Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo

Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610014570

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja ili Izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.
Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: UDŽBENICI I PRIRUČNICI
 • Autor: Lepezice sveznalice
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Godina: 2015
 • Format: 6x17
 • Strana: 104
Vulkančić lepezice sveznalice 2 razred, 2 deo
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 8+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Ova knjiga je sjajan izbor za sve kreativne mališane. Posebne makaze koje dolaze uz nju idealne su za lako sečenje papira, ali nikako ne mogu povrediti kožu ili odeću. Zbog toga možete biti sigurni da će se vaši mališani bezbedno zabavljati uz kreativne aktivnosti. Knjiga je praktična i za zabavu van kuće, pa može biti sjajan način da se mališani animiraju za vreme putovanja i uopšteno van kuće. Aktivnosti uključuju prepoznavanje oblika, seckanje, bojenje i lepljenje, te će mališani razvijati svoju percepciju i kreativnost.

Vulkančić bajke za najmlađe, Uspavana lepotica
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Sa Uspavanom lepoticom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa princezom Ružicom, kojoj je osvetoljubiva zla vila htela da naudi. Osim toga, naučiće da su dobrota i plemenitost vrline ka kojima treba da teže, a da zlo na kraju uvek biva kažnjeno. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Vulkančić Moj set za putovanje Životinje
1.099,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj set za putovanje Životinje pred vama je neponovljivi set uz koji su zagarantovani sati i sati dobre zabave na putovanju. U njemu se nalaze kreativni blok sa crtežima za bojenje i bojice. Set sadrži kreativni blok sa crtežima za bojenje i bojice.

Vulkančić Čik pogodi gde sam, Medvedići
249,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkan Čik pogodi gde sam- Medvedići knjiga sadrži 8 scena sa mnoštvom detalja. Na početku svake scene izdvojeni su predmeti koje dete mora da pronađe na sceni. Svaki od predmeta ponavlja se po nekoliko puta na velikoj sceni. Ispod svakog predmeta označeno je koliko se puta ponavlja na svakoj sceni. Pored toga, od deteta se traži da odgovori na dodatna pitanja ili da ispuni neki od zahteva: Koliko medvedića nije na tlu? Koje je ovo drvo? Koje je boje perje na krilima galeba? Otpevaj refren pesme koju najviše voliš. Eto malo razonode za vaše dete!

Vulkančić Radna sveska Opažanje 3-4 godine
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Opažanje 3-4 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima! Utičite na povećanje koeficijenta inteligencije pomoću sposobnosti posmatranja. Dete sa visokom sposobnošću opažanja dobro je u analiziranju informacija i ume da reši i složenije probleme, baš kao naučnik koji pronalazi nepravilnost kretanja planeta ili Šerlok Holms, koji pronalazi rešenja pomoću neverovatno razvijene sposobnosti opažanja. Podstaknite dete da posmatra svet oko sebe.

Vulkančić Moja prva bojanka za decu 2
299,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 2 osmišljena je tako da razvija vizuelne i motoričke sposbnosti deteta. Osim što će vežbati preciznost, u bojankama se nalaze i obojeni primeri scena koji će mališanima poslužiti kao ideja kako da oboje svoj crtež.
Bojenje po modelu nikada nije bilo zabavnije kao uz zanimljive scene koje se nalaze u ediciji Moja prva bojanka.

Vulkančić knjiga za decu Mali princ proširena stvarnost
1.699,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mali princ proširena stvarnost, na majušnom asteroidu B 612, na kome žive i jedna ruža i tri vulkana. Odatle kreće na put koji ce ga dovesti do Zemlje. Tu ce, među ostalim živopisnim likovima, upoznati pilota koji će mu postati najbolji prijatelj, i koji će nas čitaoce upoznati sa dogodovštinama malog princa. Mali princ je svevremeni klasik za decu i odrasle, priča koja i dan-danas oduševljava ozbiljnošću tema i lepotom poetskog jezika kojim je napisana. Ovo je knjiga za sve one koje se pitaju o smislu postojanja, tajnama univerzuma i vrednostima življenja. Ova knjiga o ljubavi i prijateljstvu sada je obogaćena sadržajem proširene stvarnosti, što omogućava potpuno nov i jedinstven doživljaj priče koju ste voleli ili ćete tek zavoleti.
Proširena stvarnost donosi:
• muzički doživljaj
• igre
• 3D svet malog princa
• i još mnogo toga…

Vulkančić Moja prva riznica priča o životinjama
1.699,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja prva riznica priča o životinjama zahvaljujući ovoj knjizi, upoznaćete mnoštvo jedinstvenih junaka i sa njima učestvovati u brojnim avanturama. U ovim toplim, divno ilustrovanim pričama, uživaće i roditelji i njihovi mališani koji će želeti da im se ova knjiga čita iznova i iznova...

Vulkančić karte za decu, Sizifova pravopisna pravila 2
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči 50 novih pravopisnih pravila! Uz edukativne karte Sizifova pravopisna pravila 2 iz edicije Učim i igram se, dete će pamteći zanimljive ilustracije koje slikovito reprezentuju pravopisnu normu veoma lako postati pravi stručnjak u poznavanju pravopisa. Nove edukativne karte iz serijala Učim i igram se. Pomoću karata deca će na kreativan i lak način naučiti pravopisna pravila.

Vulkančić Putuj, nauči i istraži Svemir
3.290,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Putuj, nauči i istraži Svemir ukoliko te zanima kako je nastalo prostranstvo zvano svemir, od čega se sastoji Sunčev sistem ili kako izgleda život astronauta u svemirskoj stanici – ovo je prava knjiga za tebe! Mnoštvo zanimljivih informacija, ali i pitanja i odgovora na temu svemira učenje približava igri, a saznanja koja ćeš steći o Suncu, Mesecu, planetama, crnim rupama i još mnogo čemu učiniće te pravim malim astronautom.Knjiga obiluje živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst, a slagalica koju treba da sastaviš čini učenje nikad lakšim! 

 

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.