Sva oprema za bebe na jednom mestu

Sva oprema za bebe na jednom mestu

Dok očekujete bebu, planiranje, uživanje i maštanje vam je zadatak broj 1. Međutim, i kupovina za bebe je veoma važan zadatak, a naša misija je da ga učinimo što lakšim i lepšim.

 

U najpotrebnije stvari koje morate nabaviti pre rođenja bebe možemo svrstati:

  • krevetac za bebe,
  • adekvatna kolica, auto sedišta,
  • nosiljke,
  • ljuljaške za bebe i
  • oprema za higijenu vaše bebe, kao i odeća i obuća

 

Na tržištu se može pronaći izuzetno veliki izbor modela i proizvođača svih vrsta oprema za bebe što može otežati izbor roditeljima. Besomučno obilaženje prodavnica od ujutru do uveče budućim mama sigurno nije na listi prioriteta. Gužva, buka, dugotrajno hodanje i stajanje zna da bude izuzetno naporno i opterećujuće, tako da su u prednosti one radnje koje u svojoj ponudi imaju apsolutno svu neophodnu opremu na jednom mestu. Zato posetite 4 Kids i pogledajte raznovrsnu ponudu koju smo za vas pripremili.

 

Krevetac za bebe


Kada je krevetac za bebe u pitanju važno je obratiti pažnju na nekoliko bitnih stavki. Na prvom mestu je veličina kreveca, zatim da li želite da vaš krevetac bude prenosiv i na kraju materijal od kog je krevetac napravljen. Mogu se koristiti od bebinog prvog dana pa do navršene dve ili tri godine u zavisnosti od veličine.


Svaki fiksni krevetac za bebe ima mogućnost podešavanja za najmanje dva (neki imaju i više) položaja dušeka čime možemo regulisati dubinu kreveca i time sprečiti da beba ispadne iz njega. Od čvrstog su materijala, aluminijumskih i laganih stranica ili od drveta. Za ovu vrstu kreveca potreban i dušek odgovarajuće veličine koji se kupuje zasebno. Pri pravljenju ove vrste krevetića veoma se vodi računa, pored sigurnosti koja je imperativ, i o estetskoj komponenti, pa je svaki krevetac lako uklopiv u ambijent. Ukoliko želite da dodatno ulepšate bebin krevetac možete se odlučiti i za ogradice i posteljine kojih ima u najrazličitijim bojama i dezenima.


Prenosivi krevetac za bebe je veoma lagan. Napravljen je od kvalitetne i visokoizdržljive plastike i tekstila pa je sklapanje i postavljanje veoma jednostavno. Mogućnost prenošenja daje vam slobodu i sigurnost da će vaša beba spavati udobno i bezbedno gde god da se nalazite, bilo da ste kod kuće, u gostima ili na nekom putovanju.

 

mama gura kolica u parku

 

Ljuljaške za bebe


Ljuljaške za bebe pogodne su za decu kilaže do 9kg (njih drugačije nazivaju njhalice za bebe) i za period do 18kg. Njihalice su neizmerna pomoć roditeljima, posebno pri uspavljivanju novorođenčeta jer su osmišljene tako da se u njima beba oseća ušuškano i sigurno kao da je u naručju. Odmeniće vas u prilikama kad imate da obavite dodatne poslove ali i da odmorite ruke od čestog nošenja i ljuljanja prvih meseci bebinog života.


Električne ljuljaške za bebe opremljene su muzikom i raznobojnim svetlima pa osim uspavljivanja ljuljaška će vršiti funkciju pospešivanja psihičkog i motornog razvoja bebe. Ljuljaške su izuzetno praktične jer su stabilne, sigurne ali lagane pa ih možete premeštati iz sobe u sobu u zavisnosti od potrebe.


Ljuljaške za period do 18kg pored ljuljanja imaju i položaj sedenja pa ih vaše dete može koristiti i u kasnijem period kao stolicu za jelo ili igru. Ležaljke za bebe su predviđene za upotrebu tokom dužeg perioda korišćenja i više namena, zato je njihova kupovina izuzetno isplativa.


Kod nas na jednom mestu možete naći apsolutno sve što vam je potrebno za vašu bebu od njenog prvog dana. Možete poručiti i online i izabrana oprema za bebe će vam biti isporučena na kućnu adresu. Internet prodavnica omogućava plaćanje artikala iz svoje ponude pouzećem (fizički, pri preuzetoj robi), plaćanje uplatnicom odnosno e-bankingom i plaćanje karticama. Za sva pitanja možete nam pisati na office@4kids.rs ili pozvati na neki od brojeva telefona koji su dostupni na našem sajtu. Uživajte u kupovini opreme za vaše novorođenče.