Vulkančić Lepezice Sveznalice Plava, 3-4g

Vulkančić Lepezice Sveznalice Plava, 3-4g

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610000368

Kategorija: Edukativne knjige

599,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Uz Vulkančić Lepezice sveznalice Plava otkrićete šta sve vaše dete zna. Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna. Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“. Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori. Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen: Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor. Igranje uvek završite tačnim odgovorom. Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja. Svaka lepezica sastoji se od tri crteža: Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja. Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika. Svaku temu najavljuje veća ilustracija. Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

Karakteristike proizvoda:

  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Format: 6x17
  • Strana: 106
Vulkančić Lepezice Sveznalice Plava, 3-4g
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 3-6 godina
Povezani proizvodi
Vulkančić zvučna slikovnica Bučna farma
2.490,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna slikovnica Bučna farma pomoći će vam da upoznate stanovnike farme uz 18 fantastičnih zvukova u ovoj divno ilustrovanoj knjzi. Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće koji odgovaraju životinjama. Poslušajte i veselu melodiju.

Vulkančić Oboj, zalepi i zabavi se Jednorozi
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Oboj, zalepi, zabavi se Jednorozi nude beskrajnu zabavu za mališane. Oni će uživati uz različite ilustracije za bojenje, zadatke za razmišljanje, kao i nalepnice za ukrašavanje. Pustite mašti na volju i zabava može da počne. Neverovatni jednorozi iz ove knjige pobrinuće se da ti u igri sa njima nikada ne bude dosadno. Mnoštvo scena za bojenje i zadataka za mozganje donose sate i sate neprekidne zabave. Tu su i nalepnice koje će svaku stranu učiniti neponovljivom.

Vulkančić bojanka, Torbica 1
349,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkan bojanka je savršen način da se zabavite se uz nove sjajne bojanke u obliku torbice. Na početku svake strane pronaći ćete predlog kako bi vaš crtež mogao da izgleda kada ga obojite.

Vulkančić Zabava sa nalepnicama Fabrika igračaka
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Zabava sa nalepnicama Fabrika igračaka uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije.

Vulkančić Karte Upoznajmo Srbiju - Kviz, 8-12g
499,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Karte Upoznajmo Srbiju - Kviz predviđen je za decu od 8 do 12 godina. Uz edukativne karte, kviz Učim i igram se – Upoznajmo Srbiju dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, upoznati Srbiju kroz osnovne geografske i istorijske podatke, narodnu tradiciju, znamenite ličnosti, mesta i spomenike. U ovim edukativnim kartama i kvizu, dete će se sresti sa osnovnim geografskim i istorijskim podacima, narodnom tradicijom, spomenicima, znamenitostima, uticajnim ličnostima. Tu su i pitanja iz književnosti kao i opšta pitanja o Srbiji kakva je danas.

Vulkančić Rastemo i učimo Brojevi
399,00 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Rastemo i učimo Brojevi upoznajte dete sa svetom brojeva i podstaknite usvajanje novih pojmova koji će obogatiti rečnik svih mališana!

Vulkančić Pričam ti priču bajke za decu 3
799,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Pričam ti priču Pepeljuga, Crvenkapa, Čarobnjak iz Oza donosi najlepše, najpoznatije i najomiljenije bajke i priče sveta, ispričane na potpuno nov način. Čitanje nenametljivo doprinosi širenju dečijih saznanja o svetu koji ga okružuje. Pridružite se zabavi! Neka vreme provedeno u čitanju priča vašim mališanima bude posebno.

Vulkančić edukativna knjiga Šta, kako, zašto Zemlja
1.499,00 RSD

Opis proizvoda:
Šta, kako, zašto – Zemlja donosi odgovore na mnogobrojna pitanja mališana. Atlas je pun fascinantnih činjenica, ilustracija i grafikona koji otkrivaju mnoge zanimljivosti o planeti Zemlji. Ova knjiga sadrži niz jednostavnih eksperimenata koje možete izvesti kod kuće da biste bolje razumeli koncepte naučene u ovom štivu.

Vulkančić 100 igara za pametne glave
1.099,00 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić 100 igara za pametne glave u sebi krije 100 zadataka različitih po težini koji će vas dugo zabavljati. Knjigu u ruke i igrajte se dok rešavate mozgalice, bojite i pravite predmete koji će vam ostati kao uspomena na predivno druženje sa ovom knjigom.

Vulkančić knjige za bebe Dođi i vozi se sa nama, 0-2g
599,00 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Dođi i vozi se sa nama knjige za bebe zanimljiva knjiga za Vaše najmlađe koja će učniti da Vaše dete lagano utone u san.

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Bambi
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Vulkančić bajke sa iskakalicama, Tri Praseta
399,00 RSD

Opis proizvoda:

Fantastične iskakalice, kojima su ove knjige obogaćene, učiniće da mališani uživaju u najzabavnijoj aktivnosti – čitanju!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.