Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Wide Neck flašicu, 3m+

Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Wide Neck flašicu, 3m+

Brend: Dr Browns

Šifra:

WN2201

Kategorija: Cucle za bebe

890,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 3m+
Brend Dr Browns
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 3+ meseci
Naziv proizvoda: Dr Brown's silikonska cucla za Option's + Wide Neck flašicu, 3m+
Šifra: WN2201
Proizvođač: Handi Craft Company, SAD
Uvoznik: Lena Baby Group doo, Beograd
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Dr Brown's cucla za bebe za Wide Neck flašicu, 0m+
890,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's silikonska cucla namenjena je za Options+ flašice i u pakovanju se nalaze dve WIDE NECK silikonske cucle veličine 1 (za novorođenčad). Ove cucle ogovaraju za WIDE NECK i STAKLENE flašice.

Dr Brown's staklena flašica za bebe Wide Neck 270ml, 0m
1.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's staklena Options+ flašica 270 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's set staklenih flašica Wide Neck, 150ml 0m+
3.190,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Brown's set od 2 staklene Options+ flašice 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.
 

Dr Brown's staklena flašica Wide Neck, 150ml 0m+
1.790,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's staklena Options+ flašica 150 ml u kompletu sa cuclom veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila. Korišćenjem ove flašice, omogućavate vašoj bebi hranjenje najsličnije dojenju. Dizajn cucle na vrhu ove flašice je takav da obezbeđuje konstantan protok mleka tokom perioda hranjenja. Novi oblik cucle, koji najviše podseća na majčinu dojku, zajedno sa anti-kolik sistemom koji se nalazi u flašici, garantuje vašoj bebi jedinstven osećaj hranjenja. Zahvaljujući anti-kolik sistemu u flašici, klinički je dokazano da se smanjuju grčevi, bljuckanja, podrigivanja i gasovi i duže se održavaju vitamini i hranljivi sastojci u mleku.

Dr Brown's svetleća varalica Advantage Blue, 6-18m
949,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr.Brown's varalica Advantage dizajnirane su od strane dečijeg zubara sa ciljem da smanje pritisak u ustima bebe. Pritisak može stvoriti probleme kao što je loš zagrižaj. Dr.Brown's varalice imaju ultra tanku osnovu i smanjuju vakum u bebinim ustima prilikom sisanja. Svetle u mraku i namenjene su uzrastu 6-18 meseci.

Dr Brown's cucla za bebe za Standard flašicu Silikon, 9
829,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine4 (za bebe koje jedu više). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's set plastičnih flašica Standard 60ml - 2 u p
1.590,00 RSD

Opis proizvoda:
Dr Browns dve standard flašice od 60ml u kompletu sa cuclama veličine 1. U pakovanju se nalazi i četkica za čišćenje ventila.

Dr Brown's Električni grejač za flašice
8.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's grejač za flašice služi za podgrevanje formule, kao i kašica za hranjenje beba. Pogodan za sve Dr.Browns flašice, kao i za većinu ostalih bebi flašica.

Dr Brown's silikonska cucla za Standard flašicu, 3m+
829,00 RSD

Opis proizvoda:
U pakovanju se nalaze dve standard silikonske cucle veličine 2 (za bebe starije od 3 meseca). Ove cucle ogovaraju za standard flašice.

Dr Brown's trening čaša sa slamčicom Plava, 300ml 12m+
1.170,00 RSD

Opis proizvoda:

Dr Brown's trening čaša sa slamčicom u plavoj boji zapremine je 300ml i namenjena urastu 12m+. Mekana silikonska cevčica pomaže detetu za lakši prelaz sa flašice na čašu za decu. Ima poklopac koji štiti cevčicu od prljanja kada se ne koristi.

Dr Brown's četka za flašice, Ljubičasta
790,00 RSD

Opis proizvoda: 

Dr Brown's četka za flašice u ljubičastoj boji koristi se za sve Dr.Brown's flašice. Kombinacija sunđera i četke služi za detaljno čišćenje flašice, a specijalni kanali na dnu za čišćenje cucle.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+