Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Standard flašicu, 3m+

Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Standard flašicu, 3m+

Brend: Dr Browns

Šifra:

322-P3

Kategorija: Cucle za bebe

829,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's silikonska cucla za Standard flašicu, 3m+
Brend Dr Browns
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 3+ meseci
Naziv proizvoda: Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Standard flašicu, 3m+
Šifra: 322-P3
Proizvođač: Handi Craft Company, SAD
Uvoznik: Lena Baby Group doo, Beograd
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Dr Brown's plastična flašica Standard, 120 ml 0m+
1.180,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Standard Options+ flašica 120 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's set od 3 plastične flašice Standard, 250ml 0
2.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's set od 3 plastičnih Standard Options+ flašica 250 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's flašica za bebe Standard Plastična 250ml, 0m
1.199,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Standard Options+ flašica 250 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 0
829,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 0m+
890,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's Podeljeni tanjirići za čvrstu hranu
959,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's podeljeni tanjirići za čvrstu hranu dolaze u pakovanju od dva tanjirića. Prava veličina za porcije za mališane. Zaobljene ivice za bezbedniju upotrebu. Neklizajuća osnova.

Dr Brown's Četkica za zube Roze
670,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's četkica u roze boji odlična je za pranje zuba Vaših mališana. Predviđena je za uzrast od 0 do 3 godina.

Dr Brown's šolja No Spill 360° Plava, 300ml 9m+
999,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's šolja No Spill 360° u plavoj boji namenjena je bebama starijim od 9 meseci. Moguće je piti sa bilo koje strane i poseduje poklopac protiv prosipanja.

Dr Brown's plastična flašica Wide Neck, 270ml 0m+
1.290,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Wide Neck Options+ flašica 270 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's svetleća varalica Advantage Pink, 6-18m
949,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 6-18 meseci.
 

Dr Brown's svetleća varalica Advantage Blue, 0-6m
949,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 0-6meseci.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+