Sluban kocke za decu Automobil za kućne ljubimce, 116 kom

Sluban kocke za decu Automobil za kućne ljubimce, 116 kom

Brend: Sluban

Šifra:

A060139

Kategorija: Kocke za decu

979,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Sluban kocke Automobil za kućne ljubimce set je od 116 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Sluban kocke Automobil za kućne ljubimce, 116 kom
Brend Sluban
Boje
  • Šarena
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 6+ godina
Povezani proizvodi
Sluban kocke Atomska oluja
879,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Ovaj konstruktivni set se sastoji od delova od kojih je potrebno sastaviti patrolnog robota. Set sadrži sve elemente potrebne za pravljenje robota: kocke raznih oblika i veličina, dodatke za robota, kamere, ispaljivače municije, figuru, pult.

Sluban kocke Svemirska stanica, 511 kom
4.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke svemirska stanica je edukativna i interesantna igračka koja se sastoji od 511 delova. Set sadrži sitne delove

Sluban kocke Seoska prodavnica odeće
860,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Seoska prodavnica odeće je edukativna i interesantna igračka. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke Seoska prodavnica odeće namenjene su deci 6g+.

Sluban kocke Space-shuttle, 62 kom
579,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. 

Sluban kocke Mali vatrogasni helikopter, 80 kom
549,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Mali vatrogasni helikopter je edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 80 komada. luban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke Mali vatrogasni helikopter namenjen je deci uzrasta 6g+.

Sluban kocke Svemirski kombi, 354 kom
2.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.

Sluban kocke space-shuttle, 231 kom
2.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke space-shuttle je edukativna i interesantna igračka koja se sastoji od 231 delova.

Sluban kocke Atomska oluja Robot vuk, 353kom
2.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Atomska oluja Robot vuk edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 353 komada. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Atomska oluja Robot vuk kocke namenjene su deci 6g+.

Sluban kocke Svemirska baza, 642 kom
5.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke svemirska baza je edukativna i interesantna igračka koja se sastoji od 642 delova.

Sluban kocke Vojnici, 552 kom
4.590,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Vojnici dolaze u kompletu koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Ovaj konstruktivni set se sastoji od 552 dela od kojih je potrebno sastaviti vojne tenkove. Set sadrži sve elemente potrebne za pravljenje tenkova: kocke raznih oblika i veličina, točkove, točkove sa gusenicama, figure vojnika, topovske cevi.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.