Igračke za bebe

Sortiraj
Igračke za bebe - Univerzum zabave i razvoja! Naše igračke za bebe su dizajnirane da stimulišu razvoj vaše bebe i pruže im neograničenu zabavu. Od interaktivnih plišanih igračaka do edukativnih igrača… Pročitaj više
-10%
Fisher Price Kuca Sveznalica
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD
  • Opis proizvoda:
  • Nova kuca sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:
  • Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela
  • Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.
  • Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular
  • 75+pesmica
  • 100 novih reči
  • Na srpskom jeziku
-15%
BBO guralica - hodalica za bebe 3u1 Avantura Green
Regularna cena: 4.690,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Avantura guralica - šetalica 3u1 u narandžasto zelenoj boji pogodna je za decu od 7 do 18 meseci ili visine 60 - 80cm. BBO Avantura guralica je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, veštine kretanja, hodanje. Poseduje 3 funkicije koje se veoma lako transformišu, može da bude guralica, šetalica ili trotinet.
 

-17%
BBO podloga za bebe od Pene 2u1 Forest
Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Forest sklopiva podloga za igru 2u1 idealna je za dečiju gimnastiku. Napravljena je od neklizajućeg materijala tako da Vaše dete ima bezbednu i čvrstu površinu za puzanje i prve korake. Poseduje animacije sa obe strane, tako da će bebi uvek biti zanimljiva za igru. Dimenzije podloge su 180x200cm i debljine 1cm.

-15%
MoMi muzička vrteška za krevetac Kiki
Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.399,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Kiki vrteška za krevetac pogodna je za bebe od rođenja i ima prigušene boje koje ne odvlače pažnju deteta. Poseduje 4 senzorne igračke, koje se mogu koristiti odvojeno, i pušta 6 melodija. Zahvaljujući univerzalnoj ručici, MoMi Kiki vrtešku za bebe je moguće namontirati na drveni krevetac, na neke modele prenosivih krevetića kao i na kolica za bebe i na sedišta za bebe od 0 do 13kg.

-10%
Fisher Price Seka Sveznalica
Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Nova seka sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:

Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela

Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.

Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular

75+pesmica

100 novih reči

Na srpskom jeziku

MoMi podloga za igru sa gimnastikom i lopticama
7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Pastel podloga za bebe 3u1 je istovremeno i edukativna podloga, igralište i gimnastika sa lopticama. MoMi Pastel je proizvod koji će razviti čulne veštine mališana, a služiće i kao siguran prostor za igru od prvih dana.

MoMi podloga za igru sa gimnastikom i lopticama
7.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Da li tražite edukativnu prostirku za svoje dete? Imamo nešto za Vas! MoMi Multi gimnastika za bebe podržava razvoj deteta i stimuliše njegova čula. Sve zahvaljujući živim bojama i raznim teksturama i zanimljivim igračkama.

MoMi podloga za bebe sa lopticama Lammis
5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi LAMMIS edukativna prostirka je odlično 4-u-1 rešenje! Ne dobijate samo edukativnu prostirku, već i ogradicu, bazen sa lopticama i prostirku za fotografije. Savršen set za prvi poklon.

MoMi podloga za bebe sa lopticama LamaLove
5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Lama Love je prvo igralište vaše bebe. Zahvaljujući njemu, beba može naučiti oblike i razviti svoja čula. Bazen sa loptama i igračkama ponudiće mnogo sati igre. Postavljeno dno će obezbediti da uvek bude mekano i toplo. Savršeno za postavljanje u bilo kojoj prostoriji ili u bašti. Takođe se lako može spakovati i poneti gde god da idete.

QKids podloga za igru City
6.990,00 RSD

Opis proizvoda:
QKids podloga za igru City namenjena je aktivnim bebama i za gimanstiku na udobnoj podlozi. Beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi.

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake
2.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Infantino muzička vrteška za krevetac 3u1, Roze
5.690,00 RSD
Opis proizvoda:
Zvezdani projektor osvetljava prostoriju, ispušta melodiju. Poseduje ogledalo i tajmer za automatsko isključivanje. Kako dete raste, ova noćna svetlost može da se transformiše kao zvezdani projektor postavljen na krevetac i projektor za krevet
Novo -18%
Canpol plišana igračka za bebe Mouse
Regularna cena: 1.680,00 RSD
Akcija: 1.390,00 RSD
Novo -17%
Canpol plišana igračka za kolica Babies Boo
Regularna cena: 2.220,00 RSD
Akcija: 1.849,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Babies Boo plišana igračka za kolica predviđena je za bebe od rođenja. Senzorna viseća igračka za dečija kolica je odlična ideja za prvu igračku za bebe koja će svaku šetnju i putovanje učiniti prijatnijim. Savršeno za kolica i auto sedište – igračka za vešanje se može pričvrstiti korišćenjem sigurnih i praktičnih plastičnih prstenova na oba kraja. Igračke pričvršćene za viseću igračku pomažu u razvoju motoričkih sposobnosti (hvatanje, povlačenje, drhtanje), aktiviraju čulo sluha (elementi šuštanje, zvečke), vid (kontrastne boje, ogledalo) i dodir (razne teksture). Suptilne, ali kontrastne boje će podstaći dete da shvati i igra. Svaki element viseće igračke ima drugačiju funkciju – zvono sa mašnom daje delikatne zvukove, mekana plišana panda, napravljena od prijatnog na dodir i mekog materijala, zadržava oblik kada se stisne, ogledalo okruženo šarenim etiketama sa zvečka i dva lista – jedan prijatno šušti, a drugi u obliku zubaca doneće olakšanje tokom nicanja zuba.

Novo -14%
Lorelli podloga za igru bebe Piano Pink
Regularna cena: 3.590,00 RSD
Akcija: 3.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Piano podloga za igru Pink predviđena je za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi. Beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi. Poseduje igračkice koje će razonoditi dete i ogledalce za samoupoznavanje kao i muzicku igracku koje dete može svojim nogicama aktivirati.

Novo -14%
Lorelli podloga za igru bebe Piano Blue
Regularna cena: 3.590,00 RSD
Akcija: 3.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Lorelli Piano podloga za igru Blue predviđena je za aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podlozi. Beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi. Poseduje igračkice koje će razonoditi dete i ogledalce za samoupoznavanje kao i muzicku igracku koje dete može svojim nogicama aktivirati.

-17%
BBO podloga za bebe od Pene 2u1 Hello Baby
Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Hello Baby sklopiva podloga za igru 2u1 idealna je za dečiju gimnastiku. Napravljena je od neklizajućeg materijala tako da Vaše dete ima bezbednu i čvrstu površinu za puzanje i prve korake. Poseduje animacije sa obe strane, tako da će bebi uvek biti zanimljiva za igru. Dimenzije podloge su 180x200cm i debljine 1cm.

-15%
MoMi igračka za bebe luk za kolica Joy
Regularna cena: 3.290,00 RSD
Akcija: 2.799,00 RSD

Opis proizvoda:
Da li volite višenamenske igračke, one koje uvek možete poneti sa sobom u svim okolnostima? Imamo nešto što ćete sigurno voleti. Univerzalna MoMi Joy luk sa plišanim igračkama biće odlična i kada se igrate kod kuće i u pokretu. MoMi Joy luk sa igračkama je korisna u mnogim situacijama. Zahvaljujući svom univerzalnom držaču, možete ga koristiti:
   - za krevetac
   - za kolica za bebe
   - za ljuljašku ili ležaljku
   - za suto sedište za decu
   - i gde god želite da svom detetu date nešto da uradi!

-15%
NouNou podloga za bebe - PVC tepih 2u1 Cirkus
Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.999,00 RSD

Opis proizvoda:
NouNou Cirkus sklopiva podloga za igru 2u1 idealna je za dečiju gimnastiku. Napravljena je od neklizajućeg i vodootpornog materijala tako da Vaše dete ima bezbednu i čvrstu površinu za puzanje i prve korake. Dimenzije podloge su 180x200cm, debljine 0.8cm.

-13%
Lorelli vrteška za krevetac Wild Animals
Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.099,00 RSD

Opis proizvoda:
Muzička vrteška za krevetac sa šarenim, igračkama pomoći će Vašem detetu u razvoju koordinacije sluha i vida. Stvara umirujuće okruženje za bebe, tako da lakše može da utone u san. Muzička vrteška radi na navijanje.

-17%
BBO podloga za bebe od Pene 2u1 Party Time
Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Party Time sklopiva podloga za igru 2u1 idealna je za dečiju gimnastiku. Napravljena je od neklizajućeg materijala tako da Vaše dete ima bezbednu i čvrstu površinu za puzanje i prve korake. Poseduje animacije sa obe strane, tako da će bebi uvek biti zanimljiva za igru. Dimenzije podloge su 180x200cm i debljine 1cm.

-17%
BBO podloga za bebe od Pene 2u1 Beautiful
Regularna cena: 2.990,00 RSD
Akcija: 2.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Beautiful sklopiva podloga za igru 2u1 idealna je za dečiju gimnastiku. Napravljena je od neklizajućeg materijala tako da Vaše dete ima bezbednu i čvrstu površinu za puzanje i prve korake. Poseduje animacije sa obe strane, tako da će bebi uvek biti zanimljiva za igru. Dimenzije podloge su 180x200cm i debljine 1cm.

-15%
Kids II Bright Stars podloga za bebe Hug&Cuddle, 0m+
Regularna cena: 5.490,00 RSD
Akcija: 4.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Kids II Bright Stars Hug&Cuddle podloga za bebe je mekana i veoma zabavna podloga za igru namenjena za uzrast od 0 meseci i više. Idealna zabava za Vaše dete. Poseduje igračkicu koja poseduje 20 razlicitih melodija.


Igračke za bebe

Igračke za bebe - Univerzum zabave i razvoja! Naše igračke za bebe su dizajnirane da stimulišu razvoj vaše bebe i pruže im neograničenu zabavu. Od interaktivnih plišanih igračaka do edukativnih igračaka, naša ponuda će ispuniti sve potrebe vašeg malog istraživača.

 

Prva igračka za bebe

Bebin prvi dodir sa igračkom je poseban trenutak koji donosi radost i uzbuđenje. Igračke za bebe imaju ključnu ulogu u razvoju motoričkih veština, senzornog iskustva i kognitivnih sposobnosti. Interaktivne igračke za bebe su posebno dizajnirane da pruže stimulaciju i zabavu uz mnoštvo korisnih efekata.

Kada birate prvu igračku za bebu, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Prvo, bezbednost je apsolutni prioritet. Igračke za bebe trebaju biti izrađene od visokokvalitetnih materijala, bez oštrih ivica ili sitnih delova koji bi mogli biti opasni za malu decu. Takođe, birajte igračke koje su lako perive i otporne na habanje, jer bebe često stavljaju igračke u usta.

Interaktivne igračke za bebe pružaju više od samog zabavnog iskustva. One podstiču razvoj finih motoričkih veština dok bebe istražuju i manipulišu igračkama. Ove igračke mogu imati različite funkcije kao što su pritiskanje dugmića za reprodukciju zvuka, guranje ili okretanje delova igračke, ili čak reagovanje na dodir ili zvuk. Ovakve igračke stimulišu razvoj senzornih sposobnosti, koordinaciju očiju i ruku, kao i razumevanje uzroka i posledica.

Bebina prva igračka može biti plišani meda sa zvečkom, interaktivna knjiga sa šarenim stranicama ili mekana kocka sa raznobojnim detaljima. Bitno je da odaberete igračku koja je prilagođena uzrastu vaše bebe, sa jasnim kontrastima boja, teksturama i zvucima koji će ih zainteresovati.

Uzbuđenje koje prva igračka donosi bebi je neprocenjivo. Kroz igru, beba uči, istražuje, razvija svoje sposobnosti i stiče samopouzdanje. Igračke za bebe su ključne za razvoj njihove mašte, kreativnosti i emotivne inteligencije.

 

Igračke za bebe - Razvoj po mesecima

Igračke za bebe su ključne za podsticanje njihovog razvoja i istraživanje sveta oko sebe. Svaki mesec donosi nove mogućnosti za učenje i rast, pa je važno prilagoditi igračke potrebama i sposobnostima vaše bebe u svakom razvojnom periodu.

 

Igračke za bebe od rođenja

Bebe su zainteresovane za svet oko sebe. Ove igračke trebaju pružiti kontrastne boje, meke teksture i zanimljive zvukove kako bi privukle pažnju i podstakle senzorne receptore. Plišane igračke, muzičke lutke i zvečke su neke od opcija koje mogu stimulisati razvoj vida, sluha i dodira.

 

Igračke za bebe od 3 meseca

Razvoj motoričkih veština postaje primarni cilj. Igračke koje mogu biti zakačene iznad kreveca ili nosiljke, mobilni sa mekanim igračkama ili gimnastika za bebe sa visećim igračkama su odličan izbor. Ove igračke će podstaći bebinu sposobnost praćenja objekata očima, hvatanje i udaranje igračaka rukama, kao i podizanje glave tokom tummy time-a.

 

Igračke za bebe od 4 meseca

Bebe postaju sve više aktivne i zainteresovane za istraživanje. Igračke koje stimulišu istraživanje rukama i usta, poput grickalica, zvečki i igračaka za hvatanje, pomažu u razvijanju finih motoričkih veština i koordinacije. Ovo je takođe vreme kada interaktivne knjige i plišane igračke sa zvučnim efektima mogu uneti dodatnu zabavu i podstaći bebinu pažnju i reakciju.

 

Igračke za bebe od 6 meseci

Bebe postaju sve vešte u sedenju i počinju da istražuju svet oko sebe sa većom samostalnošću. Igračke za bebe u ovom periodu trebaju pružiti mogućnost manipulacije, kao što su blokovi za slaganje, kocke sa oblicima, mekane knjige sa raznobojnim stranicama i muzičke igračke. Ove igračke će podstaći finu motoriku, koordinaciju očiju i ruku, kao i razumevanje uzroka i posledica.

 

Igračke za bebe od godinu dana

Njen svet postaje sve širi. Igračke koje podstiču kreativnost, maštovitu igru i razvoj jezičkih veština su idealne u ovoj fazi. Setovi za igru uloga, slagalice, bojanke i raznobojni blokovi su samo neke od opcija koje će podržati razvoj socijalnih, emocionalnih i kognitivnih veština.

U 4Kids-u, naša široka ponuda igračaka za bebe će vam pomoći da odaberete pravu igračku za svaki razvojni period. Sa pažljivo odabranim i kvalitetnim proizvodima, podržaćemo razvoj vaše bebe kroz igru i zabavu.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+