Igračke za devojčice

Otkrijte raznolike i inspirativne igračke za devojčice koje podstiču kreativnost i razvoj veština. Naša kolekcija obuhvata sve, od lutkica i konjića do kreativnih setova, pružajući devojčicama priliku… Pročitaj više
-15%

Mali genije društvena igra Velika Riznica Srbije

Regularna cena: 3.090,00 RSD
Akcija: 2.626,50 RSD

Opis proizvoda:
Da li ste spremni za jedno fantastično putovanje kroz Srbiju? Sa ovom igricom možete otkriti mnoge zanimljivosti o našoj zemlji izazivajući svoje prijatelje na dvoboj u jednoj emotivnoj kviz igrici, zapravo ilustorvanom kvizu! U srcu igrice su originalne ilustrovane kartice, a na svakoj od njih se nalaze slike Srbije: spomenici, gradovi, poznate ličnosti, biljke, životinje, tradicija i drugo. Na poleđini svake kartice se nalaze 4 kviza sa pitanjima rastuće težine koja prate program osnovne škole. Da biste pobedili morate da odgovorite na pitanja iz kviza i sakupite sve neophodne delove kako biste prvi sastavili slagalicu.

-15%

Hk Mini igračka za devojčice set Princezin konjić

Regularna cena: 980,00 RSD
Akcija: 833,00 RSD
-15%

Defa Lutka sa kočijom koja svetli u mraku

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.391,50 RSD
-15%

Defa Lutka sa kolicima, bebom i ljubimcem

Regularna cena: 2.290,00 RSD
Akcija: 1.946,50 RSD
Novo -25%

Sluban kocke za decu Vozilo za sladoled, 145 kom

Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 967,50 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Vozilo za sladoled set je od 145 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Novo -25%

Sluban kocke Tramvaj u centru grada, 347 kom

Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.617,50 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Tramvaj u centru grada set je od 347 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Novo -15%

Lisciani Barbie soba iz snova sa lutkom

Regularna cena: 4.190,00 RSD
Akcija: 3.561,50 RSD

Opis proizvoda:
Odličan set za igru dostojan pravog stiliste sa svojom Barbikom. Sadrži i 1 lutku Barbi. Kreirajte butik, napravite sopstvene modele i zabavite se upravljajući Barbinim super modnim butikom.

Novo -15%

Lisciani Barbie set sa lutkom i magicnim peskom

Regularna cena: 6.290,00 RSD
Akcija: 5.346,50 RSD

Opis proizvoda:
Kreativni set Barbie sa uključenom 1 lutkom, sa kojom se dete može zabaviti i zamisliti da je Barbi na obali okeana. Zahvaljujući karakterističnom magičnom pesku, biće moguće kreirati pomorske scenarije; plavi pesak predstavljaće more, pesak prirodne boje plažu. Pusti svoju Barbiku da pliva u plavom pesku, a zatim da je na plažu da se opusti. U paketu će biti uključena i kartonska kutija sa morskom tematikom koja će joj služiti kao osnova za igru sa peskom. Pomoću kalupa i alata za igru pejzaž će moći da se prilagodi i usavri.

Novo -15%

Lisciani igračka Kuća iz snova Barbie

Regularna cena: 5.290,00 RSD
Akcija: 4.496,50 RSD

Opis proizvoda:
Fantastična Barbie kuća iz snova! Vila iz snova, tematski podljena u dve celine za igru sa Barbie i prijateljma. Sastavi model Barbie Vile sa četiri sobe i vrtom, izrađenom od čvrstog kartona. Detaljno dizajnirani motivi kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila a tu je i propratni nameštaj koji se može sastaviti. Sadrži i detaljno uputstvo. Dimenzije sklopljene vile su 67x73x22cm. Zabavi se i uživaj u svojoj Barbie Vili iz snova!

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Super Kit T-Rex

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:
Mali Genije Super Kit T-Rex 2 u 1 uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet T-Rex-a iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit T-rex razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Super Kit Mamut

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:
Mali Genije Super Kit Mamut uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet Mamuta iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit Mamut razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Stem Kit T-Rex

Regularna cena: 1.890,00 RSD
Akcija: 1.606,50 RSD

Opis proizvoda:
Ovi proizvodi godinama uživaju stalnu popularnost, uvode decu u naučni svet, pružaju im teorijski uvod i iskustva koja ovo znanje konsoliduju u praksi. STEM je inovativna metoda podrške učenju dece koja pomaže deci da izgrade veze između različitih oblasti i pomažu im da ih bolje razumeju. Proizvod vam omogućava da sastavite sopstveni pokretni T-Rex od elemenata uključenih u paket. Dinosaurus može da se kreće zahvaljujući točkovima ispod šapa. Građevinska igra je potpuno bezbedna za decu svi elementi, uključujući i odvijač, su napravljeni od plastike. U kutiji se nalaze i fantastične slagalice sa originalnim oblicima i nalepnicama!

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Naučna laboratorija

Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.031,50 RSD
Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Nauka o mraku

Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.031,50 RSD

Opis proizvoda:
Da li si spreman da ugasiš svetla? Sa ovim naučnim kompletom moći ćeš da istražiš mrak i otkriješ sve tajne luminiscencije i fosforescencije! Unutra je sve što ti je potrebno za izvođenje neverovatnih eksperimenata koji "svetle u mraku": skakutave loptice u mraku, ledene fosforecentne lave lampe, ledene ruke koji svetle u mraku, mnoge varijante fosforescentnog slajma, svetleće krede i još svetlećih eksperimenata!

Novo -15%

Mali Genije igračka Laboratorija Palentologije

Regularna cena: 2.590,00 RSD
Akcija: 2.201,50 RSD

Opis proizvoda:
Uz ovu neverovatnu laboratoriju otkrićeš sve tajne paleontologije. Glavni likovi ce biti praistorijski giganti koji su živeli na Zemlji pre nekoliko milijardi godina. Zahvaljujući ovom setu moći ceš da napraviš fantastični 3D muzej u kojem ćeš izložiti sve svoje dinosauruse i skelete krvoločnih Ti-reksa i Triceratopsa. Moći ćeš, takođe, da napraviš prave pravcate fosile. Dakle, šta čekaš? Zaroni u praistoriju i postani strucnjak za paleontologiju!

Novo -15%

Mali Genije Edukativni set Zanimljiva geografija

Regularna cena: 1.590,00 RSD
Akcija: 1.351,50 RSD

Opis proizvoda:
Igra Geografije je igra za ucenje geografije koja prati program osnovne skole. Takmicari se krecu po tabli, Odgovaraju na pitanja iz kviza I prelaza zabavne igrice na temu geografije. Zahvaljujuci tome što je igra podeljena na tri nivoa po težini, i najmlađa deca će moći da se zabave.

Novo -15%

Mali Genije Eukativni set Upoznaj ljudsko telo

Regularna cena: 1.590,00 RSD
Akcija: 1.351,50 RSD

Opis proizvoda:
Ljudsko telo je igra u vidu zabavnog i poučnog kviza koji prati program osnovne škole. Takmičari se kreću po tabli, odgovaraju na pojedinačna pitanja iz kviza i savladavaju mini igrice u vezi sa anatomijom. Zahvaljujući tome što je igra podeljena na tri nivoa po težini, i najmlađa deca će moći da se igraju i zabave.

Novo -15%

Mali Genije društvena igra Nemoguća Misija

Regularna cena: 3.390,00 RSD
Akcija: 2.881,50 RSD

Opis proizvoda:
Društvena igra malih genijalaca. Kvizovi su zasnovani na programu iz osnovne škole, pobedničke karte postaju društvena igra. Izazov protiv vremena će odlučiti apsolutnog šampiona. Kao glavni ellemnti edukaticije kroz ovu igru su:moć zapažnja, obogaćen rečnik, podsticaj da se dođe do cilja, odnos prema drugima oko sebe, poštovanje pravila briga o drugima.

-15%

Mali Genije edukativna igra Tablica množenja I zadaci

Regularna cena: 1.540,00 RSD
Akcija: 1.309,00 RSD

Opis proizvoda:
Tablica množenja i zadaci je igra koja sadrži aritmetički kvizi prati program osnovne škole.Takmičari prelaze polja na tabli, odgovaraju na pitanja iz kviza I savlađuju slatke mini igre u tablici. Zahvaljujući igri koja je podeljena u tri nivoa po težini i najmlađa deca mogu da se igraju i zabave sa aritmetikom. Ovaj edukativni set prati program osnovne škole i napravljen je da provede dete kroz tablicu množenja i ostale matematičke radnje. Igra je slična društvenim igrama. Ako vaši mališani vole matematiku i matematičke radnje ili pronalaze načine da se ovoj nauci približe, ovo je idealan set za njih.

-15%

Mali Genije igračka za decu Super kit Velociraptor

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:

Lisciani Mali Genije Super kit Velociraptor uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet Velociraptora iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit Velociraptor razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

-15%

Defa Lutka sa bebom u kolicima

Regularna cena: 1.440,00 RSD
Akcija: 1.224,00 RSD

Opis proizvoda:
Defa lutka sa bebom u kolicima naučiće Vaše dete kako treba da se ophodi prema maloj deci.Set sadrži bebu sa kolicima, ćebencetom i cipelicama.

-25%

Sluban kocke Luna park, 789kom

Regularna cena: 6.590,00 RSD
Akcija: 4.942,50 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.

-15%

Defa Lutka u svilenoj haljini sa ponijem

Regularna cena: 1.780,00 RSD
Akcija: 1.513,00 RSD

Opis proizvoda: 

Prelepa lutka princeza Defa veličina 30cm u svečanoj haljini sa ponijem. U setu se nalazi lutka, poni sa devojčicom i četka za češljanje ponija. Možete birati između lutki različitih boja haljine.

-15%

HK Mini igračka za devojčice Kolica za doktore, 3g+

Regularna cena: 4.190,00 RSD
Akcija: 3.561,50 RSD

Dečije igračke za devojčice

Otkrijte raznolike i inspirativne igračke za devojčice koje podstiču kreativnost i razvoj veština. Naša kolekcija obuhvata sve, od lutkica i konjića do kreativnih setova, pružajući devojčicama priliku za nezaboravne avanture i učenje kroz igru.

Najpopularnije igračke za devojčice: Inspiracija i Razvoj Kroz Igru

Igračke za devojčice dolaze u mnogo različitih oblika i oblika, od lutaka do građevinskih setova, i svaka od njih ima svoju jedinstvenu svrhu u podsticanju razvoja i kreativnosti kod devojčica. Evo pregleda nekih od najpopularnijih igračaka za devojčice koje su omiljene širom sveta:

  1. Lutke i lutkarske kuće - Lutke su klasične igračke koje su večno popularne među devojčicama. Lutke nude priliku za maštovitu igru, razvoj socijalnih veština i emocionalnu povezanost. Lutkarske kuće omogućavaju devojčicama da kreiraju svoje svetove i priče.
  2. Kreativni setovi za devojčice - Kreativni setovi, kao što su setovi za slikanje, izradu nakita, ili šivenje, podstiču kreativnost i razvijaju fine motoričke veštine. Devojčice mogu stvarati jedinstvene umetničke radove i pokazati svoju originalnost.
  3. Edukativne igračke za devojčice - Edukativne igračke za devojčice obuhvataju setove za eksperimentisanje, slagalice, i igre koje podstiču učenje. Ove igračke pomažu razvijanju kognitivnih veština i znatiželje prema svetu oko sebe.
  4. Sportske igračke za devojčice - Devojčice takođe vole sportske igre. Setovi za badminton, vožnju bicikla ili rolere, i lopte za različite sportove omogućavaju fizičku aktivnost i razvoj sportskog duha.
  5. Igračke za maštovitu igru devojčica - Ove igračke uključuju kućice za lutke, kostime, i rekvizite za maštovitu igru. Devojčice vole da se pretvaraju i stvaraju priče u svojim imaginarnim svetovima.
  6. Modne igračke za devojčice - Setovi za oblačenje, modni dizajn, i šminku pružaju priliku za eksperimentisanje sa stilom i izražavanjem kreativnosti.
  7. Drevene igračke za devojčice - Drevene igračke, poput drvenih slagalica, kocki za građenje, i vozića, nude devojčicama izazove i mogućnosti za kreativnu igru. Ove igračke su obično izrađene od prirodnih materijala, što ih čini ekološki prihvatljivim izborom, i često dolaze sa šarenim dezenima i oblicima koji podstiču razvoj fine motoričke spretnosti i razmišljanja. Drevene igračke su često trajne i mogu poslužiti kao prelepi nasleđeni predmeti.

Najvažnija stvar prilikom odabira igračaka za devojčice jeste razmatranje njihovih individualnih interesa i potreba. Igračke koje podržavaju njihove strasti i razvijaju njihove veštine mogu pružiti ne samo zabavu, već i obogaćivanje njihovog razvoja.

Najbolje igračke za devojčice po uzrastima

Igračke igraju ključnu ulogu u razvoju dece, pružajući im priliku da istražuju, uče i razvijaju veštine kroz igru. Za devojčice, izbor igračaka može biti posebno važan, jer podržavaju njihov emocionalni, socijalni i kognitivni razvoj. Kroz svaku fazu detinjstva, devojčice prolaze kroz različite interese i potrebe, što zahteva raznolik izbor igračaka. U nastavku, predstavljamo najbolje igračke za devojčice svake uzrasne grupe:

Igračke za devojčice od 2 godine

U uzrastu od 2 godine, igračke treba da budu jednostavne, bezbedne i podstiču razvoj fine motoričke spretnosti. Devojčice će najviše uživati u igri sa plišanim igračkama, jednostavnim slagalicama sa velikim komadima, vozićima na šine ili jednostavnim setovima za ulogu poput kuhinjskih aparata.

Igračke za devojčice od 3 godine

U trećoj godini, devojčice postaju sve radoznalije i razvijaju veće interesovanje za kreativne aktivnosti. Igračke poput kompleksnijih slagalica, bojanki sa većim brojem nijansi, interaktivnih knjiga i setova za maštovitu igru, kao što su setovi za radnje poput kuvanja ili lekarskih pregleda, mogu biti odgovarajući izbor.

Igračke za devojčice od 4 godine

U četvrtoj godini, devojčice postaju spremne za složenije igre i aktivnosti koje razvijaju kreativnost i socijalne veštine. Setovi za crtanje i slikanje, društvene igre koje podstiču saradnju i komunikaciju, i igračke koje promovišu maštovitu igru, kao što su lutke i lutkarske kuće, postaju popularnije.

Igračke za devojčice od 5 godina

U petoj godini, devojčice postaju sve radoznalije i spremne za izazove. Igračke koje će im odgovarati uključuju kreativne setove za izradu nakita, društvene igre koje podstiču saradnju i logičko razmišljanje, kao i jednostavne konstrukcione setove poput LEGO DUPLO.

Igračke za devojčice od 6 godina

U šestoj godini, devojčice postaju sve nezavisnije i razvijaju specifične interese. Igračke kao što su kompleksnije konstrukcione igračke, setovi za umetničko izražavanje, i knjige sa više teksta postaju interesantne za njih.

Igračke za devojčice od 7 godina

U sedmoj godini, devojčice često razvijaju dublje interesovanje za specifične teme. Igračke poput elektronskih setova za eksperimentisanje, kompleksnijih društvenih igara i setova za izradu nakita sa više detalja mogu biti odgovarajući izbor.

Igračke za devojčice od 8 godina

U osmoj godini, devojčice često razvijaju svoje hobije i strasti. Igračke kao što su setovi za umetničko izražavanje, modni dizajn, i elektronske igračke koje podstiču razmišljanje postaju privlačne.

Igračke za devojčice od 9 godina

U devetoj godini, devojčice mogu pokazivati sve veće interesovanje za nauku i istraživanje. Setovi za eksperimentisanje, naučne igračke, i elektronski uređaji sa edukativnim sadržajem mogu podstaći njihovu radoznalost.

Igračke za devojčice od 10 godina

U desetoj godini, devojčice postaju sve više samostalne i razvijaju specifične interese. Igračke kao što su složenije društvene igre, elektronske igračke koje podstiču razmišljanje, i setovi za umetničko izražavanje sa više detalja mogu biti odgovarajući izbor.
Svaka od ovih godina donosi nove interese i razvojne potrebe, pa je važno pravilno odabrati igračke koje podržavaju njihov razvoj i interesovanja.