Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur, 360ml

Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur, 360ml

Brend: Elfi

Kategorija: Čaše i Šolje za bebe

Boje: Siva

Uzrast: 6+ meseci

Šifra proizvoda: RK39G

Opis proizvoda:
Elfi šolja sa slamčicom Fantasy Dinosaur, 360ml idelan je izbor za aktivnu malu decu u razvoju, od 6 meseci i stariju. Možete biti spokojni i uživati u svom izboru, jer je Elfi šolja sa slamčicom napravljena od sigurnih materijala, bez BPA jedinjenja. Pravilno zatvoren poklopac čini Elfi šolju sa slamčicom 100% sigurnu od curenja tečnosti. Ne brinite za slučajne padove ili ispuštanje šolje. Sadrži i traku za praktično nošenje koja se može skinuti, a količina tečnosti od 360 ml je idealna mera za hidrataciju vašeg mališana u toku dana, šetnje, kraćeg putovanja, itd.

Cena proizvoda: 710,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Karakteristike proizvoda:

  • praktična, laka i sigurna za dete
  • omogućava zdrav oralni razvoj
  • 100% zaštita od curenja
  • zdravi materijali, BPA free
  • sertifikat za zdravstvenu ispravnost
  • mogućnost pranja u mašini za pranje sudova
  • za decu 6m +

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi

Elfi plastična flašica Super Clear Plava, 150ml

335,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica SUPER CLEAR FANTASY Plava napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom. Pogodna je za bebe od rođenja.

Elfi plastična flašica Fun in the Park Pas, 250ml

410,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica Fun in the Park Pas, 250ml napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.

Elfi silikonska Mljackalica za hranu Plava, 6m+

540,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska Mljackalica za hranu Plava je super praktičan način da svoju bebu upoznate sa raznim ukusima i ponudite joj da uči samostalno da jede, bez brige da bi se ona mogla zagrcnuti ili prosuti hranu. Namenjena je za sve vrste mekih i sočnih namirnica koje se žvakanjem i istiskivanjem kroz mljackalicu mogu ispasirati i postati bebin zalogaj. Meko voće, kuvano povrće, meka peciva i slično – uz pomoć Elfi mljackalice mogu brzo i lako postati ukusan ručak koji je beba pojela samostalno. Držanje mljackalice je veoma korisno za bebu koja na taj način vežba koordinaciju svojih pokreta, a koji će joj kasnije biti od velike pomoći kada počne da se hrani kašikom. Takođe, beba se u toku hranjenja mljackalicom zabavlja i aktivno učestvuje u svom obroku, što je čini zadovoljnom.

Elfi staklena flašica za dečake Plava, 120ml

380,00 RSD

Opis proizvoda:

Elfi staklena flašica napravljena je od kvalitetnog, klasičnog stakla proverenih karakteristika. Idealna za hranjenje beba u prvim mesecima života, kada su sigurnost i ispravnost materijala pribora za jelo od izuzetnog značaja.

Elfi silikonska varalica za bebe Bela, 6-18m

280,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi silikonska varalica za bebe Bela napravljena je od postojane BPA free plastike i najkvalitetnijeg silikona. Anatomski oblik cucle. Dizajnirana da umiri bebu, simpatičnih boja i ilustracija. Možete je sterilisati u rastvoru za sterilizaciju (prema uputstvu proizvođača) ili prokuvavanjem u vodi. Može se prati u mašini za sudove, na gornjoj polici. Sadrži poklopac koji omogućava veću higijenu i manje oštećenja silikonskog dela varalice. 

Elfi činija sa dvostrukim prijanjajućim postoljem

790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Elfi činija sa dvostrukim prijanjajućim postoljem, Plava napravljena je od sigurne i postojane plastike (PP – polipropilen) i gume, Elfi činija sa prijanjajućim dnom namenjena je prvim bebinim obrocima. Sadrži kašičicu smeštenu u poklopac činije, što je čini izuzetno praktičnom i korisnom. Prijanjajuće dno činije je odličan način da omogućite fiksiran položaj činije i time doprinesete boljem hranjenju bebe. Prislonite postolje činije na ravnu podlogu, rotirajte ga za 180° i ono će se vakuumirati za podlogu i onemogućiti njeno pomeranje.

Elfi plastična flašica Super Clear Roze, 150ml

335,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica SUPER CLEAR FANTASY Roze napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom. Pogodna je za bebe od rođenja.

Elfi plastična flašica Fun in the Park Zeka, 250ml

410,00 RSD

Opis proizvoda:
Elfi plastična flašica Fun in the Park Zeka, 250ml napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.