Edukativne igračke za bebe

Sortiraj
Edukativne igračke za bebe pomoći će im da kroz igru razvijaju finu motoriku, podstiču kreativnost i raspiruju maštu. Edukativne igračke za bebe uče Vaše najmilije kako da u budućnosti na najlakši nač… Pročitaj više
-10%
Fisher Price Kuca Sveznalica
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD
 • Opis proizvoda:
 • Nova kuca sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:
 • Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela
 • Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.
 • Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular
 • 75+pesmica
 • 100 novih reči
 • Na srpskom jeziku
-15%
Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake
Regularna cena: 2.190,00 RSD
Akcija: 1.861,50 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%
Top Bright drvena igračka Activity kocke 5u1
Regularna cena: 2.840,00 RSD
Akcija: 2.414,00 RSD

Opis proizvoda:

Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme.

-10%
Fisher Price Seka Sveznalica
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Nova seka sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:

Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela

Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.

Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular

75+pesmica

100 novih reči

Na srpskom jeziku

Novo -18%
BBO Toys Igračka za bebe Edukativni sto, 18m+
Regularna cena: 3.390,00 RSD
Akcija: 2.799,00 RSD

Opis proizvoda:

BBO Toys Edukativni sto predviđen je za decu uzrasta 18m+. Svojim zvučnim i svetlećim efektima učiniće igru nezaboravnom.

-15%
Top Bright drvena igračka Nahrani Detlića
Regularna cena: 1.990,00 RSD
Akcija: 1.691,50 RSD
-15%
Top Bright drvena igračka Tobogan sa 4 trake i garažom
Regularna cena: 2.890,00 RSD
Akcija: 2.456,50 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 4 trake i garažom namenjen je prvenstveno za zabavu mališana koji vole četvorotočkaše. Konstrukcija tobogana sadrži:

 • 4 drvena mini autića za igru;
 • prostor za odlaganje - garažiranje autića;
 • dve piste za start/parking autića;
 • deo „benzijska pumpa“.

Ovaj Auto Tobogan je napravljen kombinacijom drvenih i plastičnih elemenata koji zajedno čine super praktičnu igračku sledećih osobina:

 • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata;
 • sigurna, BPA free, postojana plastika;
 • praktičan, sklopiv, pogodan za odlaganje;
 • za samostalno i grupno igranje.

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 4 trake i garažom je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

-15%
Pino drvena igračka za decu NTC Asocijacije Životinje
Regularna cena: 840,00 RSD
Akcija: 714,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino drvena igračka za decu NTC Asocijacije Životinje sadrže 9 sličica životinja, pored kojih se nalaze zastava i naziv države iz koje životinje potiču.
Uz pomoć ovih podataka, kao i dodatnih informacija koje dobija od starije osobe, dete u svojoj glavi povezuje slike i pojmove, i na taj način gradi dugoročno znanje.
Simboli navode na razmišljanje i u tome jeste lepota i vrednost njihovog korišćenja.
Učenje uz pomoć simbola je najefikasniji način za trajno pamćenje. To nam dokazuju brojne NTC radionice koje primenjuju ovaj način učenja.
Takođe, deca uživaju u svim misaonim procesima koji zahtevaju upotrebu simbola. Jer osećaj sreće nakon uspešno rešene asocijacije, motiviše ih na još truda i još misaonih zadataka.

-15%
Cubika drvena igračka za decu Kamion, 12 elemenata
Regularna cena: 2.290,00 RSD
Akcija: 1.946,50 RSD

Opis proizvoda:

Drveni kamion sa autićima je pogodan za decu od 18 meseci i stariju, vežbe fine motorike neće izostati. Uz pomeranje, slaganje i skidanje šarenih autića s kamiona, rad prstića i razmišljanje će biti veoma aktivni.
Ova igračka ima ukupno 12 elemenata, ali dečija mašta će učiniti da se na njoj nađe bar još toliko igračaka iz dečije sobe. Ovo je jedna od omiljenih igračaka kojom se dete svakodnevno igra.

-15%
Top Bright drvena igračka Ksilofon Žabac
Regularna cena: 1.920,00 RSD
Akcija: 1.632,00 RSD

Opis proizvoda:

Hajde da naučimo note solmizacije sa ToP BRIGHT Ksilofonom Žabac!
Ksilofon Žabac se odlikuje kvalitetnom izradom i čvrstinom, što je od velike koristi za dugotrajnu upotrebu. Postolje ksilofona – Žabac - je lako i praktično za nošenje i postavljanje na površinu.

-15%
Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 6 traka
Regularna cena: 3.160,00 RSD
Akcija: 2.686,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%
Pino drvena igračka za decu Mastermind
Regularna cena: 1.540,00 RSD
Akcija: 1.309,00 RSD

Opis proizvoda:

Mastermind je izazovna i zabavna društvena igra koja razvija sposobnost strateškog razmišljanja i deduktivnog zaključivanja. Sastoji se od drvene table sa obeleženim poljima za igru, 60 većih i 40 manjih elemenata.

Igra Mastermind podstiče i unapređuje:

- razmišljanje

- memoriju

- kombinovanje

- zaključivanje

- logiku

- takmičarski duh

- socijalizaciju

-15%
Pino drvena igračka Drvo ravnoteže
Regularna cena: 1.680,00 RSD
Akcija: 1.428,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Drvo ravnoteže je didaktička igračka koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. Izgled napravljenog drveta zavisi isključivo od dečije mašte, želje i kreativnosti. Upravo zbog toga deca je mnogo vole, jer podrazumeva slobodu u igri.
Međutim, Drvo ravnoteže će stajati na postolju samo ako se pri sklapanju vodi računa o ravnoteži. Dete treba da nauči da ne stavlja sve elemente na jednu stranu drveta, nego da ih ravnomerno raspoređuje.
U toku slaganja elemenata i stvaranja drveta, dete je koncentrisano i fokusirno na zadatak. Zbog toga je Pino Drvo ravnoteže doborodošla igračka za vežbe mirnog rada i razvoja pažnje kod dece.
Kada se igra u dvoje, igra dobija takmičarski karakter. Deca naizmenično stavljaju elemente na drvo, a pobednik je onaj koji stavi poslednji element na stablo, a da se ono ne sruši.
Zbog svog izgleda i uloge, Pino Drvo Ravnoteže se može koristiti u igri sa brojnim drugim igračakama, a kvalitetno drvo od kojeg je izrađeno garantuje dugotrajnu igru za više generacija dece.

-15%
Pino drvena igračka Slagalica Emocije - Dečak
Regularna cena: 680,00 RSD
Akcija: 578,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Slagalica Emocije je slagalica podeljena u četiri dela, od kojih se svaki sastoji od četiri pazle. Sastavljene pazle čine ilustracije osnovnih osećanja. Ljutnja, sreća, tuga i strah predstavljeni su simpatičnim likovima dečaka ili devojčice, a ispod svake sastavljene ilustracije nalazi se emotikon sa istim osećanjem.
 

Pino Slagalica Emocije je veoma korisna za prvo upoznavanje deteta sa osnovnim emocijama, njihovim značenjem i odražavanjem u društvu. Upoznavajući se sa njima, dete bolje upoznaje ljude i međuljudske odnose. Razumevanje osnovnih emocija čoveka kod deteta budi empatiju i uči ga da iste prepoznaje i kod sebe, da ih razvija ili koriguje.

-15%
Pino drvena igračka Slagalica Šarenica 9 elemenata
Regularna cena: 720,00 RSD
Akcija: 612,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Slagalica Šarenica je umetaljka po motivima. Sadrži devet elemenata koji na sebi imaju karakterističan motiv, identičan motivu na podlozi za umetanje. Zadatak deteta je da prepozna motiv na elementu i postavi ga na mesto s istim motivom na podlozi. Ova igra izuzetno razvija moć opažanja i uočavanja detalja.Tražimo iste motive – vežbamo pažnju i vid, uz Pino Slagalicu Šarenicu.

-15%
Pino drvena igračka NTC Asocijacije
Regularna cena: 840,00 RSD
Akcija: 714,00 RSD
Opis proizvoda:
Uz pomoć Pino NTC asocijacije, dete aktivnije razmišlja, povezuje slike i pojmove, i na taj način gradi dugoročno znanje.
Više informacija o NTC sistemu učenja i uputstvo za igru možete naći u brošuri.didaktička igračka.
-17%
Canpol plišana igračka Kocka, Meda
Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.249,00 RSD

Opis proizvoda:

Canpol Kocka Meda plišana igračka je mekana i zabavna dečija igračka je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, pamćenje oblika. Napravljena od mekanog pliša. Fantastična igračka u obliku životinje podstiče razvoj dečije mašte i razumevanje slika oko sebe

-15%
Top Bright Drvena kućica sa čekićem i lopticama, 18m+
Regularna cena: 2.460,00 RSD
Akcija: 2.091,00 RSD

Opis proizvoda:
Top Bright kućica sa čekićem i lopticama, podstiče dečiju znatiželju i pruža osećaj sreće i zadovoljstva. Prvenstveno zato što dete uživa u rezultatima svoje aktivnosti – lupanju i ubacivanju loptica kroz otvore sopstvenom snagom. Dete ima zadatak da postavi lopticu na otvor krova kućice iste boje kao što je i loptica, i udarajući čekićem ubaci je u kućicu. Sreća je upotpunjena i magičnim izlaskom loptice kroz vrata kuće.

-15%
Pino edukativna drvena igračka Blokovi, 100 kom
Regularna cena: 2.840,00 RSD
Akcija: 2.414,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz pomoć Edukativnih kocki dovoljno je da dete gradi, ispituje, posmatra, uočava sličnosti i razlike. Pre nego što napravi svoju prvu „građevinu“ , vašem detetu će sasvim zanimljiva zabava i izazov biti ubacivanje elemenata kroz otvore na poklopcu kutije. Prvi korak ka otkrivanju geometrijskih oblika jeste igra deteta sa konstruktorima čiji elementi predstavljaju različite geometrijske oblike. Građenje ovakvim materijalom omogućava detetu da otkrije razliku između valjka i kocke.

-15%
Pino drvena igračka Dindolino, 12m+
Regularna cena: 2.090,00 RSD
Akcija: 1.776,50 RSD

Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Dindolino napravljena je za rani intelektualni razvoj vašeg mališana najbolje je započeti uz didaktičke igračke. Igračka koja decu zabavlja i uči veoma važnim lekcijama.

-15%
Pino drvena igračka Didatički prstenovi, 12m+
Regularna cena: 1.890,00 RSD
Akcija: 1.606,50 RSD

Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Didaktički prstenovi omogućavaju najbolji način usvajanja trajnog znanja iz oblasti brojevnog niza, od broja jedan do broja pet. Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, Didatički prstenovi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova. Takođe uz pomoć Didatičkih prstenova deca mogu naučiti najjednostavnije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja kao i upoređivanje grupe elemenata manje-više.

-16%
Pino drvena igračka umetaljka Obuci devojčicu
Regularna cena: 799,00 RSD
Akcija: 679,15 RSD

Opis proizvoda:
Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za devojčicu prati zamišljanje prilike za koju se ona priprema.
Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.

Dimenzije: 30 x 22,5 x 1,5 cm

-15%
Pino drvena igračka Dinosaurus set
Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.031,50 RSD

Opis proizvoda:

Pino Dinosaurus set napravljen je od fino obrađenog drveta i obojen sigurnim bojama, a metalni kofer će se pobrinuti da Vaše dete sa sobom nosi Dino svet gde god poželi.

-15%
Pino drvena igračka Edukativna Kocka sa satom
Regularna cena: 3.390,00 RSD
Akcija: 2.881,50 RSD

Opis proizvoda:

Pino Edukativna Kocka sa satom je igračka koja Vašim mališanima može služiti za zabavu i edukaciju i namenjena je svoj deci uzrasta od 18 meseci do šest godina. Kako dete raste i razvija se tako rastu i funkcije ove višenamenske edukativne igračke.


Od rođenja do 2 godine uz Edukativne igračke za bebe

Edukativne igračke za bebe pomoći će im da kroz igru razvijaju finu motoriku, podstiču kreativnost i raspiruju maštu. Edukativne igračke za bebe uče Vaše najmilije kako da u budućnosti na najlakši način reše poblem sa kojim će se suočiti.

U našoj online prodavnici i našem maloprodajnom objektu možete naći šarenoliki izbor edukativnih igračaka za bebe kao i edukativnih igračaka za stariju decu. Naša ponuda edukativnih igračaka za bebe bogata je izborom poznatih brendova kao što su: Fisher Price, Chicco, Infunbebe, Pino, Cubika i druge. Povedite Vaše mališane i odaberite igračku koja će ih najviše obradovati.

Sortiraj