Jungle podloga za igru sa gimnastikom Cartoon

Jungle podloga za igru sa gimnastikom Cartoon

Brend: Jungle

Kategorija: Podloge za igru

Boje: Šarena

Uzrast: 0+ meseci

Šifra proizvoda: 013055

Opis proizvoda:
Jungle podloga sa gimnastikom Cartoon pogodna je za bebe od rođenja. Poseduje 5 plišanih igračaka koje će razveseliti svako dete.

Regularna cena: 5.190,00 RSD
Akcija: 4.490,00 RSD Ušteda: 700,00 RSD!
Akcija traje od 13.03.2023. 00:01 do 02.04.2023. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi

Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Grey Stars, 0-9kg

10.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Jungle ljuljaška za bebe Baby Swing Grey Stars pogodna je za bebe od rođenja do 9kg težine, odnosno do otprilike godinu dana starosti deteta. Ova njihalica poseduje inovativnu tehnologiju koja omogućava bebi ljuljanje u 5 različitih brzina prilagodljivih njenom rastu i napretku. Sadrži 12 melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka. Jungle ljuljaška Grey Stars može raditi na baterije ili na struju i poseduje daljinski upravljač radi lakšeg rukovanja.

-14%

Jungle kolica za bebe 3u1 Motto Black Adone, 0m+

Regularna cena: 59.990,00 RSD
Akcija: 51.990,00 RSD

Opis proizvoda:
Trio sistem kolica Motto Black Adone pogodna su za bebe od rođenja do 15kg težine, odnosno do 3 godina. Motto kolica 3u1 sastoji se od kolica sa sportskim sedistem, tvrde nosiljke Pop Up i autosedista od 0-13kg. Dizajnirana su tako da odgovaraju roditeljima i njihovom urbanom načinu života, veoma su laka za upravljanje, sklapanje i odlaganje. Bebama pružaju udobnost i pokretljivost.

Jungle ljuljaška za bebe Grande Grey Stars, 0-9kg

14.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Njanjalica Baby Swing Grande Grey Stars je namenjena bebama uzrasta od 0m+ do 9 kg. Inovativna tehnologija omogućava bebi ljuljanje u 5 različitih brzina prilagodljivih njenom rastu i napretku. Ima udoban naslon sa 3 pozicije, 12 melodija i 5 relaksirajućih zvukova iz prirode sa kontrolom jačine zvuka i automatskim isključivanjem. Kontrola se vrši daljinskim upravljačem. Može raditi na baterije ili je možete priključiti na struju priloženim adapterom. Sedalni deo se kasnije može skinuti i koristiti na podlozi kao običnu ljuljašku.

Novo

Jungle hranilica za bebe Teddy Beige Bear, 6m+

10.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Višepoložajna hranilica Teddy Beige Bear svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta od 6m+.
Teddy hranilica je mesto gde beba može udobno i bezbedno provesti vreme pored roditelja u raznim dnevnim obavezama.
Stolica za hranjenje je izrađena od mekanog PVC materijala u kombinaciji sa plastikom i metalnom (aluminijum) konstrukcijom. Hranilica na zadnjim nogama ima točkiće, koji omogućavaju lagan prenos stolice.

Jungle stolica za hranjenje Bubble Pink, 6m+

7.490,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle Bubble Pink hranilica je mesto gde beba može udobno i bezbedno provesti vreme pored roditelja u dnevnim obavezama. Izrađena od mekanog PVC materijala u kombinaciji sa plastikom i metalnom konstrukcijom. Hranilica ima izuzetno stabilno postolje. Bubble hranilica svojom funkcionalnošću i lakim sklapanjem omogućava lakše hranjenje deteta starije od 6 meseca. 

Novo

Jungle guralica za bebe 614, Bela

6.790,00 RSD

Opis proizvoda:
Jungle guralica 614 u beloj boji pogodna je za bebe starije od 12 meseci. Maksimalna nosivost guralice je do 23 kg. Poseduje zvučne signale: muzika, više melodija i/ili zvukovi motora i žmigavca.
Može se koristiti u 3 varijante:

  1. sa fiksiranim volanom i ručicom za upravljanje - dok beba ne prohoda
  2. sa fiksiranim volanom i bez ručice za zpravljanje - dok beba prohodava
  3. sa upravljivim volanom kada dete samostalno upravlja guralicom