Igračke za bebe

Igračke za bebe - Univerzum zabave i razvoja! Naše igračke za bebe su dizajnirane da stimulišu razvoj vaše bebe i pruže im neograničenu zabavu. Od interaktivnih plišanih igračaka do edukativnih igrača… Pročitaj više
-15%

Fisher Price Kuca Sveznalica

Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.516,50 RSD
 • Opis proizvoda:
 • Nova kuca sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:
 • Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela
 • Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.
 • Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular
 • 75+pesmica
 • 100 novih reči
 • Na srpskom jeziku
-15%

MoMi podloga za igru sa gimnastikom i lopticama

Regularna cena: 7.990,00 RSD
Akcija: 6.791,50 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Pastel podloga za bebe 3u1 je istovremeno i edukativna podloga, igralište i gimnastika sa lopticama. MoMi Pastel je proizvod koji će razviti čulne veštine mališana, a služiće i kao siguran prostor za igru od prvih dana.

-15%

Infunbebe igračka za bebe Zavrti loptice, 6m+

Regularna cena: 1.740,00 RSD
Akcija: 1.479,00 RSD

Opis proizvoda:

Infunbebe igračka zavrti loptice stimuliše prirodni rast i razvoj podsticajnim aktivnostima, oblicima i teksturama, posebno podržavajući razvoj čula i fine motorike.

-15%

MoMi podloga za igru sa gimnastikom i lopticama

Regularna cena: 7.990,00 RSD
Akcija: 6.791,50 RSD

Opis proizvoda:
Da li tražite edukativnu prostirku za svoje dete? Imamo nešto za Vas! MoMi Multi gimnastika za bebe podržava razvoj deteta i stimuliše njegova čula. Sve zahvaljujući živim bojama i raznim teksturama i zanimljivim igračkama.

-15%

MoMi podloga za bebe sa lopticama LamaLove

Regularna cena: 5.990,00 RSD
Akcija: 5.091,50 RSD

Opis proizvoda:
MoMi Lama Love je prvo igralište vaše bebe. Zahvaljujući njemu, beba može naučiti oblike i razviti svoja čula. Bazen sa loptama i igračkama ponudiće mnogo sati igre. Postavljeno dno će obezbediti da uvek bude mekano i toplo. Savršeno za postavljanje u bilo kojoj prostoriji ili u bašti. Takođe se lako može spakovati i poneti gde god da idete.

-15%

Infantino plišana igračka zvečka Kornjača

Regularna cena: 1.260,00 RSD
Akcija: 1.071,00 RSD

Opis proizvoda:
   - Plišana igračkica Kornjača jarkih boja napravljena je tako da privuče bebinu pažnju
   - Lako se može prikačiti na auto sedište, šetalicu ili kolica
   - Protresite je kako biste čuli zvuk
   - Bez BPA

-15%

QKids podloga za igru Jungle

Regularna cena: 6.990,00 RSD
Akcija: 5.941,50 RSD

Opis proizvoda:
QKids podloga za igru Jungle namenjena je aktivnim bebama i za gimanstiku na udobnoj podlozi. Beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi.

-15%

QKids podloga za igru City

Regularna cena: 6.990,00 RSD
Akcija: 5.941,50 RSD

Opis proizvoda:
QKids podloga za igru City namenjena je aktivnim bebama i za gimanstiku na udobnoj podlozi. Beba može da leži na leđima i uživa u igri. Upečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i stimulišu bebine pokrete. U položaju na stomaku beba jača leđne mišice i uči da puzi.

-15%

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake

Regularna cena: 2.190,00 RSD
Akcija: 1.861,50 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-13%

Cangaroo podloga za igru Happy Farm Green

Regularna cena: 5.690,00 RSD
Akcija: 4.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Proizvod je pogodan za upotrebu kod dece uzrasta od 6 meseci +.
Predstavlja aktivnu gimnastiku sa 3 mesta za igru – na leđima, na njegovom trbuhu i sedeci sa 30 lopti uključenih u set i nekoliko visecih igračaka
Aktivna gimnastika je izrađena od netoksičnih materijala koji su bezbedni za ljudsko zdravlje.

-15%

Infantino muzička vrteška za krevetac 3u1, Roze

Regularna cena: 5.690,00 RSD
Akcija: 4.836,50 RSD
Opis proizvoda:
Zvezdani projektor osvetljava prostoriju, ispušta melodiju. Poseduje ogledalo i tajmer za automatsko isključivanje. Kako dete raste, ova noćna svetlost može da se transformiše kao zvezdani projektor postavljen na krevetac i projektor za krevet
-15%

Fisher Price Seka Sveznalica

Regularna cena: 6.490,00 RSD
Akcija: 5.516,50 RSD

Opis proizvoda:

Nova seka sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa:

Nivo 1-Beba može da pritisne ruke,noge,srce,nos i uši seke i da čuje prve reči,boje,slova i delove tela

Nivo 2-Zabavne faze podstiču bebu da broji,pronadje boje i identifikuje delove tela.

Nivo 3 - Igra pretvaranja,gde kuca podstiče bebu na maštovitu igru kroz koju proširuje vokabular

75+pesmica

100 novih reči

Na srpskom jeziku

Novo -15%

BBO set plišana igračka + ćebence Sleepy Bear Pink

Regularna cena: 1.390,00 RSD
Akcija: 1.181,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO set plišana igračka + ćebence Sleepy Bear Pink je predviđeno za decu od rođenja. Set se sastoji iz Plišane igračke u obliku životinje koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta i plišanog ćebenceta.

Novo -15%

BBO set plišana igračka + ćebence Bear Blue

Regularna cena: 1.390,00 RSD
Akcija: 1.181,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO set plišana igračka + ćebence Bear Blue je predviđeno za decu od rođenja. Set se sastoji iz Plišane igračke u obliku životinje koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta i plišanog ćebenceta.

Novo -15%

BBO set plišana igračka + ćebence Rabbit Brown

Regularna cena: 1.190,00 RSD
Akcija: 1.011,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO set plišana igračka + ćebence Rabbit Brown je predviđeno za decu od rođenja. Set se sastoji iz Plišane igračke u obliku životinje koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta i plišanog ćebenceta.

Novo -15%

BBO set plišana igračka + ćebence Grey Dog

Regularna cena: 1.190,00 RSD
Akcija: 1.011,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO set plišana igračka + ćebence Grey Dog je predviđeno za decu od rođenja. Set se sastoji iz Plišane igračke u obliku životinje koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta i plišanog ćebenceta.

Novo -15%

BBO set plišana igračka + ćebence Bear Grey

Regularna cena: 1.190,00 RSD
Akcija: 1.011,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO set plišana igračka + ćebence Bear u sivoj boji predviđen je za decu od rođenja. Set se sastoji iz Plišane igračke u obliku životinje koja će oraspoložiti i zaokupiti pažnju vašeg deteta i plišanog ćebenceta.

Novo -15%

BBO vodena podloga za bebe Mermaid Blue, 3m+

Regularna cena: 590,00 RSD
Akcija: 501,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO Mermaid vodena podloga za bebe Blue predviđena je za decu od 3 meseca. Mekana punjena prostirka podstiče dete da provede vreme igrajući se na stomaku. Jarke boje i šarene plutajuće igračke privlače pažnju bebe i pružaju dodatnu zabavu. Uz zabavu i igru podstiče se razvoj i rast bebe. Šarene igračke su integrisane u prostirci i nakon punjenja vodom počinju da plutaju i kreću se. Beba će pokušavati da uhvati i udari šarene morske životinjice koje se pomeraju u vodi. Spoljni prsten se puni vazduhom, a sredina vodom. Kada se isprazni lako se sklapa i odlaže u prostor za igračke ili pakuje u bebinu torbu za putovanje. Podloga za igru napravljena je od kvalitetnog i bezbednog PVC materijala veoma interesantnog dizajna.

Novo -15%

BBO vodena podloga za bebe Octopus Blue, 3m+

Regularna cena: 590,00 RSD
Akcija: 501,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO Octopus vodena podloga za bebe Blue predviđena je za decu od 3 meseca. Mekana punjena prostirka podstiče dete da provede vreme igrajući se na stomaku. Jarke boje i šarene plutajuće igračke privlače pažnju bebe i pružaju dodatnu zabavu. Uz zabavu i igru podstiče se razvoj i rast bebe. Šarene igračke su integrisane u prostirci i nakon punjenja vodom počinju da plutaju i kreću se. Beba će pokušavati da uhvati i udari šarene morske životinjice koje se pomeraju u vodi. Spoljni prsten se puni vazduhom, a sredina vodom. Kada se isprazni lako se sklapa i odlaže u prostor za igračke ili pakuje u bebinu torbu za putovanje. Podloga za igru napravljena je od kvalitetnog i bezbednog PVC materijala veoma interesantnog dizajna.

Novo -15%

BBO vodena podloga za bebe Jellyfish Blue, 3m+

Regularna cena: 590,00 RSD
Akcija: 501,50 RSD

Opis proizvoda:
BBO Jellyfish vodena podloga za bebe Blue predviđena je za decu od 3 meseca. Mekana punjena prostirka podstiče dete da provede vreme igrajući se na stomaku. Jarke boje i šarene plutajuće igračke privlače pažnju bebe i pružaju dodatnu zabavu. Uz zabavu i igru podstiče se razvoj i rast bebe. Šarene igračke su integrisane u prostirci i nakon punjenja vodom počinju da plutaju i kreću se. Beba će pokušavati da uhvati i udari šarene morske životinjice koje se pomeraju u vodi. Spoljni prsten se puni vazduhom, a sredina vodom. Kada se isprazni lako se sklapa i odlaže u prostor za igračke ili pakuje u bebinu torbu za putovanje. Podloga za igru napravljena je od kvalitetnog i bezbednog PVC materijala veoma interesantnog dizajna.

Novo -10%

Canpol zvečka za bebe Sensory Red, 0m+

Regularna cena: 440,00 RSD
Akcija: 396,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Sensory zvečka za bebe u crvenoj boji predviđena je za novorođenče Senzorna zvečka sa glodalicom je odličan izbor za najmlađu decu. Poseban oblik i mala veličina olakšavaju držanje u malim rukama i podržavaju učenje hvatanja. Igračka takođe podržava razvoj koordinacije oko-ruka i stimuliše bebina čula. Fleksibilni elementi donose olakšanje tokom nicanja zuba, elementi zveckanja će podstaći bebu na igru.

Novo -10%

Canpol vodena glodalica za bebe Star Roze, 0m+

Regularna cena: 420,00 RSD
Akcija: 378,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Star vodena glodalica za bebe u roze boji predviđena je za tek rođene bebe. Vodena glodalica sa zvečkom je idealna za period nicanja zuba, donoseći olakšanje bebinim desnima koje svrbe. Glodalica je napravljena od mekog materijala neravne površine, koji nežno masira otečene desni. Mogućnost hlađenja zuba je dodatna prednost - ublažava bolove povezane sa nicanjem zuba. Njen oblik savršeno se uklapa u male ruke, a zvečka iznutra podstiče na igru.

Novo -10%

Canpol vodena glodalica za bebe Star Tirkiz, 0m+

Regularna cena: 420,00 RSD
Akcija: 378,00 RSD

Opis proizvoda:
Canpol Star vodena glodalica za bebe u tirkiznoj boji predviđena je za tek rođene bebe. Vodena glodalica sa zvečkom je idealna za period nicanja zuba, donoseći olakšanje bebinim desnima koje svrbe. Glodalica je napravljena od mekog materijala neravne površine, koji nežno masira otečene desni. Mogućnost hlađenja zuba je dodatna prednost - ublažava bolove povezane sa nicanjem zuba. Njen oblik savršeno se uklapa u male ruke, a zvečka iznutra podstiče na igru.

-15%

Infunbebe igračka za bebe Vetrenjača sa životinjama, 6m

Regularna cena: 1.460,00 RSD
Akcija: 1.241,00 RSD

Igračke za bebe

Igračke za bebe - Univerzum zabave i razvoja! Naše igračke za bebe su dizajnirane da stimulišu razvoj vaše bebe i pruže im neograničenu zabavu. Od interaktivnih plišanih igračaka do edukativnih igračaka, naša ponuda će ispuniti sve potrebe vašeg malog istraživača.

Prva igračka za bebe

Bebin prvi dodir sa igračkom je poseban trenutak koji donosi radost i uzbuđenje. Igračke za bebe imaju ključnu ulogu u razvoju motoričkih veština, senzornog iskustva i kognitivnih sposobnosti. Interaktivne igračke za bebe su posebno dizajnirane da pruže stimulaciju i zabavu uz mnoštvo korisnih efekata.

Kada birate prvu igračku za bebu, važno je uzeti u obzir nekoliko faktora. Prvo, bezbednost je apsolutni prioritet. Igračke za bebe trebaju biti izrađene od visokokvalitetnih materijala, bez oštrih ivica ili sitnih delova koji bi mogli biti opasni za malu decu. Takođe, birajte igračke koje su lako perive i otporne na habanje, jer bebe često stavljaju igračke u usta.

Interaktivne igračke za bebe pružaju više od samog zabavnog iskustva. One podstiču razvoj finih motoričkih veština dok bebe istražuju i manipulišu igračkama. Ove igračke mogu imati različite funkcije kao što su pritiskanje dugmića za reprodukciju zvuka, guranje ili okretanje delova igračke, ili čak reagovanje na dodir ili zvuk. Ovakve igračke stimulišu razvoj senzornih sposobnosti, koordinaciju očiju i ruku, kao i razumevanje uzroka i posledica.

Bebina prva igračka može biti plišani meda sa zvečkom, interaktivna knjiga sa šarenim stranicama ili mekana kocka sa raznobojnim detaljima. Bitno je da odaberete igračku koja je prilagođena uzrastu vaše bebe, sa jasnim kontrastima boja, teksturama i zvucima koji će ih zainteresovati.

Uzbuđenje koje prva igračka donosi bebi je neprocenjivo. Kroz igru, beba uči, istražuje, razvija svoje sposobnosti i stiče samopouzdanje. Igračke za bebe su ključne za razvoj njihove mašte, kreativnosti i emotivne inteligencije.

Igračke za bebe - Razvoj po mesecima


Igračke za bebe su ključne za podsticanje njihovog razvoja i istraživanje sveta oko sebe. Svaki mesec donosi nove mogućnosti za učenje i rast, pa je važno prilagoditi igračke potrebama i sposobnostima vaše bebe u svakom razvojnom periodu.

 1. Igračke za bebe od rođenja - bebe su zainteresovane za svet oko sebe. Ove igračke trebaju pružiti kontrastne boje, meke teksture i zanimljive zvukove kako bi privukle pažnju i podstakle senzorne receptore. Plišane igračke, muzičke lutke i zvečke su neke od opcija koje mogu stimulisati razvoj vida, sluha i dodira.
 2. Igračke za bebe od 2 meseca - razvoj motoričkih veština postaje primarni cilj. Igračke koje mogu biti zakačene iznad kreveca ili nosiljke, mobilni sa mekanim igračkama ili gimnastika za bebe sa visećim igračkama su odličan izbor. Ove igračke će podstaći bebinu sposobnost praćenja objekata očima, hvatanje i udaranje igračaka rukama, kao i podizanje glave tokom tummy time-a.
 3. Igračke za bebe od 3 meseca - bebe postaju sve više aktivne i zainteresovane za istraživanje. Igračke koje stimulišu istraživanje rukama i usta, poput grickalica, zvečki i igračaka za hvatanje, pomažu u razvijanju finih motoričkih veština i koordinacije. Ovo je takođe vreme kada interaktivne knjige i plišane igračke sa zvučnim efektima mogu uneti dodatnu zabavu i podstaći bebinu pažnju i reakciju.
 4. Igračke za bebe od 6 meseci - bebe postaju sve vešte u sedenju i počinju da istražuju svet oko sebe sa većom samostalnošću. Igračke za bebe u ovom periodu trebaju pružiti mogućnost manipulacije, kao što su blokovi za slaganje, kocke sa oblicima, mekane knjige sa raznobojnim stranicama i muzičke igračke. Ove igračke će podstaći finu motoriku, koordinaciju očiju i ruku, kao i razumevanje uzroka i posledica.
 5. Igračke za bebe od godinu dana - njen svet postaje sve širi. Igračke koje podstiču kreativnost, maštovitu igru i razvoj jezičkih veština su idealne u ovoj fazi. Setovi za igru uloga, slagalice, bojanke i raznobojni blokovi su samo neke od opcija koje će podržati razvoj socijalnih, emocionalnih i kognitivnih veština.

U 4Kids-u, naša široka ponuda igračaka za bebe će vam pomoći da odaberete pravu igračku za svaki razvojni period. Sa pažljivo odabranim i kvalitetnim proizvodima, podržaćemo razvoj vaše bebe kroz igru i zabavu.