Vulkančić Velika riznica pesama knjige za decu, 3-6g

Vulkančić Velika riznica pesama knjige za decu, 3-6g

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788677101749

Kategorija: Edukativne knjige

2.290,00 RSD 1.946,50 RSD Ušteda: 343,50 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Vulkančić Velika riznica pesama knjige za decu je izbor najlepših pesama za decu iz pera Jovana Jovanovića Zmaja, pesama koje nas očaravaju svojom neposrednošću, toplinom i jednostavnošću i vraćaju nas u magične i bezbrižne dane odrastanja. Pesme čika Jove Zmaja predstavljaju pravo blago naše književnosti koje se prenosi sa generacije na generaciju i ostaje neizostavni deo detinjstva svakog čoveka.

Karakteristike proizvoda:

  • Težina specifikacija: 0.5 kg
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Tvrd
  • Format: 21,5x30
  • Strana: 160
Vulkančić knjige za decu Velika riznica pesama, 3-6g
Brend Vulkančić
Uzrast
  • 3-6 godina
Povezani proizvodi
-16%
Vulknačić knjige za bebe Superfantastični traktor, 0-2g
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Superfantastični traktor knjige za bebe je knjiga u kojoj hrčak Gile pritiče u pomoć liscu Srećku i zečici Cici.

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Snežana i sedam patuljaka
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Snežanom i sedam patuljaka , klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa prelepom Snežanom, koja je zbog sujete nove kraljice zamalo stradala! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji i da zlo na kraju ipak bude kaženjeno. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić Bajkovita bojanka 4 za devojčice
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Bajkovita bojanka 4 za devojčice pripada ediciji bojanki Bajkovite bojanke gde će dete imati prilike da oboji scenu, ali i da sazna kako princeze žive i kako vole da provode vreme, a zatim ukrasiti njihov raskošni svet prelepim bojama.

-16%
Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi, odnosi i veličine, računanje i brojanje, gledanje na sat obuhvata sve bitne oblasti učenja dece uzrasta od 3 do 6 godina. Ova knjiga pomoći će vašem detetu da se upozna sa matematikom na zabavannačin. Sadrži razne zadatke idealne za prvi susret deteta sa računanjem i brojanjem, kao i mnoge zanimljive scene za bojenje i različite igrice.

-16%
Vulkančić karte za decu, Prve reči na francuskom jeziku
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Prve reči na francuskom jeziku, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti prve reči na francuskom jeziku. Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči prve reči na francuskom jeziku.
1. Izaberite kartu i pogledajte sliku.
2. Pokažite sliku detetu i upitajte ga o kom pojmu je reč. Zatim ga pitajte da li zna kako se taj pojam kaže na francuskom jeziku.

-15%
Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči
Regularna cena: 2.490,00 RSD
Akcija: 2.116,50 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić zvučna slikovnica Prve reči pomoći će vam da otkrijte nove reči i prijatelje uz 18 fantastičnih zvukova u ovoj divno ilustrovanoj knjizi. Čitajte priču, pronađite i pritiskajte dugmiće koji odgovaraju rečima na svakoj stranici. Poslušajte i veselu melodiju.

-15%
Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje
Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 254,15 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Oboj me bojanka za decu Životinje je edukativna bojanka koja donosi mnoštvo zabavnih činjenica i potkrepljuje učenje kroz igru. Na jednoj strani nalaze se zanimljive informacije, a na drugoj modeli za bojenje. Dok boji, dete usvaja nova znanja, a istovremeno razvija koordinaciju pokreta i sposobnost logičkog povezivanja. U ovoj edukativnoj bojanci upoznaćete mnoštvo životinja koje treba da obojite kako vam se najviše dopada. Tu su domaće životinje, životinje iz okeana, afričke savane i sa južnoameričkog kontinenta! Ali to nije sve! Pored svake životinje nalaze se zabavne činjenice o njima – gde žive, čime se hrane ili zbog čega su posebne. Neka zabava počne.

-16%
Vulkančić Vesela vežbalica Zanimanja
Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 339,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Vesela vežbalica Zanimanja zabavite se uz knjige pomoću zabavnih zadataka kao što su slagalice, spajanje tačkica, scene za bojenje i drugi. Knjige su osmišljene tako da podstiču dečju kreativnost i sposobnost rešavanja problema na različite, zanimljive načine. Mališani, ovaj zabavni blok pun aktivnosti i mozgalica zaokupiće vašu pažnju. Rešavajte zadatke I družite se sa preslatkim životinjama – one će vam sigurno šapnuti odgovor ako se zbunite.
 

-16%
Vulkančić Bajkovita bojanka 1 za devojčice
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda:

Vulkančić Bajkovita bojanka 1 za devojčice pripada ediciji bojanki Bajkovite bojanke gde će dete imati prilike da oboji scenu, ali i da sazna kako princeze žive i kako vole da provode vreme, a zatim ukrasiti njihov raskošni svet prelepim bojama.

-16%
Vulkančić karte za decu, Saobraćaj-kviz
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić karte za decu, Saobraćaj-kviz dete će se na jednostavan i zabavan način, kroz igru, upoznati sa pravilima saobraćaja i osnovama bezbednog ponašanja.

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+