Top Bright drvena igračka Naniži gusenicu

Top Bright drvena igračka Naniži gusenicu
-15%
Top Bright drvena igračka Naniži gusenicu

Top Bright drvena igračka Naniži gusenicu

Brend: Top Bright

Kategorija: Edukativne igračke za bebe

Boje: Šarena

Uzrast: 12+ meseci

Šifra proizvoda: TB120306

Opis proizvoda:

Evo sjajne igračke za vežbe fine motorike, u obliku gusenice!
20 šarenih, drvenih elemenata i kanap za nizanje ToP BRIGHT Edukativne igračke – Naniži gusenicu zabaviće dečije prstiće i pažnju i razviti nove veštine. Dete ima zadatak da na kanap niže elemente proizvoljnim ili smislenim redosledom i tako oblikuje telo šarene gusenice. Elementi sadrže određene ilustracije koje mogu (i ne moraju) određivati redosled slaganja (po brojevima, tufnicama), u zavisnosti od uzrasta deteta.

Regularna cena: 1.740,00 RSD
Akcija: 1.479,00 RSD Ušteda: 261,00 RSD!
Akcija traje od 28.11.2022. 00:01 do 18.12.2022. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 5.000,00 dinara.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Povezani proizvodi

-15%

Top Bright drvena igračka Set društvenih igara Gusenice i Koke

Regularna cena: 1.499,00 RSD
Akcija: 1.274,15 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright drvena igračka Set društvenih igara Gusenice i Koke se sastoji od dve igre koje se igraju na dvostranoj drvenoj podlozi, zanimljivih ilustracija i izgleda.
Koke i gusenice - Ne ljuti se čoveče i Koke i gusenice - Trka do bašte.

-15%

Top Bright drvena igračka Slagalica sat

Regularna cena: 2.480,00 RSD
Akcija: 2.108,00 RSD

Opis proizvoda:

Prvi brojevi i gledanje na sat se mogu naučiti uz pomoć ove slagalice.
Podstiče vežbanje fine motorike, aktivnog razmišljanja i zaključivanja, učenja boja i oblika, kao i brojeva i brojevnog niza.

-15%

Top Bright igračka za decu Tabla 2u1, stona

Regularna cena: 3.690,00 RSD
Akcija: 3.136,50 RSD

Opis proizvoda:

Namenjena za zabavu, edukaciju i razvoj mašte, ToP BRIGHT 2 u 1 Tabla je obavezan deo dečijih soba mnogih mališana. Birajte mesto na koje ćete smestiti 2 u 1 Tablu, jer je ona lako prenosiva i uvek spremna za pomeranje. 

-15%

Top Bright drvena Društvena igra, Jenga Životinje

Regularna cena: 2.240,00 RSD
Akcija: 1.904,00 RSD

Opis proizvoda:

Društvena igra Jenga - Životinje ima mnogo benefita i jedan cilj: složiti što višu kulu od drvenih blokova, koristeći intelektualne veštine.
U toku igre dete uči kako da kontroliše emocije i prihvati tačno određena pravila koja se nalaze u uputstvu za igranje. Vedre i prijatne boje drvenih blokova kao i ilustracije životinja na njima, doprinose učenju i dugotrajnoj igri.
Multifunkcionalnost igračke se ogleda u mogućnosti korišćenja drvenih blokova za razne aktivnosti.

-15%

Top Bright drvena igračka Activity kocke 5u1

Regularna cena: 2.840,00 RSD
Akcija: 2.414,00 RSD

Opis proizvoda:

Višefunkcionalna, praktična, ekonomična i dugotrajna didaktička igračka – Activity kocka 5 u 1 sadrži 5 različitih povoda za igru i učenje u isto vreme.

-15%

Top Bright drvena igračka za decu Slagalica brojeva

Regularna cena: 1.490,00 RSD
Akcija: 1.266,50 RSD

Opis proizvoda:
Top Bright Edulativna Slagalica – Brojevi na zabavan način uči mališane da prepoznaju, imenuju i poslažu po redu brojeve od nula do devet.
 

-15%

Top Bright drvena igračka za decu Kornjača

Regularna cena: 3.180,00 RSD
Akcija: 2.703,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP Bright Kornjača sa čekićem donosi mališanima smeh i zabavu i sigurno će vrlo brzo postati jedna od omiljenih igračaka. Vedre boje i simpatičan lik kornjače samo doprinose naklonosti dece prema njoj.

Jednostavnim lupanjem drvenih elemenata na vrhu igračke, pomeraju se kornjačina glava, noge i rep i to po tačno određenom pravilu. Na čekiću se nalazi okrugli deo od filca koji smanjuje buku lupanja

-15%

Top Bright drvena igračka Auto tobogan sa 6 traka

Regularna cena: 3.160,00 RSD
Akcija: 2.686,00 RSD

Opis proizvoda:

ToP BRIGHT Auto Tobogan sa 6 traka je igračka koja razvija finu motoriku i maštu dece, motiviše dete da razvija govor i unapređuje socijalizaciju ako se sa njim igra više dece istovremeno.

Napravljen od kvalitetnih materijala, Auto Tobogan omogućava dugotrajno igranje, pružajući mališanima zabavnu i dinamičnu igru, bogatu motoričkim aktivnostima.

-15%

Top Bright drvena igračka Set društvenih igara Dzungla

Regularna cena: 1.820,00 RSD
Akcija: 1.547,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright drvena igračka Set društvenih igara Dzungla se sastoji od dve igre koje se igraju na dvostranoj drvenoj podlozi, simpatičnih ilustracija i izgleda.

-15%

Top Bright drvena igračka Didaktički prstenovi-brojevi

Regularna cena: 2.540,00 RSD
Akcija: 2.159,00 RSD

Opis proizvoda:

Top Bright didakticki prstenovi-brojevi služe za učenje prvih brojeva i upoznavanje mernih jedinica brojeva od nule do 9.

Odlična za razumevanje i lako savladavanje brojeva i brojevnog niza, ova didaktička igračka doprinosi razvoju razmišljanja, logičkog zaključivanja i misaonih procesa kod dece uopšte.

Igračka upoznaje dete sa brojevima putem vizualizacije, uz pomoć jasnih boja i definisanih elemenata – prstenova – koje dete ima zadatak da pravilno rasporedi na drvenu osnovu sa štapićima. Na osnovi su ispisane cifre brojeva, tako da ih dete vizuelno povezuje sa bojom i brojem prstenova i na taj način bolje pamti i usvaja pojam o datom broju.

Kada dete savlada pravilno raspoređivanje prstenova, imenovanje svakog broja, boje prstena i pogađanje cifre, ToP BRIGHT Didaktički prstenovi – Brojevi mogu služiti za učenje i obrazovanje skupova, jednostavnije ili složenije matematičke operacije sabiranja i oduzimanja, kao i upoređivanje grupa elemenata „manje-više“.