Igračke za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-15%

Sluban kocke Atomska oluja Avion munja, 211kom

Regularna cena: 1.990,00 RSD
Akcija: 1.691,50 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Atomska oluja Avion munja edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 211 komada. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Atomska oluja Avion munja kocke namenjene su deci 6g+.

-13%

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Roze

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.490,00 RSD

Model 5 u 1
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

-17%

Dohany toys - Kućica za decu

Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 12.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Dohany kućica za uzbudljivu igru Vaše dece! Svojim izgledom podseća na kućice iz omiljenih dečijih crtaća. Igra u ovoj prostranoj kućici veselih boja i zanimljivog dizajna omogućava Vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kućica je pogodna za upotrebu unutar i van kuće. Izrađena je od kvalitetne livene plastike čvrste i jake konstrukcije.

Igračka za decu Zubarski Set, 4+

1.340,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz doktor set Vaše dete će pobediti strah od doktora i od malena naučiti brigu o svom zdravlju. U setu se nalazi sve što je potrebno za pravog doktora.

Mali genije društvena igra Velika Riznica Srbije

3.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Da li ste spremni za jedno fantastično putovanje kroz Srbiju? Sa ovom igricom možete otkriti mnoge zanimljivosti o našoj zemlji izazivajući svoje prijatelje na dvoboj u jednoj emotivnoj kviz igrici, zapravo ilustorvanom kvizu! U srcu igrice su originalne ilustrovane kartice, a na svakoj od njih se nalaze slike Srbije: spomenici, gradovi, poznate ličnosti, biljke, životinje, tradicija i drugo. Na poleđini svake kartice se nalaze 4 kviza sa pitanjima rastuće težine koja prate program osnovne škole. Da biste pobedili morate da odgovorite na pitanja iz kviza i sakupite sve neophodne delove kako biste prvi sastavili slagalicu.

Bicikl za devojčice Miss Cat 708-12 Ciklama, 2g+

9.990,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Bicikl za devojčice Model 708-12 u ciklama boji

  -Za jedno dete

  -Čelični ram

  -Čelična viljuška za prednji točak

  -Prednja kočnica- čeljusna

  -Zadnja kočnica- kontra

  -Gume na naduvavanje

  -Predviđeno za uzrast 2+

  -Predviđeno za visinu deteta od 85-100 cm

 

Dodatna oprema:

  -Čelične felne
  -Pomoćni točkovi

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake

2.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Rastar igračka RC automobil BMW X6, Crveni 1:14

4.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Realistična licencirana kopija BMW-ovog SUV modela X6. Jednostavno daljinsko upravljanje (radio control-RC) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja

Rastar RC BMW M3 sa volanom 1:14

7.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Realistična, licencirana, kopija BMW modela M3 u razmeri 1:14. Jednostavno daljinsko upravljanje (RC-radio control) omogući će Vašem mališanu sate uživanja.
 

Rastar RC automobil Ferrari LaFerrari 1:24

3.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Realistična licencirana kopija Ferrari-jevog LaFerrari modela u razmeri 1:24. Jednostavno daljinsko upravljanje (radio control-RC) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja.

-15%

Sluban kocke Soba za venčanje, 398 kom

Regularna cena: 4.290,00 RSD
Akcija: 3.646,50 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Soba za venčanje sastoje se od 398 kom kocki. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

-22%

QKids trotinet za decu Flo White, 3g+

Regularna cena: 4.190,00 RSD
Akcija: 3.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo White pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

-15%

Intex kućica za princeze, 3-6g

Regularna cena: 7.890,00 RSD
Akcija: 6.706,50 RSD

Opis proizvoda: 

Intex kućica za princeze može se koristiti i u dvorištu a i za igru u kući. Laka je za montiranje i lako se prenosi sa jednog na drugo mesto.

-23%

Dohany Toys Tobogan za decu - 2 m

Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama i rukohvatima, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-24%

Dečiji auto na akumulator Model 227 Crni, 3+

Regularna cena: 25.990,00 RSD
Akcija: 19.990,00 RSD

Karakteristike proizvoda:

 •    -Za jedno dete
 •    -Akumulator 2x6V4.5Ah
 •    -Punjač 12V1000mA (AC220-240V, DC12V)
 •    -Vreme punjenja od 8 – 12h
 •    -Brzina vozila od 3-5km/h
 •    -Motor 2x25W
 •    -Sigurnosni pojas
 •    -Osigurač
 •    -Retrovizori
 •    -Predviđeno za uzrast 3+
 •    -Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg


Dodatna oprema:

 •    -Amortizeri
 •    -LED svetla
 •    -3.5mm AUX priključak
 •    -USB
-22%

Dohany Toys tobogan za decu 170cm

Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 10.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-16%

Sluban kocke Vojska 4u1, 77 kom

Regularna cena: 649,00 RSD
Akcija: 551,65 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

-16%

Sluban kocke Spasavanje na plaži, 49 kom

Regularna cena: 479,00 RSD
Akcija: 407,15 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Spasavanje na plaži sastoje se od 49 kom. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

-16%

Sluban kocke Zeleni automobil

Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

-16%

Sluban kocke Vojska motocikl, 109 kom

Regularna cena: 649,00 RSD
Akcija: 551,65 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Vojska motocikl sastoje se od 109 kom kockica. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

-15%

Sluban kocke Policijska vazdušna potera

Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.966,50 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Policijska vazdušna potera je edukativna i interesantna igračk. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Kocke su namenjene deci 6g+.


Igračke za decu svih uzrasta

Najbolje igračke za decu – uz zabavu do sticanja znanja i veština

Na našem sajtu pronaći ćete brojne igracke za decu, kao što su edukativne igračke za decu, kocke za decu, drevene igračke, a od klasika Ne ljuti se čoveče, sa smešnim figuricama u obliku pirata, preko brojnih vrsta slagalica i igara memorije, do onih za malo starije poput Šaha i drugih strateških igara. Prilikom izbora imajte na umu to da će u njima vaše dete uživati, ali i kontinuirano učiti i razvijati se.

Dečije igračke za sve uzraste

U našoj ponudi pronaći ćete igračke za sve uzraste, za razvoj dečije ličnosti i sposobnosti, upoznavanje sopstvenih mogućnosti, za maštanje, ispoljavanje emocija i lakše uspostavljanje odnosa sa drugom decom.

Deca se od najranijeg doba detinjstva najbolje razvijaju kroz igru, korišćenjem raznih edukativnih igrački ili klasičnih zabavnih igračaka. Deljenjem igračaka, deca razvijaju i uspostavljaju odnose sa drugom decom. U našoj ponudi naći ćete bogatu i raznovrsnu ponudu igračaka, namenjene deci od rođenja pa do kraja perioda igranja u detetovom životu.