Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+

Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+

Brend: Visitor

Kategorija: Bicikle za decu

Boje: Roze

Uzrast: 7+ godina

Šifra proizvoda:

1203074

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Little Heart Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Oslikan lancobran štiti Vašeg mališana od prljanja lancem i odlično se uklapa u celokupnu sliku. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Stilizovano i mekano dečije sedište. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Cena proizvoda: 13.090,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Karakteristike Bicikle za decu Visitor 20" Little Heart u ljubičastoj boji:

  • Materijal: ČELIK
  • Dimenzije točka: 20 INCH
  • Tip kočnica: POTKOVICA
  • Uzrast deteta: OD 7 DO 8 GODINA
  • Broj brzina: 1
  • Visina vozača: 115-135CM (20")
  • Unutrašnja visina noge: 49-64 CM
  • Veličina rama: 11 INCH

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi
Bicikl za decu Visitor 20" Soccer Zelena, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor 20" za decu u zelenoj boji predviđen je za decu od 7 godina. Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Poseduje udobne gumene ručke i mekani valjak na volanu - koji se uklapaju, odnosno, doprinose dizajnu celog bicikla. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Stilizovano i mekano dečije sedište. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

Bicikl za decu Visitor 12" Xtreme Crna, 2g+
10.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 12" u crnoj boji predviđena je za decu od 2 godine.Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta. Dizajniran da omogući dobru zabavu, konstruisan da obezbedi maksimalnu bezbednost i kontrolu. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 20" Basket Narandžasta, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor 20" za decu predviđen je za decu od 7 godina. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 16" Nitro Crvena, 5g+
12.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 16" u crvenoj boji predviđen je za decu od 5 godina. Bicikl se može pohvaliti čeličnim ramom koji je ergonomski dizajniran da odgovara anatomiji i biomehanici deteta, što ovaj bicikl čini udobnim, jer obezbeđuje ravnotežu deteta dok vozi. Zadnje pedale su im i kočnice, intuitivne i vrlo bezbedne. Pomoćni točkići koji olakšavaju držanje ravnoteže za male početnike, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla.

Bicikl za decu Visitor 16" Basket Narandžasta, 5g+
12.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor od 16" Basket u narandžastoj boji predviđen je za decu od 5 godina. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Zadnja kočnica, osigurava lako, intuitivno i bezbedno zaustavljanje. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Dizajn bicikla je osmišljen isključivo u cilju da obezbedi potpun ugođaj i uživanje deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Dalmatinci Roze-Bela, 7g+
12.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Dalmatinci Roze-Bela predviđena je za decu od 7 godina. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata  koji omogućava detetu da se oseća prijatno tokom vožnje. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti.

Bicikl za decu Visitor 20" Fair Pony Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Fair Pony Ljubičasta je predviđena za decu od 7 godina. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedište koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Bicikl za decu Visitor 16" Dalmatinci Roze-Bela, 5g+
11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Dalmatinci Roze-Bela predviđena je za decu od 5 godina. Čelični ram, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Zadnje pedale su im i kočnice, intuitivne i vrlo bezbedne.