright Kornjača sa čekićem donosi mališanima smeh i zabavu i sigurno će vrlo brzo postati jedna od omiljenih igračaka. Vedre boje i simpatičan lik kornjače samo doprinose naklonosti dece prema njoj.

Jednostavnim lupanjem drvenih elemenata na vrhu igračke, pomeraju se kornjačina glava, noge i rep i to po tačno određenom pravilu. Na čekiću se nalazi okrugli deo od filca koji smanjuje buku lupanja

-15%

Top Bright drvena igračka za decu Slagalica brojeva

Regularna cena: 1.370,00 RSD
Akcija: 1.164,50 RSD

 

-15%

Top Bright drvena igračka Activity kocke 5u1

Regularna cena: 2.260,00 RSD
Akcija: 1.921,00 RSD

Opis proizvoda:

Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme.


Edukativne igračke za bebe

Edukativne igračke namenjene su razvoju inteligencije, kombinatorike i memorije dece od najranijih uzrasta. 4Kids vam nudi raznovrsan izbor edukativnih setova.

Edukativne igračke za bebe pomoći će im da kroz igru razvijaju finu motoriku, podstiču kreativnost i raspiruju maštu. Edukativne igračke za bebe uče Vaše najmilije kako da u budućnosti na najlakši način reše poblem sa kojim će se suočiti.
U našoj online prodavnici i našem maloprodajnom objektu možete naći šarenoliki izbor edukativnih igračaka za bebe kao i edukativnih igračaka za stariju decu. Naša ponuda edukativnih igračaka bogata je izborom poznatih brendova kao što su: Fisher Price, Chicco, Infunbebe, Pino, Cubika i druge. Povedite Vaše mališane i odaberite igračku koja će ih najviše obradovati.