Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610025538

Kategorija: Bajke

399,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: Dečje knjige
 • Autor : grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Oblast: Slikovnice
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Tvrd
 • Uzrast: 3-5
 • Godina: 2019
 • Format: 188x168x12
 • Broj strana: 8
Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3-6 godina
Povezani proizvodi
Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Gusari
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Gusari uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Dinosauri
299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Dinosauri je edukativna bojanka koja donosi mnoštvo zabavnih činjenica i potkrepljuje učenje kroz igru. Na jednoj strani nalaze se zanimljive informacije, a na drugoj modeli za bojenje. Dok boji, dete usvaja nova znanja, a istovremeno razvija koordinaciju pokreta i sposobnost logičkog povezivanja. U ovoj edukativnoj bojanci upoznaćete mnoštvo dinosaura koje treba da obojite kako vam se najviše dopada. Tu su kopneni i morski dinosauri, leteći dinosauri, mesojedi, biljojedi, pravi giganti i oni maleni, nalik na današnje kornjače. Ali to nije sve! Pored svakog dinosaura nalaze se zabavne činjenice o njima – gde su živeli, čime su se hranili ili zbog čega su bili zanimljivi. Neka zabava počne.

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti I razred obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u prvom razredu. Zadaci podrazumevaju prepoznavanje i praćenje brojeva do 100, pravljenje skupova, kao i rešavanje jednostavnih matematičkih operacija. Razvoj grafomotoričkih sposobnosti pospešuje se zadacima u kojima dete piše slova, reči i rečenice. U okviru oblasti Opažanje dete uči da gleda na sat i da se snalazi u prostoru, čija je praktična primena u ovom uzrastu izuzetno važna. U okviru oblasti Geometrija dete vežba crtanje geometrijskih oblika, dok se sa osnovnim mernim jedinicama i pojmovima upoznaje u okviru oblasti Mere. Uz 80 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Bebe životinja
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Bebe životinja uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

Vulkančić Lepezice Sveznalice Žuta, 5-6g
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Uz Vulkančić Lepezice sveznalice Žuta uzrast 5-6 godina otkrićete šta sve vaše dete zna. Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna. Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“. Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori. Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen: Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor. Igranje uvek završite tačnim odgovorom. Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja. Svaka lepezica sastoji se od tri crteža: Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja. Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika. Svaku temu najavljuje veća ilustracija. Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Vulkančić zvučna knjiga Domaće životinje
2.290,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna knjiga Domaće životinje uz pomoć koje ćete upoznati domaće životinje uz fantastične činjenice na svakoj strani, a sve to pomoću deset različitih zvukova koji vas čekaju u ovoj zvučnoj knjizi. Uz 10 različitih zvukova, fotografije i zanimljive činjenice, najmlađi čitaoci će se na zabavan i jednostavan način upoznati sa domaćim životinjama.

Vulkančić beba uči, Brojevi
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz ovu knjigu, učenje je lako i zabavno!

Vulkančić Moj blok za modne kreacije
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj blok za modne kreacije pomoću nalepnica i šablona, bojica i vaše mašte napravite modne kreacije iz snova.

Vulkančić Radna sveska Razmišljanje 2-3 godine
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Razmišljanje 2-3 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima. Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja:
Razmišljanje, za uzrast 2–3 godine, obuhvata pitanja sa kojima se dete sreće u svakodnevnom životu, posebno dok se igra, a koja se odnose na logičke probleme, poređenja, brojeve, razumevanje pojmova i odnosa, uočavanje šablona i nastavljanje niza, a sve sa ciljem podsticanja intelektualnog razvoja deteta.

Vulkančić Radna sveska Opažanje 3-4 godine
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Opažanje 3-4 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima! Utičite na povećanje koeficijenta inteligencije pomoću sposobnosti posmatranja. Dete sa visokom sposobnošću opažanja dobro je u analiziranju informacija i ume da reši i složenije probleme, baš kao naučnik koji pronalazi nepravilnost kretanja planeta ili Šerlok Holms, koji pronalazi rešenja pomoću neverovatno razvijene sposobnosti opažanja. Podstaknite dete da posmatra svet oko sebe.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.