Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Mešalica

Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Mešalica

Brend: Top Bright

Šifra:

TB120308

Kategorija: Edukativne igračke za bebe

3.690,00 RSD
307,50 RSD / mesečno.
Na rate bez kamate. Saznaj više
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Dve igračke u jednoj - Top Bright Didaktički kamion – Mešalica je odlično didaktičko sredstvo i drveni kamion za standardnu igru, u isto vreme. Mališanima pruža zabavu i igru, a svojim osobinama unapređuje finu motoriku, sposobnost uočavanja, odlučivanja i donošenja zaključaka. Uz pomoć ove igračke dete može vežbati finu motoriku, naučiti osnovne boje (žuta, plava, zelena, crvena), upoznati 3D oblike (krug, kocka, kvadar, zvezda...), naučiti kako izgleda kamion s mešalicom u realnom životu, šta radi, za čega služi.

Karakteristike:

 • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata;
 • sigurna, BPA free, postojana plastika;
 • sigurne boje na bazi vode;
 • 7 drvenih elemenata za ubacivanje u otvore mešalice;
 • 1 drvena figurica vozača mešalice;
 • za razvijanje motoričkih i intelektualnih osobina dece;
 • vuci-guraj igračka za igru u zatvorenom i otvorenom prostoru;
 • motivacija za prve korake i šetnju.
Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Mešalica
Brend Top Bright
Boje
 • Šarena
Pol
 • muški
Uzrast
 • 18+ meseci
Naziv proizvoda: Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Mešalica
Šifra: TB120308
Proizvođač: Topbright Animation Group Co. Ltd
Uvoznik: JAMAX M d.o.o, Čačak
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Cubika drvena igračka Piramida, 9 elemenata
1.560,00 RSD

Opis proizvoda:

Didaktičke igračke poput Cubika Drvene piramide imaju prvenstveno jedan cilj: da podstaknu dete da razmišlja. Da se zamisli, da proba, da ne odustane kada pogreši i da na kraju nauči kako je došlo do cilja. Jednom naučen princip slaganja ove igračke, pomaže deci da u narednim situacijama problem reše lakše, jer su u svojim glavama već upoznali sistem povezivanja pojmova kao što su „veće-manje“, „gore-dole“, balansiranje, itd.
Pored toga što će se zabavljati uz Drvenu piramidu dete će graditi svoje sinapse, učiti boje i izbrojati drvene elemente koje je poslagalo. Kada ova igra prestane biti zabavna, elementi piramide se mogu koristiti za svakodnevnu igru sa drugim igračkama, Pravljena je od kvalitetnog materijala kojim se može igrati mnogo generacija dece. 

Cubika drvena igračka Kocke-konstruktori, 55 elemenata
2.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Ovaj set Cubika kockica nudi detetu nepresušni izvor mašte. Slažući ih, dete će nam pokazati svoj unutrašnji svet, želje, znanje i veštine.
Drvene kocke konstruktori Drveni gradić su i put ka razvoju kreativnosti, umeća, snalažljivosti i dosetljivosti. Dete vežba prstiće i koncentraciju, pružaju kvalitenu igru prepunu sjajnih ideja. Sa kockama se dete može igrati i kada je samo i sa drugarima.

Cubika drvena igračka Veliki voz, 35 elemenata
3.410,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika Drveni veliki voz se sastoji od 35 delova – elemenata raznih oblika, koji tek kad se sklope čine pravi vozić s lokomotivom i tri vagona.
Mališani u igri često improvizuju, stavljaju delove na pogrešna mesta, ali vremenom dolaze do zaključka „gde šta stoji“ jer didaktika ove igračke učini svoje. Navede decu da dobro razmisle i vozić prihvate kao veliku pazlu koja čeka da bude sklopljena. Usput nauče i boje.
Može da traje dugo i postane igračka iz detinjstva koja se čuva zauvek.

Top Bright drvena didaktička igračka Kamion-Radionica
4.540,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Didaktički Kamion – Radionica je multifunkcionalna igračka, koja pored dugotrajne zabave deci pruža i dodatne benefite, od velikog značaja za rani intelektualni razvoj. Dete uz pomoć nje vežba finu motoriku, uči kako izgleda alat iz radionice u realnom životu, šta se kako zove, za šta služi, kako se upotrebljava.

Top Bright drvena igračka Didaktički prstenovi-brojevi
2.540,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright didakticki prstenovi-brojevi služe za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9.

Odlična za razumevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod dece uopšte.

Igračka upoznaje dete sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć jasnih boja i definisanih elemenata – prstenova – koje dete ima zadatak da pravilno rasporedi na drvenu osnovu sa štapićima. Na osnovi su ispisane cifre brojeva, tako da ih dete vizuelno povezuje sa bojom i brojem prstenova i na taj način bolje pamti i usvaja pojam o datom broju.

Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, jednostavnije ili složenije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“. 

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 4 trake
2.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Auto Tobogan sa 4 trake je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno. Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Top Bright drvena igračka Domine Životinje, 150 delova
2.480,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright Domine Životinje na mnogo načina doprinose kvalitetnijoj igri mališana, donoseći brojna znanja i usavršavajući veštine koje su od izuzetnog značaja za razvoj intelektualnih osobina deteta. U igri sa Top Bright Dominama Životinje dete može da vežba finu motoriku, može naučiti osnovne boje (žuta, plava, zelena, crvena), upoznati oblike (krug, kvadrat, pravougaonik), 

naučiti imena životinja (žaba, slon, žirafa, lav, zebra), naučiti brojeve, brojevni niz, kao i osnovne matematičke operacije (sabiranje, oduzimanje, množenje, deljenje), naučiti slova engleskog Alfabeta, razvijati maštu i kreativnost kroz slaganje prostijih i složenih konstrukcija, upoznati osećaj za prostor i ravnotežu, vežbati strpljenje, koncentraciju i balansiranje, uživati u slaganju niza Domina Životinje koje se jednim potezom ruše i stvaraju „domino efekat“.

Top Bright drvena igračka za decu Slagalica brojeva
1.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Top Bright Edulativna Slagalica – Brojevi na zabavan način uči mališane da prepoznaju, imenuju i poslažu po redu brojeve od nula do devet.
 

Top Bright drvena igračka Geometrijski oblici Gusenica
2.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz pomoć 4 stalka i 15 drvenih elmenata, dete će napraviti GUSENICU čije će telo činiti raznobojni geometrijski oblici (krug, cvet, trougao, kvadrat).
Igrajući se ovom igračkom dete će učiti boje i oblike, razvijati finu motoriku i koordinaciju oko – ruka, kao i logičko razmišljanje i zaključivanje.

Top Bright Tabla 2u1 za crtanje
13.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, Tabla za crtanje je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte položaj koji najviše odgovara uzrastu i želji deteta i uživajte zajedno u razvoju kreativnosti i kvalitetno provedenom vremenu.
Višestruko korisna, jer može da se koristi i za učenje, igru kockama i druge aktivnosti. ToP BRIGHT 2 u 1 Tabla za crtanje je igračka koja razvija finu motoriku i maštu, ubrzava učenje slova i brojeva, te tako utiče na razvoj samopoštovanja i osećaja zadovoljstva kod dece.

Top Bright drvena Zvučna igračka-Škola
1.340,00 RSD

Opis proizvoda:

Upoznajte kockice i elemente za slaganje koji čine ToP BRIGHT zvučnu igračku – Škola. Ona se sastoji od školskog autobusa koji svira i škole. Uz pomoć oblika i ilustracija na drvenim elementima, dete ima zadatak da složi „zgradu“ škole. Školski autobus je takođe zadatak za slaganje, a njegovo zvučno oponašanje autobuske sirene čini ga neodoljivim za igranje.

Top Bright drvena igračka Slagalica Raketa, 48 elemenat
1.040,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz Top Bright slagalicu Raketa deca se mogu zabaviti i naučiti  boje, pojmove, nove reči, odnose između delova i celine. Mogu razviti opažanje, koncentraciju, finu motoriku, mišljenje, logičko zaključivanje. Deca će na ovaj način usavršiti koordinaciju oka i ruke, preciznost i upornost.
Savršena za razvoj sinapsi, koncentraciju i vežbu rešavanja problema ToP BRIGHT slagalica RAKETA predstavlja odličan stimulans za intelektualni razvoj deteta

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+