Dr Brown's plastična flašica Standard Options +, Anti-colic, 250 ml 0m+

Dr Brown's plastična flašica Standard Options +, Anti-colic, 250 ml 0m+

Brend: Dr Browns

Šifra:

SB81005

Kategorija: Flašice za bebe

1.199,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Standard Options+ flašica 250 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

Dr Brown's flašica za bebe Standard Plastična 250ml, 0m
Brend Dr Browns
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 0+ meseci
Naziv proizvoda: Dr Brown's plastična flašica Standard Options +, Anti-colic, 250 ml 0m+
Šifra: SB81005
Proizvođač: Handi Craft Company, SAD
Uvoznik: Lena Baby Group doo, Beograd
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Dr Brown's set staklenih flašica Wide Neck, 150ml 0m+
3.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's set od 2 staklene Options+ flašice 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

Dr Brown's staklena flašica Wide Neck, 150ml 0m+
1.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Options+ flašica 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's plastična flašica Wide Neck, 150ml 0m+
1.260,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Wide Neck Options+ flašica 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's plastična flašica Standard, 120 ml 0m+
1.180,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Standard Options+ flašica 120 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's staklena flašica Standard Options 250ml, 0m+
1.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Standard Options flašica 250ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju.U Dr Brown’s flašicama vazduh se kreće kroz flašicu, zaobilazi kretanje kroz mleko a time i njegovu oksidaciju tokom koje se gube vitamini C, A i E. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's šolja No Spill 360° Plava, 300ml 9m+
999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's šolja No Spill 360° u plavoj boji namenjena je bebama starijim od 9 meseci. Moguće je piti sa bilo koje strane i poseduje poklopac protiv prosipanja.

Dr Brown's silikonska cucla za Standard flašicu Y-rez ,
829,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličineY cut cucle (za gušće tečnosti). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's staklena flašica Standard Options 120ml, 0m+
1.599,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Standard Options flašica 120ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju.U Dr Brown’s flašicama vazduh se kreće kroz flašicu, zaobilazi kretanje kroz mleko a time i njegovu oksidaciju tokom koje se gube vitamini C, A i E. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's set plastičnih flašica Standard 60ml - 2 u p
1.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Browns dve standard flašice od 60ml u kompletu sa cuclama veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila.

Dr Brown's trening čaša sa slamčicom Roze, 300ml 12m+
1.170,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's trening čaša sa slamčicom u roze  boji zapremine je 300ml i namenjena urastu 12m+. Mekana silikonska cevčica pomaže detetu za lakši prelaz sa flašice na čašu za decu. Ima poklopac koji štiti cevčicu od prljanja kada se ne koristi.

Dr Brown's torbica za flašice
2.949,00 RSD

Opis proizvoda:
Izolacija Dr Browns torbice održava flašicu toplom ili hladnom. Unutrašnjost je otporna na vlagu i jednostavna za održavanje. Sadrži i džepove za prenos privatnih stvari.

Dr Brown's svetleća varalica Advantage Blue, 0-6m
949,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 0-6meseci.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+