Trotineti za decu

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

QKids trotinet za decu Flo Pink, 3g+

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo Pink pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Roze

4.790,00 RSD

Model 5 u 1
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Troty dečiji trotinet Urban, Plavi

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u plavoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Troty dečiji trotinet Urban, Narandžasti

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u narandžastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

QKids trotinet za decu Flo White, 3g+

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo White pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

QKids trotinet za decu 5u1 ILI Green

5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
U potrazi ste za trotinetom koji Vaši mališani mogu koristiti od malih nogu! QKids dečiji trotinet 5u1 ILI Green je pravo rešenje. Dok je dete malo može se koristiti tako da roditelj gura dete. Kasnije kada dete malo poraste, može se skloniti ručica i dete tada može samostalno da se odguruje nogicama. Kada dete napuni 3 godina može se koristiti kao klasičan trotinet. Sam trotinet poseduje svetleće točkove, korpu da dečije stvari, kao i oslonac za noge za rasterećenje nogu deteta. Izdržljiva, stabilna i sigurna konstrukcija čiti ovaj trotinet idalnim za mališane.

Hot Mom trotinet za decu Blue

7.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Hot mom trotinet u plavoj boji pogodan je za decu od 2 do 9 godina. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima, koji svetle kada se okreću. Ručica trotineta se podešava u 3 visine. Naginjanjem na stranu, dete može da skrene i dobije željeni smer. Makimalno opterećenje Hot Mom trotineta je do 50kg. Kada dete završi sa igranjem, veoma se lako sklapa i ne zauzima previše prostora kada je sklopljen.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Plavi

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u plavoj boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Cool Wheels trotinet za decu Twist sa svetlećim točkovima Roze

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Cool Wheels Trotinet/skuter sa tri svetleća točka u roze boji pogodan je za decu stariju od 3 godina. Podesivi upravljač visine do 75cm, moderan dizajn, laka upravljivost, poboljšan sistem kočenja, mekani točkovi su karakteristike koje krase ovaj model trotieneta. Poseduje battery Free sistem rada LED svetla na tockovima. Lean-to-steer sistem upravljanja. Podloga otporna na klizanje. Izdrzljivost do 40kg.

Trotinet za decu Bubamara 5u1, Plavi

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
- PVC sedište
- Zadnja kočnica
- Anti-slip podloga protiv proklizavanja
- Svetleći točkovi
- Za jedno dete
- Može se koristiti kao guralica i trotinet
- Meki rukohvati
- Visina sedišta podesiva u tri nivoa
- Zadnja ručica za guranje- uklonjiva
- PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja
- Prednja korpa
- Preporučeno za uzrast od 1+
- Preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

Dečiji trotinet Crni, 657B

4.490,00 RSD

Za jedno dete
Lako sklapanje
Nožica (naslanjač) za parkiranje
Preporučeno za uzrast 8+
Preporuceno maksimalno opterećenje do 50kg
Korisničko uputstvo

Troty trotinet za decu Urban, Ljubičasti

4.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u ljubičastoj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje.

Jednobojni trotinet za decu, Crveni

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u crvenoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Jednobojni trotinet za decu, Crni

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u crnoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Jednobojni trotinet za decu, Ljubičasti

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u ljubičastoj boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg.

Jednobojni trotinet za decu, Roze

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Prolećne i letnje avanture mogu da počnu uz veoma zanimiljiv trotinet u roze boji. Trotinet je izrađen od veoma kvalitetne plastike dok aluminijumski ram pruža još bolji izgled trotinetu. Što je avantura zanimljivija i brzina veća točkoveće će krasiti razne boje. Preporučeno opterećenje je do 35kg. 

Globber kaciga za decu Pink, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Globber kaciga za decu Pink je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

Globber kaciga za decu Blue, 45 - 51 cm

4.790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Globber kaciga za decu Blue je podesive strikture. Poseduje mehanizam za zatezanje leđa za podešavanje obima glave, podesive bočne trake. Karakteriše ih visokokvalitetna obrada unutrašnje obloge zaštitnom kupolom od ABS plastike koja osigurava maksimalnu sigurnost. Kaciga ima 11 ventilacijskih rupa za savršenu ventilaciju. LED svetlo koje svetli na 3 različita načina (uključeno / bljeskalica / brza bljeskalica) za maksimalnu vidljivost i veću sigurnost. Dizajnirana je s obzirom na sigurnost kako bi malim vozačima pružio savršenu zaštitu tokom vožnju. 

Troty dečiji trotinet Urban, Roze

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet Urban u roze boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje.

Troty dečiji trotinet Urban, Zeleni

4.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Troty dečiji trotinet Urban u zelenj boji kvalitetan je trotinet za decu namenjen sigurnom korišćenju. Najveća prednost trotineta je u tome što je potpuno siguran za dete, izuzetno je lagan za korišćenje i praktičan za upotrebu. Točkovi su izrađeni od specijalne vrste čvrste gume koja se ne haba tokom vožnje. Materijal kućišta: aluminijumska šipka, gumirani rukohvati koji sprečavaju isklizavanje iz dečje ruke. Točkovi svetle prilikom vožnje. 

Troty Trotinet za decu Classic, Plavi

3.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Troty dečiji trotinet u zeleno plavoj boji napravljen je od izdržljivog, kvalitetnog materijala koji će pružiti Vašem detetu sigurnu vožnju. Preporučuje se deci uzrasta od 6 godina naviše, ne vise od 65 kg.

Trotinet za decu 5u1 Mrav, Roze

4.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Dečiji trotinet poseduje maksimalnu nosivost do 25 kg preko koje ne treba ići i PVC podesivo sedište po visini tako da je ovaj trotinet u potpunosti prilagodljiv vama i vašim potrebama. Izrađen je od veoma kvalitetnog materijala i predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta. Meki rukohvat smanjiće napore prilikom vožnje ovog trotineta u potpunosti, a svetleći točkovi će biti glavna atrakcija prilikom noćne vožnje. Model 5 u 1 PVC sedište Zadnja kočnica Anti-slip podloga protiv proklizavanja Svetleći točkovi Za jedno dete Može se koristiti kao guralica i trotinet Meki rukohvati Visina sedišta podesiva u tri nivoa Zadnja ručica za guranje- uklonjiva PVC sedište podesivo po visini sa mogućnošću uklanjanja Prednja korpa Oslikana kutija Preporučeno za uzrast od 3+ Preporuceno maksimalno opterećenje do 25kg

 

BBO trotinet za decu Street Yellow, 3g+

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO trotinet za decu Street Yellow sadrži dva točka napred i jedan pozadi koji svetle kada se okreću. Ima podesivu ručku po visini. Naslanjanjem na stranu dete će dobiti željeni smer. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima. Maksimalno opterećenje do 40kg. Namenjen je deci uzrasta 3g+.

BBO trotinet za decu Street Pink, 3g+

3.890,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO trotinet za decu Street Pink sadrži dva točka napred i jedan pozadi koji svetle kada se okreću. Ima podesivu ručku po visini. Naslanjanjem na stranu dete će dobiti željeni smer. Napravljen je od kvalitetne plastike i metala sa silikonskim točkovima. Maksimalno opterećenje do 40kg. Namenjen je deci uzrasta 3g+.


Trotineti za decu

Trotineti i vožnja istih su laki za savladavanje i predstavljaju odličan način da vaše mališane fizički angažujete. Da boravak na svežem vazduhu bude zabavan i višestruko koristan.

Najbolji dečiji trotineti

Deciji trotineti predstavljaju sigurno, korisno i zabavno sredstvo za prevoz. Razlog za to je pre svega taj što trotinet za decu pokreće njihov celokupni koštano-mišićni sistem, jer vozeći ga – dete koristi i ruke i noge, a mora i da balansira i održava pravac. Takođe, deciji trotineti pružaju tokom vožnje i blagotvoran uticaj na raspoloženje i kardiovaskularni sistem, a prikladan je za savladavanje različitih prepreka i izazova koji se nameću kada ste napolju. Tu mislimo i na roditeljske muke kada dete ne želi da hoda ili se umori, pa više ne može da vozi... Trotinet za decu u tom slučaju možete i vi gurati – ručke se mogu podešavati po visini, te ćete brzo i lako stići na željenu destinaciju.

Dečiji trotineti za stariji uzrast

Kada su u pitanju starija deca, kao najveća prednost trotineta ističu se jednostavnost i sigurnost upotrebe, jer će dete lako moći da se zaustavi i siđe. Pogodni su za korišćenje bilo gde, a možete ga poneti i kada idete na godišnji odmor, jer se sklapaju i ne zauzimaju puno prostora. Deciji trotineti koje nudi naša prodavnica decije opreme zaista su raznoliki, a osim atraktivnih šarenih ili jednobojnih, plastičnih ili metalnih trotineta sa 2 ili 3 točka - možete naći i drvene trotinete koji se sklapaju.