Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica

Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610026436

Kategorija: Bajke

599,00 RSD 509,15 RSD Ušteda: 89,85 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: Dečje knjige
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija : 0.5 kg
 • Oblast: Slikovnice
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Tvrd
 • Uzrast: 3-5
 • Godina: 2019
 • Format: 164x200
 • Broj strana: 10
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3-6 godina
Povezani proizvodi
-15%
Vulkančić Najlepše uspomene naše bebe
Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.966,50 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Najlepše uspomene naše bebe, sve uspomene i jedinstvene emocije doživljene u prve tri nezaboravne godine života vaše bebe zabeležite u ovoj knjizi i napravite neprocenjivu riznicu dragocenosti. Sa plišanom igračkom zvečkom, označena mesta za fotografije, knjiga je tematski organizovana i prati odrastanje bebe prve tri godine života, savršena knjiga koja će zabeležiti najlepše trenutke detetovog odrastanja, prelepe, tople ilustracije.

-16%
Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 1 deo izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja ili Izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.
Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

-15%
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 4
Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 254,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 4 osmišljena je tako da razvija vizuelne i motoričke sposbnosti deteta. Osim što će vežbati preciznost, u bojankama se nalaze i obojeni primeri scena koji će mališanima poslužiti kao ideja kako da oboje svoj crtež.
Bojenje po modelu nikada nije bilo zabavnije kao uz zanimljive scene koje se nalaze u ediciji Moja prva bojanka.

-16%
Vulkančić lepezice sveznalice 4 - 5 Sladoled
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić lepezice sveznalice 4 - 5 Sladoled osim što donose 120 novih pitanja za najmlađe, ove lepezice će obradovati mališane svojim fantastičnim oblikom sladoleda. U dobro poznatoj formi kartic sa pitanjima i odgovorima. Omogućavaju deci da vežbaju uz zabavu, zato što je uvek lepše učiti kroz igru. Sada ćete, uz novu lepezu u obliku sladoleda, sa svojom decom kroz 120 pitanja u slikama istražiti svakodnevni život, životinjski svet, godišnja doba i naučiti nešto o našim čulima.
Učiti je veoma lako uz Lepezice sveznalice.

-16%
Vulkančić 150+ Nalepnica Paja i Maja uče nove reči 4
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić 150+ Nalepnica Paja i Maja uče nove reči 4 prati slatke zeke Maju i Paju dok obilaze muzej, policijsku stanicu, aerodrom, školu, zabavni park i mnoga druga zanimljiva mesta i nauči nove reči. Kako bi se novi pojmovi lakše usvojili, zalepi nalepnice na odgovarajuća mesta i zabavi se. Učenje novih reči na interaktivan način. Više od 150 nalepnica. Na svakoj strani nalazi se scena iz sveta oko nas, kako bi mališani na osnovu poznatih pojmova uvideli i lakše savladali nove reči.

-16%
Vulkančić 150+ Nalepnica Paja i Maja uče nove reči 3
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić 150+ Nalepnica Paja i Maja uče nove reči 3 prati slatke zeke Maju i Paju dok obilaze muzej, policijsku stanicu, aerodrom, školu, zabavni park i mnoga druga zanimljiva mesta i nauči nove reči. Kako bi se novi pojmovi lakše usvojili, zalepi nalepnice na odgovarajuća mesta i zabavi se. Učenje novih reči na interaktivan način. Više od 150 nalepnica. Na svakoj strani nalazi se scena iz sveta oko nas, kako bi mališani na osnovu poznatih pojmova uvideli i lakše savladali nove reči.

-16%
Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan, ne duri se, mali Tipe! Dobri miševi uvek slušaju roditelje, ali izgleda da je Tip rešio da bude nevaljao u šetnji s mamom. Mišić Tip je nestašan kao i sva deca. Njegova mama je veoma dobra i zna kako da ga nauči lepom ponašanju. Hoće li joj to i ovog puta poći za rukom?

-16%
Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred
Regularna cena: 1.099,00 RSD
Akcija: 934,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u prvom razredu. Zadaci podrazumevaju prepoznavanje i praćenje brojeva do 100, pravljenje skupova, kao i rešavanje jednostavnih matematičkih operacija. Razvoj grafomotoričkih sposobnosti pospešuje se zadacima u kojima dete piše slova, reči i rečenice. U okviru oblasti Opažanje dete uči da gleda na sat i da se snalazi u prostoru, čija je praktična primena u ovom uzrastu izuzetno važna. U okviru oblasti Geometrija dete vežba crtanje geometrijskih oblika, dok se sa osnovnim mernim jedinicama i pojmovima upoznaje u okviru oblasti Mere. Uz 80 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

-16%
Vulkančić 5 minuta za bajku pred spavanje
Regularna cena: 999,00 RSD
Akcija: 849,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić 5 minuta za bajku pred spavanje od ogromnog džina do tri mala praseta, zavirite u bajkoviti svet omiljenih junaka i pridružite im se u neobičnim avanturama.

-16%
Vulkančić Bojanka za najmlađe 2
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:

U ovoj zabavnoj knjizi pronaći ćete divne slike koje će vaši mališani lako obojiti na osnovu primera.

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Pepeljuga
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Pepeljugom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki braće Grim, jednih od najpoznatijih pisaca za decu. I biće očarani! Osim što će se upoznati sa teškom sudbinom prelepe Pepeljuge, mali čitaoci će i naučiti da su dobrota i plemenitost vrline ka kojima treba da teže, te da se dobrim dobro vraća. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+