Vulkančić Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje

Vulkančić Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610037371

Kategorija: Edukativne knjige

799,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Vulkančić „Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje“  pokazuje mališanima da crtanje može biti jednostavno, a istovremeno i veoma zabavno i kreativno. Prateći pet jednostavnih koraka, svaki mališan će postati pravi mali likovni majstor u crtanju slatkih životinja. Još i mrvica mašte i zabavi nikada kraja! Pratite jednostavna uputstva i nacrtajte svaku životinju u pet jednostavnih koraka: od jednoroga, preko nasmejanih lama, sve do uspavanih lenjivaca.

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: Dečje knjige
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Oblast: Edukativne
 • Povez: Mek
 • Uzrast: 5-7
 • Godina: 2021
 • Format: 180x230x8
 • Broj strana: 64
Vulkančić Kako da nacrtate jednoroge i druge slatke životinje
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 5+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Čik pogodi gde sam, Medvedići
249,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Čik pogodi gde sam- Medvedići knjiga sadrži 8 scena sa mnoštvom detalja. Na početku svake scene izdvojeni su predmeti koje dete mora da pronađe na sceni. Svaki od predmeta ponavlja se po nekoliko puta na velikoj sceni. Ispod svakog predmeta označeno je koliko se puta ponavlja na svakoj sceni. Pored toga, od deteta se traži da odgovori na dodatna pitanja ili da ispuni neki od zahteva: Koliko medvedića nije na tlu? Koje je ovo drvo? Koje je boje perje na krilima galeba? Otpevaj refren pesme koju najviše voliš. Eto malo razonode za vaše dete!

Vulkančić Čik pogodi gde sam, Mišići
249,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Čik pogodi gde sam- Mišići knjiga sadrži 8 scena sa mnoštvom detalja. Na početku svake scene izdvojeni su predmeti koje dete mora da pronađe na sceni. Svaki od predmeta ponavlja se po nekoliko puta na velikoj sceni. Ispod svakog predmeta označeno je koliko se puta ponavlja na svakoj sceni. Pored toga, od deteta se traži da odgovori na dodatna pitanja ili da ispuni neki od zahteva: Koliko medvedića nije na tlu? Koje je ovo drvo? Koje je boje perje na krilima galeba? Otpevaj refren pesme koju najviše voliš. Eto malo razonode za vaše dete!

Vulkančić Najslađe priče za malene ruke Pčelica
599,00 RSD

Opis proizvoda: 

Pčelica traži cveće u bašti,
koga li će sve tamo sresti?
U ovoj knjizi za malene ruke,
Biće baš mnogo slatke buke!

Vulkančić Malene priče, Vatrogasni kamion
599,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Malene priče za nezaboravne trenutke, Vatrogasni kamion Fred kreće u akciju.  Izgleda da će to biti jedan veoma naporan dan. Pridruži se zabavi i uživaj u ovoj divnoj knjizi sa zanimljivom teksturom na korici.

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Vreme za igru
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Vreme za igru uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

Vulkančić Zabavna bojanka za decu Jednorozi i magična bića
499,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabavna bojanka za decu Jednorozi i magična bića oduševiće svojim fantastičnom oblikom sve mališane. U njoj se nalazi puno zanimljivih scena za bojenje sa popularnim i uvek aktuelnim motivima. Oživite svet jednoroga i drugih magičnih bića sa ovom zabavnom bojankom fantastičnog oblika.

Vulkančić upoznajte neverovatna stvorenja Život dinosau
1.299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić upoznajte neverovatna stvorenja Život dinosaura spremite se za putovanje u daleku prošlost, da upoznate neverovatna stvorenja – dinosaure! Sa ovom knjigom saznaćete sve o praistorijskom dobu i čudesnom svetu dinosaura. Avantura može da počne. Da li su dinosauri zaista postojali? Pa naravno! Gazili su po istom tlu kao i mi, kupali se u istim vodama… ali nijedno ljudsko biće nije imalo priliku da ih uživo vidi! U ovoj zanimljivoj knjizi otkrićete kada su živeli, koje zemlje su naseljavali, šta su jeli, zbog čega su izumrli, čime se bave paleontolozi… i još mnogo toga. Jeste li dovoljno hrabri da se upustite u ovakvu avanturu?

Vulkančić karte za decu, Dinosauri i praistorijska bića
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić edukativne karte za decu Učim i igram se, Dinosauri i praistorijska bića jesu najlakši način da se vaše dete upozna sa praistorijskim džinovima. Uz ove edukativne karte dete će se na jednostavan i zabavan način, kroz igru, upoznati sa ovim neverovatnim stvorenjima iz daleke prošlosti.

Vulkančić Putuj, nauči i istraži Životinje
3.290,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Putuj, nauči i istraži Životinje čini neizmerno bogat svet životinjskih vrsta i ako uživaš u otkrivanju zanimljivosti koje se tiču životinja, ugrožene vrste naše planete pravi je izbor za tebe. Čitajući knjigu edukativnog karaktera, moći ćeš lako da proputuješ svetom, posetiš različite kontinente i otkriješ koje životinje na njima žive. Knjiga obiluje ilustracijama koje obogaćuju tekst, a slagalica koju treba da sastaviš čini učenje nikad lakšim! I zato knjigu u ruke i putovanje može da počne.

Slagalica od 205 delova (98 x 67) + knjiga od 32 str.

Vulkančić slikovnica za decu, Životinje sa sela
399,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić slikovnica za decu, Životinje sa sela jeste neobična slikovnica u kojoj će Vaši mališani upoznati stanovnike jednog veselog seoskog imanja. Družeći se sa njima, naučiće mnogo toga zanimljivog o svakom od njih.

Vulkančić Moja Prva Biblioteka, Prve Reči
2.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić moja prva biblioteka, Prve reči sadrži osam tvrdokartoniranih knjižica sa jasnim, jednostavnim fotografijama iz svakodnevnog života. Mališani će se zabavljati dok prepoznaju i imenuju pojmove, na taj način učeći prve reči to jest bogateći rečnik.

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan, ne duri se, mali Tipe! Dobri miševi uvek slušaju roditelje, ali izgleda da je Tip rešio da bude nevaljao u šetnji s mamom. Mišić Tip je nestašan kao i sva deca. Njegova mama je veoma dobra i zna kako da ga nauči lepom ponašanju. Hoće li joj to i ovog puta poći za rukom?

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.