Garderoba za bebe kojoj ne možemo odoleti

Garderoba za bebe kojoj ne možemo odoleti

Kada saznate da ste u drugom stanju, gotovo da nema osobe koja neće odmah početi da razmišlja o svemu što će biti potrebno obezbediti pre njenog dolaska na svet, a među brojnim stvarima - garderoba za novorođenče izdvaja se kao jedna od osnovnih potreba.

 

Ako do sada i niste toliko obraćali pažnju na ove male slatke stvarčice (mada zaista ne znamo da iko može ravnodušno proći pored izloga u kojem se nalazi garderoba za bebe), sigurni smo da ćete u buduće mnogo više vremena provoditi tražeći idealne komade odeće za svoju bebu.


Ono što je svim roditeljima veoma bitno kada je garderoba za novorođenče u pitanju jeste da je ona napravljena od prirodnih materijala koji će dozvoliti bebinoj osetljivoj koži da “diše” i neće je iritirati. Zato je kvalitetna garderoba za bebe uglavnom napravljena od pamuka. Međutim, to nikako ne ide na uštrb atraktivnosti odeće za naše najmlađe, te je na našem tržištu u ponudi zaista najrazličitija i ujedno moderna garderoba za novorođenče. Ovo svakako važi i kada je naša prodavnica decije opreme i garderobe u pitanju, a osim toga – u našoj ponudi je i online garderoba za decu različitog uzrasta. U nastavku pogledajte samo neke od izdvojenih modela.

 

Bebi kompletići za dečake i devojčice


Kada se pomene online garderoba za decu koja su novorođenčad, ono što mnogima prvo zapadne za oko jesu bebi kompletići. A kako i ne kada je komplet garderoba za bebe nešto čemu jako teško možemo da odolimo, s obzirom da je veoma slatko videti bebicu obučenu u zanimljivi kompletić kao što je npr. My baby komplet za devojčice u crvenoj varijanti sa cvetnim dezenom i na prugice, a koji je dostupan u veličinama od 68-92. Osim toga, komplet garderoba za novorođenče je veoma praktičan izbor za roditelje, jer se u kompletima nalazi gotovo sve što je bebi potrebno od garderobe. Takođe, cene kompleta su veoma povoljne, a online garderoba za decu pruža vam mogućnost da na jednom mestu vidite celokupnu ponudu i odaberete ono što je po vašem ukusu i bebinim potrebama.


Iako nije lako opredeliti se za jedan komplet kada vidimo sve te preslatke minijaturne komade odeće, imajte na umu da će vaše novodođenče jako brzo porasti. Stoga vam savetujemo da pažljivo birate veličinu željene garderobe, jer se često dešava da beba ne stigne ni isprobati, a kamoli iznositi svu kupljenu odeću. Tako će My baby set za dečake 6/1 u crno-crveno-beloj varijanti ili My baby šareni komplet za devojčice u veličini 56 vaša beba verovatno prerasti u roku od mesec dana. Ali, zato naša prodavnica decije opreme i garderobe nudi mogućnost pretrage modela i odabira veličine u skladu sa uzrastom deteta.

 

Garderoba za novorođenče – idealan poklon za mališane

 

Ukoliko vi sami niste u ulozi budućeg roditelja, ali neko vama blizak i drag jeste – komplet garderoba za bebe predstavlja jedan od najprikladnijih i najlepših poklona za babine ili neku drugu priliku. Ukoliko je u pitanju novorođenče, naša prodavnica decije opreme i garderobe nudi vam i različite setove za iznošenje bebe iz porodilišta. U ponudi je i online garderoba za decu svih uzrasta, te za njihove različite potrebe, a kada su u pitanju kompleti za bebe - nudimo bogat asortiman odeće za dečake i devojčice od najkvalitetnijih materijala, različitih formi, dezena i boja u veličinama od 56, pa na dalje.


Jedan od novijih modela bebi kompletića za dečake je šareni My baby komplet sa aplikacijom robota. Komplet se sastoji od donjeg dela trenerke, majice i duksića, a dostupan je u veličinama od 62-92. Što se tiče novih modela kompletića za devojčice, tu je npr. Bebetto trodelni komplet sa bubamarom u veličinama od 62-74, a koji se sastoji od štramplice, bodića i kapice za bebu.


Naša prodavnica decije opreme i garderobe nudi vam različite modele odeće kako za prolećnu tako i za letnju sezonu, te već sada možete odabrati različite kompletiće u skladu sa vašim stilom. Pripremite se na vreme za predstojeće dane!


Autor teksta: Biljana Radojčić