Igračke za dečake

Upoznajte našu široku ponudu igračaka za dečake i pronađite savršeni poklon za vašeg mališana. Naše igračke za dečake su dizajnirane s posebnom pažnjom prema njihovim interesima i razvoju. Bilo da su … Pročitaj više
-15%

Mali genije društvena igra Velika Riznica Srbije

Regularna cena: 3.090,00 RSD
Akcija: 2.626,50 RSD

Opis proizvoda:
Da li ste spremni za jedno fantastično putovanje kroz Srbiju? Sa ovom igricom možete otkriti mnoge zanimljivosti o našoj zemlji izazivajući svoje prijatelje na dvoboj u jednoj emotivnoj kviz igrici, zapravo ilustorvanom kvizu! U srcu igrice su originalne ilustrovane kartice, a na svakoj od njih se nalaze slike Srbije: spomenici, gradovi, poznate ličnosti, biljke, životinje, tradicija i drugo. Na poleđini svake kartice se nalaze 4 kviza sa pitanjima rastuće težine koja prate program osnovne škole. Da biste pobedili morate da odgovorite na pitanja iz kviza i sakupite sve neophodne delove kako biste prvi sastavili slagalicu.

-20%

Pino drvena igračka Bilijar set 4u1

Regularna cena: 3.260,00 RSD
Akcija: 2.608,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino Bilijar set sadrži postolje za bilijar, ilustrovanu tablu, postolje za klikere, 16 staklenih klikera, 1 štap, 1 trougao, 4 figurice i kockicu. Igra BILIJAR podrazumeva nadmetanje igrača ko će prvi ubaciti svoje kugle u otvore na postolju, vodeći računa da ne ubace kuglu crne boje ili protivnikove kugle. Društvena igra ZMIJICE I MERDEVINE je popularna dečija igra u kojoj igrači bacanjem kockice dobijaju naloge za pomeranje svojih figura po ilustrovanoj tabli za igranje. U igri KLIKERI cilj je ubaciti što više klikera u otvore na drvenoj podlozi ili osvojiti što više tuđih klikera. IKS-OKS je jedna od najpopularnijih igara sveta u kojoj pobedu odnosi igrač koji najbrže poređa svoja tri klikera u jedan vodoravan, uspravan ili dijagonalan red. Sve igre kod dece razvijaju pažnju, logičko razmišljanje, strateško planiranje, koordinaciju oko-ruka, koncentraciju, brojanje, upornost, prihvatanje poraza, socijalizaciju.

-25%

Sluban kocke Atomska oluja Avion munja, 211kom

Regularna cena: 1.990,00 RSD
Akcija: 1.492,50 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Atomska oluja Avion munja edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 211 komada. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Atomska oluja Avion munja kocke namenjene su deci 6g+.

-20%

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake

Regularna cena: 2.190,00 RSD
Akcija: 1.752,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%

Rastar igračka RC automobil BMW X6, Crveni 1:14

Regularna cena: 4.990,00 RSD
Akcija: 4.241,50 RSD

Opis proizvoda:

Realistična licencirana kopija BMW-ovog SUV modela X6. Jednostavno daljinsko upravljanje (radio control-RC) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja

-15%

Rastar RC BMW M3 sa volanom 1:14

Regularna cena: 7.890,00 RSD
Akcija: 6.706,50 RSD

Opis proizvoda:

Realistična, licencirana, kopija BMW modela M3 u razmeri 1:14. Jednostavno daljinsko upravljanje (RC-radio control) omogući će Vašem mališanu sate uživanja.
 

-15%

Rastar RC automobil Ferrari LaFerrari 1:24

Regularna cena: 3.190,00 RSD
Akcija: 2.711,50 RSD

Opis proizvoda:

Realistična licencirana kopija Ferrari-jevog LaFerrari modela u razmeri 1:24. Jednostavno daljinsko upravljanje (radio control-RC) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja.

Igračka za decu Zubarski Set, 4+

1.340,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz doktor set Vaše dete će pobediti strah od doktora i od malena naučiti brigu o svom zdravlju. U setu se nalazi sve što je potrebno za pravog doktora.

Novo -15%

Rastar igračka za decu JEEP Wrangler Rubicon black 1:43

Regularna cena: 640,00 RSD
Akcija: 544,00 RSD

Opis proizvoda:

Rastar igračka automobil za decu JEEP Wrangler Rubicon black 1:43 dolazi u tri različite boje. Pri poručivanju naglasite koju boju želite.

Novo -25%

Sluban kocke za decu Vozilo off road, 150 kom

Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 967,50 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Vozilo off road set je od 150 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Super Kit T-Rex

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:
Mali Genije Super Kit T-Rex 2 u 1 uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet T-Rex-a iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit T-rex razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Super Kit Mamut

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:
Mali Genije Super Kit Mamut uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet Mamuta iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit Mamut razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Stem Kit Triceratops

Regularna cena: 1.890,00 RSD
Akcija: 1.606,50 RSD

Opis proizvoda:
Ovi proizvodi godinama uživaju stalnu popularnost, uvode decu u naučni svet, pružaju im teorijski uvod i iskustva koja ovo znanje konsoliduju u praksi. STEM je inovativna metoda podrške učenju dece koja pomaže deci da izgrade veze između različitih oblasti i pomažu im da ih bolje razumeju. Proizvod vam omogućava da sastavite svoj mobilni Triceratops od elemenata uključenih u paket. Dinosaurus može da se kreće zahvaljujući točkovima ispod šapa. Građevinska igra je potpuno bezbedna za decu? svi elementi, uključujući i odvijač, su napravljeni od plastike. U kutiji se nalaze i fantastične slagalice sa originalnim oblicima i nalepnicama!

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Stem Kit T-Rex

Regularna cena: 1.890,00 RSD
Akcija: 1.606,50 RSD

Opis proizvoda:
Ovi proizvodi godinama uživaju stalnu popularnost, uvode decu u naučni svet, pružaju im teorijski uvod i iskustva koja ovo znanje konsoliduju u praksi. STEM je inovativna metoda podrške učenju dece koja pomaže deci da izgrade veze između različitih oblasti i pomažu im da ih bolje razumeju. Proizvod vam omogućava da sastavite sopstveni pokretni T-Rex od elemenata uključenih u paket. Dinosaurus može da se kreće zahvaljujući točkovima ispod šapa. Građevinska igra je potpuno bezbedna za decu svi elementi, uključujući i odvijač, su napravljeni od plastike. U kutiji se nalaze i fantastične slagalice sa originalnim oblicima i nalepnicama!

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Naučna laboratorija

Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.031,50 RSD
Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Nauka o mraku

Regularna cena: 2.390,00 RSD
Akcija: 2.031,50 RSD

Opis proizvoda:
Da li si spreman da ugasiš svetla? Sa ovim naučnim kompletom moći ćeš da istražiš mrak i otkriješ sve tajne luminiscencije i fosforescencije! Unutra je sve što ti je potrebno za izvođenje neverovatnih eksperimenata koji "svetle u mraku": skakutave loptice u mraku, ledene fosforecentne lave lampe, ledene ruke koji svetle u mraku, mnoge varijante fosforescentnog slajma, svetleće krede i još svetlećih eksperimenata!

Novo -15%

Mali Genije igračka Laboratorija Palentologije

Regularna cena: 2.590,00 RSD
Akcija: 2.201,50 RSD

Opis proizvoda:
Uz ovu neverovatnu laboratoriju otkrićeš sve tajne paleontologije. Glavni likovi ce biti praistorijski giganti koji su živeli na Zemlji pre nekoliko milijardi godina. Zahvaljujući ovom setu moći ceš da napraviš fantastični 3D muzej u kojem ćeš izložiti sve svoje dinosauruse i skelete krvoločnih Ti-reksa i Triceratopsa. Moći ćeš, takođe, da napraviš prave pravcate fosile. Dakle, šta čekaš? Zaroni u praistoriju i postani strucnjak za paleontologiju!

Novo -15%

Mali Genije Edukativni set Zanimljiva geografija

Regularna cena: 1.590,00 RSD
Akcija: 1.351,50 RSD

Opis proizvoda:
Igra Geografije je igra za ucenje geografije koja prati program osnovne skole. Takmicari se krecu po tabli, Odgovaraju na pitanja iz kviza I prelaza zabavne igrice na temu geografije. Zahvaljujuci tome što je igra podeljena na tri nivoa po težini, i najmlađa deca će moći da se zabave.

Novo -15%

Mali Genije Eukativni set Upoznaj ljudsko telo

Regularna cena: 1.590,00 RSD
Akcija: 1.351,50 RSD

Opis proizvoda:
Ljudsko telo je igra u vidu zabavnog i poučnog kviza koji prati program osnovne škole. Takmičari se kreću po tabli, odgovaraju na pojedinačna pitanja iz kviza i savladavaju mini igrice u vezi sa anatomijom. Zahvaljujući tome što je igra podeljena na tri nivoa po težini, i najmlađa deca će moći da se igraju i zabave.

Novo -15%

Mali Genije društvena igra Nemoguća Misija

Regularna cena: 3.390,00 RSD
Akcija: 2.881,50 RSD

Opis proizvoda:
Društvena igra malih genijalaca. Kvizovi su zasnovani na programu iz osnovne škole, pobedničke karte postaju društvena igra. Izazov protiv vremena će odlučiti apsolutnog šampiona. Kao glavni ellemnti edukaticije kroz ovu igru su:moć zapažnja, obogaćen rečnik, podsticaj da se dođe do cilja, odnos prema drugima oko sebe, poštovanje pravila briga o drugima.

Novo -15%

Mali Genije igračka za decu Predatori set 2u1

Regularna cena: 2.090,00 RSD
Akcija: 1.776,50 RSD

Opis proizvoda:
Komplet T-Rex i Velociraptor: najopasniji predatori prošlosti. Veliki T-Rex, neprijateljski Velociraptor, Zaronite u svet dinosaurusa, blokovi za kopanje sa dinosaurusima; alati za kopanje, priručnik o predatorima. Edukacija; istorija, arheologija.

-15%

Mali Genije edukativna igra Tablica množenja I zadaci

Regularna cena: 1.540,00 RSD
Akcija: 1.309,00 RSD

Opis proizvoda:
Tablica množenja i zadaci je igra koja sadrži aritmetički kvizi prati program osnovne škole.Takmičari prelaze polja na tabli, odgovaraju na pitanja iz kviza I savlađuju slatke mini igre u tablici. Zahvaljujući igri koja je podeljena u tri nivoa po težini i najmlađa deca mogu da se igraju i zabave sa aritmetikom. Ovaj edukativni set prati program osnovne škole i napravljen je da provede dete kroz tablicu množenja i ostale matematičke radnje. Igra je slična društvenim igrama. Ako vaši mališani vole matematiku i matematičke radnje ili pronalaze načine da se ovoj nauci približe, ovo je idealan set za njih.

-15%

Mali Genije igračka za decu Super kit Velociraptor

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:

Lisciani Mali Genije Super kit Velociraptor uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet Velociraptora iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit Velociraptor razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

-15%

Rastar automobil igračka za dečake BMW X5 1:18, Grey

Regularna cena: 3.690,00 RSD
Akcija: 3.136,50 RSD

Opis proizvoda:
Realistična, licencirana, kopija BMW modela X5 u razmeri 1:18. Jednostavno daljinsko upravljanje (RC-radio control) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja.


Dečije igračke za dečake

Upoznajte našu široku ponudu igračaka za dečake i pronađite savršeni poklon za vašeg mališana. Naše igračke za dečake su dizajnirane s posebnom pažnjom prema njihovim interesima i razvoju. Bilo da su u pitanju automobili, superheroji ili građevinski setovi, naša kolekcija igračaka za dečake pruža neizmernu zabavu i podstiče kreativnost i učenje.

Najpopularnije igračke za dečake

Igračke za dečake su raznolike i dinamične, a svake godine se pojavljuju nove inovacije koje privlače pažnju mališana i roditelja širom sveta. Od akcijskih figura i vozila do građevinskih setova i edukativnih igračaka, ponuda je zaista široka. Ovde ćemo istražiti neke od najpopularnijih igračaka za dečake koje dominiraju na tržištu i donose radost i razvoj.

 1. Akcijske figure i superheroji: Dečaci su često inspirisani herojima iz stripova i filmova, i igračke koje prikazuju omiljene junake su među najtraženijim. Spider-Man, Batman, Iron Man i mnogi drugi superheroji nude bezbrojne avanture i uloge za maštovite igre. Akcijske figure sa pokretnim zglobovima i dodacima omogućavaju deci da rekreiraju omiljene scene iz filmova ili smišljaju svoje priče.
 2. Vozila i građevinske igračke: Autići, kamioni, avioni i građevinski setovi su večna zabava za dečake. Vožnja kroz imaginarni svet ili građenje vlastitih konstrukcija podstiče razvoj motoričkih veština i kreativnosti. LEGO kocke, na primer, omogućavaju beskrajne mogućnosti za konstruisanje i razmišljanje u trodimenzionalnom prostoru.
 3. Edukativne igračke za dečake: Igračke koje omogućavaju učenje kroz zabavu su takođe veoma tražene. Setovi za eksperimentisanje, puzzle, i edukativni roboti kao što su LEGO Mindstorms pružaju priliku za sticanje novih znanja i veština dok se igraju. Ove igračke podstiču radoznalost i razvijaju intelektualne sposobnosti.
 4. Sportske igračke za dečake: Aktivne igre su odličan način da dečaci izgrade snagu, izdržljivost i timski duh. Fudbal, košarka, biciklizam, rolerblading i slične aktivnosti su odličan način da se deca zabave i ostanu fizički aktivna.
 5. Roboti i tehnološke igračke: Dečaci su često fascinirani robotima i tehnologijom. Roboti koji se mogu programirati, kao što su LEGO Boost i Ozobot, omogućavaju deci da nauče osnove programiranja dok se igraju.

Najpopularnije igračke za dečake nude raznovrsne mogućnosti za razvoj i zabavu. Od akcijskih figura i vozila do edukativnih igračaka i video igara, postoji nešto za svakog dečka. Kroz igru, deca razvijaju motoričke, kreativne, intelektualne i socijalne veštine koje će im biti od koristi tokom celog života. Bez obzira na izbor igračke, važno je da podržimo njihovu maštovitost i rast jer su igračke više od zabave - one su alat za učenje i razvoj.

Rođendanski poklon za dečake - Šta kupiti za srećnog malog junaka?

Rođendani su poseban trenutak za svakog dečaka, i odabir pravog poklona može dodatno obogatiti taj dan. Svaki uzrast nosi svoje specifične interese i potrebe, pa evo nekoliko ideja za rođendanske poklone u različitim fazama detinjstva:

Igračke za dečake od 2 godine

U ovom uzrastu, dečaci su obično veoma radoznali i vole da istražuju svet oko sebe. Evo nekoliko odličnih poklona za njih:

 1. Setovi za istraživanje prirode: Mali komplet sa lupeom, priručnikom za ptice ili insekte i malim šeširom za istraživanje prirode će probuditi radoznalost kod vašeg malog istraživača.
 2. Drvene slagalice: Slagalice sa velikim komadima i šarenim motivima pomažu u razvoju motoričkih veština i razumevanju oblika i boja.
 3. Interaktivne knjige: Knjige sa zanimljivim teksturama i zvučnim efektima će podstaći ljubav prema čitanju.

Igračke za dečake od 3 godine

U trećoj godini, dečaci postaju sve spretniji i komunikativniji. Evo nekoliko saveta za odabir poklona:

 1. Konstrukcijski setovi: Setovi sa većim komadima, poput LEGO DUPLO, omogućavaju deci da grade i stvaraju jednostavne modele.
 2. Igračke za kreativnu igru: Bojanke, plastelin, i setovi za slikanje podstiču kreativnost i fine motoričke veštine.
 3. Interaktivne igračke: Pametne igračke koje reaguju na dodir i glas mogu biti veoma zabavne i obrazovne.

Igračke za dečake od 4 godine

U četvrtoj godini, dečaci postaju veoma radoznali i razvijaju fine motoričke veštine. Evo nekoliko ideja:

 1. Konstrukcijski setovi: Sluban kocke ili slični setovi sa većim kockama omogućavaju im da grade jednostavne modele, poput kuća i vozila.
 2. Puzzle sa više delova: Puzzle sa više komada pomažu razvoju logičkog razmišljanja i veštine rešavanja problema.
 3. Igračke za ulogu: Setovi koji podstiču maštovitu igru, kao što su kuhinje, radionice ili medicinski setovi, omogućavaju deci da se pretvaraju i razvijaju socijalne veštine.

Igračke za dečake od 5 godina

U petoj godini, dečaci postaju sve spretniji i razvijaju veći interes za društvene igre i timski rad. Evo nekoliko predloga:

 1. Društvene igre: Igre poput "Monopoly Junior", "Uno", ili "Memory" su odličan način da se deca zabave i nauče pravila igre.
 2. Električne igračke: Električne igračke, poput vožnječih automobila ili helikoptera na daljinsko upravljanje, nude zabavu i razvijaju koordinaciju ruku i očiju.

Igračke za dečake od 6 godina

U šestoj godini, dečaci postaju još veći istraživači i razvijaju dublje interesovanje za specifične teme. Evo nekoliko predloga:

 1. Znanstveni eksperimenti: Setovi za male naučnike sa jednostavnim hemijskim eksperimentima ili modelima svemira će ih inspirisati za učenje i istraživanje.
 2. Gradilišta i mašine: Setovi sa građevinskim temama, kao što su kamioni i bageri, podstiču kreativnu igru i razvoj fine motoričke veštine.
 3. Elektronske igračke: Tableti sa obrazovnim aplikacijama ili elektronske konstrukcione igračke nude priliku za učenje i zabavu.

Igračke za dečake od 7 godina

U sedmoj godini, dečaci postaju sve nezavisniji i razvijaju specifične interese. Evo nekoliko predloga:

 1. Modeli za sklapanje: Setovi za sklapanje modela automobila, brodova ili aviona su odličan izbor za razvijanje preciznosti i strpljenja.
 2. Strateške društvene igre: Igre kao što su šah, Riziko i Stratego podstiču razmišljanje, planiranje i strategiju.
 3. Elektronske igre: Pametne konzole sa igrama koje su prilagođene njihovom uzrastu nude zabavu i razvijaju veštine rešavanja problema.

S obzirom na individualne interese svakog dečaka, važno je pažljivo razmotriti njihove hobije i sklonosti kako biste odabrali savršen poklon za njihov rođendan.