Pino drvena igračka za decu Umetaljka Sat sa magnetima

Pino drvena igračka za decu Umetaljka Sat sa magnetima

Brend: Pino igračke

Šifra:

8644

Kategorija: Edukativne igračke za bebe

2.840,00 RSD
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda:

Pino Umetaljka Sat sa magnetima je igračka koja pruža mnogo benefita deci uzrasta od 18 meseci i starijoj. Najmlađi drugari uz ovu umetaljku mogu učiti pojmove (koji se sreću na farmi), boje, vežbati finu motoriku i preciznost pokreta umetajući elemente u udubljenja određenih oblika ili spajajući ih sa metalnim delovima na podlozi.
Pojmovi koji su ilustrovani u udubljenjima i na elementima za umetanje su tematski povezani i motivišu dete na razmišljanje i povezivanje ovih pojmova, usput gradeći trajno znanje o njima (gusenica-leptir, krava-mleko...).
Malo starija deca mogu učiti pojedinačne brojeve i brojevni niz, kako se brojevi izgovaraju na engleskom jeziku (ispisani nazivi u udubljenjima) i nazive oblika elemenata za umetanje (srce, krug, trougao, zvezda...).
Deca koja su usvojila ova znanja kao i odnos veće manje i delove dana, uz Pino Umetaljku Sat sa magnetima mogu naučiti gledanje na sat i precizno određivanje sata, minuta i sekundi.
Tabla u toku igre stoji na stalku koji omogućava vertikalni položaj sa malim uglom, za prijatniju igru. 

Karakteristike:

 • učenje pojmova
 • vežbe fine motorike
 • razvoj preciznosti pokreta
 • učenje brojeva, brojevnog niza
 • učenje gledanja na sat
 • kvalitetno drvo, fina obrada
 • sigurne ivice i boje
 • dvostrana tabla za igru, postolje i 12 drvenih elemenata
Pino drvena igračka za decu Umetaljka Sat sa magnetima
Brend Pino igračke
Boje
 • Šarena
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 18+ meseci
Naziv proizvoda: Pino drvena igračka za decu Umetaljka Sat sa magnetima
Šifra: 8644
Proizvođač: Jamax M Doo
Uvoznik: Jamax M Doo
Zemlja porekla: Kina
Povezani proizvodi
Top Bright drvena igračka Didaktički prstenovi-brojevi
2.540,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright didakticki prstenovi-brojevi služe za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9.

Odlična za razumevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod dece uopšte.

Igračka upoznaje dete sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć jasnih boja i definisanih elemenata – prstenova – koje dete ima zadatak da pravilno rasporedi na drvenu osnovu sa štapićima. Na osnovi su ispisane cifre brojeva, tako da ih dete vizuelno povezuje sa bojom i brojem prstenova i na taj način bolje pamti i usvaja pojam o datom broju.

Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, jednostavnije ili složenije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“. 

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 6 traka
3.160,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice, 13 elemenat
1.320,00 RSD

Opis proizvoda:

Cubika drvena igračka nizanje perli Ribice je odlična igračka za razmrdavanje malih prstića, vežbe fine motorike kao i vežbe koncentracije. 13 elemenata sa ilustracijama šarenih ribica poslužiće deci starijoj od 2 godine za učenje strpljivosti i preciznosti.
Ove vežbe su veoma važne za razvoj sinapsi u dečijem mozgu, posebno upotreba svih deset prstića pri svakodnevnim aktivnostima. 

Top Bright drvena igračka sa magnetima-Pecanje
1.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright  Igra sa magnetima – Pecanje donosi u svet mališana simpatične morske životinje koje treba „upecati“ pomoću male, plastične pecaljke. Pecaljka uz pomoć mehanizma oponaša rad prave pecaljke i na taj način čini igru zanimljivijom.
Cilj igre je da dete upeca što veći broj morskih životinja.

Pecanje dete zabavlja, ali i razvija finu motoriku, razvija pažnju i koncentraciju, uči nazive morskih životinja, uči da broji (upecane životinje), stiče samopouzdanje i sigurnost.

Pino drvena savitljiva igračka za decu, Zelena
530,00 RSD

Opis proizvoda:

Ove igračke služe pre svega da zabave dete. Pored toga nude im mogućnost da stiču spretnost i vežbaju motoriku, ali i da nauče delove tela kao i to u kojim pravcima se oni mogu pomerati.

Pino drvena igračka za decu Vozić Express
3.090,00 RSD

Opis proizvoda:

Drvena edukativna igračka sa mnogobrojnim mogućnostima za igru, zabavu i učenje. Sastoji se od geometrijskih oblika u raznim bojama koji formiraju drvenu lokomotivu i dva vagona.
Sklapanje delova u celinu podstiče razvoj fine motorike, spretnosti, apstrahovanja, razvoj mašte i kreativnosti, kao i posebnih kvaliteta ličnosti deteta kao što su strpljenje, upornost, planiranje i samopouzdanje.

Pino drvena igračka za decu Mastermind
1.540,00 RSD

Opis proizvoda:

Mastermind je izazovna i zabavna društvena igra koja razvija sposobnost strateškog razmišljanja i deduktivnog zaključivanja. Sastoji se od drvene table sa obeleženim poljima za igru, 60 većih i 40 manjih elemenata.

Igra Mastermind podstiče i unapređuje:

- razmišljanje

- memoriju

- kombinovanje

- zaključivanje

- logiku

- takmičarski duh

- socijalizaciju

Pino drvena igra 3u1 Šah, Dama i Begemon
1.980,00 RSD

Opis proizvoda:

Društvene igre i igre strategije su efikasna sredstva za razvoj sposobnosti logičkog i intuitivnog mišljenja, pamćenja, predviđanja, pažnje i koncentracije, kako kod dece, tako i kod odraslih. Pogodne su za igranje u društvu i u okviru porodice. Korisne su za razvoj dečje kreativnosti, samostalnosti i istrajnosti, za učenje matematike, socijalno prilagođavanje deteta i razvijanje njegovog samopouzdanja.

Pino drvena igračka Vijača
730,00 RSD

Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Vijača je namenjena za pravu igru tokom boravka u prirodi na svežem vazduhu.

Pino drvena igračka Slagalica Brojevi
1.040,00 RSD
Opis proizvoda:
Pino drvena igračka Slagalica Brojevi sadrži 9 elemenata, svaki podeljen u dva dela, sa ilustracijama broja i osnovnih karakteristika predstavljenih država sveta.
Svaki broj je u bojama zastava predstavljenih zemalja, a broj ilustracija na elementima prati matematički niz od jedan do devet. Podloga za svaku slagalicu sadrži crtež oblika države, njen naziv i ime kontinenta na kojem se država nalazi.
Mehaničkim i vizuelnim povezivanjem dva dela slagalice, dete povezuje pojam s brojem, i na taj način pamti sve što je predstavljeno na ilustracijama, kao i sve dodatne informacije koje je dobilo u toku slaganja.
Pino drvena igračka za decu NTC Ne ljuti se čoveče
2.960,00 RSD

Opis proizvoda:

Ne ljuti se, čoveče je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena i stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje ili deca koja nisu motorički spretna.

Pino igračka za decu Magnetna mapa sveta
4.390,00 RSD

Opis proizvoda:
Šetamo se svetom i igramo sa magnetima! Fantastična igračka za decu gde će upoznati kontinente, zemlje, mora, okeane. Igračka sa kojom će deca zavoleti geografiju.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+