Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi

Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi

Brend: Vulkančić

Šifra:

9788610036633

Kategorija: Edukativne knjige

349,00 RSD 296,65 RSD Ušteda: 52,35 RSD!
Akcija traje od 08.07.2024. 00:01 do 02.08.2024. 23:59
+
-

Besplatna dostava za porudžbine preko 6.000,00 dinara.

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi, odnosi i veličine, računanje i brojanje, gledanje na sat obuhvata sve bitne oblasti učenja dece uzrasta od 3 do 6 godina. Ova knjiga pomoći će vašem detetu da se upozna sa matematikom na zabavannačin. Sadrži razne zadatke idealne za prvi susret deteta sa računanjem i brojanjem, kao i mnoge zanimljive scene za bojenje i različite igrice.

Karakteristike proizvoda:

 • Kategorija: UZRAST OD 3 DO 6 GODINA
 • Autor: grupa autora
 • Težina specifikacija: 0.5 kg
 • Izdavač: VULKAN IZDAVAŠTVO
 • Pismo: Ćirilica
 • Povez: Broš
 • Godina: 2021
 • Format: 21x29,7
 • Strana: 64
Vulkančić Moja zabavna vežbanka, Oblici i skupovi
Brend Vulkančić
Pol
 • muški
 • ženski
 • unisex
Uzrast
 • 3+ godina
Povezani proizvodi
-16%
Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 2
Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 594,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moja velika bojanka Bajke 2 ova bojanka sadrži mnoštvo divno ilustrovanih scena iz najpoznatijih bajki. Dete će uživati bojeći stranice ove knjige, čitajući priče i pronalazeći i učeći nove reči koje se kriju na svakoj strani.

 

 

 

 

-16%
Vulkančić Zabavite se kod kuće
Regularna cena: 699,00 RSD
Akcija: 594,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Zabavite se kod kuće je knjiga za celu porodicu, bilo da je u pitanju vikend, raspust ili tih dragocenih slobodnih sat vremena na kraju dana punog obaveza, u ovoj knjizi pronaći ćete preko 80 ideja za aktivnosti kod kuće koje mogu uključivati celu porodicu. Od sportova i igara, do kuvanja i zanimacija za kišne dane, postoji mnoštvo načina da kod kuće stvorite lepe uspomene sa svojim najdražima.

-16%
Vulkančić karte za decu, Zanimljiva matematika Sabiranj
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda: 

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Zanimljiva matematika, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti brojeve, upoznati se sa operacijom sabiranja i savladati je. Kutija sadrži 50 karata, i obuhvata sabiranje brojeva do 20. Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči brojeve i ovlada sabiranjem.
1. Izaberite kartu i pogledajte zadatak.
2. Okrenite kartu, i na drugoj strani, u kružiću u vrhu karte, potražite rešenje.

-15%
Vulkančić upoznajte neverovatna stvorenja Život dinosau
Regularna cena: 1.299,00 RSD
Akcija: 1.104,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić upoznajte neverovatna stvorenja Život dinosaura spremite se za putovanje u daleku prošlost, da upoznate neverovatna stvorenja – dinosaure! Sa ovom knjigom saznaćete sve o praistorijskom dobu i čudesnom svetu dinosaura. Avantura može da počne. Da li su dinosauri zaista postojali? Pa naravno! Gazili su po istom tlu kao i mi, kupali se u istim vodama… ali nijedno ljudsko biće nije imalo priliku da ih uživo vidi! U ovoj zanimljivoj knjizi otkrićete kada su živeli, koje zemlje su naseljavali, šta su jeli, zbog čega su izumrli, čime se bave paleontolozi… i još mnogo toga. Jeste li dovoljno hrabri da se upustite u ovakvu avanturu?

-16%
Vulkančić Radna sveska Razmišljanje 2-3 godine
Regularna cena: 899,00 RSD
Akcija: 764,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja Razmišljanje 2-3 godine podstaknite intelektualni razvoj vašeg deteta!

Da bi dete razvilo svoje potencijale, neophodna je podrška odraslih. Ukoliko dete ne dobije adekvatnu podršku i podsticaj, ispoljavanje sposobnosti može izostati. Edicija Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja ima za cilj razvijanje i unapređivanje sposobnosti logičkog zaključivanja, koncentracije i opažanja. Ona budi zainteresovanost, radoznalost i kreativnost kod dece. Provedite vreme sa svojim detetom, upoznajte ga, obratite pažnju na njegove mogućnosti, sklonosti i interesovanja, podstičite ih, razvijajte i uživajte u rezultatima. Radna sveska za podsticanje intelektualnog razvoja:
Razmišljanje, za uzrast 2–3 godine, obuhvata pitanja sa kojima se dete sreće u svakodnevnom životu, posebno dok se igra, a koja se odnose na logičke probleme, poređenja, brojeve, razumevanje pojmova i odnosa, uočavanje šablona i nastavljanje niza, a sve sa ciljem podsticanja intelektualnog razvoja deteta.

-16%
Vulkančić lepezice sveznalice 2 - 3 Sladoled
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić lepezice sveznalice 2 - 3 Sladoled omogućavaju deci da vežbaju uz zabavu, zato što je uvek lepše učiti kroz igru!Sada ćete, uz novu lepezu u obliku sladoleda, sa svojom decom kroz 220 pitanja u slikama istražiti svakodnevni život, životinjski svet, godišnja doba i naučiti nešto o našim čulima.

-16%
Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište 1
Regularna cena: 1.099,00 RSD
Akcija: 934,15 RSD

Opis proizvoda: 

Vulkančić Moj super blok sa 50 aktivnosti Obdanište najmlađi uzrast obuhvata sve bitne oblasti učenja dece u obdaništu.
Zadaci obuhvataju prepoznavanje, praćenje i opažanje brojeva, slova, oblika, predmeta, pojava. Osim toga, pojedini zadaci podrazumevaju bojenje i crtanje kako slobodnim stilom, tako i po zadatom modelu. Moj super blok sa 50 aktivnosti sadrži i 50 nalepnica sa kojima učenje i vežbanje postaje još lakše i zabavnije!

-16%
Vulkančić Klasici Svetske književnosti - Božićna priča
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:
Vulkančić Klasici Svetske književnosti - Božićna priča je knjiga predviđena za decu od 7 godina. Božićna priča, čuvenog engleskog pisca Čarlsa Dikensa, osvaja srca čitalaca širom sveta, još od prvog objavljivanja 1843. godine. Ovaj roman donosi priču o direktoru Londonske banke, samotnjaku Skrudžu, i ideju o pokajanju, promeni i spasenju. Uoči Božića, Skrudžu dolazi nećak, da traži slobodan dan za veliki praznik, što će mu on odobriti, ali pod uslovom da mu taj dan ne bude plaćen. Nedugo zatim, Skrudžu duh prijatelja najavljuje posetu duhova uz čiju pomoć će moći da vidi budućnost. Šta će ovaj sebičnjak videti u njoj? Može li hladan i škrti osobenjak postati dobroćudan i velikodušan prema porodici i okolini?

-16%
Vulkančić beba uči, Prve reči
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz ovu knjigu, učenje je lako i zabavno!

-16%
Vulkančić beba uči, Brojevi
Regularna cena: 499,00 RSD
Akcija: 424,15 RSD

Opis proizvoda:

Uz ovu knjigu, učenje je lako i zabavno!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Ivica i Marica
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Ivicom i Maricom, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu priču, mali čitaoci će se upoznati sa bratom i sestrom koji su umalo stradali zbog zle maćehe! Osim toga, naučiće da su ljubav i toplina porodičnog doma najvažniji u životu. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

-16%
Vulkančić bajke za najmlađe, Mačak u čizmama
Regularna cena: 599,00 RSD
Akcija: 509,15 RSD

Opis proizvoda:

Sa Mačkom u čizmama, klasikom dečje književnosti, deca će zakoračiti u čudesni svet bajki. I biće očarani! Čitajući ovu duhovitu ali i poučnu priču, mali čitaoci će se upoznati sa dovitljivim mačkom koji ume da govori i saznaće da se mudrošću može mnogo više postići nego snagom! Osim toga, naučiće da uvek treba pomoći onome ko je u nevolji. Sa ovom bajkom mali čitaoci će, uživajući u njenim čarolijama, zasigurno zavoleti knjigu i čitanje!

Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. Hvala na razumevanju. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart
Jungle kolica Oxy Beige, 0m+