Nania kolica za bebe Orla Pink, 0m+

Nania kolica za bebe Orla Pink, 0m+

Brend: Nania

Kategorija: Kišobran kolica

Boje: Roze

Uzrast: 0+ meseci

Šifra proizvoda: A058009

Opis proizvoda: 

Nania kolica za bebe Orla Pink pogodna su za decu od rođenja do 36 meseci (oko 15kg). Veoma su lagana i laka za sklapanje, poseduju sistem automatskog sklapanja jednom rukom. Kolica poseduju sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja koji pruža veću sigurnost dece kao i podešavanje pojaseva po visini u skladu sa rastom deteta.

Podesivi naslon za leđa i noge

Težina kolica 6,3kg

Cena proizvoda: 18.990,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Karakteristike proizvoda:

  • Uzrast: Od rodjenja do 36 meseci (oko 15kg)
  • Način sklapanja: Na preklop, sistem automatskog sklapanja jednom rukom
  • Mogućnost podešavanja naslona od sedećeg do ležećeg položaja
  • Zip sa zadnje strane koji omogućava bolju ventilaciju u toplim danima
  • Prednji točkovi se okreću 360° i zadnja kočnica
  • Kompaktna kolica sa aluminijumskim ramom (težina 6,3kg)
  • Dimenzije raskopljenih kolica: 40x71x102cm
  • Dimenzije sklopljenih kolica: 26x40x76cm

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi

Nania autosedište Dream Zebra, 15-36kg

3.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište, odnosno buster Dream je predviđeno za uzrast dece od 15-36 kg.

Nania auto sedište One 360 Mickey, 0-36kg Isofix

33.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Nania auto sedište One 360 Mickey rotira seza 360 ° tako da se dete može lakše postaviti i izvaditi iz sedišta sa obe strane automobila. Naslon za glavu se može podesiti u 10 položaja visine. Sadrži dodatne jastučiće za glavu i telo koji se mogu ukloniti. Podesivo je u smeru kretanja u 2 sedeća i odmarajuća položaja. Sistem kaiševa automatski se prilagođava kada se podešava visina naslona za glavu. Sistem povezivanja pomoću Isofix konektora. Sistem pojaseva u 5 tačaka vezivanja. Instalacija suprotna smeru kretanja do 18 kg.

Nania auto sedište Cosmo Shark, 0-18kg

12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište Cosmo je predviđeno za uzrast dece od 0-18 kg i može se instalirati pomoću pjaseva automobila. Grupa 0 (do 9kg) se instalira u suprotnom smeru od kretanja, dok se grupa 1 (9-18kg) instaliraju u pravcu kretanja automobila. Auto sedište Cosmo sadrži mekani uložak koji omogućava bezbedno vezivanje i udobnu vožnju novorođenčadi. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara. Bezbednosni pojas za vezivanje ima 5 sigurnosnih tačaka.

Nania auto sedište Cosmo Grey, 0-18kg

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište Cosmo Grey je predviđeno za uzrast dece od 0-18 kg i može se instalirati pomoću pjaseva automobila. Grupa 0 (do 9kg) se instalira u suprotnom smeru od kretanja, dok se grupa 1 (9-18kg) instaliraju u pravcu kretanja automobila. Auto sedište Cosmo sadrži mekani uložak koji omogućava bezbedno vezivanje i udobnu vožnju novorođenčadi. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara. Bezbednosni pojas za vezivanje ima 5 sigurnosnih tačaka.

Nania auto sedište One 360 Minnie, 0-36kg Isofix

33.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania auto sedište One 360 Minnie rotira seza 360 ° tako da se dete može lakše postaviti i izvaditi iz sedišta sa obe strane automobila. Naslon za glavu se može podesiti u 10 položaja visine. Sadrži dodatne jastučiće za glavu i telo koji se mogu ukloniti. Podesivo je u smeru kretanja u 2 sedeća i odmarajuća položaja. Sistem kaiševa automatski se prilagođava kada se podešava visina naslona za glavu. Sistem povezivanja pomoću Isofix konektora. Sistem pojaseva u 5 tačaka vezivanja. Instalacija suprotna smeru kretanja do 18 kg.

Nania auto sedište Beline Minnie Love, 9-36kg

11.690,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište Beline je predviđeno za uzrast dece od 9-36 kg. Jednostavno se instalira pomoću pojaseva automobila. Auto-sedište sarži udobno jastuče koje je predviđeno za grupu 1, odnosno za decu uzrasta od 9-18kg. Naslon za glavu se može podesiti po visini. Sigurnosni sistem u 5 tačaka vezivanja. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara.

Nania auto sedište Cosmo Denim Pink, 0-18kg

11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend koji je prepoznatljiv u celom svetu. Ovaj brend je fokusiran na bezbednost dece. Auto sedište Cosmo je predviđeno za uzrast dece od 0-18 kg i može se instalirati pomoću pojaseva automobila. Grupa 0 (do 9kg) se instalira u suprotnom smeru od kretanja, dok se grupa 1 (od 9kg do 18kg) instalira u pravcu kretanja automobila. Auto sedište Cosmo sadrži mekani uložak koji omogućava bezbedno vezivanje i udobnu vožnju novorođenčadi. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara. Bezbednosni pojas za vezivanje ima 5 sigurnosnih tačaka. Mekani jastučići na pojasevima pružaju udobnost vezanoj bebi.
 

Nania autosedište Cosmo Mickey Love, 0-18kg

14.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište Cosmo Mickey je predviđeno za uzrast dece od 0-18 kg i može se instalirati pomoću pjaseva automobila. Grupa 0 (do 9kg) se instalira u suprotnom smeru od kretanja, dok se grupa 1 (9-18kg) instaliraju u pravcu kretanja automobila. Auto sedište Cosmo sadrži mekani uložak koji omogućava bezbedno vezivanje i udobnu vožnju novorođenčadi. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara. Bezbednosni pojas za vezivanje ima 5 sigurnosnih tačaka.

Nania auto sedište Beline Spiderman, 9-36kg

9.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Nania je francuski brend čiji je fokus na bezbednosti dece u automobilu. Auto sedište Beline Spiderman je predviđeno za uzrast dece od 9-36 kg. Jednostavno se instalira pomoću pojaseva automobila. Auto-sedište sarži udobno jastuče koje je predviđeno za grupu 1, odnosno za decu uzrasta od 9-18kg. Naslon za glavu se može podesiti po visini. Sigurnosni sistem u 5 tačaka vezivanja. Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara.

Nania auto sedište Beone Dalmatines, 0-13kg

13.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Auto sedište Beone Dalmatines je predviđeno za uzrast dece od 0-13 kg i može se instalirati pomoću pojaseva automobila u suprotnom smeru od kretanja. Auto sedište Beone Dalmatines sadrži mekani uložak koji omogućava bezbedno vezivanje i udobnu vožnju novorođenčadi. Bezbednosni pojas za vezivanje ima 3 sigurnosne tačake. Mekani jastučići na pojasevima pružaju udobnost vezanoj bebi.