Skip Hop višenamenska stolica za bebe 304185

Skip Hop višenamenska stolica za bebe 304185

Brend: Skip Hop

Šifra:

304185

Kategorija: Igračke za bebe

9.490,00 RSD
790,83 RSD / mesečno.
Na rate bez kamate. Saznaj više
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Skip Hop višenamenska stolica pogodna je za bebe starije od 6 meseci. Ohrabrite bebu da sedi, komunicira i igra se ovim udobnim sedištem. Dizajn sa dve opcije omogućava rotiranje između praktičnog ležišta i tri zabavne igračke. Čvrsta osnova pruža stabilnost, dok se mekani poklopac sedišta uklanja za mašinsko pranje.

Karakteristike proizvoda:

  • Za decu koja mogu podići glavu bez pomoći
  • Pleh i igračke rotiraju se za potrebe bebe
  • U tacnu semogu staviti grickalice, igračke i još mnogo toga!
  • Uključuje 3 igračke
  • Čvrsta baza širokih nogara
  • Uklonjivi pokrivač od meke tkanine može se prati u mašini
  • Veličina (cm): 59l k 49,8 š k 38,1h
     
Skip Hop višenamenska stolica za bebe
Brend Skip Hop
Boje
  • Šarena
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 6+ meseci
Naziv proizvoda: Skip Hop višenamenska stolica za bebe 304185
Šifra: 304185
Proizvođač: SKIP HOP SAD
Uvoznik: Yuglob doo
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Skip Hop edukativna muzička igračka za bebe Sto
8.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop edukativni muzički dečiji sto pogodan je za bebe od 6 do 36 meseci. Uz dve faze igre za bebe i malu decu, plus 20 razvojnih aktivnosti, deca će voleti da provode vreme uz Skip Hop dečiji sto. Svetleći klavir, vrtložni tobogan i još sjajnih funkcija doprinose zabavi prepunoj akcije. Podstiče senzorni razvoj, motoričke veštine, koordinaciju ruku i očiju, uzrok i posledicu, jednostavno brojanje, postojanost predmeta.

Novo
Skip Hop igračka za kolica za bebe Pečurka, 0m+
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Pečurka divna igračka koja je napravljena u obliku pečurke i žira nudi taktilnu i senzornu zabavu za mališane. Dok šetate deca mogu da istražuju uz zvuke zveckanja, višestruke plišane strukture i još mnogo toga. Ova igračka se lako pričvršćuje na kolica. Pomaže u podsticanju razvoja finih motoričkih veština. Lako se pričvršćuje na kolica.

Novo
Skip Hop igračka za kolica za bebe Sova
1.790,00 RSD

Opis poizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Sova predviđena je za bebe od rođenja. Mekana plišana igračka vibrira i trese se kada se povuče zvezda.

Novo
Skip Hop igračka za kolica za bebe Lopta, 0m+
2.140,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za kolica za bebe Lopta je igračka za bebe podstiče vizuelnu stimulaciju, motoričke veštine i još mnogo toga kod kuće i u pokretu. Dvodelna igračka vam omogućava da koristite svaki predmet zasebno ili da ih povežete zajedno na tri različita načina igranja. Mekana igračka kuglica ima boje visokog kontrasta. Gladak drveni prsten za zube, sa listovima od tkanine. Meka zvečka lopta sa bojama visokog kontrasta i glatki drveni prsten sa listovima od tkanine, podstiču vizuelnu i taktilnu stimulaciju i motoričke veštine.

Novo
Skip Hop flašica za bebe od nerđajućeg čelika Sladoled
2.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop flašica za bebe od nerđajućeg čelika Sladoled predviđena je za decu od 12 meseci. Boca za vodu od nerđajućeg čelika za decu ima silikonski rukav koji ne klizi da zaštiti male ruke od hladnih površina. ima zgodan remen koji se pričvršćuje za bilo šta, zajedno sa poklopcem za pop-up tako da fleksibilna ‘’slamka’’ ostaje čista. Flaša od nerđajućeg čelika čuva pića hladna, a da se ruke ne ohlade. Silikonski rukav bez proklizavanja.

Novo
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Meda, 0m+
2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Meda je savršen za multisenzornu igru, ova mekana igračka i glodalica u jednom ima: zvečke, zviždanje i još mnogo toga što beba može da istražuje. Odlično za igru kod kuće ili u pokretu. Igračka za zube sa mekom teksturom se odvaja za nošenje oko zgloba. Pričvršćuje se na kolica, auto sedište ili nosiljku za bebe.

Novo
Skip Hop igračka za bebe telefon Dinosaurus
1.949,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe telefon Dinosaurus predviđen je za bebe od 6 meseci. Privlačni dino telefon činiće bebu zauzetom i srećnom. Sa šest melodija i zvukova beba ce uživati u istraživanju. Pomaže u razvoju finih motoričkih veština.

Novo
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Zvezdano nebo
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe sa glodalicom Zvezdano nebo predviđena je za bebe od rođenja. Mekana igračka sa slatkom melodijom zainteresovaće bebu na više načina. Lako se pričvršćuje za kolica, nosiljku i drugu opremu.

Novo
Skip Hop igračka za bebe Oblak, 6m+
2.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe Oblak predviđen je za decu od 6 meseci. Skip Hop je više od sortiranja oblika, slatki prijatelj u oblaku takođe upoznaje bebu sa emocijama, vremenom i bojama. Sadrži 10 blokova koji se lako hvataju, svaki od 5 različitih oblika i ilustruje emociju i odgovarajuće vremenske prilike kao što su: srećno/sunčano, tužno/kišno i još mnogo toga. Mališani će želetii da pronađu savršeno pristajanje za svaki blok i voleće da gledaju kako klize niz dugu. Naučite osećanja dok sortirate oblike. Pomaže učenju prepoznavanja oblika i boja, uzroka i posledica i rešavanja problema. Pomaže u podsticanju finih motoričkih veština i koordinacije ruku i očiju. Uključuje 10 blokova ( po 2 od svakog oblika). 5 oblika uključuje: srce, krug, kvadrat, trougao i zvezdu.Klizna pregrada skladišti oblike unutar oblaka, povucite razdelnik da biste oslobodili oblike.

Novo
Skip Hop igračka za bebe Knjiga, 0m+
2.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Skip Hop igračka za bebe Knjiga predviđena je za decu od rođenja. Ova meka knjiga aktivnosti omogućava bebama da mešaju i podudaraju životinjske likove za beskrajne igre. Okrenite stranice da biste pomešali i uparili znakove. Stranice knjige omekše, škripe i uključuju ogledalo za bebe. Ručka za zveckanje koja se lako hvata. Igračka za zube u obliku oblaka.

Cangaroo hranilica Avocado Beige, 6m+
15.690,00 RSD
Opis proizvoda:
Cangaroo Avocado hranilica pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Poseduje 7 pozicija podešavanja visini i 3 položaja naginjanja naslona. Tacna se sastoji iz dva dela, što omogućuje lakše pranje same tacne. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+