Trotineti za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Hot Mom trotinet za decu Blue

7.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet u plavoj boji pogodan je za decu od 2 do 9 godina. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Hot Mom dečiji trotinet sa sedištem Pink

8.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet sa sedištem u roze boji pogodan je za decu od 1 do 9 godina (1-3 godina se koristi dok deca sede, a od 2-9 godina deca samostalno voze dok stoje). Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Roze

4.790,00 RSD

Model 5 u 1
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Plavi

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u plavoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Narandžasti

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u narandžastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Roze

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u roze boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje.

Novo -14%

Troty dečiji trotinet Urban, Zeleni

Regularna cena: 4.490,00 RSD
Akcija: 3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u zelenj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Novo -20%

Troty Trotinet za decu Classic, Plavi

Regularna cena: 3.990,00 RSD
Akcija: 3.199,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet u zeleno plavoj boji napravljen je od izdržljivog, kvalitetnog materijala koji će pružiti Vašem detetu sigurnu vožnju. Preporučuje se deci uzrasta od 6 godina naviše, ne vise od 65 kg.

Novo -14%

Troty dečiji trotinet sklopivi, Roze

Regularna cena: 4.290,00 RSD
Akcija: 3.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet u roze boji napravljen je od izdržljivog, kvalitetnog materijala koji će pružiti Vašem detetu sigurnu vožnju. Preporučuje se deci uzrasta od 6 godina naviše, ne vise od 65 kg. Lako se sklapa i ne zauzima puno prostora.

-13%

Troty trotinet Urban 650-2, Šareni

Regularna cena: 4.590,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty trotinet urban je sklopivi trotinet i dostupan je u više boja. Trotinet je napravljen od najkvalitetnijih materijala i pruža potpuno bezbednu vožnju mališanima.

-13%

Troty trotinet Urban 650-1, Šareni

Regularna cena: 4.590,00 RSD
Akcija: 3.999,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty trotinet urban je sklopivi trotinet i dostupan je u više boja. Trotinet je napravljen od najkvalitetnijih materijala i pruža potpuno bezbednu vožnju mališanima.

-14%

Troty trotinet sklopivi, Plavi

Regularna cena: 4.290,00 RSD
Akcija: 3.690,00 RSD

Troty trotinet koji ima mogućnost praktičnog sklapanja dostupan u roze i plavoj boji. Trotinet je napravljen od kvalitetnih materijala i ima tri točka čime se povećava pruža potpuno bezbednu vožnju mališanima.

-15%

Troty trotinet classic, Roze

Regularna cena: 3.890,00 RSD
Akcija: 3.306,50 RSD

Troty trotinet classic je napravljen od najkvalitetnijih materijala koji pruža bezbednu vožnju mališanima.

Novo

Jednobojni trotinet za decu, Crveni

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u crvenoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Novo

Jednobojni trotinet za decu, Crni

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u crnoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Novo

Jednobojni trotinet za decu, Ljubičasti

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u ljubičastoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Novo

Jednobojni trotinet za decu, Roze

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u roze boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg. 

Novo

Globber kaciga za decu Pink, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber kaciga za decu Pink je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

Novo

Globber kaciga za decu Blue, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Globber kaciga za decu Blue je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

QKids trotinet za decu 5u1 ILI Green

5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
U potrazi ste za trotinetom koji Vaši mališani mogu koristiti od malih nogu! QKids dečiji trotinet 5u1 ILI Green je pravo rešenje. Dok je dete malo može se koristiti tako da roditelj gura dete. Kasnije kada dete malo poraste, može se skloniti ručica i dete tada može samostalno da se odguruje nogicama. Kada dete napuni 3 godina može se koristiti kao klasičan trotinet. Sam trotinet poseduje svetleće točkove, korpu da dečije stvari, kao i oslonac za noge za rasterećenje nogu deteta. Izdržljiva, stabilna i sigurna konstrukcija čiti ovaj trotinet idalnim za mališane.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Plavi

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u plavoj boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Roze

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u roze boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Plavi

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Dečiji trotinet Crni, 657B

4.490,00 RSD

Za jedno dete
Lako sklapanje
Nožica (naslanjač) za parkiranje
Preporučeno za uzrast 8+
Preporuceno maksimalno opterećenje do 50kg
Korisničko uputstvo


Trotineti za decu

Trotineti i vožnja istih su laki za savladavanje i predstavljaju odličan način da vaše mališane fizički angažujete. Da boravak na svežem vazduhu bude zabavan i višestruko koristan.

Najbolji dečiji trotineti

Deciji trotineti predstavljaju sigurno, korisno i zabavno sredstvo za prevoz. Razlog za to je pre svega taj što trotinet za decu pokreće njihov celokupni koštano-mišićni sistem, jer vozeći ga – dete koristi i ruke i noge, a mora i da balansira i održava pravac. Takođe, deciji trotineti pružaju tokom vožnje i blagotvoran uticaj na raspoloženje i kardiovaskularni sistem, a prikladan je za savladavanje različitih prepreka i izazova koji se nameću kada ste napolju. Tu mislimo i na roditeljske muke kada dete ne želi da hoda ili se umori, pa više ne može da vozi... Trotinet za decu u tom slučaju možete i vi gurati – ručke se mogu podešavati po visini, te ćete brzo i lako stići na željenu destinaciju.

Dečiji trotineti za stariji uzrast

Kada su u pitanju starija deca, kao najveća prednost trotineta ističu se jednostavnost i sigurnost upotrebe, jer će dete lako moći da se zaustavi i siđe. Pogodni su za korišćenje bilo gde, a možete ga poneti i kada idete na godišnji odmor, jer se sklapaju i ne zauzimaju puno prostora. Deciji trotineti koje nudi naša prodavnica decije opreme zaista su raznoliki, a osim atraktivnih šarenih ili jednobojnih, plastičnih ili metalnih trotineta sa 2 ili 3 točka - možete naći i drvene trotinete koji se sklapaju.