Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+

Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+

Brend: Visitor

Šifra:

1203074

Kategorija: Bicikle za decu

13.090,00 RSD
1.090,83 RSD / mesečno.
Na rate bez kamate. Saznaj više
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Little Heart Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Oslikan lancobran štiti Vašeg mališana od prljanja lancem i odlično se uklapa u celokupnu sliku. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Stilizovano i mekano dečije sedište. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Karakteristike Bicikle za decu Visitor 20" Little Heart u ljubičastoj boji:

 • Materijal: ČELIK
 • Dimenzije točka: 20 INCH
 • Tip kočnica: POTKOVICA
 • Uzrast deteta: OD 7 DO 8 GODINA
 • Broj brzina: 1
 • Visina vozača: 115-135CM (20")
 • Unutrašnja visina noge: 49-64 CM
 • Veličina rama: 11 INCH
Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+
Brend Visitor
Boje
 • Roze
Pol
 • ženski
Uzrast
 • 7+ godina
Povezani proizvodi
Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Visitor bicikla za decu Dog 12" Roze, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Dog za decu 12" u roze boji predviđena je za decu od 2 godine. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Zadnje pedale su im i kočnice - intuitivne i vrlo bezbedne. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati.

Visitor bicikla za decu Song Bird 12" Roze, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Song Bird za decu 12" u roze boji predviđena za decu od 2 godine. Čelični ram prilagođen je anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Nitro Crvena, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 20" u crvenoj boji predviđena je za decu od 7 godina. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta. Kvalitetan dečiji bicikl koji je lepo sastavljen, od impresivnih materijala, sa orijentacijom na detalje i jarkih boja koje deca vole. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Narandžasta, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u narandžastoj boji predviđen je za decu od 7 godina. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Visitor bicikla za decu Lovely Lil 12" Žuta, 2g+
11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Lovely Lil za decu 12" u žutoj boji predviđena je za decu od 2 godine. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dizajn bicikla je osmišljen isključivo u cilju da obezbedi potpun ugođaj i uživanje deteta. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Crna, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u crnoj boji predviđen je za decu od 7 godina.Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Visitor bicikla za decu Song Bird 12" Bela, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Song Bird za decu 12" u beloj boji predviđena je za decu od 2 godine. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti. Dizajniran da omogući dobru zabavu, konstruisan da obezbedi maksimalnu bezbednost i kontrolu. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati. Geometrija rama i visok upravljač čine ovaj bicikl neverovatno lakim za manervisanje. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

-14%
QPlay Tricikl za decu 3u1 Rito Grey, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 12.990,00 RSD

Opis proizvoda:

QPlay Rito Grey je savršen tricikl namenjen deci urzrasta od 10 do 36 meseci.

Ono što razlikuje Rito od drugih tricikala je mogućnost preklapanja ručke čime se omogućava lak transport i smeštanje u gepek auta.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+