Sluban kocke Vozilo za hranu, 154 kom

Sluban kocke Vozilo za hranu, 154 kom

Brend: Sluban

Šifra:

A072650

Kategorija: Kocke za decu

1.290,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Sluban kocke Vozilo za hranu set je od 154 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Sluban kocke za decu Vozilo za hranu, 154 kom
Brend Sluban
Boje
  • Šarena
Pol
  • ženski
Uzrast
  • 6+ godina
Povezani proizvodi
Sluban kocke Svemirska baza, 642 kom
5.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Sluban kocke svemirska baza je edukativna i interesantna igračka koja se sastoji od 642 delova.

Sluban kocke Soba za venčanje, 398 kom
4.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke Soba za venčanje sastoje se od 398 kom kocki. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

Sluban kocke Atomska oluja
879,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Ovaj konstruktivni set se sastoji od delova od kojih je potrebno sastaviti patrolnog robota. Set sadrži sve elemente potrebne za pravljenje robota: kocke raznih oblika i veličina, dodatke za robota, kamere, ispaljivače municije, figuru, pult.

Sluban kocke za decu Policijsko vozilo, 90 kom
849,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Policijsko vozilo set je od 90 kom kockica namenjenih deci starijoj od 6 godina.

Sluban kocke Policijsko vozilo 56kom
549,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Policijsko vozilo je konstruktivni set se sastoji od 56 delova od kojih je potrebno sastaviti policijsko vozilo. Set sadrži sve elemente potrebne za pravljenje vozila: kocke raznih oblika i veličina, točkove, rotaciona svetla, kabinu. Predviđeno je za dete starije od 6+ godina.

Sluban kocke Ambulantno vozilo, 54kom
549,00 RSD

Opis proizvoda:
Sluban kocke Ambulantno vozilo edukativna i interesantna igračka i sastoji se od 58 komada. Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Ambulantno vozilo kocke namenjene su deci 6g+.

Sluban kocke Zeleni automobil
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru , razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje. Namenjene su deci starijoj od 6 god.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.