Igračke za kolica

Sortiraj
-15%
MoMi igračka za bebe luk za kolica Joy
Regularna cena: 3.290,00 RSD
Akcija: 2.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Da li volite višenamenske igračke, one koje uvek možete poneti sa sobom u svim okolnostima? Imamo nešto što ćete sigurno voleti. Univerzalna MoMi Joy luk sa plišanim igračkama biće odlična i kada se igrate kod kuće i u pokretu. MoMi Joy luk sa igračkama je korisna u mnogim situacijama. Zahvaljujući svom univerzalnom držaču, možete ga koristiti:
   - za krevetac
   - za kolica za bebe
   - za ljuljašku ili ležaljku
   - za suto sedište za decu
   - i gde god želite da svom detetu date nešto da uradi!

-17%
Canpol plišana igračka za kolica Babies Boo
Regularna cena: 2.220,00 RSD
Akcija: 1.849,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Babies Boo plišana igračka za kolica predviđena je za bebe od rođenja. Senzorna viseća igračka za dečija kolica je odlična ideja za prvu igračku za bebe koja će svaku šetnju i putovanje učiniti prijatnijim. Savršeno za kolica i auto sedište – igračka za vešanje se može pričvrstiti korišćenjem sigurnih i praktičnih plastičnih prstenova na oba kraja. Igračke pričvršćene za viseću igračku pomažu u razvoju motoričkih sposobnosti (hvatanje, povlačenje, drhtanje), aktiviraju čulo sluha (elementi šuštanje, zvečke), vid (kontrastne boje, ogledalo) i dodir (razne teksture). Suptilne, ali kontrastne boje će podstaći dete da shvati i igra. Svaki element viseće igračke ima drugačiju funkciju – zvono sa mašnom daje delikatne zvukove, mekana plišana panda, napravljena od prijatnog na dodir i mekog materijala, zadržava oblik kada se stisne, ogledalo okruženo šarenim etiketama sa zvečka i dva lista – jedan prijatno šušti, a drugi u obliku zubaca doneće olakšanje tokom nicanja zuba.

-18%
Canpol plšana igračka za bebe Zig Zag, Plava
Regularna cena: 2.280,00 RSD
Akcija: 1.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol plišana igračka Zig Zag za bebe u plavoj boji je spiralna igračka odgovara i krevetcu i kolicima. Napravljen je od lepog materijala na dodir sa različitim teksturama. Savršeno stimuliše razvoj vizuelno-slušne i motoričke koordinacije bebe. U njemu se kriju mnoga iznenađenja koja će bebu dugo zaokupiti. Opremljen je zvečkom i sigurnim ogledalom.

-18%
Canpol plišana igračka za bebe Zig Zag, Crvena
Regularna cena: 2.280,00 RSD
Akcija: 1.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol pišana igračka Zig Zag za bebe u crvenoj boji je spiralna igračka odgovara i krevetcu i kolicima. Napravljen je od lepog materijala na dodir sa različitim teksturama. Savršeno stimuliše razvoj vizuelno-slušne i motoričke koordinacije bebe. U njemu se kriju mnoga iznenađenja koja će bebu dugo zaokupiti. Opremljen je zvečkom i sigurnim ogledalom.

-17%
Lorelli plišana igračka sa vibracijom za kolica Miš
Regularna cena: 960,00 RSD
Akcija: 799,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Miš plišana igračka sa vibracijom za kolica je mekana i zabavna dečija igračka. Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, pamćenje oblika.

-17%
Lorelli plišana igračka sa vibracijom Medved, 0m+
Regularna cena: 960,00 RSD
Akcija: 799,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Mleda plišana igračka sa vibracijom za kolica je mekana i zabavna dečija igračka. Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, pamćenje oblika.

Novo
Lorelli plišana igračka za kolica Activity, Medved
960,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Activity plišana igračka za kolica, Medved ima zvečke koje su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. One su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost. Mogu se montirati na bilo koja kolica.

Novo
Lorelli plišana igračka za kolica Activity, Majmun
960,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Activity plišana igračka za kolica, Majmun ima zvečke koje su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. One su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost. Mogu se montirati na bilo koja kolica.

Novo
Lorelli plišana igračka za kolica Activity, Miš
960,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Activity plišana igračka za kolica, Miš ima zvečke koje su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. One su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost. Mogu se montirati na bilo koja kolica.

Novo
Lorelli plišana igračka za kolica Activity, Pas
960,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Activity plišana igračka za kolica, Pas ima zvečke koje su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. One su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost. Mogu se montirati na bilo koja kolica.

Novo
Lorelli plišana igračka za kolica Activity, Slon
960,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Activity plišana igračka za kolica, Slon ima zvečke koje su napravljene da savršeno odgovaraju dečijim rukama. One su smešnih i zabavnih oblika i vrlo brzo postanu bebin prijatelj. Stimulišu bebin sluh i mobilnost. Mogu se montirati na bilo koja kolica.

Taf Toys zvečka - igračka za kolica
2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Taf Toys igračka prilagođena najvećem broju kolica i sinteza.Igračka raličitih boja pogodna je za razvoj bebinih veština.Na igračkicu su okačene tri igračke različitog oblika i strukture. 

Chicco igračka za kolica i krevetac Džungla
4.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Predivna i puna boja Chicco igračka za kolica i krevetac Džungla omogućiće Vašem detetu beskonačno mnogo zabavnih aktivnosti. Igračka sadrži ogledalo kao i prsten sa privescima
Zatim, rotirajuću kuglu koja pruža zveckanje kuglica u obliku leptira i omogućava zabavu vašem detetu.
Proizvodi zabavne zvučne efekte.
Vrlo lako se postavlja na kolica ili krevetac

Canpol igračka za kolica Pastel Friends Blue Grey
1.560,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol igračka za bebe za kolica Pastel Friends u sivoj boji predviđena je za bebe od rođenja. Idealna je za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja. Može da se zakači na kolica ili autosedište.

Skip Hop igračka za kolica za bebe Sova
1.790,00 RSD

Opis poizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Sova predviđena je za bebe od rođenja. Mekana plišana igračka vibrira i trese se kada se povuče zvezda.

Skip Hop igračka za kolica za bebe Pčela
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Pčela predviđena je za decu od rođenja. Plišana i na dodir mekana košnica i medonosna pčela igračka za kolica. Samo povucite prsten da biste probudili pčelu i protresli košnicu. Pričvrstite je na kolica i razveselite svoju bebu.

Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Kengur, 0m+
2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Kengur predviđena je za bebe od rođenja. Svojim izgledom učiniće da bebi drži pažnju kako tokom igre kući tako i tokom boravka u kolicima. Igračka ima i glodalicu.

Skip Hop igračka za kolica za bebe Pečurka, 0m+
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Pečurka divna igračka koja je napravljena u obliku pečurke i žira nudi taktilnu i senzornu zabavu za mališane. Dok šetate deca mogu da istražuju uz zvuke zveckanja, višestruke plišane strukture i još mnogo toga. Ova igračka se lako pričvršćuje na kolica. Pomaže u podsticanju razvoja finih motoričkih veština. Lako se pričvršćuje na kolica.

Skip Hop igračka za kolica za bebe Lopta, 0m+
2.140,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Lopta je igračka za bebe podstiče vizuelnu stimulaciju, motoričke veštine i još mnogo toga kod kuće i u pokretu. Dvodelna igračka vam omogućava da koristite svaki predmet zasebno ili da ih povežete zajedno na tri različita načina igranja. Mekana igračka kuglica ima boje visokog kontrasta. Gladak drveni prsten za zube, sa listovima od tkanine. Meka zvečka lopta sa bojama visokog kontrasta i glatki drveni prsten sa listovima od tkanine, podstiču vizuelnu i taktilnu stimulaciju i motoričke veštine.

Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Meda, 0m+
2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Meda je savršen za multisenzornu igru, ova mekana igračka i glodalica u jednom ima: zvečke, zviždanje i još mnogo toga što beba može da istražuje. Odlično za igru kod kuće ili u pokretu. Igračka za zube sa mekom teksturom se odvaja za nošenje oko zgloba. Pričvršćuje se na kolica, auto sedište ili nosiljku za bebe.

Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Rakun, 3m+
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Rakun predviđen je za bebe od 3 meseci. latka igračka puna je mnogo različitih načina da se beba zabavi. Od magične melodije do zveckanja perli i glatkih površina za češamje desni. Naš slatki rakun nudi multisenzorsko istraživanje gde god da krenete. Pritisnite nos rakuna za muziku i magični zvučni efekat. Uši šogodne za nicanje zubića. Rep od plišane tkanine. Prsten u obliku zvezde se peičvršćuje za kolica.

Skip Hop igračka za bebe Kaktus, 0m+
1.499,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe Kaktus predviđena je za bebe od rođenja Mekan i plišan na dodir naš prijatelj sa biljkom u saksiji vibrira i trese se kada se povuče prsten. Pričvrstite ga na svija kolica i zabavite bebu u pokretu. Takođe je odličan za zabavu kod kuće.

Skip Hop igračka za bebe Biljka u saksiji, 0m+
1.340,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe, Biljka u saksiji je predviđena za decu od rođenja. Budući baštovani će voleti da istražuju ovu zanimljivu igračku za bebe sa biljkom u saksiji. Sa otvorenim izatvorenim dizajnom, unutra će beba pronaći iznenađenje koje zvecka. Spoljašnost sa plišanom teksturom i naborani listovi daju multisenzornu zabavu kod kuće i u pokretu. Lako se pričvršćuje na kolica, nosiljku.

Lorelli plišana igračka za kolica Slon, 0m+
780,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Slon plišana igračka za kolica je mekana i zabavna dečija igračka. Idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, pamćenje oblika.


Igračke za kolica

 

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+