Čaše i Šolje za bebe

Novo -15%

Avent Trener Šolja Natural Response 150ml, 6m+

Regularna cena: 1.529,00 RSD
Akcija: 1.299,65 RSD

Opis proizvoda:
Philips Avent trener šolja Natural Response pogodna je za bebe starije od šest meseci. Zahvaljujuči ergonomskom obliku ručkica veoma je jednostavna za držanje. Kompaktna je sa svim Avent proizvodima Natural Response. Mogućnost pranja u mašini za sudove.

-10%

Nuk set čaša za učenje 3u1 Bež 230ml, 6m+

Regularna cena: 2.080,00 RSD
Akcija: 1.872,00 RSD

Nuk set 3u1 sadrži:
   - Dodatak za učenje sa ručkama. Formira se čaša koja podstiče samostalno pijenje. Samostalni pisak čaše je nežan prema bebinim desnima. Integrisani vazdušni ventil za neometano pijenje. Egromski oblikovane drške, malenim ručkama je lako da ih drže. Lako se sklapa i čisti, pogodno i za sudomašinu.

   - Dodatak sa kojim se formira magic cup čaša za učenje koja detetu pomaže da samostalno savlada pijenje bez prolivanja tečnosti.

   - Dodatak sa slamčicom. Mekana slamčica napravljena od fleksibilnog silikona, higijenska, nije pogodna za decu ispod 6 meseci, zaštićena poklopcem u toku transporta.

-10%

Nip čaša za bebe Green Line Plava, 12m+

Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 629,10 RSD

Opis proizvoda:
Nip čaša za bebe Green Line u plavoj boji je čaša pripada zelenoj liniji proizvoda NIP i napravljena je od više od 90% obnovljivih materijala. Sadrži ugljene hidrate na biološkoj osnovi (uključujući šećer, skrob i celulozu) i biljna ulja (bez palminog ulja). Čaša poseduje zaobljene ivice. Čaše se mogu slagati jedna u drugu. U pakovanju se nalaze dve čaše.

-10%

Nip čaša za bebe Green Line Roze, 12m+

Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 629,10 RSD

Opis proizvoda:
Nip čaša za bebe Green Line u roze boji je čaša pripada zelenoj liniji proizvoda NIP i napravljena je od više od 90% obnovljivih materijala. Sadrži ugljene hidrate na biološkoj osnovi (uključujući šećer, skrob i celulozu) i biljna ulja (bez palminog ulja). Čaša poseduje zaobljene ivice. Čaše se mogu slagati jedna u drugu. U pakovanju se nalaze dve čaše.

-10%

Nip čaša za bebe Green Line Zelena, 12m+

Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 629,10 RSD

Opis proizvoda:
Nip čaša za bebe Green Line u zelenoj boji je  čaša pripada zelenoj liniji proizvoda NIP i napravljena je od više od 90% obnovljivih materijala. Sadrži ugljene hidrate na biološkoj osnovi (uključujući šećer, skrob i celulozu) i biljna ulja (bez palminog ulja). Čaša poseduje zaobljene ivice. Čaše se mogu slagati jedna u drugu. U pakovanju se nalaze dve čaše.

-10%

Nip Trening čaša sa Silikonskim piskom 150ml

Regularna cena: 819,00 RSD
Akcija: 737,10 RSD

Opis proizvoda:
Nip trening flašica za devojčice sa ručkama 150ml sa silikonskim piskom je za decu od 6m+. Nip trening flašica poseduje silikonski pisak i ručke i namenjena je bebama od šestog meseca (6m+). Zapremine je 150ml i bez Bisfenola A. Široki otvor na flašici omogućava lakše punjenje flašice, kao i lakše pranje. ACTIFLE X sistem sprečava zapušavanje piska i omogućava ravnomeran protok tečnosti. Ergonomski oblik i ručke omogućavaju bebi da lakše drži flašicu. Flašica je zanimljivog, šarenog dezena za devojčice.

-10%

Farlin Časa sa slamkom za bebe, 9m+

Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 1.161,00 RSD

Opis proizvoda:
Farlin čaša sa slamkom izrađenom od super mekanog silikona pomaže vašoj bebi u odvikavanju od flašice. Higijenski poklopac ne dozvoljava da se pisak zaprlja. Ergonomske ručke olakšavaju bebi držanje.

-10%

Farlin Časa sa silikonskim piskom, 4m+

Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 1.161,00 RSD

Opis proizovda:
Farlin čaša sa piskom izrađenim od super mekanog silikona pomaže vašoj bebi u odvikavanju od flašice. Higijenski poklopac ne dozvoljava da se pisak zaprlja. Ergonomske ručke olakšavaju bebi držanje.

-10%

Dr Brown's šolja No Spill 360° Plava, 300ml 9m+

Regularna cena: 999,00 RSD
Akcija: 899,10 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's šolja No Spill 360° u plavoj boji namenjena je bebama starijim od 9 meseci. Moguće je piti sa bilo koje strane i poseduje poklopac protiv prosipanja.

-11%

Dr Brown's Trening čaša sa mekanim jezičkom, Plava

Regularna cena: 1.139,00 RSD
Akcija: 1.025,10 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's Trening čaša u plavoj boji je idealan izbor čaše za period rasta zuba kod beba. Sadrži ventil protiv prosipanja tečnosti.

-11%

Dr Brown's Trening čaša sa mekanim jezičkom, Roze

Regularna cena: 1.139,00 RSD
Akcija: 1.025,10 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's Trening čaša u roze boji je idealan izbor čaše za period rasta zuba kod beba. Sadrži ventil protiv prosipanja tečnosti.

-10%

Dr Brown's trening čaša Roze, 180ml

Regularna cena: 949,00 RSD
Akcija: 854,10 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's šolja sa mekanim silikonskim jezičkom u roze boji - mekani jezičak pomaže bebama u prelasku sa flašice na čašu. Sadrži ventil protiv prosipanja tečnosti.

-10%

Nuk Evolution magična šolja Crab, 8m+

Regularna cena: 1.090,00 RSD
Akcija: 981,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk Evolution magična šolja Crab učenje samostalnog pijenja jedan je od najvažnijih koraka u razvoju bebe. NUK Magic Cup omogućava deci da piju kao odrasli - baš kao iz normalne čase i sa svih strana. "Magična" razlika: Nuk Magic čaša ne može procureti. Silikonski disk zatvara dodatak sa unutrašnje strane. Magic cup je napravljena je od visokokvalitetnih materijala, 100% bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i štampana sa slatkim motivima. Sastoji se od nekoliko pojedinačnih delova koji se lako mogu rastaviti i očistiti. Jednostavno ih stavite u mašinu za pranje posuđa. A da bi NUK Magic Cup bio čist i siguran u pokretu, štiti ga dodatni poklopac. NUK čaše su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

-10%

Nuk Evolution magična šolja Lion, 8m+

Regularna cena: 1.090,00 RSD
Akcija: 981,00 RSD

Opis proizvoda: 

Nuk Evolution magična šolja Lion učenje samostalnog pijenja jedan je od najvažnijih koraka u razvoju bebe. NUK Magic Cup omogućava deci da piju kao odrasli - baš kao iz normalne čase i sa svih strana. "Magična" razlika: Nuk Magic čaša ne može procureti. Silikonski disk zatvara dodatak sa unutrašnje strane. Magic cup je napravljena je od visokokvalitetnih materijala, 100% bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i štampana sa slatkim motivima. Sastoji se od nekoliko pojedinačnih delova koji se lako mogu rastaviti i očistiti. Jednostavno ih stavite u mašinu za pranje posuđa. A da bi NUK Magic Cup bio čist i siguran u pokretu, štiti ga dodatni poklopac. NUK čaše su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

-10%

Nuk čaša za učenje Action cup Sea Animals, 12m+

Regularna cena: 1.090,00 RSD
Akcija: 981,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk čaša za učenje Action cup Sea Animals prati naše mališane u malim i velikim avanturama svakodnevnog života kada im je igra i aktivnost u prvom planu. Mekana slamčica je fleksibilna i nežna prema bebinom nepcu i desnima. Zahvaljujući praktičnoj navojnoj kapici ona zaokretom nestaje u poklopcu. Za transport slamčica nestaje okretanjem u poklopac kako bi sve bilo suvo i čisto. NUK Trainer cup takođe sadrži ventilacioni ventil koji osigurava da beba nesmetano pije. NUK Action Cup čaša za učenje napravljena je od visokokvalitetnih materijala, 100% bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i štampana sa slatkim motivima. Svi delovi se lako i efikasno čiste. NUK Action Cup je takođe lako rastaviti i ponovo sastaviti. NUK Action cup su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

-10%

Nuk čaša za učenje Action cup Animals, 12m+

Regularna cena: 1.090,00 RSD
Akcija: 981,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk čaša za učenje Action cup Animals prati naše mališane u malim i velikim avanturama svakodnevnog života kada im je igra i aktivnost u prvom planu. Mekana slamčica je fleksibilna i nežna prema bebinom nepcu i desnima. Zahvaljujući praktičnoj navojnoj kapici ona zaokretom nestaje u poklopcu. Za transport slamčica nestaje okretanjem u poklopac kako bi sve bilo suvo i čisto. NUK Trainer cup takođe sadrži ventilacioni ventil koji osigurava da beba nesmetano pije. NUK Action Cup čaša za učenje napravljena je od visokokvalitetnih materijala, 100% bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i štampana sa slatkim motivima. Svi delovi se lako i efikasno čiste. NUK Action Cup je takođe lako rastaviti i ponovo sastaviti. NUK Action cup su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

-10%

Nuk čaša za učenje Action cup Kornjače, 12m+

Regularna cena: 1.090,00 RSD
Akcija: 981,00 RSD

Opis proizvoda: 

Nuk čaša za učenje Action cup Kornjače prati naše mališane u malim i velikim avanturama svakodnevnog života kada im je igra i aktivnost u prvom planu. Mekana slamčica je fleksibilna i nežna prema bebinom nepcu i desnima. Zahvaljujući praktičnoj navojnoj kapici ona zaokretom nestaje u poklopcu. Za transport slamčica nestaje okretanjem u poklopac kako bi sve bilo suvo i čisto. NUK Trainer cup takođe sadrži ventilacioni ventil koji osigurava da beba nesmetano pije. NUK Action Cup čaša za učenje napravljena je od visokokvalitetnih materijala, 100% bez BPA ( ne sadrži Bisfenol A ) i štampana sa slatkim motivima. Svi delovi se lako i efikasno čiste. NUK Action Cup je takođe lako rastaviti i ponovo sastaviti. NUK Action cup su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardom EN14350.

-16%

Elfi šolja sa tvrdim piskom Sweet Baby Žuta, 240ml

Regularna cena: 649,00 RSD
Akcija: 551,65 RSD

Opis proizvoda:
Za lako i brzo učenje korišćenja šolje i odvikavanja od flašice – predlažemo Elfi šolju sledećih osobina:
Materijal: kvalitetna plastika vrhunskih osobina (polipropilen) bez bisfenola.
Sa tvrdim piskom i poklopcem koji čuva njegovu higijenu i kvalitet.
Specijalno dizajnirani plastični ventil koji obezbeđuje bolju cirkulaciju vazduha i kontinuirani protok tečnosti bez prolivanja.
Specijalno dizajnirane ručke sa zadebljanjem omogućavaju sigurnije držanje i savršeno pristaju malim bebinim rukama.
Laka za držanje i nošenje, prijatnih boja i ilustracija.
Može se prati u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici).

-16%

Elfi šolja sa tvrdim piskom Sweet Baby Roze, 240ml

Regularna cena: 649,00 RSD
Akcija: 551,65 RSD

Opis proizvoda: 

Za lako i brzo učenje korišćenja šolje i odvikavanja od flašice – predlažemo Elfi šolju sledećih osobina:
Materijal: kvalitetna plastika vrhunskih osobina (polipropilen) bez bisfenola.
Sa tvrdim piskom i poklopcem koji čuva njegovu higijenu i kvalitet.
Specijalno dizajnirani plastični ventil koji obezbeđuje bolju cirkulaciju vazduha i kontinuirani protok tečnosti bez prolivanja.
Specijalno dizajnirane ručke sa zadebljanjem omogućavaju sigurnije držanje i savršeno pristaju malim bebinim rukama.
Laka za držanje i nošenje, prijatnih boja i ilustracija.
Može se prati u mašini za sudove (preporuka: na gornjoj polici).

-15%

Elfi šolja sa tvrdim piskom Fantasy Blue, 250ml

Regularna cena: 820,00 RSD
Akcija: 697,00 RSD
-15%

Elfi šolja sa tvrdim piskom Fantasy Dino, 250ml

Regularna cena: 820,00 RSD
Akcija: 697,00 RSD
-11%

Nuk čaša Mini Magic Cup Night Plava, 6+

Regularna cena: 1.179,00 RSD
Akcija: 1.061,10 RSD

Opis proizvoda :

Nuk čaša za učenje za bebe Mini Magic Cup Night u plavoj boji ,namenjena je deci uzrasta 6m+ i zapremine je 160ml.

-15%

Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur žuta, 360ml

Regularna cena: 710,00 RSD
Akcija: 603,50 RSD

Opis proizvoda:
Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur žuta, 360ml idelan je izbor za aktivnu malu decu u razvoju, od 6 meseci i stariju. Možete biti spokojni i uživati u svom izboru, jer je Elfi šolja sa slamčicom napravljena od sigurnih materijala, bez BPA jedinjenja. Pravilno zatvoren poklopac čini Elfi šolju sa slamčicom 100% sigurnu od curenja tečnosti. Ne brinite za slučajne padove ili ispuštanje šolje. Sadrži i traku za praktično nošenje koja se može skinuti, a količina tečnosti od 360 ml je idealna mera za hidrataciju vašeg mališana u toku dana, šetnje, kraćeg putovanja, itd.

-15%

Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur, 360ml

Regularna cena: 710,00 RSD
Akcija: 603,50 RSD

Opis proizvoda:
Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur, 360ml idelan je izbor za aktivnu malu decu u razvoju, od 6 meseci i stariju. Možete biti spokojni i uživati u svom izboru, jer je Elfi šolja sa slamčicom napravljena od sigurnih materijala, bez BPA jedinjenja. Pravilno zatvoren poklopac čini Elfi šolju sa slamčicom 100% sigurnu od curenja tečnosti. Ne brinite za slučajne padove ili ispuštanje šolje. Sadrži i traku za praktično nošenje koja se može skinuti, a količina tečnosti od 360 ml je idealna mera za hidrataciju vašeg mališana u toku dana, šetnje, kraćeg putovanja, itd.


Čaše i Šolje za bebe