Vulkančić Moja prva bojanka za decu 1

Vulkančić Moja prva bojanka za decu 1

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610032734

Kategorija: Bojanke za decu

299,00 RSD 254,15 RSD Ušteda: 44,85 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja prva bojanka za decu 1 osmišljena je tako da razvija vizuelne i motoričke sposbnosti deteta. Osim što će vežbati preciznost, u bojankama se nalaze i obojeni primeri scena koji će mališanima poslužiti kao ideja kako da oboje svoj crtež.
Bojenje po modelu nikada nije bilo zabavnije kao uz zanimljive scene koje se nalaze u ediciji Moja prva bojanka.

Karakteristike proizvoda: 

 • Kategorija: UZRAST OD 3 DO 6 GODINA
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Broš
 • Godina: 2020
 • Format: 21x28
 • Strana: 32
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 1
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3+ godina
Povezani proizvodi
-16%
Vulkančić Edukativni blok za decu Abeceda
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda: 

Nauči da pišeš slova abecede na lak i zabavan način. Uvežbaj poteze pisanja prateći strelice, a zatim te pri dnu svake stranice čeka po jedna reč koju treba da napišeš više puta.

-15%
Vulkančić Album za buduću mamu
Regularna cena: 3.490,00 RSD
Akcija: 2.966,50 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić album sačuvajte svoje dragocene trenutke u jednom sasvim drugačijem albumu punom iznenađenja. Pred vama je album pun iznenađenja koji možete popunjavati iz meseca u mesec i tako zabeležiti sve najlepše trenutke kroz koje ste Vaš partner i Vi prošli u ovom divnom periodu. Uz brojna mesta za fotografije, šarene animacije i džepiće za dokumenta, sveščice i iskakalice, popunjavanje ovog albuma biće pravo uživanje i on će postati uspomena kojoj ćete se uvek rado vraćati.

-15%
Vulkančić Moja mala bojanka Zanimanja
Regularna cena: 119,00 RSD
Akcija: 101,15 RSD

Opis porizvoda:
Vulkančić Moja mala bojanka Zanimanja sadrži krupne ilustracije za bojenje, bez sitnih detalja, i zato je pogodna za prvi susret dece sa bojenjem. Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. Dete će se zabaviti bojeći osam zanimljivih tematskih ilustracija, a u isto vreme će usavršavati tehniku bojenja, urednost, razvijati vizuelne i motoričke sposobnosti.

-16%
Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 2 godine
Regularna cena: 399,00 RSD
Akcija: 339,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić knjiga sa aktivnostima za decu od 2 godine deci će omogućiti da zalepe nalepnice i zabave se. Od životinja sa farme do kupanja u penušavim balončićima, dvogodišnjaci će obožavati da lepe nalepnice i da se njima igraju. Svaka stranica ove knjige posebno je osmišljena tako da podstiče razvoj fine motorike, mašte i rešavanja problema.

-16%
Vulkančić Zabavni koferčić Princeze
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Zabavni koferčić Princeze osmišljene su tako da podstiču dečju kreativnost. U knjigama se nalaze različite aktivnosti, scene za bojenje i nalepnice uz koje će se najmlađi dugo zabavljati. Neobičan oblik knjige koja je kao kofer, zasigurno će privući pažnju svakog deteta.

-15%
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 3
Regularna cena: 299,00 RSD
Akcija: 254,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Moja prva bojanka za decu 3 osmišljena je tako da razvija vizuelne i motoričke sposbnosti deteta. Osim što će vežbati preciznost, u bojankama se nalaze i obojeni primeri scena koji će mališanima poslužiti kao ideja kako da oboje svoj crtež.
Bojenje po modelu nikada nije bilo zabavnije kao uz zanimljive scene koje se nalaze u ediciji Moja prva bojanka.
 

-16%
Vulkančić dečija knjiga Oboj, seckaj i zalepi: Na selu
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:
Ova knjiga je sjajan izbor za sve kreativne mališane. Posebne makaze koje dolaze uz nju idealne su za lako sečenje papira, ali nikako ne mogu povrediti kožu ili odeću. Zbog toga možete biti sigurni da će se vaši mališani bezbedno zabavljati uz kreativne aktivnosti. Knjiga je praktična i za zabavu van kuće, pa može biti sjajan način da se mališani animiraju za vreme putovanja i uopšteno van kuće. Aktivnosti uključuju prepoznavanje oblika, seckanje, bojenje i lepljenje, te će mališani razvijati svoju percepciju i kreativnost.

-16%
Vulkančić Bojanka za najmlađe 1
Regularna cena: 349,00 RSD
Akcija: 296,65 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Bojanka za najmlađe 1 pronaći ćete divne slike koje će vaši mališani lako obojiti na osnovu primera.

-16%
Vulkančić karte za decu, Prve reči na francuskom jeziku
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Prve reči na francuskom jeziku, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti prve reči na francuskom jeziku. Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči prve reči na francuskom jeziku.
1. Izaberite kartu i pogledajte sliku.
2. Pokažite sliku detetu i upitajte ga o kom pojmu je reč. Zatim ga pitajte da li zna kako se taj pojam kaže na francuskom jeziku.

-16%
Vulkančić Lepezice sveznalice, Obdanište 3-4 godine
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz Vulkančić Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.Saveti Lepezica sveznalica:Koristite raznovrsne metode za igranje kako biste na najbolji način iskoristili vreme i otkrili koliko vaše dete zna.Na primer, zahtevajte od deteta da izabere pitanje, koristeći izraze „gore, u sredini ili dole“.Neka su pitanja teža, pa se ne ustežite da ih izmenite ili da izmislite nova kako biste ga ohrabrili da odgovori.Posle svakog pitanja sledi odgovor, a samo tačan odgovor je obojen:Pročitajte pitanje detetu i prepustite mu zadovoljstvo da samo otkrije odgovor.Igranje uvek završite tačnim odgovorom.Vaše dete će u svakoj lepezici za određeni uzrast upoznati simpatičnog junaka koji će ga voditi kroz pitanja.Svaka lepezica sastoji se od tri crteža:Dva crteža ilustruju reči: detetu se postavljaju pitanja da bi lakše pronašlo naziv predmeta ili životinje koju crtež predstavlja.Treći crtež ilustruje radnju: dete mora da posmatra crtež i na pitanje odgovara korišćenjem glagola, što je osnovna etapa u usvajanju jezika.Svaku temu najavljuje veća ilustracija.Od deteta najpre tražite da opiše ono što vidi. Zatim o svakoj temi sa kartončića postavite dva pitanja (mogu vam poslužiti kao model za formulisanje drugih pitanja).

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+