Lionelo jednopoložajna hranilica za bebe Mona 4u1, 6m+

Lionelo jednopoložajna hranilica za bebe Mona, 6m+

Brend: Lionelo

Kategorija: Jednopoložajne

Boje: Siva

Uzrast: 6+ meseci

Šifra proizvoda: 358205

Opis proizvoda:

Mona 4 u 1 je siguran i univerzalan proizvod, poznat po izdržljivoj modularnoj strukturi i deca ga mogu koristiti dugi niz godina. Podesivi pojasevi u 5 tačaka omogućavaju vam da dete držite u prikladnom položaju dok jede i da ga zaštitite od ispadanja. Mona je opremljena mekom presvlakom koja se lako čisti, što je čini udobnom i detetu i roditelju. Sadrži jastučiće protiv klizanja i 
zahvaljujući njima nameštaj je veoma stabilan. Mona 4 u 1 se lako sklapa i ne zahteva nikakav alat da bi u potpunosti korstila svoje funkcije. Modularna struktura Mona stolice vam omogućava da lako i brzo promenite njenu funkciju, kao i visinu. Zahvaljujući modularnoj strukturi, Mona 4 u 1 nije samo stolica za hranjenje već proizvod možete transformisati u nisku stolicu, kamp stolicu ili barsku stolicu nosivosti do 75 kg. Menjanje funkcija je brzo i lako zahvaljujući nožicama koje se odvajaju „klikom“, one vam omogućavaju da prilagodite visinu stolice trenutnim potrebama deteta. Mona konstrukcija je napravljena od bukovog drveta i plastike, a njen modularni dizajn omogućava jednostavno prilagođavanje proizvoda jednoj od odabranih funkcija. Dobro oblikovan naslon stolice garantuje udobnost i pravilan položaj kičme deta. Oslonac za noge je uključen u set i podstiče stabilnost i korišćenje je još udobnije. Mona se isporučuje sa podesivim pojasevima u 5 tačaka sa zaštitom za prepone. Nogari dolaze sa podlogama protiv klizanja koje obezbeđuju optimalnu stabilnost. Stolica je prošla niz internih kontrola i dobila sertifikat za bezbedno korišćenje. Mona ima veliku podesivu tacnu koja se lako čisti sa odvojivom silikonskom podlogom. Stolica je opremljena mekim presvlakama sa slojem pene koja se može prati u veš- mašini. Zahvaljujući termoregulacionim svojstvima, materijal ne samo da obezbeđuje udobnu upotrebu već i pruža detetu zaštitu od znojenja.

Cena proizvoda: 15.590,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Karakteristike proizvoda:

 • Funkcije: stolica za hranjenje, niska stolica, podloga za stolicu, barska stolica, kamp stolica
 • Maksimalno opterećenje: stolica za hranjenje: do 15 kg, niska stolica: do 25 kg, barska stolica: do 75 kg
 • Dimenzije proizvoda: stolica za hranjenje: 62x66x98 cm, niska stolica: 51x51x76 cm, barska stolica: 62x66x67 cm
 • Podešavanje visine: 3 nivoa
 • Težina proizvoda: niska stolica: 4,8 kg, visoka stolica: 9 kg
 • Podešavanje naslona: ne
 • Podešavanje oslonca za noge: ne
 • Tacna: dvostruka, podešavanje na 3 nivoa, odvojiva
 • Sigurnosni pojasevi: 5 tačaka
 • Materijali: bukovo drvo, PP, 100% poliester, sigurnosni pojasevi, najlonski pojasevi; kaiševi od eko kože
 • Set sadrži:4 visoka nogara, 4 jastučića protiv klizanja za visoke nogare, 4 niska nogara, 3 metalna adaptera za visoku stolicu, 2 metalna adaptera za nisku stolicu, plastična tacna sa silikonskom podlogom, oslonac za noge, sedište sa naslonom, sedište baza, 2 podloge za fiksiranje kaiša na stolicu, sigurnosni pojasevi u 5 tačaka, uputstvo za upotrebu, garantni list

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi

Lionelo njihalica za bebe Rosa Grey, 0-9kg

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Lionelo njihalica za bebe Rosa u sivoj boji je funkcionalna, udobna i izuzetno laka za transport njihalica koja pruža optimalne uslove za opuštanje i zabavu. Pristupačan sistem savijanja i rasklapanja proizvoda čini lakim za skladištenje, a skandinavski dizajn čini da se Rosa neprimetno uklapa u svaki tip enterijera. Rosa ne zahteva montažu pomoću alata. Može se koristiti odmah nakon vađenja iz pakovanja. Naslon se može podesiti u tri pozicije - omogućava vam da postavite stolicu za ljuljanje u položaj prilagođen trenutnim potrebama deteta. Sadrži pojas sa 3 tačke koji štiti bebu od ispadanja iz ljuljaške. Kada se sklopi kompaktne je veličine što omogućava presavijanja proizvoda na malu veličinu kao i lako skladištenje i transport bez problema.

-10%

Lionelo ogradica za bebe Fie Grey

Regularna cena: 8.490,00 RSD
Akcija: 7.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Lionelo ogradica za bebe Fie Grey je multifunkcionalni proizvod koji detetu pruža siguran prostor za zabavu i razvoj. Meka podloga i raznobojni svetli zidovi čine zabavu prijatnom i stimulativnom, dok LockGuard sistem štiti ogradicu od samopreklapanja. Zahvaljujući kompaktnom sistemu preklapanja i prostranoj torbi, proizvod se može lako transportovati i čuvati. Bočni ulaz sa patent zatvaračem nalazi se na bočnom zidu. Nudi veliki i zgodan prostor za brzu zabavu. Efikasan sistem preklapanja obezbeđuje lako sklapanje do male veličine i transport. Set uključuje zgodnu i prostranu putnu torbu u koju možete da odložite presavijeni proizvod.

-10%

Lionelo ogradica za bebe Fie Red

Regularna cena: 8.490,00 RSD
Akcija: 7.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Lionelo ogradica za bebe Fie Red je multifunkcionalni proizvod koji detetu pruža siguran prostor za zabavu i razvoj. Meka podloga i raznobojni svetli zidovi čine zabavu prijatnom i stimulativnom, dok LockGuard sistem štiti ogradicu od samopreklapanja. Zahvaljujući kompaktnom sistemu preklapanja i prostranoj torbi, proizvod se može lako transportovati i čuvati. Bočni ulaz sa patent zatvaračem nalazi se na bočnom zidu. Nudi veliki i zgodan prostor za brzu zabavu. Efikasan sistem preklapanja obezbeđuje lako sklapanje do male veličine i transport. Set uključuje zgodnu i prostranu putnu torbu u koju možete da odložite presavijeni proizvod.

Cangaroo hranilica Avocado Beige, 6m+

15.690,00 RSD
Opis proizvoda:
Cangaroo Avocado hranilica pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Poseduje 7 pozicija podešavanja visini i 3 položaja naginjanja naslona. Tacna se sastoji iz dva dela, što omogućuje lakše pranje same tacne. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja.

Cangaroo kengur nosiljka Kinetic pro 2 Beige

4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Predviđeno za bebe kilaže do 13kg.
Mogućnost nošenja bebe u tri položaja, napred okrenute ka roditelju, suprotno i pozadi na leđima.
Materijal propušta vazduh, tako da bebina i koža roditelja mogu da dišu.
Jastuče za potporu bebine glave može da se skine.

Cangaroo hranilica za bebe Hunny Green, 6m+

13.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Hranilica Hunny Green pogodna je za decu od 6 meseci do 15kg težine, odnosno do nekih 3 godina. Poseduje 6 položaja za podešavanje visine, kao i 3 položaja naginjanja naslona. Lako se sklapa i sklopljena ne zauzima puno prostora.

Kids II Ingenuity ljuljaška Soothe 'n Delight, 0-9kg

13.790,00 RSD
Opis proizvoda:
Pružiće bebi zabavno ljuljanje i veselo igranje sa visećim igračkama.
Udobno veliko sedište presvučeno luksuznim mekanim materijalom sa neodoljivim likovima iz džungle učiniće bebi boravak u njoj zabanim i prijatnim.
Inovativna TrueSpeed tehnologija i moderan dizajn sa mehanizmom za lako sklapanje čine ovu ljuljašku savršenom za putovanja.
Sedište je podesivo u dva položaja a poseban WhisperQuiet sistem eliminiše zvuke ljuljanja i omogućava nesmetano slušanje melodija
-17%

Kids II Ingenuity Ležaljka za bebe Morrison, 0-9kg

Regularna cena: 8.390,00 RSD
Akcija: 6.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Mekana i udobna

Namenjena bebama uzrasta 0m+

Poseduje dodatno jastuče za glavu koje je skidivo

Mogućnost podešavanja jačine zvuka

Luk sa igračkama koje više iznad bebe i zabavljaju je

Kids II Ingenuity Ljuljaška InLighten - Landry the Lion, 0-9kg

22.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Prestavljamo Vam magičnu ljuljašku za bebe Ingenuity InLighten, koja sadrži plišane igračke, blistave lampice i fantastičnu predstavu direktno iz bajke. Pomoću funkcije ConnectMe možete da povežete mobilni telefon i reprodukujete personalizovanu muziku, video snimke ili fotografije. Poseduje 16 umirujućih melodija, 3 zvuka iz prirode i beli šum.

Cangaroo hranilica Avocado Orange, 6m+

15.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Cangaroo Avocado hranilica pogodna je za decu stariju od 6 meseci. Poseduje 7 pozicija podešavanja visini i 3 položaja naginjanja naslona. Tacna se sastoji iz dva dela, što omogućuje lakše pranje same tacne. Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja.