Pino drvena igračka za decu Alat set

Pino drvena igračka za decu Alat set

Brend: Pino igračke

Šifra:

7692

Kategorija: Edukativne igračke za bebe

4.390,00 RSD
365,83 RSD / mesečno.
Na rate bez kamate. Saznaj više
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Set Alat svojim bogatim sadržajem prilagođen je dečijoj igri koja zahteva stimulativnu fizičku i socijalnu sredinu. Preko igre u kojoj se koristi alat za male majstore, podstiče se razvoj i usavršavaju čulna opažanja deteta, zadovoljava se prirodna potreba radoznalosti deteta u odnosu na svet koji nas okružuje. Igračka Alat omogućava uključivanje novih nestruktuiranih materijala, koji navode na istraživanje i rešavanje praktičnih problema. Dok se igra dete stvara situaciju pod svojom kontrolom, što omogućava individualno napredovanje u savladavanju veština neophodnih za manipulisanje sa alatom. Oslanja se na predhodna iskustva iz igre i poistovećuje ih sa onim što je videlo u realnim situacijama iz svog okruženja. 

Pino drvena igračka za decu Alat set
Brend Pino igračke
Pol
  • muški
Uzrast
  • 3+ godina
Naziv proizvoda: Pino drvena igračka za decu Alat set
Šifra: 7692
Proizvođač: Jamax M Doo
Uvoznik: Jamax M Doo
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Top Bright drvena igračka Didaktički prstenovi-brojevi
2.540,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright didakticki prstenovi-brojevi služe za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9.

Odlična za razumevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod dece uopšte.

Igračka upoznaje dete sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć jasnih boja i definisanih elemenata – prstenova – koje dete ima zadatak da pravilno rasporedi na drvenu osnovu sa štapićima. Na osnovi su ispisane cifre brojeva, tako da ih dete vizuelno povezuje sa bojom i brojem prstenova i na taj način bolje pamti i usvaja pojam o datom broju.

Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, jednostavnije ili složenije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“. 

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 6 traka
3.160,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice, 13 elemenat
1.320,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice je odlična igračka za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj od 2 godine za učenje strpljivosti i preciznosti.
Ove vežbe su veoma važne za razvoj sinapsi u dečijem mozgu, posebno upotreba svih deset prstića pri svakodnevnim aktivnostima. 

Top Bright drvena igračka sa magnetima-Pecanje
1.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright  Igra sa magnetima – Pecanje donosi u svet mališana simpatične morske životinje koje treba „upecati“ pomoću male, plastične pecaljke. Pecaljka uz pomoć mehanizma oponaša rad prave pecaljke i na taj način čini igru zanimljivijom.
Cilj igre je da dete upeca što veći broj morskih životinja.

Pecanje dete zabavlja, ali i razvija finu motoriku, razvija pažnju i koncentraciju, uči nazive morskih životinja, uči da broji (upecane životinje), stiče samopouzdanje i sigurnost.

Pino drvena igračka Slagalica sa magnetima, Pecanje
1.060,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino drvena igračka slagalica sa magnetima sa motivom pecanja pružiće Vašem detetu tri igračke u jednoj: slagalica, umetaljka i igra sa magnetima koja zahteva visok stepen motoričke spretnosti deteta.Način angažovanja dečijeg mišljenja i sitne motorike u ovoj igrački su raznovrsni: posmatranje, uočavanje detalja, zamišljanje i predstavljanje celina, povezivanje, raščlanjavanje, analiza, upoređivanje, kombinovanje, izbor mogućih rešenja, povezivanje i koordinisanje informacija koje u mozak dolaze iz oka i ruke istovremeno, kontrola pokreta potrebna za manipulisanje štapom za pecanje. Osobinu magneta dete neće umeti da objasni, ali će iskustveno naučiti kakav element magnet privlači a kakav ne.

Pino drvena igračka Lokomotiva na navijanje
720,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino igračka Lokomotiva služi pre svega da zabave dete. Pored toga, nude im mogućnost da stiču spretnost i vežbaju motoriku, ali i da otkrivaju principe kretanja. Tela se kreću na različite načine. Uvek postoji sila koja ih pokreće i zaustavlja. Kako se to zove, deca će kasnije naučiti u fizici. Omogućite deci da se zabavljaju i eksperimentišu ovim veselim igračkama.

Pino drvena igračka umetaljka sat Zec
1.180,00 RSD

Opis proizvoda:
Želite 4 igračke u jednoj? Pino Umetaljka Sat ZEC je upravo ta!

Pino Umetaljka Sat Zec je igračka za decu uzrasta od tri godine i stariju, mada je uz nadzor odraslih mogu koristiti i mlađa deca.
Najmlađa deca uz nju uče boje i usavršavaju prepoznavanje oblika umetanjem brojeva na podlogu, vežbaju koordinaciju oko-ruka, uče odnose između celine i delova i vežbaju finu motoriku.
Kada malo porastu, uče brojeve i njihov niz, i na kraju uče gledanje na sat.
Svi edukativni procesi koje ova igračka pruža se nadovezuju jedan na drugi, te dovode do odličnog znanja osnovnih brojeva kod deteta. Krajnja faza učenja gledanja na sat biće veoma olakšana, jer je dete već upoznato sa brojevima i njihovim sledom.
U celokupnoj igri koju nudi Pino Umetaljka Sat Zec – posebnu draž daje zeka koji svojim rukama usmerava dete ka brojevima i čini igranje i učenje zabavnim.

Pino drvena olovka - Pajaci
190,00 RSD

Opis proizvoda:

Interesantna dečija drvena olovka sa ukrasom u obliku Pajaca na vrhu!

Neka vaši mališani prva slova nauče da pišu na zabavan način uz ove šarene jedinstvene Pino drvene olovke!

Pino drvena igračka Umetaljka Saobraćaj
990,00 RSD

Opis proizvoda:

Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta.
Prevozna sredstva kao omiljeni likovi, naročito dečaka, obezbeđuju početno interesovanje, a držač elementa pogoduje nivou motoričke spretnosti malog deteta.
Veliki broj elemenata zahteva viši nivo motoričke zrelosti i kognitivnih sposobnosti.

Pino drvena igračka Drvo ravnoteže, Roze
1.680,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino Drvo ravnoteže je didaktička igračka koja se sastoji od elemenata (postolje, grančice, listovi, plodovi) od kojih dete proizvoljno stvara drvo. Izgled napravljenog drveta zavisi isključivo od dečije mašte, želje i kreativnosti. Upravo zbog toga deca je mnogo vole, jer podrazumeva slobodu u igri.
Međutim, Drvo ravnoteže će stajati na postolju samo ako se pri sklapanju vodi računa o ravnoteži. Dete treba da nauči da ne stavlja sve elemente na jednu stranu drveta, nego da ih ravnomerno raspoređuje.
U toku slaganja elemenata i stvaranja drveta, dete je koncentrisano i fokusirno na zadatak. Zbog toga je Pino Drvo ravnoteže doborodošla igračka za vežbe mirnog rada i razvoja pažnje kod dece.
Kada se igra u dvoje, igra dobija takmičarski karakter. Deca naizmenično stavljaju elemente na drvo, a pobednik je onaj koji stavi poslednji element na stablo, a da se ono ne sruši.
Zbog svog izgleda i uloge, Pino Drvo Ravnoteže se može koristiti u igri sa brojnim drugim igračakama, a kvalitetno drvo od kojeg je izrađeno garantuje dugotrajnu igru za više generacija dece.

Pino drvena igračka Slagalica Trotinet
890,00 RSD

Opis proizvoda:

Ovu slagalicu krasi prelepa ilustracija akademske slikarke Ane Grigorjev, koja je inspirisana flašicom za vodu brenda Elfi. Realistična i u skladu sa dečijim interesovanjima, osvaja simpatije i poziva na slaganje.
Dok slaže slagalicu, dete ustvari vežba da reši problem. Otuda i velika sreća kada u tome uspe, kada stavi poslednji deo na podlogu i ugleda sliku u celosti.

Podstiče razvoj mišljenja, zaključivanja, koncentracije, fine motorike, koordinacije oko-ruka, kao i preciznost i upornost. Toliko mnogo benefita od samo jedne slagalice.

Pino drvena igračka Edukativna Kocka sa satom
3.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Edukativna Kocka sa satom je igračka koja Vašim mališanima može služiti za zabavu i edukaciju i namenjena je svoj deci uzrasta od 18 meseci do šest godina. Kako dete raste i razvija se tako rastu i funkcije ove višenamenske edukativne igračke.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+