Igračke za napolje

Sortiraj
Bicikl za decu ZuZum 1 16" Neon Pink Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u Neon Pink boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 12" Blue Bela, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 12 inča u plavoj boji sa belim ramom. Ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Najbolji prvi bicikl za vaše dete. Balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Ergonomsko sedište, modernog dizajna je idealno uklopljenu u sveobuhvatni dizajn ovog bicikla. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Bicikl za decu ZuZum 1 12" Red Bela, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 12 inča u crvenoj boji sa belim ramom. Ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Najbolji prvi bicikl za vaše dete. Balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Ergonomsko sedište, modernog dizajna je idealno uklopljenu u sveobuhvatni dizajn ovog bicikla. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Bicikl za decu ZuZum 1 12" Purple Bela, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 12 inča u ljubičastoj boji sa belim ramom. Ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Najbolji prvi bicikl za vaše dete. Balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Ergonomsko sedište, modernog dizajna je idealno uklopljenu u sveobuhvatni dizajn ovog bicikla. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Bicikl za decu ZuZum 1 12" Neon Pink Bela, 2g+
16.690,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 12 inča u Neon roze boji sa belim ramom. Ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Najbolji prvi bicikl za vaše dete. Balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Ergonomsko sedište, modernog dizajna je idealno uklopljenu u sveobuhvatni dizajn ovog bicikla. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Bicikl za decu ZuZum 2 20" Tirkiz Hrom, 7g+
17.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 20 inča u tirkiznoj boji ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnost vožnje zaslužno je anatomsko sedište italijanskog dizajna.

Bicikl za decu ZuZum 2 20" Blue Hrom, 7g+
17.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 20 inča u plavoj boji ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnost vožnje zaslužno je anatomsko sedište italijanskog dizajna.

Bicikl za decu ZuZum 2 20" Purple Hrom, 7g+
17.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 20 inča u ljubičastoj boji ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnost vožnje zaslužno je anatomsko sedište italijanskog dizajna.

Bicikl za decu ZuZum 2 20" Black Hrom, 7g+
17.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 20 inča u crnoj boji ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnost vožnje zaslužno je anatomsko sedište italijanskog dizajna.

Bicikl za decu ZuZum 2 16" Tirkiz Hrom, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 16 inča u tirkiznoj boji ima kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Za udobniju vožnju doprinosi izuzetno dizajnirano anatomsko sedište viskoh performansi. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u boji kojoj je ne moguće odoleti. Pomoćni točkići omogućavaju detetu da održi ravnotežu i doprinose prvim iskustvima u vožnji, a lako se mogu montirati i demontirati.

Bicikl za decu ZuZum 2 16" Blue Hrom, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 16 inča u plavoj boji ima kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Za udobniju vožnju doprinosi izuzetno dizajnirano anatomsko sedište viskoh performansi. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u boji kojoj je ne moguće odoleti. Pomoćni točkići omogućavaju detetu da održi ravnotežu i doprinose prvim iskustvima u vožnji, a lako se mogu montirati i demontirati.

Bicikl za decu ZuZum 2 16" Purple Hrom, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZumZum-2 16 inča u ljubičastoj boji ima kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Za udobniju vožnju doprinosi izuzetno dizajnirano anatomsko sedište viskoh performansi. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u boji kojoj je ne moguće odoleti. Pomoćni točkići omogućavaju detetu da održi ravnotežu i doprinose prvim iskustvima u vožnji, a lako se mogu montirati i demontirati.

Bicikl za decu ZuZum 2 16" Black Hrom, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 2 16 inča u crnoj boji ima kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Za udobniju vožnju doprinosi izuzetno dizajnirano anatomsko sedište viskoh performansi. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u boji kojoj je ne moguće odoleti. Pomoćni točkići omogućavaju detetu da održi ravnotežu i doprinose prvim iskustvima u vožnji, a lako se mogu montirati i demontirati.

Bicikl za decu ZuZum 12" Tirkiz Hrom, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZumZum 12 inča u tirkiznoj boji poseduje Italijansko sedište, modernog dizajna i visokih performansi. Za potpun doživljaj vožnje, tu su kvalitetne i otporne Cst gume. Pomoćni točkići koji olakšavaju vožnju bicikle Vašim mališanima, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi Vašeg deteta. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu.

Bicikl za decu ZuZum 12" Blue Hrom, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 12 inča u plavoj boji poseduje Italijansko sedište, modernog dizajna i visokih performansi. Za potpun doživljaj vožnje, tu su kvalitetne i otporne Cst gume. Pomoćni točkići koji olakšavaju vožnju bicikle Vašim mališanima, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi Vašeg deteta. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu.

Bicikl za decu ZuZum 12" Purple Hrom, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum 12 inča u ljubičastoj boji poseduje Italijansko sedište, modernog dizajna i visokih performansi. Za potpun doživljaj vožnje, tu su kvalitetne i otporne Cst gume. Pomoćni točkići koji olakšavaju vožnju bicikle Vašim mališanima, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi Vašeg deteta. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu.

Bicikl za decu ZuZum 12" Black Hrom, 2g+
16.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu ZuZum od 12 inča u crnoj boji poseduje Italijansko sedište, modernog dizajna i visokih performansi. Za potpun doživljaj vožnje, tu su kvalitetne i otporne Cst gume. Pomoćni točkići koji olakšavaju vožnju bicikle Vašim mališanima, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi Vašeg deteta. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu.

Dečiji auto na akumulator BMW X6 Metalik Plava, 3g+
53.990,00 RSD

Opis proizvoda:

 •  Za jedno dete
 •  Akumulator 2x6V7Ah
 •  Punjač 12V1000mA (AC220-240V, DC12V)
 •  Vreme punjenja od 8 -12h
 •  Brzina vozila od 3-5km/h
 •  Sigurnosni pojas
 •  Predviđeno za uzrast 3+
 •  Preporuceno maksimalno opterećenje do 25kg

Dodatna oprema:

 •  Metalik boja
 •  PU meko sedište
 •  EVA meke gume
 •  Amortizeri
 •  LED svetla
 •  3.5mm AUX priključak
 •  USB
Dečiji auto na akumulator Mercedes Benz 290-1, 3+
37.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji auto na akumulator Mercedes Benz 290-1 u metalik crvenoj boji je pravi izbor za Vaše mališane. Učiniće da avantura u parkić bude veoma zabavna. Predvuđen je za decu do 50kg.

Intex zabavni centar Dinosaurus
9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Intex zabavni centar Dinosaurus učiniće da Vaša deca uživaju tokom celog leta u druženju i zabavi sa svojim vršnjacima.

Playtime tricikl za decu Moni 431, Sivi
9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Dečiji tricikl Moni 431 u sivoj boji poseduje meko i rotirajuće sedište. Točkovi tricikla su izrađeni od EVA meke pene, što vožnju u triciklu čini veoma udobnim. Poseduje 2 korpe za stvari, jednu malu napred i jednu pozadi, kao i malu torbicu za deteto stvari, tako da možete poneti sve što je detetu potrebno za vožnju u parku.


Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+