Nuk flašica sa ručkama i indikatorom temperature Žuta, 6-18m

Nuk flašica sa ručkama i indikatorom temperature Žuta, 6-18m

Brend: Nuk

Šifra:

NUK 215335.1

Kategorija: Flašice za bebe

Kolekcija: Nuk Flašice za bebe

929,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda :

Nuk flašica za učenje sa ručkama i indikatorom temperature namenjena je bebama uzrasta od 6-18m i azpremine je 15 ml.
Flašica sa polipropilenom. Ventil protiv prosipanja, lakše se pije iz nje, ventil koji se može odstraniti radi lakšeg čišćenja, poklopac sa navojem za lakše otvaranje i zatvaranje.

Nuk flašica sa ručkama i indikatorom temperature Žuta,
Brend Nuk
Boje
  • Žuta
Pol
  • ženski
Uzrast
  • 6-18 meseci
Naziv proizvoda: Nuk flašica sa ručkama i indikatorom temperature Žuta, 6-18m
Šifra: NUK 215335.1
Proizvođač: MAPA ZEVEN GmbH, Germany
Uvoznik: Yuglob doo, Beograd
Zemlja porekla: Nemačka
Povezani proizvodi
Nuk plastična flašica silikon 150 ml Pink, 0-6m
815,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk plastična flašica silikon u pink boji namenjena je bebama uzrasta od 0-6m i zapremine je 150 ml. Flašica je sa indikatorom temperature koja sprečava da detetu date vruću hranu. Ukoliko je sadržaj flašice previše vruć, indikator će promeniti boju u belu. Uvek proverite temperaturu sadržaja flašice pre hranjenja deteta.

Nuk čaša Mini Magic Cup Night Plava, 6+
1.179,00 RSD

Opis proizvoda :

Nuk čaša za učenje za bebe Mini Magic Cup Night u plavoj boji ,namenjena je deci uzrasta 6m+ i zapremine je 160ml.

Nuk plastična flašica za bebe Night, 0-6m
999,00 RSD

Opis proizvoda:

Nuk plastična flašica za bebe sa indikatorom toplote Night namenjena je deci od rođenja. Sa efektom sjaja u mraku ( Glow in the dark effect ). Zapremina flašice iznosi 300 ml.

Nuk cucla Natura sense za tečnost Otvor S, 2 kom
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Natura sense U pakovanju su 2 cucle Više sitnih otvora po uzoru na maminu dojku omogućava optimalan, ujednačen i prirodan protok tečnosti. Široka i prilagodljiva osnova cucle sa ekstra omekšanim siskom bebi pruža osećaj kao da leži na maminim grudima. Unapređen ventil protiv grčeva sprečava gutanje viška vazduha koji može dovesti do pojave grčeva. NUK cucla u Saradnji s Prirodom nalik maminoj bradavici Napravljena po uzoru na maminu dojku - cucla nove flašice NUK u Saradnji s Prirodom je nalik maminoj dojci kao nikada do sada! U situacijama kada mama ne može da doji javlja se potreba za kvalitetnom flašicom za bebe koja se može koristiti za majčino mleko ali i za dohranu. Ova flašica mora da zadovolji i visoke zahteve kombinovane ishrane beba, kada bebe i doje i dobijaju dohranu i kada je potrebno da cucla flašice što više liči na maminu dojku. U ovim slučajevima potrebno je da cucla i flašica budu što vernija kopija prirode. Ekstra široka i prilagodljiva baza cucle omogućava bebi da pije mleko iz flašice na isti način na koji se hrani dojenjem, potpuno prirodno. Tome doprinosi i unapređen ventil protiv grčeva zahvaljujući kome beba pije iz flašice bez pauze, kao što doji,a pri tome ne guta višak vazduha koji može izazvati probleme sa probavom i grčeve. Mekani sisak cucle je naročito prilagodljiv i adaptira se bebinim usnama slično bradavici dojke.

Nuk plastična flašica Winnie the Pooh Blue, 0-6m
990,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk plastična flašica silikon sa indikatorom temperature Winnie the Pooh Blue, 0-6m je flašica sa indikatorom temperature koja sprečava da detetu date vruću hranu. Ukoliko je sadržaj flašice previše vruć, indikator će promeniti boju u belu. Uvek proverite temperaturu sadržaja flašice pre hranjenja deteta. 

Nuk varalica silikon Dambo Plava, 6-18m
459,00 RSD

Opis proizvoda :

Nuk varalica silikon Dambo namenjena je bebama uzrasta od 6-18m.
Plastični obod cucle oblikovan je tako da se idealno prilagođava obliku bebinih usta i vilice, kako ne bi došlo da deformacija viličnih kostiju. Dve bočne rupice na plastičnom obodu, obezbeđuju optimalan dovod vazduha. Varalica ima integrisan kanal za cirkulaciju vazduha, koji sprečava nakupljanje tečnosti iz usta. Tako vazduh može da cirkuliše, čime se sprečava crvenilo i iritacija oko bebinih usta.

Nuk varalica silikon Space Pingvin, 6-18m
460,00 RSD

Opis proizvoda:
Nuk varalica silikon u kutiji Space Pingvin je nova varalica sa više prostora I modernog dizajna, omogućava bebinoj nežnoj koži da diše. Posebno je dizajnirana za osetljivu kožu beba i pruža makismalan protok vazduha zahvaljujući izuzetno velikim otvorima. Ortodontski NUK, oblik zasnovan na najnovijim medicinskim saznanjima, tanje i uže telo cucle smanjuje pritisak na vilicu i zube.

Nuk flašica sa slamčicom Roze, 12m+
999,00 RSD

Opis proizvoda :

Nuk flašica sa slamčicom Roze namenjena je bebama uzrasta 12m+ i zapremine je 300ml.

Nuk plastična flašica sa indikatorom temperature Winnie
1.040,00 RSD

Opis proizvoda :

Nuk plastična flašica sa indikatorom temperature Winnie the Pooh namenjena je bebama uzrasta od 0-6m, i zapremine je 300 ml.
Indikator temperature sprečava da detetu date vruću hranu. Ukoliko je sadržaj flašice previše vruć, indikator će promeniti boju u belu. Uvek proverite temperaturu sadržaja flašice pre hranjenja deteta.

Nuk staklena flašica za bebe FC+ silikon 120ml plava, 0
845,00 RSD

NUK flašice bile su decenijama sastavni deo brojnih srećnih porodica. Bez obzira da li su staklene ili plastične, velike ili male, sa kaučuk ili silikonskom cuclom, NUK flašice su uvek proizvodi vrhunskog kvaliteta. Opremljene sa klasičnom NUK cuclom, prvom koja je posedovala ortodontski oblik, NUK bočice su se otisnule putem uspeha. Bogat izbor šarenih crteža pruža majkama celog sveta mogućnost da izaberu najlepši dizajn za svoje voljene mališane.

Avent cucla Classic spor protok 1m+ (2 kom)
809,00 RSD

Opis proizvoda:

U pakovanju se nalaze 2 Classic cucle sa dva otvora. Izrađene od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san

Avent staklena flašica za bebe Natural 240ml, 1m+
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:

 

Staklena flašica sa cuclom 1 otvorom i sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi.
Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak
Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+