Igračke za napolje

Sortiraj
MoMi tricikl za bebe Iris Blue, 9m+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:

MoMi Iris tricikl u plavoj boji jeste bicikl koji se lako može prilagoditi rastu i razvoju Vašeg deteta. Uz pomoć ovog tricikla Vaš mališan razvija veštine i poboljšava koordinaciju pokreta. Ovo vozilo priprema Vaše dete za samostalnu vožnju. Iris tricikl je pametan tricikl savršen za Vaše dete. Ima mogućnost rotiranja sedišta što omogućava da postavite smer kretanja kako Vama odgovara, oslonac za noge je sklopiv tako da možete jednostavno da ga sklonite kada dete ne želi samo da vozi. Ima veliku šoping korpu. Namenjen je uzrastu od 9 meseci, do 5 godina starosti.

 

QKids trotinet za decu Flo White, 3g+
4.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Trotinet za decu Flo White pogodan je za decu stariju od 3 godina, do maksimalnog opterećenja od 50kg. Mali je, kompaktan, ali veoma izdržljiv i siguran i sigurno bi bio kao dobra ideja za poklon. Konstrukcija trotineta je od 100% aluminijuma. Visina ručice je podesiva, a maksimalna visina je 79cm. Težina trotineta je manja od 2kg i veoma se lako sklapa pa je, pored sigurne vožnje, idealna i za skladištenje kada dete završi sa igranjem.

Intex kućica za princeze, 3-6g
7.890,00 RSD

Opis proizvoda: 

Intex kućica za princeze može se koristiti i u dvorištu a i za igru u kući. Laka je za montiranje i lako se prenosi sa jednog na drugo mesto.

Intex bazen za decu sa nadstrešnicom, 2g+
5.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Intex bazen sa nadstrešnicom pruža Vašim mališanima odličnu zaštitu od sunca.

Nadstrešnica se skida tako da ostane samo bazen.

Intex bazen Winnie the Pooh krugovi, 2g+
3.199,00 RSD

Opis proizvoda:

Intex bazen Winnie the Pooh krugovi na naduvavanje sa tri prstena interesantnog dizajna za decu. Napravljen od najkvalitetnijih materijala potpuno bezbedan za vaše mališane. Intex bazen sa temom iz crtaća Winnie the Pooh.

Intex prsluk Roll-up Školski koraci
699,00 RSD

Opis proizvoda:
Intex prsluk za plivanje školski koraci 2 napravljen je od nakvalitetnijih materijala u žutoj boji. Sadrži 2 komore koje se posebno naduvavaju i kaiševe za zatezanje koji su podesive veličine. Pogodan je za mališane od 3 do 6 godina.

PlayTime tricikl za decu 447 Crna, 3g+
15.990,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 447 u crnoj boji predviđen je za decu od 3 godina. Uz ovaj tricikl vožnja nikada nije bila zabavnija i sigurna.

Visitor bicikla za decu Moto 12" Narandžasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Moto za decu 12" u narandžastoj boji predviđena je za decu od 2 godine. Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno.

Bicikl za decu Visitor 20" Nitro Crvena, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 20" u crvenoj boji predviđena je za decu od 7 godina. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta. Kvalitetan dečiji bicikl koji je lepo sastavljen, od impresivnih materijala, sa orijentacijom na detalje i jarkih boja koje deca vole. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Crna, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u crnoj boji predviđen je za decu od 7 godina.Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Narandžasta, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u narandžastoj boji predviđen je za decu od 7 godina. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 16" Super Star Ljubičasta, 5g+
11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Super Star Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Sportski izgled, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Super Star Ljubičasta, 7g+
12.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Super Star Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Dečiji bicikl jarkih i zanimljivih boja. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana.Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Liloo Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Liloo Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji. Čelični ram, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Pomoćni točkići imaju za cilj da pripreme dete za vožnju na dva točka, ovaj bicikl ide i korak dalje, pa uključuje i ručnu kočnicu, kako bi naučili dete da pravilno zaustavi bicikl. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati.

Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati. Geometrija rama i visok upravljač čine ovaj bicikl neverovatno lakim za manervisanje. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Bicikl poseduje odličan čelični ram koji je ergonomski dizajniran da odgovara anatomiji i biomehanici deteta, što ovaj bicikl čini udobnim, jer obezbeđuje ravnotežu deteta dok vozi. Pomoćni točkići koji olakšavaju držanje ravnoteže za male početnike, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

Bicikl za decu Visitor 20" Fair Pony Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Fair Pony Ljubičasta je predviđena za decu od 7 godina. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedište koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Bicikl za decu Visitor 20" Dalmatinci Roze-Bela, 7g+
12.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Dalmatinci Roze-Bela predviđena je za decu od 7 godina. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata  koji omogućava detetu da se oseća prijatno tokom vožnje. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti.

Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Little Heart Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Oslikan lancobran štiti Vašeg mališana od prljanja lancem i odlično se uklapa u celokupnu sliku. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Stilizovano i mekano dečije sedište. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Red Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u crvenoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Blue Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u plsvoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Purple Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u ljubičastoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.


Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+