Igračke za decu

Sortiraj
Bez obzira na uzrast, kod nas možete pronaći igračke za decu koje će oduševiti svako dete. Naše dečije igračke su pažljivo odabrane kako bi pružile radost i podstakle razvoj vašeg deteta. Otkrijte šir… Pročitaj više
-15%
BBO guralica - hodalica za bebe 3u1 Avantura Green
Regularna cena: 4.690,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Avantura guralica - šetalica 3u1 u narandžasto zelenoj boji pogodna je za decu od 7 do 18 meseci ili visine 60 - 80cm. BBO Avantura guralica je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, veštine kretanja, hodanje. Poseduje 3 funkicije koje se veoma lako transformišu, može da bude guralica, šetalica ili trotinet.
 

-18%
BBO auto na akumulator Mercedes Benz Unimog
Regularna cena: 37.390,00 RSD
Akcija: 30.990,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Mercedes Benz Unimog automobil na akumulator Black pogodan je za decu stariju od 3 godine. Poseduje 3 podesive brzine do 5 km na sat, vozi napred i nazad sa 'mekim startom', radi sa pedalom za gas i sa daljinskim upravljačem, elektronska kočnica kada se otpusti pedala gasa. Maksimalno opterećenje je do 30kg.

Igračka za decu Zubarski Set, 4+
1.340,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz doktor set Vaše dete će pobediti strah od doktora i od malena naučiti brigu o svom zdravlju. U setu se nalazi sve što je potrebno za pravog doktora.

Mali genije društvena igra Velika Riznica Srbije
3.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Da li ste spremni za jedno fantastično putovanje kroz Srbiju? Sa ovom igricom možete otkriti mnoge zanimljivosti o našoj zemlji izazivajući svoje prijatelje na dvoboj u jednoj emotivnoj kviz igrici, zapravo ilustorvanom kvizu! U srcu igrice su originalne ilustrovane kartice, a na svakoj od njih se nalaze slike Srbije: spomenici, gradovi, poznate ličnosti, biljke, životinje, tradicija i drugo. Na poleđini svake kartice se nalaze 4 kviza sa pitanjima rastuće težine koja prate program osnovne škole. Da biste pobedili morate da odgovorite na pitanja iz kviza i sakupite sve neophodne delove kako biste prvi sastavili slagalicu.

Pino drvena igračka Bilijar set 4u1
3.260,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino Bilijar set sadrži postolje za bilijar, ilustrovanu tablu, postolje za klikere, 16 staklenih klikera, 1 štap, 1 trougao, 4 figurice i kockicu. Igra BILIJAR podrazumeva nadmetanje igrača ko će prvi ubaciti svoje kugle u otvore na postolju, vodeći računa da ne ubace kuglu crne boje ili protivnikove kugle. Društvena igra ZMIJICE I MERDEVINE je popularna dečija igra u kojoj igrači bacanjem kockice dobijaju naloge za pomeranje svojih figura po ilustrovanoj tabli za igranje. U igri KLIKERI cilj je ubaciti što više klikera u otvore na drvenoj podlozi ili osvojiti što više tuđih klikera. IKS-OKS je jedna od najpopularnijih igara sveta u kojoj pobedu odnosi igrač koji najbrže poređa svoja tri klikera u jedan vodoravan, uspravan ili dijagonalan red. Sve igre kod dece razvijaju pažnju, logičko razmišljanje, strateško planiranje, koordinaciju oko-ruka, koncentraciju, brojanje, upornost, prihvatanje poraza, socijalizaciju.

Mali Genije edukativna slagalica Moja lepa Srbija
999,00 RSD

Opis proizvoda:
Sa Mojom Lepom Srbijom možete da naučite sve aspekte Srbije na veoma zabavan način. Maxi slagalica je dvostrana: na prednjoj strani pronađite kartu sa regionima, gradovima i spomenicima; na zadnjoj strani: fizička karta sa planinama, rekama, jezerima, florom i faunom. Pored toga ste pronašli kartice regiona sa puno informacijao istoriji društva.
Dvostrana slagalica 50x70cm.

Pino igračka za decu Magnetna mapa sveta
4.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Šetamo se svetom i igramo sa magnetima! Fantastična igračka za decu gde će upoznati kontinente, zemlje, mora, okeane. Igračka sa kojom će deca zavoleti geografiju.

Sluban kocke Atomska oluja Avion munja, 211kom
1.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Atomska oluja Avion munja edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 211 komada. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Atomska oluja Avion munja kocke namenjene su deci 6g+.

Top Bright Tabla 2u1 Deluxe
9.680,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Tabla DELUX je igračka i edukativno sredstvo, koja razvija finu motoriku i maštu, ubrzava učenje slova, brojeva i slikarskih veština, te tako utiče na razvoj samopoštovanja i osećaja zadovoljstva kod dece.

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake
2.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Rastar RC BMW M3 sa volanom 1:14
7.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Realistična, licencirana, kopija BMW modela M3 u razmeri 1:14. Jednostavno daljinsko upravljanje (RC-radio control) omogući će Vašem mališanu sate uživanja.
 

Dečiji auto na akumulator Model 227 Crni, 3+
25.990,00 RSD

Karakteristike proizvoda:

 •    -Za jedno dete
 •    -Akumulator 2x6V4.5Ah
 •    -Punjač 12V1000mA (AC220-240V, DC12V)
 •    -Vreme punjenja od 8 – 12h
 •    -Brzina vozila od 3-5km/h
 •    -Motor 2x25W
 •    -Sigurnosni pojas
 •    -Osigurač
 •    -Retrovizori
 •    -Predviđeno za uzrast 3+
 •    -Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg


Dodatna oprema:

 •    -Amortizeri
 •    -LED svetla
 •    -3.5mm AUX priključak
 •    -USB
Rastar RC automobil Ferrari LaFerrari 1:24
3.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Realistična licencirana kopija Ferrari-jevog LaFerrari modela u razmeri 1:24. Jednostavno daljinsko upravljanje (radio control-RC) omogućiće Vašem mališanu sate uživanja.

Novo -21%
Dečiji traktor na akumulator Model 261 Plavi, 3+
Regularna cena: 22.690,00 RSD
Akcija: 17.990,00 RSD

Opis proizvoda:
- Za jedno dete
- Akumulator 12V4.5Ah
- Punjač 12V500mA
- Vreme punjenja od 8 – 12h
- Brzina vozila od 3-8km/h
- Sigurnosni pojas
- Prikolica
- Predviđeno za uzrast 3+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 30kg

Dodatna oprema:
-LED svetla
-3.5mm AUX priključak
-USB

Novo -27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Black, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u crnoj boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

-18%
BBO auto na akumulator Mercedes Benz Unimog Army
Regularna cena: 40.490,00 RSD
Akcija: 33.490,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Mercedes Benz Unimog automobil na akumulator Army pogodan je za decu stariju od 3 godine. Poseduje 3 podesive brzine do 5 km na sat, vozi napred i nazad sa 'mekim startom', radi sa pedalom za gas i sa daljinskim upravljačem, elektronska kočnica kada se otpusti pedala gasa. Maksimalno opterećenje je do 30kg.

-21%
Dohany Toys Tobogan za decu - 2 m
Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 10.690,00 RSD

Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama i rukohvatima, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-15%
BBO guralica - hodalica za bebe 3u1 Avantura Beige
Regularna cena: 4.690,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Avantura guralica - šetalica 3u1 u bež boji pogodna je za decu od 7 do 18 meseci ili visine 60 - 80cm. BBO Avantura guralica je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, veštine kretanja, hodanje. Poseduje 3 funkicije koje se veoma lako transformišu, može da bude guralica, šetalica ili trotinet.

-18%
BBO auto na akumulator Mercedes Benz Unimog
Regularna cena: 37.390,00 RSD
Akcija: 30.990,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Mercedes Benz Unimog automobil na akumulator White pogodan je za decu stariju od 3 godine. Poseduje 3 podesive brzine do 5 km na sat, vozi napred i nazad sa 'mekim startom', radi sa pedalom za gas i sa daljinskim upravljačem, elektronska kočnica kada se otpusti pedala gasa. Maksimalno opterećenje je do 30kg.

-18%
Dohany Toys tobogan za decu 170cm
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-21%
Tobogan za decu Aris Roze 629, 3g+
Regularna cena: 12.490,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
  -Kvalitetna industrijska duvana plastika
  -Zaobljene ivice
  -Stepenice za penjanje sa neklizajućim premazom
  -Predviđeno za uzrast 3+
  -Preporučeno maksimalno opterećenje do 20kg

-21%
Tobogan za decu Aris Plavi 629, 3g+
Regularna cena: 12.490,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
  -Kvalitetna industrijska duvana plastika
  -Zaobljene ivice
  -Stepenice za penjanje sa neklizajućim premazom
  -Predviđeno za uzrast 3+
  -Preporučeno maksimalno opterećenje do 20kg


Igračke za decu svih uzrasta

Bez obzira na uzrast, kod nas možete pronaći igračke za decu koje će oduševiti svako dete. Naše dečije igračke su pažljivo odabrane kako bi pružile radost i podstakle razvoj vašeg deteta. Otkrijte širok izbor zabavnih i edukativnih igračaka za decu u našoj ponudi.

Jedna od glavnih podela igračaka za decu je da se dele na igračke za dečake i igračke za devojčice.
Igračke za dečake često uključuju setove garaža i staza, automobila na daljinsko upravljanje i sportske rekvizite kao što su fudbalske lopte.
Igračke za devojčice obuhvataju setove za lutke, kuhinje za igru, kreativne igračke poput bojanaka i setova za pravljenje nakita, kao i barbike i slične igračke.

 

Najbolje igračke za decu

Kada je u pitanju pronalaženje najboljih igračaka za decu, postoji bezbroj mogućnosti koje mogu zadovoljiti različite interese, uzraste i potrebe. Najbolje igračke nisu samo zabavne, već i podstiču razvoj deteta na mnogim nivoima. Evo nekoliko kategorija najboljih igračaka koje vam mogu pomoći da pronađete savršen poklon za vaše dete:

 1. Edukativne igračke za decu - Edukativne igračke su odličan način da deca uče kroz igru. Setovi za učenje abecede i brojeva pomažu u razvijanju osnovnih veština, dok interaktivne slagalice i elektronske igračke sa znanjem iz različitih oblasti podstiču radoznalost i kreativnost kod mališana. Ove igračke pružaju zabavu uz edukaciju, što ih čini nezaobilaznim izborom za roditelje i pedagoge.
 2. Drvene igračke za decu - Drvene igračke su popularan izbor u svim uzrastima zbog svoje trajnosti, ekološke prihvatljivosti i estetskog izgleda. Drvene slagalice, blokovi za građenje, setovi za kuvanje i drveni instrumenti su samo neke od mnogih mogućnosti. Ove igračke pružaju deci mogućnost da se igraju na siguran način, razvijaju motoričke sposobnosti i otkrivaju lepotu prirodnih materijala.
 3. Kreativne igračke za decu - Podsticanje mašte i kreativnosti kod dece je od suštinskog značaja za njihov razvoj. Bojanke, setovi za crtanje, plastelin i modeliranje gline doprinose razvoju finih motoričkih veština, dok setovi za pravljenje nakita i izrada rukotvorina podstiču kreativnost i originalnost. Kroz ovakve igračke, deca izražavaju svoje ideje i stvaraju jedinstvena umetnička dela.
 4. Kocke za decu - Kocke su klasične igračke koje nikada ne izlaze iz mode. Sluban kocke sa svojim raznovrsnim setovima omogućavaju deci da grade, kombinuju i koriste maštu za stvaranje svojih svetova. Drvene kocke pružaju sličnu mogućnost kreativnog sastavljanja, dok magnetne kocke često dolaze sa dodatnim elementima za dodatnu zabavu. Ove igračke razvijaju dečju motoriku, logičko razmišljanje i problemljenje.
 5. Društvene igre - Društvene igre podstiču socijalizaciju, timski duh i razvijaju veštine komunikacije kod dece. Igre kao što su Monopol, Settlers of Catan, Scrabble i Twister donose zabavu za celu porodicu. Deca uče kako deliti, poštovati pravila igre i razvijaju strategijsko razmišljanje. Ovo su odlične igračke za provođenje vremena sa porodicom i prijateljima.
 6. Muzički instrumenti - Muzika je sjajan način za razvoj kognitivnih veština i emocionalnog izražavanja kod dece. Mali klaviri, bubnjevi, ksilofoni i harmonike pružaju deci priliku da istraže svet zvuka i ritma. Kroz sviranje ovih instrumenata, deca razvijaju slušanje, kreativnost i motoričke veštine, dok se istovremeno upoznaju sa osnovama muzike.
 7. Sportske dečije igračke - Sportske igračke podstiču fizičku aktivnost, razvoj koordinacije i timski duh kod dece. Tricikli i bicikli sa pomoćnim točkićima pomažu mališanima da nauče vožnju bicikla, dok lopte za različite sportove podstiču veštine kao što su bacanje, hvatanje i udaranje. Rolere i skateboardovi pružaju dodatnu zabavu i podstiču decu da budu aktivna na otvorenom.

Pri izboru igračaka za dete, važno je uzeti u obzir njegove ili njene interese i razvojne potrebe. Najbolje igračke su one koje će vaše dete inspirisati, podsticati radoznalost i doprineti njegovom celokupnom razvoju. Bez obzira na vrstu igračke koju odaberete, setite se da je najvažnije da igračka donosi radost i da je vreme provedeno u igri ispunjeno smehom i srećom.

 

Dečije igračke za sve uzraste

Dečije igračke su neophodan deo detinjstva, pružajući zabavu, edukaciju i podsticanje razvoja u svim uzrastima. Nezavisno od toga koliko ima godina, svako dete ima svoje potrebe i interesovanja. Evo pregleda nekih igračaka koje su popularne u različitim uzrastima:

 1. Igračke za decu od 2 godine - Deca od 2 godine često uživaju u igri koja podstiče istraživanje i razvoj finih motoričkih veština. Bojanke, slagalice sa velikim delovima, plišane igračke, interaktivne knjige i vozila za guranje su odličan izbor. Ove igračke im pomažu da razviju koordinaciju oko-ruka, uče boje i oblike, i istražuju svet oko sebe.
 2. Igračke za decu od 3 godine - Za decu od 3 godine, igračke koje podstiču kreativnost i razvoj imaginacije su idealne. Setovi za modeliranje, različite vrste slagalica, drvene železnice, setovi za ulogu i jednostavne konstrukcijske igračke pružaju deci mogućnost da razvijaju svoju maštu i istražuju nove ideje.
 3. Igračke za decu od 5 godina - Kada deca napune 5 godina, njihove veštine se razvijaju i postaju sve složenije. Lego kocke, slagalice sa više delova, setovi za gradnju, društvene igre i bicikli su sjajne opcije za ovaj uzrast. Ove igračke podstiču logičko razmišljanje, razvijaju socijalne veštine i fizičku aktivnost.
 4. Igračke za decu od 10 godina - Deca od 10 godina postaju sve više zainteresovana za izazove i uživaju u igrama koje podstiču strategiju, logiku i kreativnost. Setovi za robotiku, građenje naprednih modela, mozgalice, društvene igre za starije uzraste i sportske opreme kao što su skejtovi ili rolere pružaju im širok spektar zabave i razvojnih mogućnosti.

Kada birate igračke za decu, važno je uzeti u obzir njihove interese, potrebe i razvojni nivo. Sigurnost, kvalitet materijala i potencijalne edukativne vrednosti su takođe važni faktori za razmatranje. Bilo da se odlučite za igračke koje podstiču kreativnost, socijalizaciju, logiku ili fizičku aktivnost, cilj je pružiti deci pozitivno iskustvo kroz igru i podržati njihov celokupni razvoj.

 

Online prodaja igračka za decu

U današnjem digitalnom dobu, online prodaja igračaka za decu postaje sve popularnija i praktičnija opcija za roditelje. Ukoliko tražite najpovoljnije igračke za decu, neodoljive ponude i veliki izbor, 4Kids je pravo mesto za vas.

Naša online prodavnica igračaka nudi široku paletu dečijih igračaka za sve uzraste i interesovanja. Bez obzira da li su u pitanju klasične igračke, edukativne igračke, igračke za konstrukciju ili interaktivne igračke, imamo ih sve. Takođe, redovno organizujemo akcije na našem sajtu, gde možete pronaći igračke po posebnim sniženim cenama.

Stalno nadograđujemo naš asortiman igračaka kako bismo obezbedili najnovije i najpopularnije proizvode na tržištu. Naš cilj je da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine, sa bogatom ponudom i najpovoljnijim cenama.

Pored toga, naš tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i podrške kupcima. Naša ljubazna i stručna ekipa je tu da vam pomogne pri izboru igračaka za vaše dete i odgovori na sva vaša pitanja.

Posetite našu online prodavnicu i uživajte u sigurnoj i praktičnoj kupovini igračaka za decu. Iskoristite naše stalne akcije i prodaje kako biste pronašli savršene dečije igračke po povoljnim cenama. Verujemo da će naša velika ponuda, kvalitet proizvoda i akcijske cene zadovoljiti sve vaše potrebe i očekivanja prilikom kupovine igračaka za vaše najmlađe.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+