Naš „4kids“ centar ponosno slavi 2. rođendan sa vama

Naš „4kids“ centar ponosno slavi 2. rođendan sa vama

Naš dečiji centar već dve godine za redom posluje uspešno u segmentu obezbeđivanja dečije opreme, do najsitnijeg detalja koji je potreban – od novorođenčeta, pa sve do dece školskog uzrasta. Naša online prodavnica decije opreme tu je da vam pruži kompletan bebi program u domenu opremanja sobe, ishrane, zatim bebi i dečiju odeću i obuću, raznovrsne igračke i kozmetiku.

 

Vreme je za veliko slavlje! Spremni smo da zamislimo želju i „oduvamo“ dve svećice za srećan rođendan, i ovom prilikom to želimo da podelimo sa vama! Uspešna prodaja različitih brendova dečije opreme učinila nas je ponosnim na ostvarene saradnje i kontakte u prethodnom periodu. Zato, 26. i 27. septembra sa velikim nestrpljenjem očekujemo mališane i roditelje u našem prodajnom objektu, i obećavamo nezaboravan provod uz odlična iznenađenja. 

 

Za proslavu 2. rođendana pripremili smo vam neverovatne popuste


U subotu 26. i nedelju 27. septembra proslavljamo rođendan u velikom stilu – sa vama i vašim porodicama. Pripremili smo zabavu za najmlađe, ali i specijalne užitke za roditelje – fenomenalne popuste i poklone. Naravno, kako naše mališane posebno interesuju lutke i automobili, već možete pogledati da naša online prodaja igracaka ima fenomenalne zanimacije i brendove za svačije snove. Tu smo da ih ispunimo, i zato dajemo specijalne popuste u našem prodajnom objektu za nama bitne datume. A kupovina sa popustom vas očekuje za rođendansko slavlje u našem prodajnom centru. Pripremili smo vam niže cene na kompletan asortiman i verujte nam, čim pogledate u nastavku bićete oduševljeni:

  • Bebi oprema – od 10 do 20% popusta;
  • Igračke – 15% popusta;
  • Garderoba – od 20 do 30% popusta;
  • Obuća – 25% popusta.

 

drugi rodjendan prodavnica igracaka

 

 

Za naše najmlađe goste spremamo odličnu zabavu uz animatore i poklone


Uvek su nam omiljeni gosti deca, i jasno je da naša online prodaja igracaka privlači njihove znatiželjne poglede. A još više pažnje im privlači deo sa igračkama u našem prodajnom objektu. Upravo zbog toga, želimo da uživate u igri, zabavi i poklonima koje smo vam pripremili za rođendansko slavlje. Zatvorite vaše okice, zamišljajte i pratite šta vam roditelji čitaju da vas za naš rođendan očekuje:

 

  • Odlična zabava;
  • Druženje sa animatorima;
  • Fenomenalni pokloni.

 

Sve to, specijalno i samo za vas, naši najmlađi gosti!


Naši mališani su gosti bez kojih ne zamišljamo zabavu, i pozvani su da maksimalno uživaju u proslavi 2. rođendana „4kids“ centra. Očekujemo da zadovoljstvo kupovinom omiljenih igračaka, preslatke odeće, obuće i potrebne opreme, uveličaju dobrom zabavom koju specijalno za njih planiramo. Sve što želite da kupite, možete već pogledati na sajtu, jer naša online prodavnica decije opreme je spremna za vaše radosne i zainteresovane poglede.


Dečije slatke osmehe, radost i druželjubivost želimo da beskonačno uvećamo uz poklone iznenađenja. Za veliku zabavu povodom 2. rođendana, ispunjenu dečijom grajom i druženjem sa vršnjacima, obezbedili smo specijalne animatore. Dok roditelji naprave pauzu u fenomenalnom šopingu omiljenih dečijih stvarčica, mališani će moći da se druže sa animatorima. Fotografisanje i kreiranje uspomena je nešto što će učiniti da dečica oduševljeno prepričavaju našu žurku.

 

Očekujemo roditelje i mališane u velikom broju za nezaboravan provod


Online svet je ono bez čega ne možemo, ali ovoga puta vas pozivamo da se družimo offline, u našem prodajnom objektu i specijalno uređenom ambijentu za veliko i nezaboravno slavlje. Budite nam dragi gosti i obezbedite vašim mališanima kompletan asortiman uz popuste, poklone i iznenađenja koja će pamtiti!


Za sve dodatne informacije, možete pogledati naš sajt i posetiti internet prodavnicu – za kupovinu online. Prodaja igračaka i opreme je dostupna prema vašim potrebama. Dečiji prodajni centar „4kids“ na raspolaganju je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 čas, i nedeljom od 9 do 16 časova, na adresi Matejevački put bb, Niš. U svakom trenutku je dostupna online prodavnica decije opreme i budite slobodni da nas kontaktirate putem web sajta za svako vaše pitanje.
 


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+