Igračke za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda
-14%

Dohany Toys Tobogan za decu - 2 m

Regularna cena: 10.990,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama i rukohvatima, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

Bicikl za dečake Aiar 714-16 Plava, 4g+

12.790,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Za jedno dete
  -Čelični ram
  -Čelična viljuška za prednji točak
  -Prednja kočnica- čeljusna
  -Zadnja kočnica- kontra
  -Gume na naduvavanje
  -Predviđeno za uzrast 4+
  -Predviđeno za visinu deteta od 105-120 cm

 

Dodatna oprema:
  -Čelične felne
  -Pomoćni točkovi
  -Prednji amortizer

QKids trotinet za decu Flo Pink, 3g+

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo Pink pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

Bicikl za devojčice Miss Cat 708-12 Roze, 2g+

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Bicikl za devojčice Model 708-12 u roze boji
  -Čelični ram
  -Čelična viljuška za prednji točak
  -Prednja kočnica- čeljusna
  -Zadnja kočnica- kontra
  -Gume na naduvavanje
  -Predviđeno za uzrast 2+
  -Predviđeno za visinu deteta od 85-100 cm

Dodatna oprema:

  -Čelične felne
  -Pomoćni točkovi

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Roze

4.790,00 RSD

Model 5 u 1
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Novo -12%

Dohany Toys kućica za decu Plava

Regularna cena: 9.790,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Dohany kućica za uzbudljivu igru Vaše dece. Igra u ovoj prostranoj kućici veselih boja i zanimljivog dizajna omogućava Vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kućica je pogodna za upotrebu unutar i van kuće.

Novo -12%

Dohany toys kućica za decu Roze

Regularna cena: 9.790,00 RSD
Akcija: 8.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Dohany kućica za uzbudljivu igru Vaše dece. Igra u ovoj prostranoj kućici veselih boja i zanimljivog dizajna omogućava Vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kućica je pogodna za upotrebu unutar i van kuće.

-20%

Dohany toys - Kućica za decu

Regularna cena: 12.990,00 RSD
Akcija: 10.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Dohany kućica za uzbudljivu igru Vaše dece! Svojim izgledom podseća na kućice iz omiljenih dečijih crtaća. Igra u ovoj prostranoj kućici veselih boja i zanimljivog dizajna omogućava Vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Kućica je pogodna za upotrebu unutar i van kuće. Izrađena je od kvalitetne livene plastike čvrste i jake konstrukcije.

Novo

Troty dečiji trotinet Urban, Plavi

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u plavoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo

Troty dečiji trotinet Urban, Narandžasti

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u narandžastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo

Troty trotinet za decu Urban, Ljubičasti

4.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u ljubičastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje.

Novo

Troty dečiji trotinet Urban, Zeleni

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u zelenj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo

Troty Trotinet za decu Classic, Plavi

3.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet u zeleno plavoj boji napravljen je od izdržljivog, kvalitetnog materijala koji će pružiti Vašem detetu sigurnu vožnju. Preporučuje se deci uzrasta od 6 godina naviše, ne vise od 65 kg.

Mali Genije Super kit Velociraptor

1.320,00 RSD

Opis proizvoda:

Lisciani Mali Genije Super kit Velociraptor uvodi dete u ulogu arheologa. Iskopajte skelet Velociraptora iz fosilnih stena, sklopite ga i izložite svoje otkriće u sobi. Mali genije super kit Velociraptor razvija tehničke sposobnosti kod deteta i strpljenje. Mali genije super kit će se dopasti svim malim ljubiteljima dinosaurusa.

Infantino igračka za bebe Kit sa vodenim punjenjem

1.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Šest plutajućih drugara kreću se kada beba tapše po ovoj šarenoj igrački. Savršeno igračka za vreme koje beba provodi okrenuta na stomačić ili za momente koje provodi u hranilici! Samo napunite vodom i pustite da zabava počne. Likovi plutaju i pomeraju se dok beba udara ili pritiska igračku.

QKids trotinet za decu Flo White, 3g+

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo White pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

QKids trotinet za decu 5u1 ILI Green

5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
U potrazi ste za trotinetom koji Vaši mališani mogu koristiti od malih nogu! QKids dečiji trotinet 5u1 ILI Green je pravo rešenje. Dok je dete malo može se koristiti tako da roditelj gura dete. Kasnije kada dete malo poraste, može se skloniti ručica i dete tada može samostalno da se odguruje nogicama. Kada dete napuni 3 godina može se koristiti kao klasičan trotinet. Sam trotinet poseduje svetleće točkove, korpu da dečije stvari, kao i oslonac za noge za rasterećenje nogu deteta. Izdržljiva, stabilna i sigurna konstrukcija čiti ovaj trotinet idalnim za mališane.

Hot Mom trotinet za decu Blue

7.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet u plavoj boji pogodan je za decu od 2 do 9 godina. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Plavi

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u plavoj boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Roze

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u roze boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Educa igračka Friendimals Sleepezzz

4.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Friendiamals igračke su interaktivne, zabavne, druželjubive i uvek spremne za zagrljaj!

Sleepezzzz je lenjivac koji svakog časa može utonuti u san. Zato se sa njim možete igrati pre nego što zaspi ili ga pomaziti i poželeti mu laku noć. Opcije za oba dva moda igre se uključuju tako što se pritisnu dugmići na njegovim rukama i glavi.
Ali, budite oprezni, jer ako ga probudite kada on to ne želi može biti veoma uplašen i ljut. Za potpuni doživljaj njegovog prirodnog okruženja, u svakom modulu se uključuju zvukovi iz džungle, dnevni kada je lenjivac budan i noćni kada utone u san.

Educa igračka Friendimals kuca Angie

5.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Friendiamals igračke su interaktivne, zabavne, druželjubive i uvek spremne za zagrljaj! Kuca Angie je igračka koja će oduševiti Vaše mališane. Poseduje 60+ različitih reakcija i 15 različitih komandi.

 

Karakteristike kuce Angie:
Angie je veoma nevaljala kuca sa dva različita ponašanja.
Poslušna je kada je na povocu, i neposlušna kada nema povodac.
Pozovi je po imenu Angie i sačekaj da zalaje.
Onda joj reci bilo koju od 15 mogućih komandi.
Ali pazii, ako ima povodac slušaće te!
Ako nema, moraćeš više puta da joj ponoviš svoju komandu kako bi Angie naučila da bude poslušna.Angie je veoma nevaljala kuca sa dva različita ponašanja.


Igračke za decu svih uzrasta

Najbolje igračke za decu – uz zabavu do sticanja znanja i veština

Na našem sajtu pronaći ćete brojne igracke za decu, kao što su edukativne igračke za decu, kocke za decu, drevene igračke, a od klasika Ne ljuti se čoveče, sa smešnim figuricama u obliku pirata, preko brojnih vrsta slagalica i igara memorije, do onih za malo starije poput Šaha i drugih strateških igara. Prilikom izbora imajte na umu to da će u njima vaše dete uživati, ali i kontinuirano učiti i razvijati se.

Dečije igračke za sve uzraste

U našoj ponudi pronaći ćete igračke za sve uzraste, za razvoj dečije ličnosti i sposobnosti, upoznavanje sopstvenih mogućnosti, za maštanje, ispoljavanje emocija i lakše uspostavljanje odnosa sa drugom decom.

Deca se od najranijeg doba detinjstva najbolje razvijaju kroz igru, korišćenjem raznih edukativnih igrački ili klasičnih zabavnih igračaka. Deljenjem igračaka, deca razvijaju i uspostavljaju odnose sa drugom decom. U našoj ponudi naći ćete bogatu i raznovrsnu ponudu igračaka, namenjene deci od rođenja pa do kraja perioda igranja u detetovom životu.