Pino drvena igračka Edukativne kocke-blokovi, 100 komada

Pino drvena igračka Edukativne kocke-blokovi, 100 komada

Brend: Pino igračke

Šifra:

8477

Kategorija: Drvene igračke

2.840,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:
Uz pomoć Edukativnih kocki dovoljno je da dete gradi, ispituje, posmatra, uočava sličnosti i razlike. Pre nego što napravi svoju prvu „građevinu“ , vašem detetu će sasvim zanimljiva zabava i izazov biti ubacivanje elemenata kroz otvore na poklopcu kutije. Prvi korak ka otkrivanju geometrijskih oblika jeste igra deteta sa konstruktorima čiji elementi predstavljaju različite geometrijske oblike. Građenje ovakvim materijalom omogućava detetu da otkrije razliku između valjka i kocke.

Pino edukativna drvena igračka Blokovi, 100 kom
Brend Pino igračke
Boje
  • Šarena
Pol
  • muški
  • ženski
  • unisex
Uzrast
  • 12+ meseci
Naziv proizvoda: Pino drvena igračka Edukativne kocke-blokovi, 100 komada
Šifra: 8477
Proizvođač: Jamax M Doo
Uvoznik: Jamax M Doo
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Pino drvena igračka Activity kocka
6.190,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino drvena igračka Activity kocka je podeljena na više celina. Svaka celina je poseban stimulans i obezbeđuje razne mogućnosti individualizovanog oblika rada. Pogodna je i ako imate decu različitog uzrasta jer je tempo učenja primeren pojedincu. Svaka aktivnost pospešuje koncentraciju i polako osvešćuje logičke postupke. Dete uvek ponovo uči i to na nov način.

Pino drvena igračka za decu Umetaljka Sat sa magnetima
2.840,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Umetaljka Sat sa magnetima je igračka koja pruža mnogo benefita deci uzrasta od 18 meseci i starijoj. Najmlađi drugari uz ovu umetaljku mogu učiti pojmove (koji se sreću na farmi), boje, vežbati finu motoriku i preciznost pokreta umetajući elemente u udubljenja određenih oblika ili spajajući ih sa metalnim delovima na podlozi.
Pojmovi koji su ilustrovani u udubljenjima i na elementima za umetanje su tematski povezani i motivišu dete na razmišljanje i povezivanje ovih pojmova, usput gradeći trajno znanje o njima (gusenica-leptir, krava-mleko...).
Malo starija deca mogu učiti pojedinačne brojeve i brojevni niz, kako se brojevi izgovaraju na engleskom jeziku (ispisani nazivi u udubljenjima) i nazive oblika elemenata za umetanje (srce, krug, trougao, zvezda...).
Deca koja su usvojila ova znanja kao i odnos veće manje i delove dana, uz Pino Umetaljku Sat sa magnetima mogu naučiti gledanje na sat i precizno određivanje sata, minuta i sekundi.
Tabla u toku igre stoji na stalku koji omogućava vertikalni položaj sa malim uglom, za prijatniju igru. 

Pino drvena igračka Dindolino, 12m+
2.090,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Dindolino napravljena je za rani intelektualni razvoj vašeg mališana najbolje je započeti uz didaktičke igračke. Igračka koja decu zabavlja i uči veoma važnim lekcijama.

Pino drvena igračka Didatički prstenovi, 12m+
1.890,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Didaktički prstenovi omogućavaju najbolji način usvajanja trajnog znanja iz oblasti brojevnog niza, od broja jedan do broja pet. Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, Didatički prstenovi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova. Takođe uz pomoć Didatičkih prstenova deca mogu naučiti najjednostavnije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja kao i upoređivanje grupe elemenata manje-više.

Pino drvena igračka Dinosaurus set
2.390,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Dinosaurus set napravljen je od fino obrađenog drveta i obojen sigurnim bojama, a metalni kofer će se pobrinuti da Vaše dete sa sobom nosi Dino svet gde god poželi.

Pino drvena igračka Umetaljka Saobraćaj
990,00 RSD

Opis proizvoda:

Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta.
Prevozna sredstva kao omiljeni likovi, naročito dečaka, obezbeđuju početno interesovanje, a držač elementa pogoduje nivou motoričke spretnosti malog deteta.
Veliki broj elemenata zahteva viši nivo motoričke zrelosti i kognitivnih sposobnosti.

Pino drvena igračka za decu Računaljka
1.520,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino Računaljka je najbolji način za učenje brojeva kod male dece zbog toga što deca mogu da vide broj u celoj njegovoj strukturi, te samim tim mogu lakše da shvate njegovu osnovu i odnose sa drugim brojevima, te da s njim vrše određene računske operacije.
Taktilni deo – dodirivanje perlica, jeste manipulacija jedinicama svakog broja; ona čini dete sigurnim, aktivnim i glavnim pokretačem brojanja i računanja.
Didaktičko sredstvo za učenje brojeva koje je čovek koristio i u davnoj prošlosti – samo potvrđuje svoj kvalitet i ulogu i u novom, modernom dobu.
Uz pravilno korišćenje, dete će uz Pino računaljku brzo i lako naučiti brojeve, brojevni niz, odnose među brojevima, kao i osnovne računske operacije u prvoj stotini.

Pino drvena igračka Slagalica Fudbal
890,00 RSD

Opis proizvoda:

Ovu slagalicu krasi prelepa ilustracija akademske slikarke Ane Grigorjev, koja je inspirisana flašicom za vodu brenda Elfi. Realistična i u skladu sa dečijim interesovanjima, osvaja simpatije i poziva na slaganje.
Dok slaže slagalicu, dete ustvari vežba da reši problem. Otuda i velika sreća kada u tome uspe, kada stavi poslednji deo na podlogu i ugleda sliku u celosti.
Podstiče razvoj mišljenja, zaključivanja, koncentracije, fine motorike, koordinacije oko-ruka, kao i preciznost i upornost. Toliko mnogo benefita od samo jedne slagalice.

Pino drvena igračka za decu Rastimetar, Džungla
1.280,00 RSD

Opis proizvoda:

Pino drvena igračka za decu Rastimetar, Džungla jedan od najkorisnijih detalja kojim možete ulepšati dečiju sobu - Pino Rastimetar Džungla. Dekorativan, veselih boja i simpatičnih ilustracija domaćih životinja, Pino Rastimetar Džungla će pored osnovne uloge merača visine doprineti i upoznavanju sa osnovnim divljim životinjama. Otvor na vrhu Pino Rastimetra Džungla omogućava kačenje na bilo koju čvrstu površinu. Kako dete raste, vaš rastimetar možete podizati na novu visinu, i tako produžavati njegov upotrebni vek. Kvalitetno drvo omogućava da vaš Pino Rastimetar Džungla traje godinama i izmeri mnogo generacija dece. 

Pino drvena igračka umetaljka Obuci devojčicu
799,00 RSD

Opis proizvoda:
Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za devojčicu prati zamišljanje prilike za koju se ona priprema.
Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.

Dimenzije: 30 x 22,5 x 1,5 cm

Pino drvena igračka za decu Ksilofon Slonče
1.690,00 RSD

Opis proizvoda:

Istraživanje sa muzičkim instrumentima i drugim zvučnim sredstvima i materijalima omogućava detetu da otkrije izvore zvukova, način rasprostiranja, da razlikuje njihovu jačinu, visinu, trajanje i boju.U igri muzičkim instrumentima dete upoznaje svoje muzičke mogućnosti, stvara sopstvene načine muzičkog izražavanja i reprodukovanja, otkriva i upoznaje svoja opažanja, osećanja, potrebe i maštanja, ideje i misli, svoje kreativne domete.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+