Bicikle za decu

Sortiraj
Bicikle za decu su savršen način da vaši mališani uživaju u vožnji. Dečiji bicikli su dizajnirani sa akcentom na sigurnost i udobnost na prvom mestu, pružajući deci nezaboravno iskustvo na dva točka. … Pročitaj više
Novo
Visitor bicikla za decu Lovely Lil 12" Žuta, 2g+
11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Lovely Lil za decu 12" u žutoj boji predviđena je za decu od 2 godine. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dizajn bicikla je osmišljen isključivo u cilju da obezbedi potpun ugođaj i uživanje deteta. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji.

Novo
Visitor bicikla za decu Dog 12" Roze, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Dog za decu 12" u roze boji predviđena je za decu od 2 godine. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Zadnje pedale su im i kočnice - intuitivne i vrlo bezbedne. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati.

Novo
Visitor bicikla za decu Song Bird 12" Roze, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Song Bird za decu 12" u roze boji predviđena za decu od 2 godine. Čelični ram prilagođen je anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta.

Novo
Visitor bicikla za decu Song Bird 12" Bela, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Song Bird za decu 12" u beloj boji predviđena je za decu od 2 godine. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti. Dizajniran da omogući dobru zabavu, konstruisan da obezbedi maksimalnu bezbednost i kontrolu. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno.

Novo
Visitor bicikla za decu Goal 12" Zelena, 2g+
11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Goal za decu 12" u zelenoj boji predviđena je za decu od 2 godine. Podesivo, komforno sedište u skladu sa koloritom celog bicikla, pogodno za decu različite visine. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Bicikl se može pohvaliti čeličnim ramom koji je ergonomski dizajniran da odgovara anatomiji i biomehanici deteta, što ovaj bicikl čini udobnim, jer obezbeđuje ravnotežu deteta dok vozi. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Novo
Visitor bicikla za decu Goal 12" Crna, 2g+
11.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Goal za decu 12" u crnoj boji predviđen je za decu od 2 godine. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Stilizovano i mekano dečije sedište.

Visitor bicikla za decu Moto 12" Narandžasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Moto za decu 12" u narandžastoj boji predviđena je za decu od 2 godine. Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno.

Bicikl za decu Visitor 20" Nitro Crvena, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 20" u crvenoj boji predviđena je za decu od 7 godina. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta. Kvalitetan dečiji bicikl koji je lepo sastavljen, od impresivnih materijala, sa orijentacijom na detalje i jarkih boja koje deca vole. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Crna, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u crnoj boji predviđen je za decu od 7 godina.Sportski izgled dečijeg bicikla, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Opremljen je podesivim komfornim sedlom bez alata čiji print prati liniju bicikla. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno.

Visitor bicikla za decu Basket 20" Narandžasta, 7g+
12.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Visitor bicikl Basket za decu 20" u narandžastoj boji predviđen je za decu od 7 godina. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedlo koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata -omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Geometrija čeličnog rama, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 16" Super Star Ljubičasta, 5g+
11.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Super Star Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Za sigurnost u vožnji, tu je pouzdana kontra kočnica. Prelep, nisko postavljeni ram je pun kolorita i grafike. Sportski izgled, uklopljen sa zanimljivim dizajnom je savršen za malu buduću biciklističku zvezdu. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Zatvoreni štitnik za lanac sa printom, predstavlja odličnu zaštitu od povreda deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Super Star Ljubičasta, 7g+
12.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Super Star Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Dečiji bicikl jarkih i zanimljivih boja. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana.Točkove, posle možete jednostavno skinuti. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Kontra sistem kočenja sa zadnjom pedalom, omogućava laku kontrolu kočenja deteta.

Bicikl za decu Visitor 20" Liloo Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Liloo Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji. Čelični ram, osigurava da će dete tokom vožnje biti u pravilnom položaju i da će mu biti udobno. Pomoćni točkići imaju za cilj da pripreme dete za vožnju na dva točka, ovaj bicikl ide i korak dalje, pa uključuje i ručnu kočnicu, kako bi naučili dete da pravilno zaustavi bicikl. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati.

Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Zadnja kočnica, na pedalu, daje vašem mališanu potpunu kontrolu i neophodno samopouzdanje u vožnji. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Čvrst čelični okvir i točkovi sa lepo dizajniranim frizbijem će pratiti svaku avanturu vašeg mališana. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Najbolji prvi bicikl za vaše dete je tkz. balansni bicikl sa pomoćnim točkovima. Točkove, posle možete jednostavno skinuti.

Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta, 2g+
11.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 12" Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 2 godine. Bicikl je spoj klasičnog dizajna i modernog usklađivanja boja, sa nalepnicama koje će dete obožavati. Geometrija rama i visok upravljač čine ovaj bicikl neverovatno lakim za manervisanje. Laserski štampano, anatomsko, sedište je u koloritu daje ton celokupnom stilu bicikla. Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta, 5g+
12.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl za decu Visitor 16" Liloo Kids Ljubičasta predviđena je za decu od 5 godina. Bicikl poseduje odličan čelični ram koji je ergonomski dizajniran da odgovara anatomiji i biomehanici deteta, što ovaj bicikl čini udobnim, jer obezbeđuje ravnotežu deteta dok vozi. Pomoćni točkići koji olakšavaju držanje ravnoteže za male početnike, se mogu lako montirati i demontirati po potrebi. Zanimljive boje i fascinantan izgled, je ono što ćete prvo zapaziti na ovom biciklu. Podesivo, udobno sedište, omogućava vožnju i kada vaš mališan malo poraste. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.

Bicikl za decu Visitor 20" Fair Pony Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Fair Pony Ljubičasta je predviđena za decu od 7 godina. Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, omogućava detetu da se oseća prijatno na biciklu. Za udobnu vožnju, ergonomsko sedište koje u potpunosti prati kolorit bicikla. Čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan će dati dodatni prostor kada dete poraste. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Bicikl za decu Visitor 20" Dalmatinci Roze-Bela, 7g+
12.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Dalmatinci Roze-Bela predviđena je za decu od 7 godina. Dečiji bicikl koji je dizajniran imajući u vidu, samo, komfor vašeg deteta. Mekano sedište nudi više udobnosti u vožnji. Simpatičan bicikl sa duplom kočnicama: pedala i ručna.Jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata  koji omogućava detetu da se oseća prijatno tokom vožnje. Čelični ram prilagođen anatomiji deteta u bojama i printom kojima je ne moguće odoleti.

Bicikl za decu Visitor 20" Little Heart Ljubičasta, 7g+
13.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Bicikl Visitor za decu 20" Little Heart Ljubičasta predviđena je za decu od 7 godina. Oslikan lancobran štiti Vašeg mališana od prljanja lancem i odlično se uklapa u celokupnu sliku. Iako je ram ovog bicikla načinjen od čelika, sam dečiji bicikl je lak i lako se može manipulisati njime. Stilizovano i mekano dečije sedište. Kočnice su jednostavne i pružaju fenomenalnu snagu zaustavljanja kada je to potrebno. Dečiji bicikl jarkih i modernih boja.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Red Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u crvenoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Blue Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u plsvoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Purple Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u ljubičastoj boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.

Bicikl za decu ZuZum 1 16" Neon Pink Bela, 5g+
17.290,00 RSD

Opis proizvoda:
ZuZum 1 bicikl za decu 16 inča u Neon Pink boji sa belim ramom ima čelični ram i konstrukcija doprinose stabilnosti samog bicikla, a potpuno podesivo sedište i volan daje dodatni prostor kada dete poraste. Bicikla ima kontra sistem kočenja, zadnjom pedalom omogućava da prvo dečije biciklističko iskustvo bude prijatno i bezbedno. Udobnosti u vožnji doprinosi izuzetno dizajnirano ergonomskog dizajna sedište, italijanskog brenda Monte Grappa.Ovaj bicikl ima mnoge dodatke koji se lako mogu montirati ili demontirati: kao što je prednja korpa, korpa za lutku ili držač lopte, pomoćni točkići ili frizbi i drugi ukrasi na točkovima i drškama.


Dečiji bicikli za devojčice i dečake svih uzrasta u 4Kids-u

Bicikle za decu su savršen način da vaši mališani uživaju u vožnji. Dečiji bicikli su dizajnirani sa akcentom na sigurnost i udobnost na prvom mestu, pružajući deci nezaboravno iskustvo na dva točka. Bicikli za sve uzraste dece od prve godine do adolescentskih dana, čekaju vas u bogatoj ponudi 4Kids prodavnice.

 

U našem asortimanu očekuje vas skoro 50 modela bicikala različitih veličina i podesive visine koja ide u korak s razvojem vaših mališana. Od balansera za decu od 18+ meseci koja će uz ovo vozilo lako ovladati veštinom vožnje bicikla, do modela za velike mališane koji zahtevaju ozbiljnog dvotočkaša za brze avanture u prirodi, u našoj ponudi pronaći ćete baš ono što vam je potrebno.
 

Brendovi Konig Kids i Visitor su naš izbor jer za vas biramo samo najkvalitetnije ramove, izdržljive i postojane materijale kako bi bicikl u vašoj porodici mogao da traje dugo i da bude od koristi većem broju dece.

 

 

Kako se odlučiti za najbolji dečiji bicikl?

Izbor prave bicikle za dete može biti izazovan, ali uz odgovarajuće smernice i razumevanje potreba vašeg deteta, možete pronaći savršen bicikl. Ključ je pronalaženje ravnoteže između uzrasta, veština, veličine bicikla i sigurnosti. Evo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir kako biste pronašli najbolji bicikl za vaše dete.

 

 1. Uzrast i veličina: Prvo i osnovno, razmotrite uzrast i visinu vašeg deteta. Bicikle za decu dolaze u različitim veličinama, a izbor odgovarajuće veličine je od suštinskog značaja. Detetovim stopalima treba da dodiruju tlo dok sedi na sedištu bicikla. Previše veliki bicikl može biti težak za kontrolu, dok premalen bicikl može biti neudoban i nesiguran za vožnju. U specifikaciji naših proizvoda pronaći ćete informaciju kom uzrastu je određeni model prilagođen.
 2. Tip bicikla: Razmotrite vrstu bicikla koja će odgovarati aktivnostima koje vaše dete želi da obavlja. Da li će koristiti bicikl za vožnju po ravnom terenu, vožnju po brdima ili možda za skakanje i trikove? Planirajte kupovinu u skladu s tim, izaberite oblik okvira i tip točkova koji odgovaraju nameni jer ćete tako obezbediti da bicikl traje duže i izdrži sve aktivnosti vašeg mališana.
 3. Kvalitet materijala: Kvalitet bicikla je ključan za trajnost i sigurnost. Pobrinite se da okvir bude izrađen od čvrstog materijala ili kvalitetnog čelika, a točkovi od pene ili gume koja garantuje izdržljivost i dobru amortizaciju. Aluminijumski okviri često nude dobru ravnotežu između težine i izdržljivosti.
 4. Dodatna oprema: Sigurnosna oprema je obavezna. Kacige su neophodne kako bi se zaštitila glava vašeg deteta. Takođe, razmotrite biciklističke rukavice, štitnike za laktove i kolena, svetla i zvono za veću sigurnost na putu.
 5. Brendovi: Ispitajte tržište i istražite različite brendove i modele bicikala za decu. Dobre recenzije, reputacija proizvođača i garancija na proizvod mogu vam pomoći da donesete bolju odluku, zato uvek oslušnite i izistajte recenzije drugih roditelja koji su određeni model probali. Kad vidite da je više roditelja potvrdilo kvalitet, znaćete da je taj odabir dobar.
 6. Probna vožnja: Ako je moguće, omogućite detetu da proba različite bicikle pre nego što donesete odluku. Probna vožnja će vam pomoći da uvidite kako bicikl odgovara detetu i kako se oseća tokom vožnje.
 7. Cena: Cena bicikla može varirati značajno. Postavite budžet koji odgovara vašim finansijskim mogućnostima, ali zapamtite da je sigurnost i kvalitet najvažniji. Ponekad je vredno investirati više novca kako biste osigurali bolji proizvod. Obavezno pratite naše mesečne akcije jer smo uvereni da će vas naši popusti prijatno iznenaditi. Nastojimo da svoje cenjene kupce svakog meseca obradujemo akcijskim cenama, stoga budite u toku i uštedite značajnu sumu novca koju možete preusmeriti za neki drugi artikal koji će vam se dopasti za vašeg mališana.

 

Najbolja bicikla za decu će varirati od deteta do deteta, ali uz pažljivo razmatranje ovih faktora, možete napraviti informisan izbor koji će vašem detetu omogućiti bezbednu, udobnu i zabavnu vožnju bicikla. Biciklizam je odličan način za podsticanje aktivnosti na otvorenom i razvoj veština, pa izbor pravog bicikla može imati dugoročne koristi za vaše dete.

 

Podela bicikla za decu po uzrastima

Kada se odlučujete za kupovinu bicikla za vaše dete, važno je uzeti u obzir uzrast i veštine kako biste pronašli pravi model. Bicikli za decu se prilagođavaju različitim uzrastima kako bi pružili optimalno iskustvo vožnje i sigurnost.

 

 

Bicikli za decu od 2 godine

Za najmlađe bicikliste, bicikli za decu od 2 godine obično uključuju tricikle i bicikle sa pomoćnim točkovima. Tricikli pružaju stabilnost i omogućavaju deci da se upuste u prve vožnje na tri točka. Pomoćni točkovi su takođe odlična opcija jer pomažu mališanima da razviju ravnotežu i koordinaciju pre nego što pređu na bicikle sa dva točka. Ovi bicikli često dolaze sa udobnim sedištima i šarenim dizajnom kako bi privukli pažnju dece.

Neke opšte karakteristike bicikle za decu od 2 godine su:

 • Napravljene su od čelika
 • Dimenzije su 12 incha
 • Deca ih mogu koristiti do pete godine
 • Odogovaraju deci visine 95-115CM (12")
 • Unutrašnja visina za noge im je od 35-50 cm
 • Veličina rama im je 7 incha

 

Cena bicikle za decu od dve godine iznosi od 9 990 RSD do 16 990 RSD.

 

Bicikli za decu od 3 godine

Uzrast od 3 godine označava prvi korak ka vožnji bicikla bez pomoćnih točkova. Mali bicikli sa pomoćnim točkovima su idealni za ovu fazu. Deca će naučiti osnove upravljanja biciklom dok se i dalje oslanjaju na pomoćne točkove za ravnotežu. Ovo je važan trenutak u razvoju veština vožnje.

Karakteristike ovih bicikala se malo razlikuju od modela za dvogodišnjake, pojedinosti variraju jedino oko visine i veličine rama koja iznosi oko 8 incha.

 

Bicikli za decu od 4 godine

Deca u uzrastu od 4 godine obično su spremna za bicikle bez pomoćnih točkova. Bicikli sa niskim ramom i manjim točkovima su savršeni za ovu fazu. Oni omogućavaju deci da lako dospeju nogama na tlo ako izgube ravnotežu. Učenje vožnje bez točkova za pomoć je važan korak u razvoju biciklističkih veština.

Karakteristike bicikle za decu od 4- šest godina su:

 • Napravljene su od čelika
 • Dimenzija točkova im je 16 INCH
 • Tip kočnica im je potkovica
 • Imaju 1 brzinu
 • Prilagođene su visina dece od 105-125CM (16 inch)
 • Unutrašnja visina noge iznosi 45-60 CM
 • Veličina rama im je 10 INČA

 

Cena bicikle za decu od 4-6 godina iznosi od 10 990 RSD do 17 290 RSD za unapređenije modele.

 

Bicikli za decu od 5 godina

U uzrastu od 5 godina, deca postaju sve veštija u vožnji bicikla. Modeli sa kočnicama i zvonom postaju popularni, omogućavajući deci veću kontrolu nad svojim biciklima. Ovo je takođe vreme kada deca mogu početi da istražuju kraće vožnje van dvorišta i parkova.

Ovi modeli još uvek mogu imati pomoćne točkiće koji će pružiti sigurnost sve dok dete ne oseti potpunu slobodu pri vožnji. 

 

Bicikli za decu od 6 godina

Sa šest godina, deca obično napreduju na bicikle sa većim točkovima i, u nekim slučajevima, više brzina. Ovo im pomaže da razvijaju veću brzinu i udobnost tokom vožnje, a takođe postaju spremnija za duže biciklističke avanture.

 

Bicikli za decu od 7 godina

U ovom uzrastu, bicikli sa više brzina postaju češći. Deca su spremna da istraže različite terene i razvijaju svoje veštine vožnje. Dodatna oprema poput svetala i zvona može biti korisna za veću sigurnost tokom vožnje.

Karakteristike su im obično sledeće:

 • Izrađene su od čelika
 • Dimenzije točka im je 20 incha
 • Tip kočnica: im je V-BRAKE
 • Pogodne su za visinu deteta od 115-135CM (20 inch)
 • Veličina rama im je 10 INCH

 

Cena bicikle za decu od 7-8 godina iznosi od 12 790 RSD do 17 690 RSD.

 

Bicikli za decu od 10 godina

Deca u ovom uzrastu često žele bicikle sa većim okvirom i boljim performansama. Ovo su bicikli koji se mogu koristiti za duže vožnje i istraživanje različitih terena. Moguće su i specifične varijante kao što su planinarski ili BMX bicikli, što omogućava deci da se bave različitim vidovima biciklizma.

Ove bicikle imaju kontra sistem kočenja, jednobrzinski pogon i manji dizajn rukohvata, anatomsko sedište italijanskog dizajna, a osnovne karakteristike su im:

 • Dimenzija točka im je 20 INCH
 • Tip kočnica im je V-BRAKE
 • Poseduju 1 brzinu
 • Prilagođene za visinu vozača od 115-135CM (20 inch)
 • Veličina rama im je 10 INCH

 

Kad je u pitanju cena, bicikl za decu starijeg uzrasta kod nas možete pronaći za samo 17 690 RSD, što je i više nego povoljno za vrhunski kvalitet koji garantuje ZuZum, brend koji uživa veliko poverenje roditelja.

 

Bicikli za decu od 12 godina

U ovom uzrastu, deca su često veoma ozbiljni biciklisti. Bicikli sa većim točkovima i specifični modeli postaju popularni jer omogućavaju deci da se takmiče, istražuju i voze na duže staze. Ovo je uzrast kada deca mogu razviti svoje biciklističke strasti i veštine na viši nivo.

 

 

 

Pokrenite sigurnu i nezaboravnu avanturu na dva točka! 

Bez obzira na uzrast, bicikli za decu pružaju ne samo fizičku aktivnost, već i nezaboravne avanture na dva točka koje će vašem detetu ostati u sećanju.

 

U našem asortimanu pronađite idealnog dvotočkaša za svoje mališane. Posedujemo više od deset različitih boja, unisex modele koje će vaša deca moći da koriste bez organičenja zbog boja i dodataka. Jednim klikom poručite i na vaš kućni prag stiže paket čija je dostava besplatna jer sve što u 4Kids-u poručite u vrednosti preko 6 000 RSD, dostavićemo vam besplatno.

Plaćajte pouzećem ili putem platnih kartica, pozovite nas za sve nedoumice i rado ćemo vam izaći u susret za svako pitanje. Pogledajte i našu ponudu tricikala i trotineta za decu.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+