Sebamed - omiljena kozmetika za bebe

Sebamed - omiljena kozmetika za bebe

Kada dovedete dete iz bolnice, jedno od prvih pitanja koje ćete postaviti jeste - koja je najbolja kozmetika za bebe? To nije samo pitanje toga kakav sampon za bebe treba da kupite. Treba da izaberete testirane proizvode od pouzdanih proizvođača - kao što je Sebamed. Za prva kupanja Sebamed sampon i sebamed kupka više nego dovoljni.

 

Osetljivost bebine kože


U početku, detetovo telo je prilično nežno i krhko. Tokom kupanja, morate da pazite na položaj njegovog tela, to kako ga kupate i najbitnije - koje preparate koristite.

Preparati koji se koriste moraju da sadrže nizak procenat agresivnih hemikalija. Samo jedinjenje, ili bolje reći sastav preparata, mora da odgovara bebinoj koži. Ali, i pored toga, moraju da budu neutralni, da ne bi izazvali negativnu reakciju po bebino zdravlje.

Sebamed sampon i sebamed kupka su kozmetika za bebe koja ispunjava ove kriterijume. Zato je bitno da prilikom kupovine higijenskih proizvoda, kao što je sampon za bebe, mora da ima deklaracije, da je testiran, i da se njegov kvalitet može proveriti.

Ukoliko biste koristili bilo koji šampon iz obližnje prodavnice, naštetili bi bebi. Dok koža veće dece, i pogotovo odraslih, dovodi do oštećenja.

Krhkost deteta, pogotovo u prvim mesecima, jeste zastrašujuća. Iako neki proizvodi mogu izgledati pristupačniji nego drugi, morate da pazite šta kupujete za vašu bebu.

Iako i njoj morate da operete kosicu, rukice, i nogice, način na koje njeno telo radi je potpuno drugačije nego u ostalim periodima života.

 

Potrebe bebine higijene


Postoji gomila stvari koje utiču na to kako određeni proizvodi saobraćaju sa bebinom kožom. Međutim, postoje stvari koje možete da prepoznate ili pročitate na proizvodu koje će vam omogućiti da znate da je proizvod pogodan za bebe.

 

Sastav


Prvo što morate da proverite jeste hemijski sastav. Hemijski sastav mora da odgovara bebinoj koži. Naravno, kada prvi put čujete to, vi nećete moći da znate šta odgovara bebinoj koži. Srećom, imaćete na raspologanju bebinog lekara koji će vas uputiti u detalje toga kako da održavate zdravlje vaše bebe.

 

pH vrednost


Izrazito je važno da kupka ili šampon budu hemijski neutralni. Bebina koža je krajnje osetljiva. Bilo šta što može narušiti tu osetljivost dovešće do trajnih komplikacija bebinog zdravlja. Umesto toga, treba koristiti neutralne proizvode koji neće oštetiti bebinu kožu.

 

Štetne materije


U šampone se dodaju različite boje i materije, od kojih su neke čak i kancerogene. To je pogotovo prisutno kod jeftnih šampona. Zato, iako brend često nije merilo ničega, on jeste garant toga da proizvod neće imati štetne materije.

 

Kvalitet proizvoda


Na kraju, mladi roditelji imaju jedan i osnovni problem. Postoji gomila proizvoda za decu, ali to ne znači da je išta lakše izabrati pravi za vaše dete. Najteže je prepoznati kvalitetan proizvod. Zato, uvek se postarajte da kupujete kozmetiku od pouzdanih i proverenih proizvođača.

Kada kozmetika za bebe dođe priču, bio to sapun ili sampon za bebe, malo koji proizvod je toliko popularan kao sebamed sampon ili sebamed kupka.

 

Testirani proizvodi


Sebamed kozmetika je naša preporuka. U pitanju je kozmetika koja je pravljena za bebe, prema potrebama njihove higijene, i koja im provereno neće ugroziti zdravlje. U našoj ponudi možete naći:

Sebamed baby pena za kupanje 400ml
Sebamed baby pena za kupanje 500ml
Sebamed baby ulje za tuširanje 200ml
Sebamed baby vlažne maramice
Sebamed baby gel za kupanje 200ml
Sebamed baby šampon 150ml
Sebamed baby losion 200ml
Sebamed baby pena za kupanje 200ml
Sebamed baby krema protiv ojeda 100ml
Sebamed baby krema extra soft 50ml
Sebamed baby krema extra soft 200ml
Sebamed baby balzam za usne
Sebamed baby gel za intimnu negu pH 3.8 200ml
Sebamed baby krema za lice 50ml
Sebamed baby sapun 100g

Dakle, Sebamed vam nudi sve da održavate higijenu vašeg deteta. Ostate samo da nabavite najbolju kozmetiku.

 

Najbolja kozmetika za bebe

 

O kozmetici treba da razmišljate na sledeći način - ulaganje u nju je ulaganje u zdravlje vašeg deteta.

Možda je razlika 50 ili 150 dinara. Ali, zapitajate se, da li želite da rizikujete da dete ima problem koji će lečiti ceo život, ili da bude zdravo. Zato, postarajte se da ima najbolje, nećete pogrešiti.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+