Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu

Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610044287

Kategorija: Knjige za decu

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Ova knjiga je sjajan izbor za sve kreativne mališane. Posebne makaze koje dolaze uz nju idealne su za lako sečenje papira, ali nikako ne mogu povrediti kožu ili odeću. Zbog toga možete biti sigurni da će se vaši mališani bezbedno zabavljati uz kreativne aktivnosti. Knjiga je praktična i za zabavu van kuće, pa može biti sjajan način da se mališani animiraju za vreme putovanja i uopšteno van kuće. Aktivnosti uključuju prepoznavanje oblika, seckanje, bojenje i lepljenje, te će mališani razvijati svoju percepciju i kreativnost.

Karakteristike proizvoda:
Ova jedinstvena knjiga pomoći će mališanima u razvijanju fine motorike i poboljšavanju koncentracije. Na svakoj strani pronaći ćete scenu za ukrašavanje i bojenje.

Najpre obojte svaku scenu prema zadatom primeru.
Potom pronađite odgovarajuće oblike koji nedostaju.
Iskrojte oblike posebnim makazama za najmlađe, koje ne mogu povrediti vaše prstiće.
Na kraju zalepite isečene oblike na odgovarajuća mesta.

Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu
Brend Vulkančić
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 3-5 godina
Povezani proizvodi
Vulkančić bojanka za decu, Nova Godina
149,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Bojanka za decu Nova GodinaBojanke namenjene je deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koje detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

Vulkančić Superzabavni blok 3 za decu
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Superzabavni blok 3 za decu ova knjiga nudi mnoštvo aktivnosti uz koje će se mališani dugo zabavljati. Prigodan format, zanimljive ilustracije i nalepnice izmamiće osmeh na licu svakom detetu. U ovom bloku pronaći ćete mnoštvo preslatkih životinjica koje trebe da ukrasite i obojite. Kreativni set koji sadrži strane za bojenje i preko 500 nalepnica obezbediće vam sate i sate zabave.

Vulkančić knjiga za decu Zvučne priče, Vozila
1.999,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić knjiga za decu Zvučne priče, Vozila pomoći će vam da saznate sve o vozilima: koje zvuke ispuštaju, čemu služe i gde „spavaju“ Zabavni stihovi, živopisne ilustracije i zvučni dugmići učiniće da upoznavanje sa vozilima iz sveta oko nas bude veselo i zabavno.

Vulkančić Dečja enciklopedija Ljudsko telo
2.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

Šta je manje od ćelije? Da li su rebra savitljiva? Zašto su zubi različitog oblika? Na ova i još mnoga druga pitanja pronaći ćete odgovore u ovoj edukativnoj knjizi. Upotpunite svoje znanje o ljudskom telu i saznajte mnogo zanimljivih i korisnih podataka.
U ovoj zanimljivoj knjizi pronaći ćete neverovatne fotografije, ilustracije i zapanjujuće činjenice koje će vam pomoći da odgovorite na sva pitanja o ljudskom telu.

Vulkančić Radna sveska Opažanje 3-4 godine
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Opažanje 3-4 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima! Utičite na povećanje koeficijenta inteligencije pomoću sposobnosti posmatranja. Dete sa visokom sposobnošću opažanja dobro je u analiziranju informacija i ume da reši i složenije probleme, baš kao naučnik koji pronalazi nepravilnost kretanja planeta ili Šerlok Holms, koji pronalazi rešenja pomoću neverovatno razvijene sposobnosti opažanja. Podstaknite dete da posmatra svet oko sebe.

Vulkančić karte za decu, Brzalice, pitalice i razbrajalice
499,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić edukativne karte za decu Učim i igram se, Brzalice, pitalice i razbrajalice su zabavan način da se vaše dete upozna sa kratkim narodnim umotvorinama. Kutija sadrži 50 karata. 50 srpskih narodnih brzalica, pitalica i razbrajalica. Pomoću karata deca će vežbati razvoj govora i usavršavati svoje jezičke kompetencije. Karte ohrabruju interakciju između roditelja i dece.

Vulkančić karte za decu, Evropa
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Edukativne karte Učim i igram se – Evropa zamišljene su tako da se od dece ne očekuje da daju odgovor na svako pitanje, već da se putem igre upoznaju sa Evropom, njenim znamenitostima i velikanima. Dete će se upoznati sa mnogim evropskim državama, ali i sa osnovnim podacima iz života ljudi koji su u velikoj meri oblikovali tokove svetske istorije, nauke i kulture.
Uz edukativni kviz Učim i igram se – Evropa, dete će se na zabavan i jednostavan način, kroz igru, upoznati sa osnovnim geografskim i istorijskim podacima, znamenitim ličnostima i spomenicima Evrope.

Vulkančić zvučna knjiga Domaće životinje
2.290,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna knjiga Domaće životinje uz pomoć koje ćete upoznati domaće životinje uz fantastične činjenice na svakoj strani, a sve to pomoću deset različitih zvukova koji vas čekaju u ovoj zvučnoj knjizi. Uz 10 različitih zvukova, fotografije i zanimljive činjenice, najmlađi čitaoci će se na zabavan i jednostavan način upoznati sa domaćim životinjama.

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište 2
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište srednji uzrast obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u obdaništu. Zadaci obuhvataju prepoznavanje i praćenje brojeva do 12, upoređivanje brojeva i količina, prepoznavanje velikih i malih slova azbuke, kao i njihovo pronalaženje u rečima. U okviru oblasti Opažanje, dete tumači i pronalazi razlike na slikama. Osim toga, Moj super blok sa 50 aktivnosti sadrži i logičke zadatke kojima se razvijaju kognitivne sposobnosti deteta. Pospešivanje motorike postiže se onim zadacima koji podrazumevaju bojenje i crtanje kako slobodnim stilom, tako i po zadatom modelu. Uz 120 nalepnica koje se nalaze u ovoj knjizi, učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

Vulkančić Moja Mala Slagalica, Brojevi
699,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja Mala Slagalica Brojevi ima šest slagalica u knjizi i pomoći će svakom mališanu da lako i brzo nauči brojeve.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.