Tricikli za decu

Sortiraj
Tricikli za decu su idealni za zabavu i razvoj motoričkih veština. U našoj ponudi možete pronaći različite modele tricikala za decu svih uzrasta, uključujući i tricikl za bebe. Bezbedni, stabilni i za… Pročitaj više
-27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Grey, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u sivoj boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

Novo -19%
BBO tricikl za decu Dynamic Purple, 18m+
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Dynamic tricikl Purple predviđen je za decu uzrasta od 18 meseci do 25kg. Poseduje sklopive držače za noge na kojima dete dok je malo može držati nogice a kasnije se mogu sklopiti i koristiti pedale za vožnju. Ručka sa podešavanjem visine (dva nivoa) preko koje roditelj upravlja triciklom, na ručki se nalazi držač za čašu. Ručka se skida i dete može da koristi tricikl. Tricikl ima veliku podesivu tende. Pozicioniranje sedišta u dva pravca (u pravcu kretanja i u suprotnom pravcu od pravca kretanja). Udobno i mekano sedište.

Novo -19%
BBO tricikl za decu Dynamic Gold/Black, 18m+
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO Dynamic tricikl za decu Gold/Black predviđen je za decu uzrasta od 18 meseci do 25kg. Poseduje sklopive držače za noge na kojima dete dok je malo može držati nogice a kasnije se mogu sklopiti i koristiti pedale za vožnju. Ručka sa podešavanjem visine (dva nivoa) preko koje roditelj upravlja triciklom, na ručki se nalazi držač za čašu.Ručka se skida i dete može da koristi tricikl.Tricikl ima veliku podesivu tende.Pozicioniranje sedišta u dva pravca (u pravcu kretanja i u suprotnom pravcu od pravca kretanja). Udobno i mekano sedište.

Novo -11%
PlayTime tricikl za decu 449 Braon, 3g+
Regularna cena: 6.690,00 RSD
Akcija: 5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 449 u braon boji predviđen je za decu od 3 godine. Playtime – tricikli za decu su odličan način da mališani razvijaju motoričke veštine, koordinaciju i samopouzdanje dok istražuju svet oko sebe, vozeći se na siguran način. Playtime tricikli su posebno dizajnirani kako bi pružili stabilnost i sigurnost najmlađim vozačima dok razvijaju svoje veštine vožnje.

Novo -11%
PlayTime tricikl za decu 449 Crvena, 3g+
Regularna cena: 6.690,00 RSD
Akcija: 5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 449 u crvenoj boji predviđen je za decu od 3 godine. Playtime – tricikli za decu su odličan način da mališani razvijaju motoričke veštine, koordinaciju i samopouzdanje dok istražuju svet oko sebe, vozeći se na siguran način. Playtime tricikli su posebno dizajnirani kako bi pružili stabilnost i sigurnost najmlađim vozačima dok razvijaju svoje veštine vožnje.

Novo -11%
PlayTime tricikl za decu 449 Roze, 3g+
Regularna cena: 6.690,00 RSD
Akcija: 5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 449 u roze boji predviđen je za decu od 3 godine. Playtime – tricikli za decu su odličan način da mališani razvijaju motoričke veštine, koordinaciju i samopouzdanje dok istražuju svet oko sebe, vozeći se na siguran način. Playtime tricikli su posebno dizajnirani kako bi pružili stabilnost i sigurnost najmlađim vozačima dok razvijaju svoje veštine vožnje.

Novo -11%
PlayTime tricikl za decu 449 Plava, 3g+
Regularna cena: 6.690,00 RSD
Akcija: 5.990,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 449 u plavoj boji predviđen je za decu od 3 godine. Playtime – tricikli za decu su odličan način da mališani razvijaju motoričke veštine, koordinaciju i samopouzdanje dok istražuju svet oko sebe, vozeći se na siguran način. Playtime tricikli su posebno dizajnirani kako bi pružili stabilnost i sigurnost najmlađim vozačima dok razvijaju svoje veštine vožnje.

Novo -12%
PlayTime tricikl za decu 444 Space, 3g+
Regularna cena: 10.690,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 444 space predviđen je za decu od 3 godine. Tricikl je veoma atraktivan sa nežnim bojama. Predviđen je za korišćenje do 20kg deteta.

Novo -12%
PlayTime tricikl za decu 444 Stars, 3g+
Regularna cena: 10.690,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 444 stars predviđen je za decu od 3 godine. Tricikl je veoma atraktivan sa nežnim bojama. Predviđen je za korišćenje do 20kg deteta.

Novo -12%
PlayTime tricikl za decu 444 Tigar, 3g+
Regularna cena: 10.690,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 444 u narandžastoj boji sa printom tigra predviđen je za decu od 3 godine. Tricikl je veoma atraktivan sa nežnim bojama. Predviđen je za korišćenje do 20kg deteta.

Novo -12%
PlayTime tricikl za decu 444 Zeleni, 3g+
Regularna cena: 10.690,00 RSD
Akcija: 9.490,00 RSD

Opis proizvoda:
PlayTime tricikl za decu 444 u zelenoj boji predviđen je za decu od 3 godine. Tricikl je veoma atraktivan sa nežnim bojama. Predviđen je za korišćenje do 20kg deteta.

Novo -24%
QPlay tricikl za decu Cosy Grey, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
QPlay Cosy tricikl za decu u sivoj boji je inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.

Novo -24%
QPlay tricikl za decu Cosy Black, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
QPlay Cosy tricikl za decu u crnoj boji je inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.

Novo -24%
QPlay tricikl za decu Cosy Red, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
QPlay Cosy tricikl za decu u crvenoj boji je inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.

Novo -24%
QPlay tricikl za decu Cosy Blue, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
QPlay Cosy tricikl za decu u plavoj boji je inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.

Novo -24%
QPlay tricikl za decu Cosy Pink, 10m+
Regularna cena: 14.990,00 RSD
Akcija: 11.490,00 RSD

Opis proizvoda:
QPlay Cosy tricikl za decu u roze boji je inovativan tricikl koji se odlično prilagođava različitim razvojnim razdobljima deteta. Već sa 10 meseci starosti deteta, spušta se leđni naslon kako bi mu bilo udobnije prilikom vožnje ili čak ako se desi da dete zaspi. Sigurnost bebi pružaju sigurnosni pojasevi i obruč koji ne dozvoljavaju da beba padne sa tricikla tokom vožnje. Dok se vozi dete će posmatrati šta se dešava oko njega, a roditelji će jednostavno gurati tricikl i upravljati njime. Ručka za upravljanje triciklom se može podesiti na odgovarajuću visinu. Sa 18 meseci dete može da počne da upotrebljava volan, dok roditelj i dalje gura tricikl. Kako dete raste tako se postepeno skidaju dodatni elementi - drška za guranje bicikla od strane odraslih, podupirač za noge, sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne, čak i tenda za zaštitu od sunca ukoliko je potrebno. Kada se svi ti delovi uklone dete će lako i jednostavno voziti tricikl i upravljati njim potpuno samostalno. Udobnost deteta prilikom vožnje obezbeđuje mekano sedište sa naslonom. Ram je napravljen od aluminijuma. Tenda štiti mališana od sunca, vetra ili prašine, a na zadnjoj strani tende se nalazi mrežica koja omogućava strujanje vazduha i nadzor nad bebom. Kada se izvuče drška za upravljanje i sklopi tenda tricikl se može lako smestiti u gepek auta. Na zadnjoj strani tricikla nalazi se plastična posuda za odlaganje, a na volanu mini plastična posuda u koje se mogu staviti igračke, užina, voda.Pedale su neklizajuće, a točkovi su izrađeni od specijalne vrste gume, posebnom tehnologijom, tako da ne postoji mogućnost da se probuše tokom vožnje, čime je bezbednost deteta dovedena na maksimum.

Novo -27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Black, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u crnoj boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

-11%
Playtime tricikl za decu Pink Queen 442, 3+
Regularna cena: 6.990,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Playtime tricikl za decu pink Queen oduzima dah svih mališana. Preporučeno maksimalno opterećenje do 25kg. Predviđen za decu stariju od 3 godine.

-11%
Playtime tricikl za decu Planete 442, 3+
Regularna cena: 6.990,00 RSD
Akcija: 6.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Playtime tricikl za decu sa planetama oduzima dah svih mališana. Preporučeno maksimalno opterećenje do 25kg. Predviđen za decu stariju od 3 godine.

-27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Red, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u crvenoj boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

-27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Pink, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u roze boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

-27%
QPlay tricikl za decu 3u1 Nova Niello Blue, 10m+
Regularna cena: 20.990,00 RSD
Akcija: 15.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Qplay tricikl Nova Niello u plavoj boji je nadograđeni model Qplay tricikla Nova 3u1. Njegova brza i jednostavna funkcija sklapanja omogućiče vam da ga ponesete gde god zelite, zauzimajući veoma malo prostora. Sedište se može rotirati za 360 stepeni, što daje detetu mogućnost da gleda u pravcu kretanja tricikla ili ka roditelju. Poseduje veliku tendu od visokokvalitetnih montažnih tkanina i filter UV zračenja, mogućnost eliminisanja upravljača i pedala, kvalitetne EVA točkove, dupli oslonac za noge (odvojivi i fiksni).

-19%
BBO tricikl za decu Sportisimo Bež, 18m+
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO tricikl Sportisimo u bež boji pogodan je za decu od 18 meseci do 25 kg težine deteta. Poseduje sklopive držače za noge na kojima dete dok je malo može držati nogice a kasnije se mogu sklopiti i koristiti pedale za vožnju. Ručka sa podešavanjem visine (dva nivoa) preko koje roditelj upravlja triciklom. Na njoj se nalazi mala torbica za sitnice prilikom šetnje. Kasnije kada dete odraste i može samostalno koristiti tricikl, možete skinuti ručku za upravljanje. Poseduje udobno i mekano sedište, koje se može namontirati u dva pravca, u pravcu kretanja tricikla ili tako da dete gleda u roditelja.

-19%
BBO tricikl za decu Sportisimo Crveni, 18m+
Regularna cena: 8.290,00 RSD
Akcija: 6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
BBO tricikl Sportisimo u crvenoj boji pogodan je za decu od 18 meseci do 25 kg težine deteta. Poseduje sklopive držače za noge na kojima dete dok je malo može držati nogice a kasnije se mogu sklopiti i koristiti pedale za vožnju. Ručka sa podešavanjem visine (dva nivoa) preko koje roditelj upravlja triciklom. Na njoj se nalazi mala torbica za sitnice prilikom šetnje. Kasnije kada dete odraste i može samostalno koristiti tricikl, možete skinuti ručku za upravljanje. Poseduje udobno i mekano sedište, koje se može namontirati u dva pravca, u pravcu kretanja tricikla ili tako da dete gleda u roditelja.


Tricikli za bebe i decu

Tricikli za decu su idealni za zabavu i razvoj motoričkih veština. U našoj ponudi možete pronaći različite modele tricikala za decu svih uzrasta, uključujući i tricikl za bebe. Bezbedni, stabilni i zabavni, naši tricikli će pružiti vašem detetu nezaboravne trenutke vožnje i istraživanja sveta oko sebe.

 

Popularni dečiji tricikli za nezaboravne momente tokom vožnje

Za roditelje je najvažnije da dete uz igru raste i razvija motoriku. Modeli tricikala u našoj ponudi su najpopularniji na tržištu i čine jedan dijapazon u kome svaki roditelj može pronaći adekvatan proizvod koji zadovoljava svetske standarde kvaliteta i udobnosti za decu.

U našem asortimanu nalaze se brendovi BBO, QPlay, Lorelli, Playtime i MoMi, koji na tržištu slove za lidere kvaliteta na svetskom tržištu.

 

Zašto su tricikli za decu bitni za razvoj vaših mališana?

Godinama unazad, popularnost tricikala za decu je u konstantnom rastu jer su pedijatri zabeležili pozitivan uticaj vožnje na kognitivni razvoj deteta. Osim što se u toku vožnje jačaju mišići tela i time pospešuje rast deteta, veliki uticaj ima udeo razvitka pažnje, a pedijatri su ustanovili da vožnja tricikla utiče na buduće sposobnosti u odraslom dobu poput upravljanja automobilom i veštine multitaskinga.

 

Koje modele tricikla za decu imamo u našoj ponudi?

Kada je reč o triciklima za decu, postoji širok izbor modela koji zadovoljavaju različite potrebe i uzraste. Dečiji tricikli su odlična opcija za prve samostalne vožnje, razvoj motoričkih veština i zabavu u prirodi. U nastavku vam predstavljamo neke od popularnih modela tricikala za decu.

 

Sklopivi tricikli za decu

Ovi praktični modeli se mogu jednostavno sklopiti i prenositi. Ovo je idealno rešenje za porodice koje često putuju ili imaju ograničen prostor za skladištenje. Sklopivi tricikli su laki za upotrebu i često dolaze sa dodatnim funkcijama kao što su korpa za odlaganje stvari i podesive ručke.

 

Tricikli guralice za decu

Ovi tricikli omogućavaju roditeljima da guraju dete dok ono uživa u vožnji. Ručica za guranje omogućava lakšu kontrolu i nadzor nad detetom tokom vožnje. Ovo je sjajna opcija za mlađu decu koja još nisu dovoljno samostalna za vožnju tricikla.

Tricikli guralice za decu su odlična opcija za mlađu decu koja tek otkrivaju radost vožnje. Oni imaju sedište za dete koje roditelj može gurati, pružajući dodatnu sigurnost i podršku. Tricikl guralica omogućava detetu da se oseća kao da vozi tricikl, dok roditelj ima kontrolu nad vožnjom.

 

Tricikli za decu sa rotirajućim sedištem

Ovi inovativni tricikli imaju rotirajuće sedište koje omogućava detetu da se okreće u svim pravcima tokom vožnje. To pruža dodatnu slobodu kretanja i igre, dok roditeljima olakšava praćenje deteta. Tricikli sa rotirajućim sedištem su zabavni i interaktivni, te podstiču razvoj motoričkih veština i koordinacije kod dece.

 

Tricikli za bebe

Namenski dizajnirani za najmlađe, tricikli za bebe obično imaju sigurnosne ograde, udobna sedišta i mogućnost vožnje uz pomoć roditelja. Oni omogućavaju bebi da se oseća sigurno i udobno tokom vožnje, pružajući podršku dok se postepeno upoznaje sa vožnjom.

 

Dečiji tricikli svih uzrasta u asortimanu 4Kids-a

Kada je u pitanju odabir idealnog tricikla za decu, nećete pogrešiti ako se usmerite na kvalitet, ali se pri kupovini obavezno fokusirajte na uzrast deteta. U našem asortimanu čekaju vas tricikli od 9 meseci pa do 3 i više godina.

 

Tricikli za decu od 1 godine

Tricikli za bebe preporučuju se već od navršenih 9 meseci ukoliko je beba spremna da se vozi i uživa u vožnji. Dakle, ukoliko primetite da se vaša beba raduje kad vidi ovo supervozilo, znajte da je spremna da se upusti u nezaboravne avanture i da će strpljivo sedeti i uživati u vožnji.

Tricikli za decu od 1 godine poseduju mehanizam rotirajućeg sedišta što omogućava da postavite smer kretanja kako vama odgovara. Oslonac za noge je sklopiv tako da možete jednostavno da ga sklonite kada dete ne želi samo da vozi već da ga vi gurate, a vama je na raspolaganju velika šoping korpa koja će vam svaki dan za kupovinu sa vašim mališanom učiniti pravim zadovoljstvom. Ovaj tricikl za decu namenjen je uzrastu od 9 meseci, ali ga možete koristiti sve do 5 godine vašeg deteta.

 

Tricikli za decu od 2 godine

Tricikli namenjeni za ovaj uzrast su veoma lagani i lako prenosivi, a podesni su za mališane i do 25kg težine. Poseduju veoma izdržljive, EVA točkove napravljene posebnom tehnologijom pene, koji su otporni na probijanje, što ih čini idealnim za igru u zatvorenom i na otvorenom. Poseduju praktičnu zadnju korpu u kojoj vaši mališani mogu sa sobom u avanturu da ponesu sve svoje omiljene igračke i učine svoj dan super zabavnim.

 

Tricikli za decu od 3 godine

Tricikli za decu od 3 godine su dodatno opremljeni da dete može samo da prilagođava komfor koji mu u tom trenutku treba. Ovi sjajni modeli poseduju:

 1. Meko sedište
 2. Točkove od EVA pene
 3. Trostepeni sigurnosni pojas
 4. Metalnu konstrukciju
 5. Ručicu za guranje koja se može ukloniti
 6. Držač za noge koji se takođe može ukloniti
 7. Tendu koja se skida jednim potezom
 8. Dve korpe za odlaganje stvari
 9. Držač za vodu

 

Ovi lagani modeli lako će stati u gepek vašeg automobila i možete se upustiti i na dalje šetnje sa svojim malim istraživačima.

 

Kvalitetni brendovi tricikla za decu za sigurnu vožnju

 1. Lorelli tricikli za decu - Ovaj brend je godinama u samom vrhu kada je dečija oprema u pitanju. Proizvode tricikle vrhunskog kvaliteta sa izdržljivim metalnim ramom, ergonomska sedišta prilagodljiva po visini, kvalitetnu plastiku na pedalama i korpama koje traju koliko i metalni ram
 2. QPlay tricikli za decu - QPlay je renomirani brend koji nudi visokokvalitetne tricikle za decu. Njihovi tricikli su dizajnirani sa fokusom na sigurnost, udobnost i funkcionalnost. QPlay tricikli dolaze u različitim modelima i bojama, pružajući izbor koji odgovara različitim preferencijama roditelja i dece.
 3. BBO tricikli za decu - Domaći brend koji je ne samo na našem tržištu pokazao da je kvalitet iznad svega. Ručke, pedale, kvalitet tende, ovaj brend misli na svaki delić tricikla i koristi samo proverene materijale pri izradi.

 

Kako se odlučiti za odgovarajući tricikli za bebe i decu?

Pri odabiru idealnog tricikla za vaše dete, najbolje je da uzmete u obzir sledeće:

 • Uzrast deteta: Ukoliko je beba u pitanju, birajte modele dizajnirane za mlađu decu koja još uvek uče da sede malo duže, a za stariju decu birajte one modele koji su lakši i u isto vreme stabilni.
 • Sigurnost: Najvažniji faktor, i uvek birajte modele koji sadrže sigurnose pojaseve, čija konstrukcija garantuje stabilnost, koji poseduju bočnu zaštitu, kočnice ili oslonac za noge.
 • Praktičnost: U našem asortimanu možete pronaći tricikle koji prate uzrast vašeg deteta i koje vaši mališani mogu koristiti kroz nekoliko faza razvoja.
 • Izdržljivost i kvalitet: Birajte tricikl koji je izrađen od čvrstih materijala koji su otporni na habanje i podnose neravne površine poput peska ili kamenja, koji mogu trajati dugo na zadovoljstvo vašeg deteta.
 • Funkcionalnost: Uzmite u obzir funcije tricikla i birajte one sa više rasklopivih dodataka koji će vam mnogo značiti prilikom šetnje, poput tende, korpe ili uklonjivih podloga za noge.
 • Preporuke drugih roditelja: Obratite pažnju šta o određenom brendu ili modelu govore roditelji koji su pošli kroz isti proces odabira proizvoda. Njihova iskustva pomoći će vam da za vaše dete odaberete najbolji model.
 • Cena: Izdvojite budžet koji odgovara vašim mogućnostima, ali imajte na umu da ponekad niža cena ne znači manjak kvaliteta. Pratite akcije koje će vam omogućiti da za nižu cenu uzmete baš onaj model koji se vama dopada.

 

Koji pomoćni dodaci dolaze uz dečiji tricikl?

Uz tricikl za decu dobijaju se svrsishodni i praktični dodaci koje možete ukloniti ukoliko vam u tom trenutku nisu potrebni. Mnogi modeli poseduju:

 • Tende sa UV zaštitom koje štite dete od uticaja UV zraka
 • Korpe za skladištenje koje će vam značiti kada s mališanima krenete u kupovinu ili dete želi da ponese igračke
 • Drška za guranje bicikla od strane odraslih koju možete da uklonite onda kada dete poželi samo da vozi
 • Podupirač za noge kada se dete prepusti vožnji i želi da odmori nogice
 • Sigurnosni obruč koji sprečava da dete ispadne kada zaspi u toku vožnje koji se lako može ukloniti kada mališani porastu

 

Da li dečiji tricikl stiže iz jednog dela ili se sklapaju?

Svi tricikli za decu koje poručite iz 4Kids asotrimana, pakuju se i šalju rasklopljeni. Kako bismo obezbedili lakoću prilikom transporta i ekonomičnost prostora, na vašu kućnu adresu stižu raskopljeni tricikli uz koje dobijate detaljno uputstvo za sklapanje.

Svi modeli se lako sklapaju i biće vam potrebno samo par minuta da svom mališanu prezentujete ovo veliko iznenađenje.

 

Najpovoljniji tricikli za decu samo u 4Kids-u

U našem asortimanu možete pronaći tricikle za decu po najpovoljnijim cenama.

Tricikli za decu od 10 pa naviše meseci mogu se pronaći već od 5 500 RSD, dok su modeli sa više dodataka cenovnog ranga od 11 500- 14 500 RSD.

Pratite 4Kids akcije jer vas svakog meseca očekuju značajni popusti i do 35%.

 

Tricikli za decu na akciji

U 4Kids-u, imamo odlične vesti za sve roditelje koji su u potrazi za triciklom za svoje mališane - nudimo velike akcije na dečije tricikle! Naša firma je posvećena pružanju kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama, i tricikli nisu izuzetak. Iz meseca u mesec nudimo vam aktuelne, sezonske i redovne akcije na odabrane modele tricikala za decu.

Naša ponuda obuhvata različite vrste tricikala, prilagođene različitim uzrastima i potrebama dece. Bilo da tražite tricikl za bebu, sklopivi tricikl, dečiji tricikl sa ručicom za guranje ili QPlay tricikl, imamo ih sve u našoj ponudi. Naše akcije vam omogućavaju da pronađete najpovoljnije cene i ostvarite uštede prilikom kupovine.

Posetite našu prodavnicu ili proverite našu online platformu kako biste istražili našu široku ponudu tricikala za decu i pronašli najbolje modele po akcijskim cenama. Naš stručni tim je tu da vam pruži sve informacije i podršku pri odabiru pravog tricikla za vaše dete.

 

Izaberite tricikle za devojčice i dečake u raznim bojama

Upotrebite fiter i filtrirajte boju tricikla za vašeg mališana ili princezu. U ponudi imamo tricikle u raznim bojama poput plave, sive, bež, roze, crvene i crne koje možete koristiti i za drugo dete jer smo sigurni u kvalitet i istrajnost sjajnih tricikala koje imamo u našem bogatom asortimanu.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+