Portikle za bebe

Izaberi akciju proizvoda
Broj proizvoda po strani
Cenovni redosled proizvoda

Canpol silikonska portikla za bebe Pastel Pink

639,00 RSD

Opis proizvoda: 

Canpol babies silikonska portikla sa dzepom Pastel u roze boji je praktičan i jednostavan proizvod namenjen zaštiti dečije odeće tokom obroka. Napravljena je od silikona. Jednostavne za održavanje. Jedan komad u pakovanju.

Novo

BabyJem portikla za bebe sa lančićem za varalicu Blue

480,00 RSD

Opis proizvoda:
BabyJem portikla sa lančićem za varalicu u plavoj boji je praktičan i jednostavan proizvod namenjen zaštiti dečije odeće tokom obroka. Napravljena je od mekanog pamuka i veoma je jednostavna za održavanje.

Novo

BabyJem portikla za bebe sa lančićem za varalicu Pink

480,00 RSD

Opis proizvoda:
BabyJem portikla sa lančićem za varalicu u roze boji je praktičan i jednostavan proizvod namenjen zaštiti dečije odeće tokom obroka. Napravljena je od mekanog pamuka i veoma je jednostavna za održavanje.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Yellow

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Yellow je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Green

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Green je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Pink

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Pink je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Blue

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Blue je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Orange

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Orange je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Purple

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Purple je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Ciklama

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Ciklama je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Beige

820,00 RSD

Opis proizvoda:
Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Beige je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Grey

820,00 RSD

Opis proizvoda: 

Deksi portikla kecelja za bebe Tri drugara, Grey je portikla kecelja sa vezom i aplikacijom, od mekanog pamuka koji ne iritira bebinu kožu, nepromočiva.


Portikle za bebe

Veliki izbor šarenih i lepih portikli za bebe. Pronađite portikle za bebe po vašoj meri, za vašu bebu ili za poklon.