Vulkančić Lepezice sveznalice, I razred II deo

Vulkančić Lepezice sveznalice, I razred II deo

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610014563

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Vulkančić Lepezice sveznalice, I razred II deo olakšaće ti zabavu u društvu prijatelja ili u porodici. Izaberi jednu karticu iz lepeze i odgovori na sva pitanja koja su na njoj. Vodi računa o “stručnim” pitanjima, pored kojih stoji šaljiva sličica neke osobe – to su obično teža pitanja! Ili izaberi jednu oblast i odgovori na sva pitanja vezana za nju.Ako igraš ovu igru sa roditeljima ili drugarima, pokušaj da ih zbuniš pitanjima koja su obeležena crtežom sa desne strane.

 

Karakteristike proizvoda:

 

  • Kategorija: dečje knjige
  • Autor: grupa autora
  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Oblast: edukativne
  • Povez: kutija
  • Uzrast: 7-9
  • Godina: 2015
  • Format: 70x185x35
  • Broj strana: 148
Vulkančić Lepezice sveznalice, I razred II deo
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 7+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Edukativna slagalica: 1, 2, 3
799,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Edukativna slagalica 1 2 3 koja pored slagalice sadrži i knjigu, osmišljena je tako da deca na najlakši način nauče brojeve, uz igru i zabavu.Uz ovu knjigu brojeve ćeš naučiti kao od šale.Potrebno je da složiš slagalicu, prelistaš knjižicu i potom poletiš na krilima znanja!

Vulkančić bojanka, Torbica 1
349,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka je savršen način da se zabavite se uz nove sjajne bojanke u obliku torbice. Na početku svake strane pronaći ćete predlog kako bi vaš crtež mogao da izgleda kada ga obojite.

Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.Saveti Lepezica sveznalica:Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija.Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Vulkančić Riznica priča Dome, slatki dome
399,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Riznica priča Dome, slatki dome pred Vama je knjiga puna toplih novih priča koje do sada niste imali priliku da čitate. Izaberite svog omiljenog junaka, uzmite knjigu u ruke i zabava može da počne.

Vulkančić Piši briši Brojevi
699,00 RSD

Opis proiuvoda: 

Vulkančić Piši briši Brojevi nauči da pišeš brojeve. Izbroj pojmove na svakoj stranici. Prati isprekidane linije i uvežbaj oblik broja. Prevuci preko sive linije da napišeš broj. Nauči kako da napišeš brojeve slovima.

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje
299,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje je edukativna bojanka koja donosi mnoštvo zabavnih činjenica i potkrepljuje učenje kroz igru. Na jednoj strani nalaze se zanimljive informacije, a na drugoj modeli za bojenje. Dok boji, dete usvaja nova znanja, a istovremeno razvija koordinaciju pokreta i sposobnost logičkog povezivanja. U ovoj edukativnoj bojanci upoznaćete mnoštvo životinja koje treba da obojite kako vam se najviše dopada. Tu su domaće životinje, životinje iz okeana, afričke savane i sa južnoameričkog kontinenta! Ali to nije sve! Pored svake životinje nalaze se zabavne činjenice o njima – gde žive, čime se hrane ili zbog čega su posebne. Neka zabava počne.

Vulkančić bajke za najmlađe, Pinokio
599,00 RSD

Opis poizvoda:

Sa Pinokijom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će saznati kako prolaze nevaljala i nestašna deca! Osim toga, naučiće da se u životu ne sme lagati i da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom deca će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči
2.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči pomoći će vam da otkrijte nove reči i prijatelje uz 18 fantastičnih zvukova u ovoj divno ilustrovanoj knjizi. Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće koji odgovaraju rečima na svakoj stranici. Poslušajte i veselu melodiju.

Vulkančić Torbica puna igara Jednorozi
249,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Torbica puna igara Jednorozi ispoljite svoju kreativnost pomoću ove zanimljive knjige pune zabavnih zadataka! Obojte razne sirene, povežite tačkice i sklopite slagalice. Knjiga je osmišljena tako da podstiče dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema, a interesantan oblik knjige koja je kao torbica izmamiće osmeh na lice svim devojčicama.

Vulkančić bojanka Park
149,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka Park sadrži 8 tematskih scena za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koje detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

Vulkančić bajke za najmlađe, Pepeljuga
599,00 RSD

Opis proizvoda:

Sa Pepeljugom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki braće Grim, jednih od najpoznatijih pisaca za decu. I biće očarani! Osim što će se upoznati sa teškom sudbinom prelepe Pepeljuge, mali čitaoci će i naučiti da su dobrota i plemenitost vrline ka kojima treba da teže, te da se dobrim dobro vraća. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Vulkančić Vesela bojanka za decu 4
299,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Vesela bojanka za decu 4Likovi ove bojanke čekaju te da ih ukrasiš svojim omiljenim bojicama. Njihove vesele okice izmamiće svakom mališanu osmeh na lice i omogućiti mu sate i sate dobre zabave.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.