Vulkančić Fantastična moda knjiga za devojčice

Vulkančić Fantastična moda knjiga za devojčice

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610036572

Kategorija: Bojanke za decu

499,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić Fantastična moda knjiga za devojčice je nova knjiga sa aktivnostima. Obojte modele i obucite ih po svom ukusu! Uz dezenirane papire, zabavne nalepnice i ilustracije za bojenje, zabava je zagarantovana. Probudte svoju kreativnost i pustite mašti na volju.

Karakteristike proizvoda: 

 

 • Kategorija: UZRAST OD 3 DO 6 GODINA
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Broš
 • Godina: 2021
 • Format: 23x31
 • Strana: 36
Vulkančić Fantastična moda knjiga za devojčice
Brend Vulkančić
Pol
 • ženski
Uzrast
 • 3+ godina
Povezani proizvodi
Vulkančić Putuj, nauči i istraži Svemir
3.290,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Putuj, nauči i istraži Svemir ukoliko te zanima kako je nastalo prostranstvo zvano svemir, od čega se sastoji Sunčev sistem ili kako izgleda život astronauta u svemirskoj stanici – ovo je prava knjiga za tebe! Mnoštvo zanimljivih informacija, ali i pitanja i odgovora na temu svemira učenje približava igri, a saznanja koja ćeš steći o Suncu, Mesecu, planetama, crnim rupama i još mnogo čemu učiniće te pravim malim astronautom.Knjiga obiluje živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst, a slagalica koju treba da sastaviš čini učenje nikad lakšim! 

 

Vulkančić Priče kratke za snove slatke Princeze
899,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Priče kratke za snove slatke Princeze donose vam najlepše petominutne priče i bajke iz celog sveta. Čitajte ih pred spavanje, kada se probudite, dok se igrate ili kada to vama najviše odgovara! Listajte i gledajte knjige kod kuće, u parku, u vrtiću... Uživajte u divnim pričama, usvajajte nove reči, maštajte. Neka vreme provedeno u čitanju bude nezaboravan deo vašeg odrastanja.

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga za decu Mišić Tip je nestašan, ne duri se, mali Tipe! Dobri miševi uvek slušaju roditelje, ali izgleda da je Tip rešio da bude nevaljao u šetnji s mamom. Mišić Tip je nestašan kao i sva deca. Njegova mama je veoma dobra i zna kako da ga nauči lepom ponašanju. Hoće li joj to i ovog puta poći za rukom?

Vulkančić karte za decu, Sizifova pravopisna pravila 2
499,00 RSD

Opis proizvoda: 

Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči 50 novih pravopisnih pravila! Uz edukativne karte Sizifova pravopisna pravila 2 iz edicije Učim i igram se, dete će pamteći zanimljive ilustracije koje slikovito reprezentuju pravopisnu normu veoma lako postati pravi stručnjak u poznavanju pravopisa. Nove edukativne karte iz serijala Učim i igram se. Pomoću karata deca će na kreativan i lak način naučiti pravopisna pravila.

Vulkančić Čitaj mi priču, Dan kada sam upoznala čudovište
349,00 RSD

Opis proizvoda:

Čitaj mi priču Dan kada sam upoznala čudovište zasigurno će podstaći mališane da se prepuste krilima mašte, zaplove u neobične avanture zajedno sa malenim junacima i smeju se njihovih zgodama i nezgodama. Jednog dana Sonja je slučajno naletela na čudovište, pravo spadalo koje je svuda prati i sve kvari. Upoznajte ove neobične junake i saznajte kako novi prijatelji mogu zauvek da nam promene život.

Vulkančić Najlepše bajke za laku noć Pero
1.799,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Najlepše bajke za laku noć Pero čini preko dvadeset bajki. Pored najpoznatijih, u ovu knjigu uvrstili smo i one manje poznate. Ovaj izbor bajki nije preporučljiv za decu mlađu od 7 godina. Uživajte družeći se sa malom guščaricom, Pepeljugom, Palčićem. Pomozite jarićima da ih vuk ne pronađe. Ne sumnjamo da ćete shvatiti zašto bezmalo svako dete na ovoj planeti zna za bar jednu od Peroovih bajki i zašto one predstavljaju pravi biser svetske književnosti za decu.

Vulkančič 365 superzabavnih crteža, žvrljotina, maštarija i uspomena
999,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančič 365 superzabavnih crteža, žvrljotina,  maštarija i uspomena sadrži 365 različitih aktivnosti i zadataka, po jedan za svaki dan u godini. Neki su vezani za dnevne aktivnosti i trenutna raspoloženja, neki će vam pomoći da sačuvate od zaborava vaše želje, nade i snove, a neki će vam podstaći maštu i od srca vas nasmejati. Spomenar ne morate popunjavati redom, možete početi i od sredine ili kraja, kako god vi odlučite.

Vulkančić Vesela vežbalica Grad
399,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Vesela vežbalica Grad zabavite se uz knjige pomoću zabavnih zadataka kao što su slagalice, spajanje tačkica, scene za bojenje i drugi. Knjige su osmišljene tako da podstiču dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema na različite, zanimljive načine. Mališani, ovaj zabavni blok pun aktivnosti i mozgalica zaokupiće vašu pažnju. Rešavajte zadatke I družite se sa preslatkim životinjama – one će vam sigurno šapnuti odgovor ako se zbunite.

Vulkančić bojanka Princeze
149,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka Princeze sadrži 8 tematskih scena za bojenje, sa umanjenim obojenim modelima koji će mališane podstaći da prepoznaju i razlikuju boje i oblike. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koje detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

Vulkančić Čitaj mi priču - Traži se T.Reks, 3-6g
349,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Čitaj mi priču - Traži se T.Reks je knjiga predviđena za decu od 3 do 6 godina. Jednom razredu dosta je dosadnih lekcija, zato je smislilo plan da škola postane mnogo interesantnija. Saznaj šta će se desiti u ovoj divno ilustrovanoj slikovnici.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.