Dečiji auto na akumulator – san svakog deteta

Dečiji auto na akumulator – san svakog deteta

Svi znamo da deca ne mogu bez igre i igračaka, a posebno mesto mnogima od njih zauzimaju igracke za napolje. Ako ste srećni da imate dvorište, možete ga opremiti uz pomoć najrazličitijih dečijih zanimalica poput tobogana, ljuljaški, klackalica, trombolina, šatora i kućica, te napraviti pravi mini park.

 

U drugom slučaju, nadamo se da vam je u blizini dečije igralište gde možete na otvorenom provoditi kvalitetno vreme sa decom. Tu će vam od koristi biti i druge igracke za napolje koje mogu pružiti dodatnu zabavu vašim mališanima – trotineti, tricikli, bicikli i razna vozila na pedale, a ono što fascinira svako dete i od čega ne skreće pogled jeste deciji auto na akumulator!


Ukoliko imate malo dete, sigurno ste primetili da se ono veoma zanima za sve što se kreće i vrti, te su točkovi neki od najinteresantnijih stvari u to doba. Osim toga, deciji auto na akumulator deluje tako moćno da i mi sami ponekad poželimo da ga provozamo (ipak, imajte na umu da su oni prilagođeni uglavnom deci od 3-8 godina, odnosno do određene kilaže koja ne prelazi 35kg). Takođe, igracke za napolje kakav je deciji auto na akumulator često imaju i dodatne animacije za decu kao što su muzika i svetleći efekti, pa zaista ne treba da čudi zašto svako dete sanja da ima bar jednu ovakvu igračku.

 

Kakvi sve dečiji automobili na akumulator postoje?

 

Ako ste samo izdaleka gledali i divili se dečijim vozilima na akumulator, onda ne znate šta sve ovakve igracke za napolje mogu da priušte vašem detetu. Osim što deciji auto na akumulator možete da nađete u raznim bojama i dimenzijama, ono što ostavlja najveći utisak i doživljaj jeste činjenica da svaki od njih liči na prave pravcate i ujedno popularne marke automobile kojima se vaše dete (naročito dečaci) oduševljavaju.


Naša prodavnica decije opreme nudi vam preko 50 različitih modela dečijih automobila i džipova, a tu su i traktori, kvadovi i motori na akumulator. Kada su u pitanju automobili na akumulator za decu, većina modela je napravljena tako da osigura maksimalnu bezbednost, udobnost i komfor deteta prilikom vožnje. U tu svrhu služe sigurnosni pojasevi, meke gume i sedišta, a takođe i daljinski upravljač sa dometom od 20m kojim vi sami možete kontrolisati pravac i brzinu kretanja dečijeg automobila. Deciji auto na akumulator može da se vozi kako po ravnom betonu tako i po travi i kamenim površinama, a često ima i led svetla, MP3 priključak, USB ili SD karticu, te će vaše dete u toku vožnje moći da sluša i omiljene pesmice.


Postoje i licencirani dečiji automobili na akumulator, a naša prodavnica decije opreme izdvaja:

 

a tu su i mnogi drugi modeli automobila na akumulator za dečake i devojčice.

 

Gde kupiti najbolji dečiji auto na akumulator?

 

Kada se pomene deciji auto na akumulator, Beograd nije jedino mesto u kojem možete pronaći i kupiti određeni model. Naša prodavnica decije opreme nudi vam mogućnost online poručivanja automobila na akumulator, kao i svih drugih proizvoda iz našeg asortimana. Odaberite željeni model i boju dečijeg automobila, a on će stići na vašu adresu gde god da se nalazite.


I nemojte misliti da je ovo jedna od luksuznih igračaka za decu koje ničemu ne služe – na ovaj način vaše dete i te kako napreduje razvijajući motoriku, orijentaciju i osećaj za prostor. Ostvarite svom detetu san i priuštite mu igračku koje će se uvek rado sećati i u kojoj će dugo uživati!


Autor teksta: Biljana Radojčić