Vulkančić bebina otkrivalica, Boje

Vulkančić bebina otkrivalica, Boje

Brend: Vulkančić

Kategorija: Knjige za bebe

Uzrast: 0+ meseci

Šifra proizvoda:

9788610029697

Opis proizvoda:

Knjiga Bebina otkrivalica, boje namenjena je najmlađim čitaocima koji se upoznaju sa svetom boja. A da učenje bude zabava, pripremili smo različite mehanizme pomoću kojih će mališani na jednostavan način usvojiti nova saznanja! Ova interaktivna knjiga sa različitim mehanizmima sjajan je način da dete lako i kroz igru unapređuje razvojne sposobnosti.

Regularna cena: 899,00 RSD
Akcija: 764,15 RSD Ušteda: 134,85 RSD!
Akcija traje od 27.11.2023. 00:01 do 21.12.2023. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Karakteristike proizvoda:

  • Kategorija: Dečje knjige
  • Autor: grupa autora
  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Oblast: Slikovnice
  • Povez: Tvrd
  • Uzrast: 0-3
  • Godina: 2019
  • Format: 140x140x15
  • Broj strana: 10

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi
-16%
Vulkančić bebin svet, Vrabac radoznalac
Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 339,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz knjigu Vrabac radoznalac Vaši mališani će na kreativan način uvideti neke od osnovnih suprotnosti i odnosa iz sveta oko nas. Namenjena je uzrastu od 2-3 godine i pomaže detetu da na zanimljiv način razvije finu motoriku.

-15%
Vulkančić Čik pogodi gde sam, Mišići
Regularna cena: 249,00 RSD
Akcija: 211,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Čik pogodi gde sam- Mišići knjiga sadrži 8 scena sa mnoštvom detalja. Na početku svake scene izdvojeni su predmeti koje dete mora da pronađe na sceni. Svaki od predmeta ponavlja se po nekoliko puta na velikoj sceni. Ispod svakog predmeta označeno je koliko se puta ponavlja na svakoj sceni. Pored toga, od deteta se traži da odgovori na dodatna pitanja ili da ispuni neki od zahteva: Koliko medvedića nije na tlu? Koje je ovo drvo? Koje je boje perje na krilima galeba? Otpevaj refren pesme koju najviše voliš. Eto malo razonode za vaše dete!

-16%
Vulkančić karte za decu, Brzalice, pitalice i razbrajalice
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić edukativne karte za decu Učim i igram se, Brzalice, pitalice i razbrajalice su zabavan način da se vaše dete upozna sa kratkim narodnim umotvorinama. Kutija sadrži 50 karata. 50 srpskih narodnih brzalica, pitalica i razbrajalica. Pomoću karata deca će vežbati razvoj govora i usavršavati svoje jezičke kompetencije. Karte ohrabruju interakciju između roditelja i dece.

-16%
Vulkančić Pričam ti priču bajke za decu 2
Regularna cena: 799,00 RSD
Akcija: 679,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Pričam ti priču Tri praseta, Mala sirena, Ružno pače donosi najlepše, najpoznatije i najomiljenije bajke i priče sveta, ispričane na potpuno nov način. Čitanje nenametljivo doprinosi širenju dečijih saznanja o svetu koji ga okružuje. Pridružite se zabavi! Neka vreme provedeno u čitanju priča vašim mališanima bude posebno.

-16%
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Fabrika igračaka
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Fabrika igračaka uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

-15%
Vulkančić Prvo učenje piši briši, Brojevi
Regularna cena: 1.299,00 RSD
Akcija: 1.104,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Prvo učenje piši briši, Brojevi najbolji je način prvog upoznavanja sa brojevima jeste putem vežbanja. Piši-briši mehanizam osmišljen je tako da mališanima omogući da, pomoću obrisivog flomastera, iznova i iznova ponavljaju i na taj način utvrde naučeno gradivo.

-16%
Vulkančić karte za decu, Deal with your mistakes
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte Učim i igram se – Deal with your mistakes, dete će na lak i jednostavan način naučiti kako da izbegne najčešće greške prilikom učenja engleskog jezika.

-15%
Vulkančić Edukativni model Sunčev sistem
Regularna cena: 2.790,00 RSD
Akcija: 2.371,50 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Edukativni model Sunčev sistem je edukativni model pomoću kojeg ćete kroz igru savladati Sunčev sistem. U knjizi od 64 strane saznaćete kako je nastalo Sunce i njegove planete, ali i druge zanimljivosti iz svemira! Uz knjigu dolazi i 5 čvrstih kartona sa delićima za istiskanje, kao i jednostavno uputstvo za sastavljanje 3D modela Sunčevog sistema. Učenje kroz igru i vizuelizaciju biće još zabavnije.
Zahvaljujući ovoj knjizi, otkrićete kako su nastali Sunce i planete Sunčevog sistema, saznaćete neverovatne podatke o kometama, raketama, astronautima i još mnogo više! Uz knjigu dolazi i 27 čvrstih kartonskih delova, pomoću kojih ćete napraviti svoj 3D model Sunčevog sistema.

-16%
Vulkančić Radna sveska Razmišljanje 3-4 godine
Regularna cena: 899,00 RSD
Akcija: 764,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Razmišljanje 3-4 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima! Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja:
Razmišljanje, za uzrast 3–4 godine, obuhvata pitanja sa kojima se dete sreće u svakodnevnom životu, posebno dok se igra, a koja se odnose na logičke probleme, poređenja, brojeve, razumevanje pojmova i odnosa, uočavanje šablona i nastavljanje niza, a sve sa ciljem podsticanja intelektualnog razvoja deteta.

-15%
Vulkančić Pametni prozorčići Zemlja
Regularna cena: 1.999,00 RSD
Akcija: 1.699,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Pametni prozorčići Zemlja nudi mališanima mogućnost da uče o bogatstvima planete Zemlje na interaktivan način. Kako bi otkrili zanimljive informacije o najrazličitijim vrstama životinja i staništa, ali i o tome od čega se sve sastoji Zemljina unutrašnjost, ališani treba da otvore prozorčiće, a ispod njih će ih čekati mnogo novih saznanja. Obradujte mališane ovom knjigom uz koju će na lak i zabavan način saznati zanimljive činjenice o planeti na kojoj živimo.

- Zašto Zemlju zovemo Plava planeta?
- Kako pingvini štite jaja da se ne smrznu?
- Zašto se ridji risovi penju na kaktuse?
Podignite prozorčiće i otkrijte fantastične tajne naše planete.

-16%
Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Lepezice sveznalice učimo Engleski je kviz sa 450 zanimljivih pitanja i odgovora pomoći ce vam da na zabavan nacin, kroz igru naučite osnove engleskog rečnika i proširite već postojeća znanja. Za pametne glavice. Uključi vijuge.

-10%
Infantino edukativna knjiga
Regularna cena: 890,00 RSD
Akcija: 801,00 RSD

Opis proizvoda:

Infantino edukativna knjiga namenjena je bebama od rođenja. Uz pomoć plastične ručke, lako se može montirati i na kolica kao i na auto sedište. Sadrži i glodalicu.