Dr Browns

Sortiraj
Šta Dr Brown's flašice za novorodjenčad čini tako posebnim? Dr Brown's flasice za novorodjencad su flašice za koje mnogi roditelji tvrde da su najbolje flašice za bebe. To dokazuju i brojne studij… Pročitaj više
-8%
Dr Brown's set staklenih flašica Wide Neck, 150ml 0m+
Regularna cena: 3.190,00 RSD
Akcija: 2.934,80 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's set od 2 staklene Options+ flašice 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

-9%
Dr Brown's staklena flašica za bebe Wide Neck 270ml, 0m
Regularna cena: 1.990,00 RSD
Akcija: 1.830,80 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's staklena Options+ flašica 270 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-9%
Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 0
Regularna cena: 829,00 RSD
Akcija: 762,68 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

-9%
Dr Brown's flašica za bebe Standard Plastična 250ml, 0m
Regularna cena: 1.199,00 RSD
Akcija: 1.103,08 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Standard Options+ flašica 250 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

-9%
Dr Brown's plastična flašica Wide Neck, 270ml 0m+
Regularna cena: 1.290,00 RSD
Akcija: 1.186,80 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's plastična Wide Neck Options+ flašica 270 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-9%
Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 6m+
Regularna cena: 890,00 RSD
Akcija: 818,80 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 3 (za bebe starije od 6 meseci). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

-9%
Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 3m+
Regularna cena: 890,00 RSD
Akcija: 818,80 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

-9%
Dr Brown's staklena flašica Wide Neck, 150ml 0m+
Regularna cena: 1.790,00 RSD
Akcija: 1.646,80 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Options+ flašica 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-8%
Dr Brown's svetleća varalica Advantage Pink, 0-6m
Regularna cena: 949,00 RSD
Akcija: 873,08 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 0-6meseci.

-8%
Dr Brown's svetleća varalica Advantage Blue, 0-6m
Regularna cena: 949,00 RSD
Akcija: 873,08 RSD

Opis proizvoda:

Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 0-6meseci.

-8%
Dr Brown's set staklenih flašica Standard 250ml, 0m+
Regularna cena: 3.190,00 RSD
Akcija: 2.934,80 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's set staklenih Standard Options flašica 250ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-9%
Dr Brown's set staklenih flašica Standard 120ml, 0m+
Regularna cena: 2.799,00 RSD
Akcija: 2.575,08 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's set staklenih Standard Options flašica 120ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ovih flašica, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. U Dr Brown’s flašicama vazduh se kreće kroz flašicu, zaobilazi kretanje kroz mleko a time i njegovu oksidaciju tokom koje se gube vitamini C, A i E. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-9%
Dr Brown's staklena flašica Standard Options 250ml, 0m+
Regularna cena: 1.790,00 RSD
Akcija: 1.646,80 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Standard Options flašica 250ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju.U Dr Brown’s flašicama vazduh se kreće kroz flašicu, zaobilazi kretanje kroz mleko a time i njegovu oksidaciju tokom koje se gube vitamini C, A i E. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-9%
Dr Brown's staklena flašica Standard Options 120ml, 0m+
Regularna cena: 1.599,00 RSD
Akcija: 1.471,08 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Standard Options flašica 120ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju.U Dr Brown’s flašicama vazduh se kreće kroz flašicu, zaobilazi kretanje kroz mleko a time i njegovu oksidaciju tokom koje se gube vitamini C, A i E. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

-8%
Dr Brown's Losion za bebe, 265ml
Regularna cena: 1.339,00 RSD
Akcija: 1.231,88 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown’s losion je dermatološki testiran, hidrira kožu i brzo se upija – savršen za suvu, osetljivu kožu bebe.

 

-9%
Dr Brown's Četkica za zube Roze
Regularna cena: 670,00 RSD
Akcija: 616,40 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's četkica u roze boji odlična je za pranje zuba Vaših mališana. Predviđena je za uzrast od 0 do 3 godina.

-9%
Dr Brown's Četkica za zube Plava
Regularna cena: 670,00 RSD
Akcija: 616,40 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's četkica u plavoj boji odlična je za pranje zuba Vaših mališana. Predviđena je za uzrast od 0 do 3 godina.

 

-8%
Dr Brown's Savitljiva glodalica za zube, Plava
Regularna cena: 660,00 RSD
Akcija: 607,20 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalazi jedna savitljiva glodalica za zube plave boje.

-8%
Dr Brown's Savitljiva glodalica za zube, Roze
Regularna cena: 660,00 RSD
Akcija: 607,20 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalazi jedna savitljiva glodalica za zube roze boje.

-9%
Dr Brown's Podeljeni tanjirići za čvrstu hranu
Regularna cena: 959,00 RSD
Akcija: 882,28 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's podeljeni tanjirići za čvrstu hranu dolaze u pakovanju od dva tanjirića. Prava veličina za porcije za mališane. Zaobljene ivice za bezbedniju upotrebu. Neklizajuća osnova.

-9%
Dr Brown's Činije za čvrstu hranu
Regularna cena: 920,00 RSD
Akcija: 846,40 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's činije za čvrstu hranu je pakovanje od dve posude,plave i narandžaste boje. Dodatna dubina za manje prosipanja i lakše hranjenje. Neklizajuća osnova. 

-9%
Dr Brown's Set za hranjenje kašičica i viljuška, 12m+
Regularna cena: 620,00 RSD
Akcija: 570,40 RSD

Opis proizvoda:
Set koji se sastoji od jedne kašike i jedne viljuške u kombinaciji plave i bele boje.

-8%
Dr Brown's Činija za putovanja sa kašičicom
Regularna cena: 1.049,00 RSD
Akcija: 965,08 RSD

Opis proizvoda:
Uz Dr.Brown's činiju za putovanja očuvajte nered u svojoj torbi kada vi i beba jedete u pokretu.

-9%
Dr Brown's Kašike za hranjenje šest u pakovanju
Regularna cena: 970,00 RSD
Akcija: 892,40 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's kašike dolaze šest u pakovanju jarkih boja. Izrađene od veoma kvalitetnog materijala. Pružiće da Vaše dete uživa svakodnevno u svojim obrocima. U pakovanju se nalaze dve žute, zelena, dve ljubičaste i crvena.

 


Dr Brown's flašice, cucle, varalice

Šta Dr Brown's flašice za novorodjenčad čini tako posebnim?

Dr Brown's flasice za novorodjencad su flašice za koje mnogi roditelji tvrde da su najbolje flašice za bebe. To dokazuju i brojne studije, te su Dr Brown's flašice za bebedobile i različite nagrade i priznanja za patent. A šta ove flasice za novorodjencad čini jedinstvenim i unikatnim na tržištu? U pitanju je jedan mali dodatak u vidu cevčice u bočici koja je napravljena tako da ne dozvoljava ulazak vazduha u telo, već mehuriće vraća na dno flašice. Time voda i drugi napici dolaze do bebinih usta na prirodan način koji je najsličniji dojenju.

Ovaj jedinstveni patent je osmislio lekar čije ime i nose ove flašice za bebe, koje su od 1997. godine u upotrebi. Od tada se Dr Brown's brend drži visokih standarda u dizajniranju svojih proizvoda obezbeđujući roditeljima sigurnost i poverenje, dok se istraživanja i razvoj nastavljaju, a asortiman dopunjuje.

 

Zašto su Dr Brown's najbolje flašice za bebe?

Za sve one koji se pitaju zašto su upravo Dr Brown’s flašice izbor broj 1 kada se pomenu flašice za bebe, evo kratkog odgovora – ovo su inovativni proizvodi koji doprinose ugodnoj i zdravijoj ishrani beba. Glavne osobine Dr Browns flašica su sledeće:
 ne sadrže PVC, olovo niti druge štetne materije, te je obezbeđen vrhunski kvalitet ambalaže,
 imaju unutrašnji sistem koji ne dozvoljava stvaranje vakuuma i vazdušnih mehurića tj. vazduh se iz cucle vraća u flašicu putem ventilacionog sistema,
 vazduh se kroz cevčicu eliminiše i izbacuje na površinu, nemešajući se sa sadržajem u flašici, što je posebno značajno za mleko i njegove hranljive supstance (vitamine A, C i E) koje beba ishranom mora da unese,
 jedinstveni inovativni patent sprečava gutanje vazduha, te se sprečavaju negativni uticaji koje vazduh može da izazove u bebinom organizmu (grčevi, gasovi, štucanje, bljuckanje, podrigivanje),
 specifičan sistem sprečava stvaranje negativnog pritiska čime se sprečava prekomerno stvaranje tečnosti u srednjem uhu, a ujedno postiže i prirodan način hranjenja koji je najpribližniji dojenju.

S obzirom da je naša prodavnica posvećena potrebama beba i roditelja, trudimo se da ponudimo uvek vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Unašem asortimanu pronaći ćete različite Dr Brown’s plastične i staklene flašice za bebe.

Sortiraj

PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+