Tobogani za decu

Sortiraj
Tobogan je sinonim za ludu letnju zabavu i nema deteta koje ne žudi da se spusti i doživi ovu neprikosnovenu avanturu iznova i iznova. Jeste li se nekad zapitali zašto je tobogan obavezan u parkovima?… Pročitaj više
-21%
Dohany Toys Tobogan za decu - 2 m
Regularna cena: 13.490,00 RSD
Akcija: 10.690,00 RSD

Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama i rukohvatima, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-18%
Dohany Toys tobogan za decu 170cm
Regularna cena: 13.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Tobogan je napravljen je od čvrste plastike, oblih ivica sa neklizajućim merdevinama, veoma je stabilan.Konstrukcija tobogana obezbeđuje lako spuštanje i penjanje. Okupite decu i neka uzbudljiva vožnja niz tobogan počne!

-21%
Tobogan za decu Aris Roze 629, 3g+
Regularna cena: 12.490,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
  -Kvalitetna industrijska duvana plastika
  -Zaobljene ivice
  -Stepenice za penjanje sa neklizajućim premazom
  -Predviđeno za uzrast 3+
  -Preporučeno maksimalno opterećenje do 20kg

-21%
Tobogan za decu Aris Plavi 629, 3g+
Regularna cena: 12.490,00 RSD
Akcija: 9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
  -Kvalitetna industrijska duvana plastika
  -Zaobljene ivice
  -Stepenice za penjanje sa neklizajućim premazom
  -Predviđeno za uzrast 3+
  -Preporučeno maksimalno opterećenje do 20kg

Dohany toys Mali tobogan za decu
3.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Dohany tobogan za decu napravljen je od veoma kvalitetne plastike. Vaši mališani uživaće u svakodnevnoj igri spuštanjem niz tobogan zanimljivih boja.

Tobogan za decu Crveni, 65x108x5 cm
4.190,00 RSD

Opis proizvoda: 

Tobogan za decu je napravljen od kvalitetnih materijala. Stabilan, divne crvene boje sa plavim stepenicama, pružiće bezbednu igru mališanima u dvorištu. 

Tobogan za decu sa priključkom za vodu, 3g+
9.890,00 RSD

Opis proizvoda: 

Tobogan za decu sa priključkom za vodu poseduje merdevine i ručke. Jednostavan je za montažu.

Tobogan za decu Aris Plavi 628, 3g+
8.690,00 RSD

Opis proizvoda:

  -Kvalitetna industrijska duvana plastika

  -Zaobljene ivice

  -Stepenice za penjanje sa neklizajućim premazom

  -Predviđeno za uzrast 3+

  -Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

 

TKC tobogan za decu Zeleni, 2m
12.990,00 RSD

TKC tobogan 2m dimenzija 199x 102 x 110.50 cm za decu uzrasta od 3 do 10 godina.

Dohany toys Tobogan za decu Crveni
5.490,00 RSD

- Tobogan za decu, napravljen od plastike
- Maksimalna opterećenost tobogana za jedno dete je 30kg.
- Za uzrast 3+ god


Tobogani za decu - Dečiji tobogani

Tobogan je sinonim za ludu letnju zabavu i nema deteta koje ne žudi da se spusti i doživi ovu neprikosnovenu avanturu iznova i iznova. Jeste li se nekad zapitali zašto je tobogan obavezan u parkovima? Zato što, pored namene da zabavi decu, ova sprava je najtraženija dvorišna igračka i zbog svog značaja za razvoj kognitivnih sposobnosti dece, zato je nezaobilazna u parkovima i centrima za igru.

Ukoliko želite da svojim mališanima priredite svakodnevno uživanje u dvorištu, na raspolaganju vam je mnoštvo 4Kids modela tobogana u raznim oblicima, bojama i dimenzijama.

 

 

 

Dečiji tobogani za vaše dvorište i aktivnosti napolju

Svaki model iz ponude poziva na igru i aktivnosti u prirodi, tako da ćete svojim mališanima obezbediti višečasovnu dnevnu zabavu uz angažovanje mišića ruku, nogu i razvitak koordinacije.

Da bi se jednom spustilo niz tobogan, dete mora najpre da aktivira finu motoriku šake prilikom hvatanja, a potom grupe mišića na nogama i rukama. Pri svakom spustu aktiviraju se receptori za pažnju i dete svakodnevno, ovim naizgled jednostavnim pokretima i ponovljenim radnjama, razvija sinapse koje su mu potrebne za rešavanje mnogo težih fizičkih aktivnosti u daljem razvoju. Pored fizičke angažovanosti, spust niz tobogan se povezuje sa prevazilaženjem straha i jačanjem samopouzdanja dece.

Zato spuštanje niz tobogan savetuju svi pedagozi i istraživači dečije psihologije kao jednu od vrhunskih aktivnosti u prirodi tokom odrastanja deteta.

 

Kojih dimenzija tobogana za decu imamo u našoj ponudi?

U 4Kids ponudi, dimenzije tobogana su raznovrsne a najčešće su u pitanju: 140cm visine, dužina je 220cm a dužina dela za spuštanje je 200cm. U ponudi su i tobogani sa dodatnim delom za spuštanje koji omogućavaju siguran spust i deci mlađeg uzrasta, već od 3 godine.

Kod nas ćete pronaći i tobogan manjih dimenzija koji možete skladištiti u kući ili sobi za igru, visina ovih modela iznosi 105 cm, širina 100 cm a dužina dela za spuštanje je 170 cm. Visina stepenica i dužine dela za spuštanje mogu varirati ali u svakom slučaju možete biti sigurni u stabilnost proizvoda i sigurnost svog deteta.
 

Za koji uzrast su tobogani za decu?

Tobogan manje dimenzije pogodan je za decu već od druge godine, a s obzirom da je od čvrste plastike, mogu ga koristiti i mališani od 6+ godina. 

 

Plastični tobogani za devojčice i dečake

Svaki model u našoj ponudi izrađen je od čvrste, kvalitetne plastike koja odoleva visokim temperaturama i poseduje veliki i prostran prolaz za spuštanje. Bezbednost tobogana garantuju široke stepenice za penjanje koje prave balans između dela za spuštanje i penjanje, tako da se deca mogu lako smenjivati bez bojazni od prevrtanja tobogana.

U ponudi su raznovrsne boje poput roze, plave, crvene i zelene, kao i kombinacije navedenih boja koje unose radost u dvorišni prostor.

Preporuka je da se prilikom spusta deca mlađeg uzrasta nadgledaju, kao i da se prate uputstva prilikom montaže kako bi se obezbedila sigurnosna pouzdanost.
 

Online prodaja tobogana za decu u 4Kids-u

4Kids je godinama među tržišnim liderima kad je online prodaja dečje opreme u pitanju, pa tako i ovih proizvoda. Tobogan se prilikom isporuke dobija u originalnoj kutiji, nenamontiran. Težina pakovanja varira u odnosu na dimenzije modela.

 

Prilikom montaže potreban vam je osnovni alat koji imate u kući, šrafciger i klešta, a sam proces montaže je vrlo jednostavan i traje oko 30 minuta.

Cena tobogana iznosi od 4 100 rsd do 12 990 rsd, u zavisnosti od dimenzija i namene proizvoda.

 

  • Naš savet je da prilikom odabira uzmite u obzir sledeće:
  • birate tobogan koji se najviše dopada vašem mališanu,
  • koji je prilagođen uzrastu deteta
  • i koji odgovara dimenzijama slobodnog prostora u vašem domu i dvorištu,
  • uzimite u obzir i iskustva drugih roditelja koja će vam pomoći da odaberete tobogan koji je dokazao svoj kvalitet i sigurnost

 

Isporuka proizvoda se vrši na teritoriji čitave Republike Srbije a možete platiti platnim karticama Visa, Master card, Maestro, American express i Dina, kao i pouzećem.

Pogledajte našu ponudu drugih igračaka za dvorište i uživajte ovog leta sa svojim mališanima na suncu i svežem vazduhu sve do kasne jeseni.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+